1/10
stanmore 2013 febr. 06. - 23:16:58 1/10 Előzmény olahmiki1959
(188/228)
megható hogy így egyetértetek,csak az a kár hogy a békamenetesek között valóban volt jónéhány csak románul tudó ember,ami nem véleteln hiszen ki az, aki nem veszi észre, hogy nem normális dolog hogy "civilek" a kormány mellett tüntetnek saját ötletükbõl,muhahaha.Ezek a románok teljes ellátást és napidíjat kaptak a "szervezõktõl".Mintahogy az is beszédes hogy a lesajnált Bajnai ellen újabb kampány indult sok sok millióért ,persze az is a civilek pénzébõl és nem a Simicska és a Fidesz szponzorálásában bruhahaha.Hát úgy tûnik a kormány mégiscsak be van szarva Bajnaitól.
Fõnix_császárnõ 2013 febr. 06. - 22:23:29
(187/228)
Elég érdekesnek találom, hogy a magyarokat szinte mindegyik külföldi mûsorba belekeverik.
Pl. több sorozatban elõbb-utóbb felbukkan Hazánk, valami ereklyét keresnek , megküzdenek a Román maffiával, stb.
A 13-as raktár 4x10 epizódjában is hazánkba keverednek.
De, nem kell messzire mennünk, a MacGyver sorozat 1x03, vagy ott van a Dinótópia címû sorozat is ahol szintúgy hazánkba keverednek akcióba.
Szerintem több is van, de az újabbak közül a 13as Raktár 4x10 epizódja.(a kép is onnan van)
Viszont , érdekesség hogy kínai sorozatokban is hazánkban keverednek akcióba. Például IRIS címû sorozat.
-csengõzoli-- 2013 febr. 06. - 20:43:00
(186/228)
Komolyan azt gondolom, hogy Szanyi piál, mert ennyire nem lehet hlye.
olahmiki1959 2013 febr. 06. - 19:22:07 Előzmény -csengõzoli--
(185/228)
Szanyi ma reggel az ATV-ben még rátett egy lapáttal, amikor nemhogy azt mondta volna, hogy meggondolatlan volt, amikor az erdélyi magyarokat románul akarta köszönteni, hanem még neki állt feljebb, és elkezdte bizonygatni a mûsorvezetõ nõnek, hogy az ottani állampolgárokat igenis megilleti a románnak való minõsítés, "hiszen - mondta - ha maga egy ázsiai származású amerikait ázsiainak nevezne, az kikérné magának, hiszen amerikai állampolgár!"
Érted ezt a teljesen kifacsart logikát?
Világrekord!
olahmiki1959 2013 febr. 06. - 06:12:29
(184/228)
Az éhségmenetrõl még csak annyit, hogyha Nyakó Istvánt és Lamperth Mónikát nem láttam volna a menet körül sertepertélni, mintegy "ráülve" ennek a dolognak a nyilvánvalóan politikai hasznára, akkor - talán - még hinnék is nekik.
Biztosan emlékszel a 90-es évek elején az elhíresült "taxisblokádra".
Ott voltam, átéltem, pont olyan helyen dolgoztunk akkor, hogy munkába menet, kocsival Pestrõl Budára, munka után pedig visszafelé, Budáról Pestre kellett átjutnunk, a Duna felett átívelõ hidak valamelyikén.
Hangulata volt, mi is drukkoltunk szegény taxisoknak, meg a többi autósoknak, akik így tiltakoztak a benzináremelés miatt, dudáltunk egymásnak, integettünk, a hidat lezáró emberek rendesek voltak, átengedtek bennünket, amikor elmondtuk nekik, hogy munkába megyünk.
Jóval késõbb tudtuk csak meg, hogy ez tulajdonképpen az SZDSZ által nagyon ügyesen megszervezett akció volt, aminek nem sok köze volt a benzináremeléshez, sokkal inkább az Antall-kormány megbuktatásának a szándékához, mert az SZDSZ nem tudta lenyelni, hogy nem nyertek a 90-es választáson.
Azóta mindig fenntartásokkal kezelek minden ilyen akciót, különösen akkor, amikor politikusok is feltûnnek az ilyen gyûlések környékén.
A diákokban legalább volt annyi tartás - bár az elmúlt hetekben az õ hisztérikus akcióikkal sem értettem egyet, - hogy nem engedték felszólalni a rendezvényeiken azokat az ellenzéki politikusokat, akik meg akarták lovagolni a kínálkozó lehetõséget.
1/10
stanmore 2013 febr. 05. - 23:53:04 1/10
(183/228)
"Nem tudom, te hogy vagy vele, én úgy láttam, hogy nagyon sok kifejezetten jó húsban lévõ, mosolygós, az egészet egy jó kis balhénak felfogó ember menetelt ott egymás mellett, integettek, jól elvoltak."
Na ennyit errõl ,hogy van képed rólam azt írni hogy "tökéletesen egyoldalú és önmagát leleplezõ a gondolkodásmódom"
Nézz mán a tükörbe Te szerencsétlen,mások nyomorát lefitymáló és a teljes kilátástalanság miatt kétségbeesett akciókra kényszerülõ embereket kigúnyoló tiszetességtelen hozzászólásod után.Igaz akinek a kedvenc pártja prominensei úgy nyilvánulnak meg hogy szalonnával kínálják a szerencsétlen embereket,attól mi várható?
Majd ha Te is közmunkából tengõdsz szerencsés esetben vagy abból sem ,akkor járjon a szád és kívánom hogy akkor lökjenek eléd szalonnát!
Komolyan mondom ha nem lennék úriember, durvábban fogalmaznék,de a gusztustalanságnak is van ám határa .
Olahmiki a pszichiáter ,aki a tvbõl megállapítja hogy a gyaloglók balhézós jó húsban lévõ emberek: hova jutott ez az ország és ez a feneketlen primitív gyûlölködés mindent eláraszt,ilyen szerencsétlen embereket tenyésztett ki mint akik az éhségmeneteket fikázzák szakmányban ,miközben az öngyilkosságok száma soha nem látott szintre emelkedett az Orbán rezsim ideje alatt.
offtopic
vénasszonyok:nyara 2013 febr. 05. - 23:14:48
(182/228)
Ezt nem kérded komolyan? Beütöttem a google-ba, hogy Vanden Plas Princess és kiadta ezeket a fotókat.
Állítólag tényleg sok manuális munkafázis van ezeknek az autóknak a gyártásában. Mondjuk egy ilyen kis szériánál nem is lenne gazdaságos teljesen felszerszámozni a gyártást, hanem inkább fa sablonra domborítják a lemezeket.
olahmiki1959 2013 febr. 05. - 22:42:36
(181/228)
Megjavult az oldal formátuma.
Köszönjük, Emese...
olahmiki1959 2013 febr. 05. - 22:41:51
(180/228)
Két részre bontom a választ.
Az elsõ, amit kiemeltél, hogy itt ÉHEZNEK kérem!
Mire lesz ez jó?
Hát arra, hogy a külföldi televíziókban a hírekben be lehessen játszani, hogy kérem, ma Magyarországon, egy EU-s tagállamban a kormány olyan rosszul mûködik, hogy az emberek éhségükben tömegesen tódulnak az utcára, így próbálva felhívni a figyelmet kétségbeejtõ helyzetükre!
És akkor megint lehet várni, hogy magas beosztású EU-s képviselõk gondterhelt arccal, a demokrácia felett érzett
aggodalmukban majd kifejezzék rosszallásukat az aggasztó magyarországi fejlemények miatt.
Röviden ennyi.

A másik bejátszás megint csak többrétegû, tanulságos, elgondolkodtató, meg el is borzasztó, - ha jobban belegondolunk.
Karda Beátát én személyesen ismerem, egy nagyon jóindulatú - nem vicc, - egy abszolút jószívû, barátságos csaj, de legendásan - na, ezt hogy fejezzem ki bántás nélkül?... - szóval közismerten kedves, "butuska" nõ. (Ez talán nem volt nagyon durva).
Azt, hogy nem tudta a Szikora nóta szövegét, tudd be ennek, meg a rengeteg ingyen piának.
Egyébként a többiek is levizsgáztak rendesen az este folyamán.
A potyázásban azt hiszem, a magyar ember a világelsõk közé tartozik, függetlenül attól, hogy mennyire gazdag valaki.
Ahol ingyen lehet enni-inni, ott verekednek a helyekért.
Ami még aranyos volt, - és ez megint csak unikum volt, ilyet nem láthatsz a legelázottabb hollywood-i társaságban sem, - hogy az elegáns Szabó Zsófi és a többi, szintén méregdrága estélyi ruhába öltözött csaj ÜVEGBÕL!!! itta az üdítõt, ami olyan mértékû társaságban való viselkedésbeli hiányosság, amire példa sincs!
Az meg, hogy fiatal kis pisis csajok, közepes, vagy annál is kevesebb tehetséggel szerepet kapnak különbözõ tévés szappanoperákban, - állítólag a szerkesztõk egy ideje feltûnõen vánszorogva tudnak csak végigmenni a folyosón, - és káromkodnak, mint a kocsis, azon se csodálkozzál. Ez a trendi, baromi vagánynak mutatja magát mindenki, és azt hiszi, hogy akkor fogadják be, ha így viselkedik.
Ez a média manapság...
Végül egy beugrató kérdés, hátha sikerül újból egy mosolyt csalnom az arcodra. (Emlékszel...)
Szerinted hány könyvet olvastak el ezek életükben?...:))DD
offtopic
-csengõzoli-- 2013 febr. 05. - 21:34:44
(179/228)
Jó tudod ez ilyen tipikus marketing fogás akar lenni, mint mikor gyõzködnek minket,hogy az Eurovízió, na az aztán!
Itt is errõl van szó, ÉHSÉGRÕL, itt kérem nem kis bajok vannak itt már ÉHEZNEK, itt kérem az ÉHEZÕKET szimbolizálja ez a menet :)

Na, így estére egy off video:
A téma lényegtelen, de két részt nézz meg!
00:46-nál,mikor rákezd Karda Bea és 3:06-nál,mikor folytatja! Érdemes!
http://www.pixter.hu/video?id=39688
És egy kérdés hozzád, aki talán még nálam is bölcsebb vagy... (meg öregebb :)
Hogy létezik olyan, hogy egy énekesnõ, Karda B54 bombázó Beáta (magát így hívja) nem tudja az RGo sláger refrénjét sem :)
Hogy létezhet ilyen 30-on felüli ember?
Hogy?
Sose voltam oda Szikoráért,de ezt annyiszor hallottam így is,hogy szerintem a szöveg felét kivülrõl tudom.
Mit csinál ez a nõ? :D
olahmiki1959 2013 febr. 05. - 21:11:04
(178/228)
Csak árnyalatnyi különbségek vannak a véleményünkben.
Nekem sincs semmi bajom a felvonulásokkal, tiltakozásokkal. De az ég szerelmére, válasszanak másik nevet, vagy szlogent maguknak, ne pont azt, hogy "éhségmenet"!
Nem tudják, mirõl beszélnek!
Tiltakozzanak a kormány politikája ellen, követeljenek munkát, jobb fizetést, bármit, de ne használják azt a szót, hogy éhségmenet, mert ez annyira groteszk 2013-ban Magyarországon, hogy nevetségességbe fordul az egész.

Ja, egyébként Szanyinak nem ez volt az elsõ emlékezetes dobása, és õt ismerve, meg az eddigi megnyilvánulásait, biztos vagyok benne, hogy nem is az utolsó.
-csengõzoli-- 2013 febr. 05. - 20:44:08
(177/228)
Én ezen nem akadtam fent, ugye nyilván -ahogy te is írtad- ez egy szimbolikus név.
Egyébként szerintem sem szerencsés...
A szegények közt meglepõen sok a kövérkés, hisz õk azok akik mindenféle egészségtelen szir-szrt összevásárolnak a multiban, mondván 300 ft a virsli hurrá és sok olcsó étel hizlal (zsíros kenyér, disznóhús stb.)!
Én mindenféle tüntetést támogatok,aminek értelme van, semmi gond az éhségmenettel, tiltakozzanak csak, demokrácia van.
De Szanyinak ezek az égbekiáltó ostobaságai kiverték nálam a biztosítékot.
olahmiki1959 2013 febr. 05. - 20:36:24
(176/228)
Én megnéztem az éhségmenetrõl szóló tudósításokat a tv híradókban.
Nem tudom, te hogy vagy vele, én úgy láttam, hogy nagyon sok kifejezetten jó húsban lévõ, mosolygós, az egészet egy jó kis balhénak felfogó ember menetelt ott egymás mellett, integettek, jól elvoltak.
Természetesen tudom, hogy ennek az "éhségmenetnek" inkább szimbolikus jelentõsége van, mintsem hogy valós képet tükrözzön, de akkor is groteszk, hogy jól táplált emberek handabandázzanak egy ilyen felvonulás alkalmával.
Éhségmenetet én az afrikai, valóban iszonyatos éhség területén, a Száhel-övezetben, vagy Bangladesh egyes nyomornegyedeiben tudnék elképzelni, ahol naponta százak, ezrek halnak éhen, de nem nálunk.

Hasonló visszatetszést keltett bennem néhány éve, amikor a kb. 120 kilós Horváth Aladár a romák közötti éhséglázadás lehetõségérõl beszélt, miközben a kamera kigyúrt, hatalmas termetû, a melegítõ nadrágra lógó hasú férfiakat mutatott a faluszélen, akik a kerítésre támaszkodva, szotyolahéjat köpködtek a földre, és süttették magukat a langyos délutáni nap lemenõ fényében.

Éhséglázadás, éhségmenet...
Fogalmi zavarok tömkelege a mai magyar közéletben...
offtopic
-csengõzoli-- 2013 febr. 05. - 20:14:18
(175/228)
Szanyi Tibor ma ismét tanúbizonyságot tett nagy eszérõl.
Ez az ember vagy alkoholista vagy szimplán nemnormális.
Gyulán az éhségmenetnek nevezett tüntetésen románul akarta köszönteni az egybegyûlteket,mert állítólag sokan jöttek át hozzánk csatlakozni a menethez.
Végül a cirkuszi elõadás elmaradt, mert valószínûleg szóltak Szanyi úrnak,hogy egyrészt ezzel nem fogja visszaszerezni a határon túli magyarok szimpátiáját, másrészt akik átjöttek (ha tényleg voltak ilyenek) azok nem románok, hanem romániai MAGYAROK bzmeg! Akik örülnek,hogy magyarul szólnak hozzájuk és büntetlenül beszélhetnek a saját anyanyelvükön!
Még egy ekkora brmot...
olahmiki1959 2013 febr. 05. - 17:31:44
(174/228)
Végigböngészgettem ezeket a kocsikat, hát valami csoda volt. Egyik szebb, mint a másik. És nem csak a szépség, hanem a minõség, amikor látni, hogy minden egyes darabot milyen gondossággal készítettek el.
Honnan a bánatból lehet ilyen oldalakat felhajtani?
Ha "ezeknek" a vidéki bûnözõknek tényleg volt ilyen kocsijuk is, az meg a világ gyalázata.
Fõnix_császárnõ 2013 febr. 05. - 17:25:19
(173/228)
Egyszerû, ha hosszú a link, stb. akkor megnyúlik a képernyõ.
A kis bigátokat csak szeretnétek úgy megnyújtani;)
olahmiki1959 2013 febr. 05. - 16:51:08
(172/228)
Érdekes, a harmadik oldaltól kezdve, - ha visszalépegetsz, - már jó a képernyõ, csak ez, meg az utána jövõ van szétcsúszva.
Ennek mi a magyarázata, nem tudod véletlenül?
offtopic
vénasszonyok:nyara 2013 febr. 05. - 12:08:51
(171/228)
Úgy tudom a Zámbó család is rokonságban áll velük a király révén. Uralkodók egymás között.
-csengõzoli-- 2013 febr. 05. - 11:59:54
(170/228)
Hát... a gróf család lehet,hogy kapcsolatot ápol a királyi családdal :D
vénasszonyok:nyara 2013 febr. 05. - 11:37:15
(169/228)
Szintén ebbe a stílusba és kategóriába sorolható a Vanden Plas Princess is. Az angol királynõ ilyennel jár, nem Rolls-szal.
Lehet, hogy a gyõrszentiványi család rokonságban van a királynõvel?

https://www.google.hu/search?q=van+den+plas+princess&hl=hu&client=firefox-a&hs=3Wg&tbo=u&rls=org.mozilla:hu:official&channel=fflb&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=udUQUZT0H-T-4QStlYHYCw&ved=0CC8QsAQ&biw=1760&bih=982#hl=hu&client=firefox-a&hs=SC1&tbo=d&rls=org.mozilla:hu:official&channel=fflb&tbm=isch&spell=1&q=vanden+plas+princess&sa=X&ei=v9UQUe33GMi
J4gTCooHwCQ&ved=0CE4QBSgA&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&bvm=bv.41867550,d.bGE&fp=35d2afee4d21175b&biw=1760&bih
=982