csancsy 2008 ápr. 22. - 19:29:06
(447/2067)
Amúgy a tengernél házasodás, nagyon romantikus, persze vendégeket nem hívnék el, max. szülõk, és tesó, de még nem biztos. amúgy sztem ha 2-en házasodnánk tengernél, ugyanannyi lehet kb., mint egy nagy lagzi, sõt lehet, hogy olcsóbb, ha például, a közeli tengernél házasodunk, nem pedig messze. amúgy pedig lehet, hogy kisebb lakodalom lesz, és majd nászútra megyünk olaszba.
paris: jut eszembe, hogy velencében voltál, és a velencei-öböl milyen mellette?
csancsy 2008 ápr. 22. - 19:23:09
(446/2067)
Mucus: igen, nagyon nagy utazó lennék!!! hosszú történet, hogy miért nem sikerült, de ha érdekel elmesélem (ez másra is vonatkozik). Amúgy igen, tesóm is mondta, hogy sziklás, de állítólag a másik oldalon homokos (mármint az olasz részen), nem tudom, pontosan hol voltál. Ááá, annyira nem másztam rájuk, csak mondtam egyszer, hogyha kell fotós, ott vagyok, de persze kicsit poénként mondtam, amúgy ha komolyan gondolnám, és õ is beleegyezne, akkor se lennék velük, tudom, hogy magukra kell hagyni õket:):):):):) Ja és igen imádok úszni, nyáron szinte najdnem mindennap kint vagyok.
paris: tényleg voltál? az is tök jó, igen, az olaszok híresek errõl, hogy nagyon kicsik, szûkek az utcák, (és persze még a kajáukról is, imádom a pizzát, mindenfajta tésztát) ott szoktak fenn szárítani. amúgy voltál gondolán??? az milyen???
Na, ennyit errõl:) amúgy mesélhetnétek, milyen jó helyeken voltatok:)
parishilton 2008 ápr. 22. - 18:57:37
(445/2067)
Én egy lakatlan szigeten szeretnék élni!=) De komolyan... azért az milyen jó lehet!=) [én is halak vagyok...=)=)=)]
Én voltam már Velencében és szerintem nagyon szép hely! Csak nagyon meleg van... meg simán el lehet tévedni mert tele van szûk utcákkal=)
De egyebként a tengernél házasodás is nagyo jó ötlet!! Kit érdekelnek a vendégek? vagy max a szülõk jönnek... szerintem=)
Mucus12 2008 ápr. 22. - 18:53:37
(444/2067)
BRITTANY!!
vAN 1 NON JÓ KITALÁCIÓM :D
figy! Mi lenne ,ha megszereznéd a KaTE Alexa zenéit karaokéba ,és a honlapodon ,ilyen ének-verseny lenne,(ezt csak azé mondom ,mert sokan monták ,h jó hangom van (ha ez nem számít nagyképûségnek))
Nah tök mind1
sztem ez jóötlet lenne, a hasonmásverseny utánraÍ!!
Mucus12 2008 ápr. 22. - 18:47:33
(443/2067)
ee..öm de Csanita!H-h nem vtál még tengernél,ha imádsz úszni?Talán trmálban v usziban szoktál? :D
És szentem ne mássz rá a tesódékra,mert igazából ha ketten akarnak utazni,had utazzanak,egyedül,ha magadnak kifizeted ,és nem folglalkozol velük,akk te is elmehetsz!BÁR IGAZÁBÓL EHHEZ SEMMI KÖZÖM! :-)
dee..nem oan jó ám tengernél házasodni,mert azéé az utazás,se kevés pénz,és nem hiszem ,h 150-200 ember elmegy majd külfölfre xD Viszont a magán esküvõk olyan sz*rok sztem!De gyönyörû lehet tengernél házasodni!!!
:D
Mucus12 2008 ápr. 22. - 18:41:51
(442/2067)
Szia Csanita!
Nem homokos,hanem úgymond: kavicsos...de HOMOk az sehol sincs!!:(:(Ez vt a dühöm!Sziklák perce vannak! :D
Látom,jó sok helyre akarsz eljutni,hallod-e
nem semmi :S
Hát...ha non gazdag lennék,akkor tuti ,h TAHITIRA is elmennék v másnéven Francia-polinézia .Ivike!Már szóltam msnen,de kijelentkeztél,majd akk késõbb!Köszi!
Elmennék persze,Ausztráliába is ,nagyon gazdag,szép,és óceános kontinens :D
csancsy 2008 ápr. 22. - 18:21:13
(441/2067)
amúgy elfelejtettem még mondani, ha eljutok tengerhez, akkor megtanulok jet-skizni, és szörfözni. És a másik álmom Olaszország minden városa:)
csancsy 2008 ápr. 22. - 18:18:12
(440/2067)
Nõvéremék voltak Horvátországban tengernél? és milyen? homokos vagy sziklás??? de jó azoknak, akik voltak. Én teljesen szerelmes vagyok belé, imádom, olyan szinten, hogy megfogadtam, hogy ez lesz életem elsõ célja, eljutok tengerhez, ez az életem:)))) (amúgy melesleg, halak vagyok, és imádok úszni, a víz nélkül nem tudok, és nem is akarok élni). Amúgy már azon is gondolkozom, hogy tengerparton házasodom majd (persze ezt még meg kell beszélnem a párommal), sõt, horvátországot néztem ki, hogy összeházasodjunk, és mivel szemben van olaszország (kedvenc országom), oda átmegyünk nászútra majd Velencébe:) Amúgy ez onnan kezdõdött, hogy testvérem most házasodik, és Maldív szigetekre akarnak menni (Indiai óceán közepén van, india alatt), és tökre örültem, aztán meg kiderült, hogy én nem megyek, csak õk ketten, és próbálom fûzni tesómat, hogy valahogy menjek, esetleg ha kell nekik úgyis egy fotós, és jól fényképezek:). Bár, nekem nem muszáj, ócaán, annak is örülök, ha adriai tengerhez is eljutok, ami elvileg a miénk volt, csak elvették tõlünk:(
Winxbloom 2008 ápr. 22. - 17:37:56
(439/2067)
IMÁDOM A H2O-T!!!!!!!!!!!!!!!!!!HA A JETIXEN ÉPPEN NINCS,MEGNÉZEK NÉHÁNY ANGOL RÉSZT A YOUTUBE-N!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!H2O FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
parishilton 2008 ápr. 22. - 17:27:23
(438/2067)
Ivike!

Ha nem a superhuman van meg tõlük akkor elküldhetnéd nekem is!=)
e-mailom:baloghbodor@gmail.com
parishilton 2008 ápr. 22. - 17:26:30
(437/2067)
jajjjj=) =)=)==)=)=)
nah szóval: Lewis dobol, Nath szintizik és énekel, és még két másik srác van aki gitározik=)
parishilton 2008 ápr. 22. - 17:24:55
(436/2067)
Nekem sajnos csak 1 számuk van meg a superhuman. [az viszont nagyon jó] Én gitározom=) Én is voltam már tengernél de sajnos nem Ausztráliában..=) Velem az a baj hogy annyira utálom hogy sós a víz! De tényleg, rosszul vagyok attól a sok sótól... hajjaj=)
[Én se szeretem Magyarországot, mert nem lehet szeretni...:(]
Mucus12 2008 ápr. 22. - 16:20:44
(435/2067)
Szia parishilton!
Bocsi,akk tévedtem,de eskü nem hallottam még,h van eggyüttesük :S :D Annak én is szívesen megszerezném a zenéjét,kíváncsi lennék,milyenek.Am ki milyen hangszeren játszik?V ki énekel?V érted...
ÉNIS nagyon élnéék tengernéél...olyan jó lenne.: Õszinte leszek:Lehethogy csúnya dolog tõlem,DE szõrnyû M.ország...igaz,ezzel a kis pocsolyával(ami mellesleg telis-tele van piszokkal)Semmit nem lehet kezdeni!!Én szerencsére már vtam Tengernél/ben..Horviban,,és ezen a nyáron is megyünk!!És én ennek annyira-de annyira örülök!Szuper :D egybt mamámék jönnek jövõ héten,és lehet elkezdi maj megvarni a sellõfarkat! :DDD deee visszatérve: Ausztrália qva jó hely!! Jobb ,mint Amerika (és ezt nem csak a sellõk miatt mondok,sõõt egyáltalán nem)Iszonyúú jóott...gazdagság van áám! Minden 2. háznak medencéje van! Mország persze most jött csõdbe :S Ausztáliában persze a leges-legjobb a TENGER!!

Örrrrröööm :-)
parishilton 2008 ápr. 22. - 14:41:44
(434/2067)
Jajj igen Ausztrália gyönyörû!!!=) Ez a baj [is] Magyarországgal hogy nincs tengere, olyan bezárt... Balaton meg egy kis pocsolya..:(
De igazából tényleg mind1 csak tenger legyen=)
csancsy 2008 ápr. 21. - 20:52:19
(433/2067)
Ja, én is ezt mondom!!!
21? fiatalabbnak hittem!!! ez jó nekem:) bár már túl idõs vagyok ehhez!!! de azért akkoris:)
amúgy énnekem mindenhogy hol élek, csak tenger, óceán közelében legyek!!! sajnos, mostanában, egyre az az érzésem, hogy nem jó országba születtem, itt nincs semilyen tenger (homokos tengerpart, nagyobb, mint Balaton)!!! sajnos, még nem jutottam el tengerhez, de nagyon-nagyon szeretnék, ez az egyik álmom!!! ausztrália meg teli teli van körül tengerrel, én is úgy szeretnék ott élni!!! nagyon.
parishilton 2008 ápr. 21. - 20:25:39
(432/2067)
Zane 21 éves [legalább is ez van kiírva myspace-en]
=) nem Zane nincs benne [sajnos] csak nath meg lewis és még 2 [nem a sorozatból]srácot vettek be a bandába.[a képet jól mondtad=)]
És tényleg Zane annyira de annyira helyes!!! Amikor az elsõ évadban elõszõr csókolja meg Rikkit ott annyira aranyos... jajj miért nem Ausztriában élek? :(
De egyébként attól még hogy Cleo családja összeomlott attól még nem kellett volna kidobnia Lewist! Lewis tuti segített volna neki mindenben... Nekem a lányok közül Cleo a kedvencem de ez engem is kiborított.=)
csancsy 2008 ápr. 21. - 20:07:12
(431/2067)
ja, amúgy köszi, hogy egyetértesz velem:) azt hittem, mérgesek lesztek:), hogy leszidom cleo-t
csancsy 2008 ápr. 21. - 20:06:05
(430/2067)
Középen zane??? jujj, de aranyos, ahogy mosolyog, elolvadok a mosolyától, annyira aranyos, imádom a mosolygós pasikat:) Amúgy Zane hány éves?

balt lewis, jobb oldalt nathan ugye???? zane is benne van a bandában?
parishilton 2008 ápr. 21. - 19:30:36
(429/2067)
Csanita!

Mélyen egyetértek veled! Nekem is a kedvencem Zane és nagyon ledöbbentem amikor Cleo dobta Lewist =( az olyan rossz volt=)
parishilton 2008 ápr. 21. - 19:28:10
(428/2067)
Mucus12!

Én is h2o fan vagyok!!! A Ballet Imperial az az együttes amit Angus
meg a sorozatból Nath alapított.=)
Am engem is nagyon kiborít hogy a jetix lejátsza újra és újra a második évadot. Remélem hamarosan folytatják. [szinte már tudom kívülrõl]