Peti817172M 2010 jan. 20. - 19:20:39
(1727/2067)
Vajon mikor kezdik el Magyarországon adni az új részeket? Már idõszerû lenne. A Hannah Montana 3. évadot is elõbb elkezdték, mint hogy amerikában végig ért volna. Pontosabban a mai napig nem ért még végig. És az is kérdéses, hogy hol adják, mert ha a Nick UK kezdte adni, akkor a Nickelodeon is szóba jöhet, bár azt utálom a reklámszünetek miatt, amiben nincs is reklám, csak nyomatjáka hülye egyperces sorozataikat.

Amúgy hogy lehet az, hogy egy ausztrál sorozatot Angliában adtak elõször?
10/10
endreker 2010 jan. 17. - 18:42:58 10/10
(1726/2067)
ha már így hirdetünk én is mutatnék valamit :) már elég régóta dolgozom egy videón, h2o 3.évados traler. nem néznétek meg ? ha meg még kommentálnátok is attól meg külön boldog lennék :D persze nem kötelezõ ha nem vagytok rá kíváncsiak az sem baj nem fogok besértõdni vagy ilyesmi:)http://www.youtube.com/watch?v=w_Bp2RoeoVc
a videó angol nyelvû de készítettem hozzá magyar feliratot is, aki még nem látta az évadot annak szerintem éppen ideális, mert nem lõ le szinte semmit, de mégis felkelti az érdeklõdést, aki meg már látta az meg jobban tud véleményezni, hogy mennyire mutatja be jól az évadot, vagy éppen mennyire rosszul:) szóval kommentáljatok bátran, a negatív véleményeket is szívesen fogadom :)
K.Bence93 2010 jan. 17. - 17:26:41
(1725/2067)
3x08 magyar felirata már tölthetõ! http://www.h2ojustaddwater.net/index.php?page=reszek3

Jó szórakozást! :)
K.Bence93 2010 jan. 17. - 14:55:33
(1724/2067)
Ma este felé várható a következõ, vagyis a 3x08 - Kidnapped c. epizód magyar felirata! :)
10/10
endreker 2010 jan. 17. - 11:54:18 10/10
(1723/2067)
nah mostmár végre megjeleníti köszönöm szépen csizi :D
10/10
endreker 2010 jan. 17. - 11:21:33 10/10
(1722/2067)
Igen nekem is ugyanaz a bajom mint Petinek egy mappában van egy névvel de nem jeleníti meg, pedig egy másik sorozat feliratait meg megjeleníti. nah megpróbálom letölteni azt a programot amit ajánlottál :)
csizi26 2010 jan. 17. - 09:27:25 Előzmény Peti817172M
(1721/2067)
Használj vlc playert,abban külön is hozzá lehet adni./video-feliratsáv menüpont/
Peti817172M 2010 jan. 17. - 02:18:37 Előzmény K.Bence93
(1720/2067)
Nekem nem akarja megjeleníteni a feliratot, pedig egy könyvtárban van, azonos a neve, és be van kapcsolva a Media Playerben a felirat megjelenítése.
K.Bence93 2010 jan. 14. - 20:56:33
(1719/2067)
Szívesen és kösz. Most kezdtem el, olyan vasárnap-hétfõn körül várható. Ahogy tudom csinálom. :)
csizi26 2010 jan. 14. - 20:30:24 Előzmény K.Bence93
(1718/2067)
Köszi az elsõ 7 rész fordítását.Szerintem mint fan fordítás,teljesen rendben volt.Kb. mikorra várható a 8. rész felirata?
10/10
endreker 2010 jan. 14. - 17:03:54 10/10
(1717/2067)
nézd fottelako, azt elismerem hogy tényleg durván betámadtunk a puszta vélemény alkotásodért, de ha nem tetszik akkor tölts le egy másikat. most mit kell ezen ennyit pampogni. nem volt jó letöltesz egy másikat, azt csókolom, nehogy már megsértõdj azon, hogy szerinted nem fordította le jobbam. Érted tényleg elnézést hogy így neked rontottunk, de eleve nem értem most ezen miért kell ennyire felháborodni, ha nem töltöd le akkor neked nem tejesen mindegy. Szóval ezen tényleg nem akarok veled összeveszni a te dogod a te véleményed, nem tetszik hát nem tetszik személy szerint nekem nagyon tetszett, de ez ezen most miért kaptad fel eleve a vizet ?
K.Bence93 2010 jan. 14. - 06:44:22
(1716/2067)
Ha ez neked förmedvény akkor meg mi a francért nézed és egyáltalán akkor meg, milyen jogon kritizálsz?! Másrészt ha jobban tudsz fordítani, akkor ne csak pofázzál itt, hanem tényleg mutassál fel valamit, hogy jobban tudod. Ne csak a szád járjon! Találkoztam már olyannal, igen, de azokban semmi értelmes nem volt, az enyémet meg legalább értik. Magyarban is mindent félre fordítanak, így meg neked nem tök mind1 hogy mit fordítok le, ha már neked ez így is förmedvény?! A legtöbb embernek megfelel ez a felirat és nekem is, mivel legalább van valaki aki csinálja. Ennyi!
offtopic
fotellako 2010 jan. 14. - 01:05:37 Előzmény K.Bence93
(1715/2067)
Örülök, hogy itt sem hazudtolod meg magad.
Eleve a feltételezés is sértõ, hogy saját részre keresek ehhez a förmedvényhez feliratot.
De tudod, mit? Nem számít, emiatt nem leszek öngyilkos.

Pontosan te vagy az, aki azt hiszi ennyibõl áll az egész. Mégis mi tart ezen napokig? A durva félrefordításokra (tisztán hallatszik), a kusza mondatokra, a stílus teljes semmibevételére vagy ily büszke?!
Neked és a hozzád hasonló vállalkozó szellemûnek elmehetne már végre a kedve az ilyen "segítségtõl". Biztos vagyok benne, hogy te is találkoztál már olyan felirattal, ami kicsapta a biztosítékot.
Nna, a tiéd pont ilyen.
Nagyon megható lenne ez az önzetlenség, ha nem merülne ki a dolog a hangoztatásában.

A faladon pedig gyanítom a puszta tényt (más nyomora valahogy nem érdekel) érezted sértésnek.
sz@r ügy, tanulj önkritikát
offtopic
fotellako 2010 jan. 14. - 01:00:08 Előzmény endreker
(1714/2067)
miért is kellene nekem bármit felmutatni (pláne neked) ahhoz, hogy véleményt alkossak?
K.Bence93 2010 jan. 13. - 19:20:55
(1713/2067)
Köszönöm, és szívesen! :) Legalább vki értékeli a munkámat!
10/10
endreker 2010 jan. 13. - 19:18:01 10/10
(1712/2067)
szia fotellakó.

nos én nem ismerlek téged, sosem beszéltem még veled, de azthiszem, nem neked is be kell látnod, hogy jogosan háborodom fel azon amit írtál. Ne haragudj, de szerintem nagyon szánalmas, valaki más weboldalát, vagy egyátalán bármiylen munkáját, úgy szidni , hogy te nem mutatsz fel semmit.
Figyelj, ha neked is van weboldalad, és jobb mint ez akkor bátran huzakodj elõ, vele, ha te is úgyanúgy lefordítottál, 7 részt, akkor rajta, elõ vele, de ha ezek egyikét sem tudod felmutatni, azthiszem nincs jogod másokat szidni.Sõt alapvetõen semmi közöd ahoz, hogy mit csinál a weboldalán vagy mit nem mert, ez az övé, és te nem vagy ott fizetõ látogató, õ tejesen ingyen csinál mindent, nem fizetnek neki érte, te semmit nem adtál neki azért, hogy olvasd a frissítéseit, vagy bármit csinálj a weboldalon, szóval , nincs jogod kritizálni õt, ha majd te is adsz neki valamit ezekért cserébe akkor bátran de addig inkább hallgass már bocsi. AZt csinál ott amit akar, ha teszem azt az orrlyukát akarja fotózgatni és azokat feltölteni, abba sincs semmi beleszólásunk, majd ha te is csinálsz weboldalt akkor, te is csináld meg ugyanezt.Remélem sikerült, értelmesen leírni a véleményemet ezzel kapcsolatban anélkül, hogy megsértettelek, volna de szerintem az amit õ megérdemel a kritizálás helyett az inkább a köszönöm lenne.Ennyit akartam mondani.
K.Bence93 2010 jan. 13. - 19:01:56 Előzmény fotellako
(1711/2067)
Nah ide figyelj fotellako! Én vagyok annak az oldalnak a tulajdonosa és hagyj mondjak neked valami!

Elõször is ne ítélkezz rólam, ugyanis egyáltalán nem ismersz és fogalmad sincs rólam. Nem vagyok köteles megjelölni a forrásaimat, akkor jelölöm meg ha akarom. Nem csak az én oldalamon, hanem a legtöbb oldalon (ha szét néznél) nincsen forrás feltüntetve. Másrészt örülj neki inkább, hogy veszem a fáradtságot és készítem a feliratokat a rajongóknak, hogy megértsék azok is, akik nem tudnak angolul. Szerinted ez olyan könnyen megy, hogy nézem a szöveget vagy hallás után csinálom és ennyi?! Komolyan azt hiszed, hogy ennyibõl álll az egész?! Tud meg hogy napokon keresztül azon fáradozom, hogy fordítsak és minden érthetõ legyen! Ha meg nem tetszik, akkor pedig nem kell letölteni, várd meg magyarul és nézd azt, ha ennyire tudod kritizálni más munkáját! Ismerem a netikettet is, de nem értem, hogy neked egyáltalán mi a franc közöd van ehhez?!

Az meg, hogy "a lehetõ legkúlturáltabban" dolgot egy kissé túlzás, mivel a sok bunkó egyáltalán nem tudja értelmesen megkérdezni. Ha kell az angol felirat, akkor KERESD MEG MAGADNAK! Nekem sem fél percig tartott, mire megtaláltam a feliratokat, és nem vagyok köteles, csak úgy kiadni a forrásaimat. Ha valami problémád van velem, akkor azt nem ország világ elõtt kell megbeszélni, hanem írj nekem egy levelet és kész.

És végül rohadtul, nem tud meghatni az, hogy itt nyavalyogsz azért, mert kitiltom az oldalam chatjébõl, azokat, akik nem tudtak kulturáltan beszélni, mint például TE IS és még azok, akik bunkó, paraszt beszólásokat írtak, káromkodtak, más nevében vagy az én nevemben írtak, olyan baromságokat, írtak oda, ami egyáltalán nem oda való stb... Jogom van ahhoz, hogy kitiltsam annyi idõre õket, amennyire akarom. Nyugodtan lehet szidni, bunkó-parasztozni, mert nem tudnak a hozzád hasonlók érdekelni. Ha meg nem tetszik, sem az oldalam, sem pedig az általam készített feliratok, akkor nyugodtan mehetsz máshova is. Nem fogsz hiányozni!

Ennyit akartam, mondani! Várom a válaszod, ami már elõre sejtem, hogy nem lesz "szép", de mint már mondtam: ***moderálva***
csizi26 2010 jan. 09. - 23:21:55 Előzmény fotellako
(1710/2067)
Én teszek rá,hogy fordít,én se tudnám jobban.Örültem,hogy találtam egyáltalán letöltési linkeket.
offtopic
fotellako 2010 jan. 09. - 22:39:35 Előzmény csizi26
(1709/2067)
hadd meséljek a tulajról:
alapfokú angollal fordít (lehet, hogy sokat mondtam), felirat alapján, lektor nélkül..., forrást nem hajlandó megnevezni, netikettnek még hírét se ismeri, majd miután valaki - a lehetõ legkultúráltabban - szólni mer, jön a szokásos, korosztályának megfelelõ reakció, a kitiltás

de ajánlgassátok csak az oldalt bõszen ;)
csizi26 2010 jan. 07. - 19:18:58
(1708/2067)