8/10
pgsqueallove 2018 ápr. 18. - 23:23:28 8/10
(3/43)
Én most néztem meg nemrég, premier előtt, teljesen várakozások nélkül néztem meg, hisz nyereményjegy volt, gondoltam mit veszíthetek...Ráadásul a címéből teljesen azt hittem, hogy ez is valami tömeg szellemes, kísértetes áll horror gagyiság lesz...És úgy is indult...Azt hittem ez is egy újabb sablonos, jumpscares, riogatni kívánó de puha, erőtlen cucc lesz...Erre mi történt??? Volt benne egy akkora csavar, hogy csak kapkodtam a fejem, és onnantól kezdve erőteljes, csontig hatoló horror lett...Le a kalappal! Évek óta keresetem egy horrort már ami végre tud adni valamit a moziban...de az összes szánalmasan szörnyű volt..de ez végre! Persze, nem egy remekmű, de végre nem finomkodik, és nem szellemekkel operál..Én nem tudom sokaknak miért nem tetszett (ahogy hallottam a film végén) de engem teljesen meglepett, és amilyen rosszul indult, annyira jó lett. Persze ebben is van egy pár logikai buktató, meg pár röhejes jelenet, mint kb az összes horrorban, de ez mégis jó lett, én úgy érzem!
9/10
Nanniiiiii 2018 ápr. 18. - 09:05:04 9/10
(2/43)
Tegnap néztük közönségtalálkozón premier előtt: ha bírod a jó horrorokat nézd meg, igazán jó film :)
Viszont ha kísérleteket, Démonok között feelinget vársz menekülj, mert ez nem egy szellemházas story, habár a cím és a promó ezt ígéri....
Nekem emiatt a félrevezetés miatt 9/10, amúgy 10/10 simán...:) okos, értelmes, intelligens, erős horror!
filmeketnézek 2018 márc. 22. - 20:53:33
(1/43)
Láttam az előzetesét a moziban, jónak tűnik, én várom.