Téma: Hasadás

10/10
EliPoison 2012 nov. 13. - 01:52:01 10/10
(2/122)
Durva. Szerintem ha ez megtörténne, mint a filmben... az emberek ugyanígy viselkednének. Pont ez a szomorú. De nem is lehetne többet várni tõlük...

Milo Ventimiglia iszonyat jó színész! Jól hozta az eszelõs karaktert. Ideje volt kibújni a "jó fiú" szerepekbõl. Brutál, hogy megutáltam ebben a filmben. Igazi rohadék karaktert játszik, de jól. ;D
9/10
Sparks72 2012 okt. 15. - 22:22:02 9/10
(1/122)
Huhh! Ez a film nagyon odaver. Nagyon erõsen korhatáros azt hiszem és ne vacsora közben nézd meg. Nem is elsõ randi alkalmával sõt asszonnyal is csak akkor, ha már jól ismeritek egymást, mert lehet az egyikõtök ki akarja majd kapcsolni :)
Ma néztem meg asszonnyal és így 1 óra elteltével is csak jár az agyam és hálálkodom, hogy békében élhetünk és talán sosem kell megtapasztalnunk ilyesmit.
Nagyszerû színészi alakítások, döbbenetes jellemrajzok, naturális jelenetek...
Tényleg szólok, hogy csak akkor nézd meg, ha bírod a horrorelemekkel tarkított filmeket. Ez nem horror film, nem beteg elméjû, csak a szadizmust bemutató mozi, hanem egy igazi dráma a végjátékról.
Nagyon ajánlott érett és befogadó elméknek, akik szeretnék azt hinni (mint én is), hogy ez velünk nem történne meg és mi biztos, hogy emberek maradnánk minden helyzetben. Szeretném leélni az életem ebben a hitben, ámen :)