idõjós1010 2017 jan. 13. - 22:52:43
(14/54)
Maga migráns, a helyzet. Én nem tudok ezzel a felfogással azonosulni, ami nekik van. Pont ez a vérmérséklet az, ami feldúlta saját hazájukat is. Én így érzem. Petrát felmentette a bíróság a gáncsolás vádja alól. de talán nem ezzel a piti dologgal kéne foglalkozni, sokkal inkább a migránsok Európán kívül tartásán. Rengeteg ártatlan emberi életet mentenének meg vele.
csengõzolivagyok:) 2017 jan. 13. - 21:53:19
(13/54)
A migráns is ember,az a helyzet.
Lehet utálni a helyzetet, ettõl még õ is ember.
A rendõrség ,határõrség dolga megállítani õket, amit szerintem meg is tettek.
Nem pedig egyenként hasba rúgdossuk azt,aki nekünk nem szimpi.
Aztán meg kitaláljuk,hogy izé,jött felém,megijedtem.
A másikat meg ki szerette volna gáncsolni,pedig az mellette futott el.
Ok,nem sikerült,de az volt a szándék,ott mitõl ijedt meg?
Ja,hogy ott se ijedt meg semmitõl,szimplán gyûlölettõl vezérelve hol hasba rúgott,hol gáncsolni akart.
És még hány ilyen lehetett, amit nem rögzített másik kamera....
Szerintem ne sajnáljuk , nem érdemli meg.
Egyébként meg a háttérben már díjat is kapott, ellátják õt pénzzel a haverjai, ha már ilyen rendes ember...
idõjós1010 2017 jan. 13. - 21:30:31
(12/54)
Õ valószínûleg nem a gyereket látta benne, hanem a felé rohanó migránst, aki ha nekimegy, akkor felbuknak mind a ketten. Ehhez képest igen, úgy tûnik, mintha hasba rúgná, és talán így is volt, de olyan nagyon nagy kárt nem tett benne, mert még a lendületét sem sikerült megtörnie. a kamasz lány futott tovább.
csengõzolivagyok:) 2017 jan. 13. - 21:23:40
(11/54)
Nemigaz,én sem áldozatokat látok mindenben.
Sõt,egyáltalán nem vagyok a migránsok pártján.
Csak a dolgok nem úgy mûködnek,hogy hasba rúgunk egy gyereket,mert nem szeretjük a migráncsokat.
idõjós1010 2017 jan. 13. - 21:17:03
(10/54)
Megindult felé a tömeg, õ meg védekezett. ki hogy reagálja le. Harciasabb természet picit mint a többi :-)
Csak sajnos nagyon másik végérõl látjuk mi ketten a migránsokat. Te áldozatokat látsz mindenben, én meg erõszakos, barbár tömeget.
csengõzolivagyok:) 2017 jan. 13. - 21:13:47
(9/54)
Tehát te is azt mondod,hogy nem neki kellett volna igazságot osztania.
Ja,megemelte a lábát.
érdekes módon ezt egyetlen egy másik operatõr sem úgy tette,hogy közben hasba rúgjon egy kislányt.
Ugyanmár... Hagyjuk ezt...
idõjós1010 2017 jan. 13. - 21:07:54
(8/54)
Szerintünk törvényt sértett ? A rendõrség kordon mögé szorította õket. Szerinted nem volt nyilvánvaló, hogy az azon való átgázolás törvénysértõ magatartás ? Én nem azt mondom, hogy neki kell igazságot osztania ott, de könyörgöm, megindult felé a lázongó tömeg. megemelte a lábát kétszer. semmi komoly nem történt. ne vicceljünk már. Kordont áttörõ emberek körül meg egyet sem vontak semmilyen szinten feleségre. az a baj, hogyha a migránsokról van szó, egyáltalán nincs kettõs mérce. Nekik alanyi jogon jár az ártatlanság, minden tettük dacára. Én nem gondolom indokoltnak azt, amit õk csinálnak, pusztán azért, mert háborús menekültek. Szerintem aki háború elõl menekül, az nem szít egy másikat, egy idegen országban. ...és itt nem feltétlenül csak erre az esetre gondolok, de még csak nem is feltétlenül magyar országra.
csengõzolivagyok:) 2017 jan. 13. - 20:17:52
(7/54)
Ja,õ az önkéntes igazságosztó. Milyen szép világ is lenne,ha hasbarúgnánk mindenkit,aki szerintünk törvényt sértett.
Kislányokat hasbarúgni meg különösen becsülendõ teljesítmény, gratulálok hozzá, emberségbõl jeles!
vino-et-veritas 2017 jan. 13. - 19:59:10
(6/54)
Tán még egy Pulitzer-díjat is megérdemelne...
Különben is a határt védte, hamár a "hivatásos" erõknek nem sikerült tökéletesen...
Amúgy tényleg nem kellett volna bíróságra vinni az ügyet. Manapság az ilyesminek semmi értelme.
idõjós1010 2017 jan. 13. - 19:41:45
(5/54)
Pontosan tudom mit történt. Láttam az egészet ezerszer, akkor is amikor még friss hír volt. Én nem gondolom úgy, hogy hasba rúgott volna bárkit is, még annak ellenére sem, hogy volt amit "bevallott" . Egyébként meg aki rendõrségi kordont tör át, illegális határátlépõként, ne csodálkozzon ilyeneken.
csengõzolivagyok:) 2017 jan. 13. - 10:57:45
(4/54)
Nalátod, legközelebb tájékozódj.
Nem szép dolog gyerekeket hasbarúgdosni, nem kell petrácskát sajnálni, a minimum,hogy elítélik.
offtopic
idõjós1010 2017 jan. 12. - 22:38:41
(3/54)
Nem, nem hallottam, én nyilván azt hittem, hogy magáért a felvétel készítéséért ítélték el :-D
csengõzolivagyok:) 2017 jan. 12. - 21:54:04
(2/54)
Nem tudom hallottál-e róla,hogy nem csak filmezett.
Ezt elfelejtetted megemlíteni a kis hozzászólásodban.
idõjós1010 2017 jan. 12. - 21:24:13
(1/54)
A rendõrkordont áttörõ menekülteket filmezõ operatõrnõt három év próbaidõre ítélték. Ezzel szemben, maguk a migránsok azt tesznek, amit akarnak, elítéltek soha, áldozatok viszont alanyi jogon lehetnek bármilyen körülmények között. Felháborítónak tartom !