malvinkicska 2015 febr. 02. - 19:46:29
(953/4273)
Nálam is felment a pumpa, mert én elõzõleg bele néztem, és láttam a kukában Simayt és úgy Ferhát ütötte vágta amiért kinyitotta az ajtót, most is belenéztem, láttam letartóztatták, Kuzeyt de csak kiengedték, sajnos a párbeszédet nem értjük és lehet amit én gondolok pont nem arról beszélnek. Az biztos nem lesz értelme nézni törökül, mert úgy sem értem meg, csak gondolom, fõleg ha új szereplõk is lesznek. A mai részben is Handan és Gülten beszélgetése sokat mondó volt.
8/10
Érsekvári 2015 febr. 02. - 19:24:48 8/10
(952/4273)
A mai részért nem voltam oda , unalmas ez a csaj már , Kuzey folyton nyakig van miatta a problémába. Az aljas Ferhát rátereli a gyanút teljesen . Ez a vonal sok már .
Gülten helyes volt Handan is boldog végre valaki törõdik vele. Nagyon maga alatt van .
Meg ismerünk emberi sorsokat , jellemeket a sorozatban .
BMariska52 2015 febr. 02. - 19:02:54
(951/4273)
Szép Estét Mindenkinek! Még nem olvastam a hozzászólásokat, csak leírom, hogy ma a vér is meghûlt bennem, mikor megláttam Simayt a kukában! Én elõször még azt hittem, Handan asszony van ott rosszul és nyöszörög, az egyébként nagyon jópofa kis piázás után Gültennel, de aztán leesett az állam! Most az õrületig van fokozva nekünk, hogy mi lesz már megint szegény Kuzey-el, az agyam eldobom! Eszméletlen, mire képes még Ferhat! Egyre inkább idegbajos vagyok, hogy mi lesz velünk 2. évad nélkül, én nem szeretném, hogy ne folytassák!
Most nekifogok, a Ti véleményetekre kiváncsi vagyok!
BMariska52 2015 febr. 02. - 18:56:26 Előzmény ccaty
(950/4273)
Csatlakozom és csak maximálisan egyetértek, amikor Toygar zenéjét magasztalod, amit én régóta IMÁDOK! Naponta "csak úgy" hallgatom Õt, így nagy Õvel, amióta elõször hallottam, azóta imádom ezt a fajta zenét, ami az Õ sajátja. Valami csodálatos, lenyûgözõ. Amikor csatlakoztam Hozzátok, akkor is küldtem egy pici összeállítást, ami kifejezetten Kuzey-jelenetekkel tûzdelt, az egyik nagy kedvencem: Hayat Gibi. Ezt hallgatom a legtöbbször, egyszerûe megunhatatlan!
malvinkicska 2015 febr. 02. - 16:12:27
(949/4273)
Igen 5 bölüm van fen direkt nem írok semmit, ha még is folytatnák, nem akarom a poénokat lelõni, valaki kérte a FB-on, hogy aki törökül nézi elõre ne írjon róla. A mai Kuzey megint negyon gyengus volt, még azt a szemét nõt sajnálja K, azt úgy meg félemlítette Ferhat, hazudni akar, remélem ennek is nem K fogja kárát vallani. Handan viselkedése érthetõ, most meg nyílt Gülten asszonynak el panaszolta mi nyomja a lelkét, nagyon jól hozzák a formájukat a pityókás jelenetben aranyosak voltak.
malvinkicska 2015 febr. 02. - 12:34:50 Előzmény Érsekvári
(948/4273)
Szerettem volna veletek egy kicsit csetelni egész hétvégén nem volt net, még mos is akadozik.
burak 2015 jan. 31. - 21:49:26
(947/4273)
Persze,hogy nem akartad rám erõltetni, köszi te is válaszoltál a blogomra, nincs semmi gond. Az meg természetes,hogy mindenkinek más a véleménye, és azon nem is kell változtatni.
8/10
Érsekvári 2015 jan. 31. - 21:16:24 8/10
(946/4273)
Olvasom a véleményeket mindenki másképp látja , pedig ugyanazt nézzük . Ahány ember annyi kritika akár jó akár rossz .
Nem tetszhet egyformán ez jól is van így.
Egyébként én sem vagyok mindent nézõ , azért megválogatom ha már lekötöm magam . Tájékozodom a tartalmáról olvasok utána ki rendezte kik a szereplõk stb és persze az elsõ résznél eldõl a kérdés nézem e tovább .
Nem akartam rád erõltetni a Beren sorozatát nem is lehet , úgyis az ember maga dönti el , csak felhívtam a figyelmedet rá , ennyi . Már 2 éve láttam és akkor nekem bejött a sorozat .
simike2015 2015 jan. 31. - 20:54:30
(945/4273)
Ugyan már! Akkor mi is mindannyian klinikai esetek vagyunk. Szerintem csak annyira, amennyit egy jó sorozat megkövetel. Ha ennél egyszerûbbek lennének, unalmas lenne.
burak 2015 jan. 31. - 20:20:17
(944/4273)
A Kuzeyben, ahogy végignéztem annyira idegesít Cemrének ez a plátói nagy szerelme, hogy húzza magával lefelé Kuzeyt, az meg annyira gyagya gyámoltalan mellette, meg ahogy kinéz ez a szinésznõ borzalom. És Kivanc ezt is eljátsza ez a bámulatos.
burak 2015 jan. 31. - 20:13:24
(943/4273)
Köszi a linket. A megnézése,hát nem tudom. Én a Berent azért írtam szerintem az egyik legtehettségesebb és legszebb mind közül.
burak 2015 jan. 31. - 19:34:46
(942/4273)
Igen láttam nekem most a Kuzeyben a Güneyt alakító szinész is egyre jobb, sõt egy szinten van Kivancal. Meg fõleg azért is ám, a szinkron nagyon jó a Lengyel Tamás, annyira jól szinkronizálja. Lehet, hogy meg fogsz gyõzni, pedig megfogadtam, hogy nem többet sorozat.
burak 2015 jan. 31. - 19:25:40
(941/4273)
Köszi már felismertem láttam ezzel a fekete török sráccal a yuotubon nem rossz a pasi csak nagyon szoknom kell, mert én nem igazán kedvelem ezeket az igazi török férfiakat. A Burak Haki is a Szív útjaiban azért volt különleges, mondjuk õ is modell, mert kék szeme van. Belefogok nézni, még meg kell találnom az elsõ részt.
8/10
Érsekvári 2015 jan. 31. - 19:24:52 8/10
(940/4273)
Még elfelejtettem , hogy Beren Saat mellett ebben a sorozatban szerepel A GÜNEYT alakító színész és majd meglátod sok ismert színész is , van olyan aki majd Kuzeyben is késõbb játszani fog .
Az elsõ két rész már nagyon izgi , itt is van gazdag és egyszerû család meg sok minden , tényleg nem beszélek a levegõbe , nagyon jó lesz Beren is jó színésznõ , kedvelem .
Jó szórakozást kívánok Neked .
8/10
Érsekvári 2015 jan. 31. - 19:09:59 8/10
(939/4273)
SZIA ! HA kedveled Beren Saat-t ajánlom a Fatmagülün Sucu Ne sorozatát magyarul Mi a bûne Fatmagülnek .
Igaz csak törökül nézhetõ , de elsõ percétõl megfogod érteni a lényeget . Abban is nagyon jól játszik , igaz 80 bölüm ez is .
A rendezõ itt is Hilal Saral ( Kuzeyt is õ ) a zeneszerzõ Toygar Isikli .
Szóval tuti ez is .
Nézz bele az elsõ pár részbe kb 4-5 rész és utána garantált ott ragadsz majd !
Írd majd meg mi a helyzet :))
burak 2015 jan. 31. - 18:47:56
(938/4273)
Köszi a válaszod, én csak Kivancot nézek, de azt hiszem a törököket én is majd mellõzöm egy darabig-. Nekem még mindig aTSZ az elsõ helyen van, a Bihtert alakító színésznõ miatt is,nagyon jól játszik és gyönyörû, aki színész azért nézzen is ki valahogy, utána a Kuzey és a Pillangó álma. elég is volt.
8/10
Érsekvári 2015 jan. 31. - 18:11:11 8/10
(937/4273)
ON !!!
Szerintem sem zavaró a felirat , van aki nem szereti , mert elveszi a figyelmet a filmrõl.
A Kurt Seyitet nem követem , remélem az idén tesz még egy kisérletet a RTL , majd akkor nézem meg .
Nem tudom , de valahogy a Kuzey az eddig látott sorozatok közül lehet azért tetszik , mert jól játszanak a színészek annyira jó karakter mindegyik . Ugyanúgy mint a Karadayiban . A rendezõk nagyon jól ráéreznek kinek milyen szerepet adnak , kíváló választás mindenki. A zene mindkettõnél nem véletlen valami csodálatos mint általában, ha Toygar szerzeménye .
OFF !!!
BMariska52 2015 jan. 31. - 18:01:41
(936/4273)
Simike! Privit küldtem Neked!
8/10
Érsekvári 2015 jan. 31. - 17:30:25 8/10
(935/4273)
!!! OFFTOPIC !!! Persze nem mindegy egy sorozatban ha a kedvenc színészünk a fõszereplõ kik a partnerei .Az Aci Hayatban senki nem ismerõs nekem sem . A KPA is csak azért nézem ismertek vannak benne. Abban most igen Tuba féltékeny Cemrére , mert a pasi menyasszonya volt és újra színen van . Ömer meg a lány nyomozó , de Tuba most a jelenlegi menyasszonya .Kiváncsi vagyok ki lesz a végén a nyerõ . A törökök nagyon csípik ezt a sorozatot a heti felmérések szerint , én azért nem annyira.
Az a jó hétfõ K...yi , Kedden Paramparca, szerda KPA. csütört BEDEL a többi nap is akad nézni való , meg jönnek februárban új sorozatok , már kiszúrtam egy kettõt. Persze ez így töménynek hangzik , de ha nincs idõ rá visszalehet nézni bármikor .
!!!OFFTOPIC VÉGE !!!
8/10
Érsekvári 2015 jan. 31. - 15:54:36 8/10
(934/4273)
Képzeld még mindig nézem a KPA most jön a 34 . bölüm szerdán . Cemre a 31.ben jelent meg , egy nyomozó csajt alakít ,aki az elsõ bevetéskor meglövik , kórház stb , folyton olyan fájdalmas képet vág :((( egy mosoly nincs az arcán , ilyen szerepe van . A Kuzeyben is mennyivel helyesebb amikor vidám és mosolyog :)))) Az mindenkit megszépít különben is .
Az sem mindegy milyen cuccba van , néha nagyon klassz és jól néz ki , de van mikor rettenetes gönce öltöztették , na meg a smink is sokat számit . Gülten mindig trendi .