10/10
ccaty 2015 jan. 23. - 15:53:17 10/10 Előzmény simike2015
(753/4273)
Güneyt egyértelmûen az anyja rontotta el. Állandóan azzal bíztatta, hogy menjen egyetemre, ismerkedjen meg valamilyen módos lánnyal, kerüljön közel a tûzhöz. Persze Handan asszony merõ számításból tette mindezt, mert úgy gondolta, csurran-cseppen neki is majd a jólétbõl. Az idõ haladtával, amikor Kuzey kikerült a börtönbõl, kiderült, hogy nagyon is tehetsége van sok mindenhez. Kiváló ötletei voltak az üzlet beindításával kapcsolatban és jól mûködtette a kialakított hálózatot is. Güney csak megjátszotta, hogy részt vesz az irányításban, csak pöffeszkedett az irodában, játszotta a fõnököt. Közben pedig frusztrált volt attól, hogy õt ott semmibe veszik.

Egyre inkább az jön le, hogy irigykedik az öccsére, hogy az életrevalóbb nála és önerõbõl vannak olyan sikerei, olyan ötletei, amiket ha Güney megfeszül, akkor se jutna eszébe. Ráadásul haragos a miatt is, hogy nincsen és nem is lesz olyan erkölcsi magaslaton, mint az öccse valamikor is volt. Nem akarja beismerni, hogy igenis le van neki kötelezve, mert miatta vállalta a börtönt...

****SOPILER*****

Már az eredeti 34. résznél tartok. Már értem miért mondta azt a Ferhat, hogy gyilkos lesz Kuzeybõl. (nem sikerül elérnie) Simay eddigi húzásai még semmik ahhoz képest, amit még el fog követni. Szerény szó rá az, hogy egy patkány.

Nem teljesen értem ezt a szerelmi szálat Zeynep és Kuzey között, mert ha nem szerelmes belé, akkor nem kellene intim kapcsolatot kezdenie vele, mert ilyen alapon járta meg már a Simay-féle kapcsolatát is. Közben Kuzey pedig féltékenykedik Cemre egyik telefonbeszélgetésére.

Baris egy kapzsi tökfej. Amilyen szemét húzásokkal élt idáig, azok mind-mind eltörpülnek azokhoz képest, amit nem is sokára elkövet majd.

A lényeg, hogy a végén a rosszak rápacsálnak, mindenki megkapja a megérdemelt sorsát…. de ugye még a felénél sem tartunk a sorozatnak.
offtopic
simike2015 2015 jan. 23. - 00:02:52
(752/4273)
Azt én sem értem, miért pattint Güney, de azt tudom, Banu nagyon szomorú véget ér. Lehet hogy a baba miatt?
offtopic
simike2015 2015 jan. 22. - 23:54:13
(751/4273)
Csak azzal nem értek egyet veled, amit a Kuzey Güney színésznõirõl írsz. Szerintem mindegyik jól játszik, maximum nem minden jelenetben jók, de ezt betudom a forgatókonyv hullámzásába. Gülten,Simay, Banu, Ebru, Handan, Cemre, Zeynep, Demet (akinek késõbb több szerepe lesz), vagy akár Venus, szerinted melyik nem jó? Egy tévésorozatnak megfelelõen minden szerepet egy picit túl kell játszani dramaturgiailag is, mert hétköznapi történet nem lenne annyira érdekes, de én például kevés kivételtõl eltekintve szinte minden szereplõvel és jelenettel azonosulni tudok. Persze nem mindegyik szereplõ helyében viselkednék ugyanúgy,mint õk, de ez csak az eltérõ karaktereink miatt van. Nagyon szeretem a sorozatot. És a férfi szereplõket is nagyon jónak tartom, Ali és Kuzeyen kívûl csípem az öreget, Samit, hihetetlen csendjei vannak. A többi sorozat (TSZ, Gümüs) is jó volt, de ez viszi a pálmát. Ezért sajnálom nagyon, hogy a Szerelemben háborúbant az RTL abbahagyta.
malvinkicska 2015 jan. 22. - 20:43:56
(750/4273)
Remélem érdemesítenek annyira bennünket, hogy legalább, reklámozzák, mint a szemet dombot, mert a csapot kinyitom és Macska folyik belõle, meg sorolhatnám a sok semmit mondó sorozatokat.
9/10
gabus53 2015 jan. 22. - 20:03:27 9/10
(749/4273)
Ha igaz, ami a Port.hu-n látható a mûsorújságban, akkor tényleg folytatják 2-ától, úgyhogy most már talán végleg megnyugodhatunk.
Szép estét mindenkinek. :-)
9/10
gabus53 2015 jan. 22. - 20:01:06 9/10
(748/4273)
Igazán nincs mit.
9/10
gabus53 2015 jan. 22. - 19:59:01 9/10
(747/4273)
Ezért tartok néha és szünetet, mert ha hirtelenjében pár nap alatt megnézek egy sorozatot, kicsit besokallok. Szép estét.
8/10
Érsekvári 2015 jan. 22. - 19:43:19 8/10
(746/4273)
Meg van a válasz, erre számítottam.
Udvarias ,de sablon szöveg más is ezt kapta a napokban.

Azt írta : Sorozatainkkal kapcsolatban nem adhatunk ki információt .
A sorozat további vetítése egyeztetés alatt.
Ajánlóinkban fogjuk tájékoztatni kedves nézõinket.
Köszönjük a megértést .

Minden esetre megpróbáltam !
8/10
Érsekvári 2015 jan. 22. - 18:22:47 8/10
(745/4273)
Írtam a tv2 Közönségszolgálatának és 5 percen belül visszajelzett , rendszerük fogadta a levelet a válaszig türelmet kérnek .
Nem gondolom , hogy egetrengetõ kimerítõ választ kapok , de kiváncsi leszek mit írnak egyáltalán .
Biztos elõre gyártott sablon szöveget.
Az a hiányzó 5 rész nagyon piszkálja a csõröm :((
Ha esetleg Ti már ezen túl vagytok , mit írtak válaszképpen ?
malvinkicska 2015 jan. 22. - 17:26:34
(744/4273)
A következõ részekbe akkor fogok bele nézni, mikor nem adják a jövõ héten. A lényeges részt remélhetõleg nem fogják ezután sem kivágni, valaki írta, jól van meg vágva figyelik. Az biztos úgy lesz ahogy írod csak nem végig fog bohóckodni Ferhat, de ha mégis, akkor is el kell viselnünk, különleges állati faja az Istenek, túl negatív.
8/10
Érsekvári 2015 jan. 22. - 17:10:42 8/10
(743/4273)
Ma már lecsendesedett az oldal , remélhetõleg nem vihar elõtti csend .
Azt vettem észre nem úgy kezdõdött ma ahogy szokott , nem az elõzõ tegnapi rész végével kezdett .
Megnéztem a török 29. bölümöt és valóban nálunk kivágtak kb, 10 percet .
Mielõtt jönnek a rendõrök Güneyért. A Sinaner család mindenki ott vendégeskedik Handanéknál és kedélyesen beszélgetnek hosszasan mire csengetnek . Na ez maradt le.
A mai rész is különben jó volt és kicsit elõre néztem a 30 , 31, 32 bölümöt .
Mondhatom krimibe illõ részek jönnek , izgalom garantálva !
malvinkicska 2015 jan. 22. - 17:06:58
(742/4273)
Simay és Ferhat jól bekevertek erre õ meg lelép az a szemétláda. Baris milyen megjegyzést tett, hogy milyen családban keveredtek, õk sem különbek, csak az még nem került felszínre. A mai rész olyan volt, mint egy vipera fészek akibe csak, K akar bele nyúlni Ali nagyon félti, hogy megint börtönbe kerül, igaz elég öntörvényût játszik most senkire sem hallgat, és ez nem biztos, hogy jó neki. Zeynep úgy ragad, mint a kosz, Gülten sokat kényeskedik túl lõ a célon néha.Güney most megkóstolja milyen lecsukva lenni, és még is konok, pedig Banu ügyvédet rendez neki, mindent megtesz, csak szabad legyen. Samy kitart K mellett de Handan olyan lelketlen, mint G.
BMariska52 2015 jan. 22. - 16:44:18
(741/4273)
Kedves Fórumozótársaim!
Tegnap már elég késõ este ért a remélhetõleg igaz meglepetés: nálunk "box" is van, arra szoktam mindenféléket felvenni, majd visszanézni, ezért láthatom az éjszakai filmeket is, ami érdekel. Na, a lényeg: a box természetesen be van programozva elõre, mikor megkérdezi, hogy az aktuális részt akarja felvenni, v. az összeset, persze, az összes van bejelölve. A jövõhéten nem szerepel Kuzey, de február 2-tól már igen, viszont a sorba az már nem fér ki, hogy hányadik rész! Mindenesetre én már csak akkor hiszek el mindent, ha 2-án ülök a tévé elõtt és a kedvenc sorozatomat látom a 81. résztõl, ha 4 rész kimarad, belenyugszom, de szeretném a TÖRÖK 80 bölüm-öt látni!!!!!!
BMariska52 2015 jan. 22. - 16:36:54
(740/4273)
Köszönöm szépen a válaszod, remélem, vagyunk már annyira okosak, hogy kitaláljuk, mi történt közben, de azt sokkal inkább remélem, hogy csak elszámozták%
gabjanik 2015 jan. 22. - 14:19:00
(739/4273)
köszönöm szépen!
malvinkicska 2015 jan. 22. - 07:42:31
(738/4273)
Hála Istenek nagyon felgyorsult a fórum egyik, hozzá szólás a másikat éri ,a látottak különbözõ, szemszögbõl, ez teszi érdekessé az egészet, és színessé. A sok írást elég volt elolvasnom, de örömmel tettem, így legalább, több szemszögbõl látjuk.
8/10
Érsekvári 2015 jan. 21. - 23:05:15 8/10
(737/4273)
!!!SPOILER !!!!
Persze pont ezekre a részletekre kiváncsi az ember nem is annyira központi kérdés , de lehet a nõ gyereke és nem Samytól van . Ez annyira nem izgat végül is. Vannak sokkal lényegesebb dolgok . Nekem Baris is egy érdekes ,sõt egy nagyon veszélyes karakter , ahogy láttam lesznek negatív dolgai , hogy enyhén fogalmazzak . Banu se egyszerû eset . Ferhát sem örök életû / szerencsére /.
Zeynep nagyon zavar , folyton ott zizeg Kuzey mellett . Várom már , hogy Cemrével összejöjjenek . Bár ez a lány is okoz fejtörést a váratlan tettével. Egyszóval rendkívül színes a paletta , annyi minden történik még . Az új szereplõk is adnak témát bõven majd , nehogy megunjuk a storyt véletlenül se .
!!!!SPOILER VÉGE !!!!
10/10
lizbell 2015 jan. 21. - 22:45:39 10/10
(736/4273)
nekem is :))) ráadásul mire megírom és elküldöm, már megint ott van 3.
majd most jönnek az éjszakai baglyok, reggelre teleírják :)
10/10
lizbell 2015 jan. 21. - 22:41:57 10/10
(735/4273)
persze, én is így gondoltam!
9/10
gabus53 2015 jan. 21. - 22:41:41 9/10
(734/4273)
Szerintem azért írogattunk ma sokat, mert talán így vezetjük le azt a feszültséget, amit a sorozat abbahagyása jelentett volna. Nekem is vissza kell fognom magam, hogy ne válaszoljak minden hozzászólásra :-)