5/10
napraforgó 2017 máj. 19. - 05:22:42 5/10
(1035/1535)
OFF
Nem mondtam, hogy én soha nem veszekedtem, vagy kiabáltam a gyerekeimmel, amikor kicsi korukban nem fogadtak szót. De azért az a kontrollálatlan, és kontrollálhatatlan ordítozás nem volt a családunkban, sem az én gyerekkoromban, sem a felnõttkoromban. ettõl függetlenül félek, ha idegen emberek kiabálnak, ordítoznak, akár csak egy focimeccsen, vagy a focipálya környékén meccsre menet, vagy jövet (pechemre egy focipálya van a lakásom közelében).

Aranyos, ahogy megosztod a 22 hónapos gyerekkel való problémádat. Ha nem tudod megakadályozni, hogy kiessen a kiságyából, tegyél egy puha párnát a kiságy elé, akkor arra fog esni. Vagy, amit én csináltam, és sok más helyen is láttam, vegyél ki egy, vagy két függõleges rácsot a kiságy közepébõl, ahol kibújhat a gyerek. Mert egy 22 hónapos gyerek nõ, és nem akar a ketrecben lenni, úgyis ki akar jönni, hát könnyítsd meg neki. Ha egy, vagy két 2 rácsot/oszlopot eltávolítasz, valahonnan középrõl, nem fog kiesni alvás közban, mert vízszintesen kinyúlva elég hosszú, hogy a többi rács megállítsa, de ébren meg rendesen ki tud bújni. Tanítgasd, hogy lábbal, popsival bújjon ki, ne fejjel elõre, akkor nem lesz baj.

Egyébként elárulom neked, az én akkor 15 hónapos fiam sokkal veszélyesebb dolgokat mûvelt, pl. hintázott a palackos gáz gumivezetékén (akkoriban nem volt még vezetékes gázunk), és elmondhattam ezerszer, hogy ezt nem szabad, mert veszélyes, meg felrobbanunk, stb, a világon semmi sem használt. Végül a sokadik eset után elkaptam a kölköt és a pelenkás fenekére csaptam hármat azt kiabálva, hogy nem szabad, nem szabad. (akkoriban még nem volt tilos a gyerekverés). Na ez használt végül is, többet nem hintázott rajta.
De csinált a gyerek ugyanebben a korában olyat is, hogy a pici ujjaival kiszedte a konnektorokból az ún. vakdugókat, amit biztonsági okból tettünk be a nem használt konnektorokba. Emlékszem egyszer az egész körmös konnektort kirángatta a falból, mert nem akart kijönni belõle a mûanyag vakdugó és én egy kánikulai napon ott álltam egy kényszerûségbõl áramtalanított lakásban a 15 hónapos kölökkel.... telefon még persze nem volt a lakásban, vezetékes sem, úgyhogy két sarkot kellett menni egy fülkéig, hogy felhívjam a férjemet, hogy amint tud, jöjjön haza, mert leolvad a hûtõ, nem melegszik a boilerban a víz, a vezeték meg lóg ki a falból.
Örülj, hogy neked nincsenek ilyen élményeid, csak a majdnem kétéves gyereked akar szabadulni a rácsok mögül (amúgy ez teljesen természetes és mondhatom általános is). Szokj hozzá, úgyse tudod benn tartani, ha nem akar.
khajni87 2017 máj. 18. - 22:57:17
(1034/1535)
Nem mintha zárt ajtók mögött ez jobb lenne....az még rosszabb mert ott a nõk még sokkal jobban rettegnek......mindig azt hiszik tettek valamit és próbálják nem megtenni , ha meg nem teszik akkor kapnak másért.......mindig van valami kifogás az ilyen férfiaknak a verésre.......ha nem jó az ebéd kapsz, ha nem hoztál sört kapsz stb.......az ilyen családokban egyébként magasabb számban fordul elõ a nemi és más fajta erõszak is amibõl nehéz kilépni.........
khajni87 2017 máj. 18. - 22:52:44
(1033/1535)
Tyüüüüüüüü akkor én egyenest borzalmas lennék a szemedben mert múltkor amikor már nem bírtam a 22 hónapos gyerekkel mert 6 ezredszerre is csak azért is fejjel akart kiesni a kiságyból rákiabáltam.........Vannak helyzetek amikor az ember kétségbeesésében lesz dühös és kiabál........persze kiabálni rossz na de azért mégis.......van helyzet ami ezt hozza ki és az általában nem az adott embernek szól hanem annak aki ilyet vált ki........A te életedben senki nem vált ki ilyen érzést ?????Te soha senkire nem voltál mérges, soha senki nem ijesztett vagy döbbentett meg ????
5/10
napraforgó 2017 máj. 18. - 18:39:10 5/10
(1032/1535)
Ahogy gondolod. Én nem vagyok ilyesmihez hozzászokva, azért is akadtam fel rajta.
5/10
napraforgó 2017 máj. 18. - 18:37:20 5/10
(1031/1535)
Na látod, ezzel nem tudok egyetérteni, Kerim nem azért dühöng, mert nagyon félti Fatmagült. Nem gondol õ olyankor senkire és semmire, csak elönti az agyát a vér.
Mert most mi baja lett Fatmagülnek attól, hogy tüzijátékot lövetett az égre, jó pár piros szívvel? A hangulat is jó részben nem Musztafa akciójától (mert azt más esetben még gálánsnak is lehetne nevezni), hanem Kerim dührohamától romlott el.
Jó persze, tudom én, hogy Musztafa zavart akart kelteni és épp a kibontakozó vonzalmukat akarta megakadályozni, tönkretenni, de a puszta gesztus - egy levél + a tüzijáték azért még nem becsületsértõ cselekmény.

Várom már a bírósági tárgyalást, kíváncsi vagyok, milyen döntés születik. Valahogy sejtem, hogy nem túl kedvezõ, és szabadlábra helyezik a zsiványokat, de bízom benne, hogy ha ilyen döntés születik, azt megfellebbezik.
10/10
baba24 2017 máj. 18. - 18:32:11 10/10
(1030/1535)
Nem azt mondom,hogy ez normális lenne,csak azt hogy ez a világ bár melyik pontján megtörténik!
És kb ennyi is a lényege a dolognak!Nem egy fõben járó bûn,hogy kiabálás volt meg néhány bútor meg rugdosása!
Különbözõek vagyunk és különbözõ szempontok alapján nézzük a sorozatos,és ez így is van jól!Én ezt személy szerint nem veszem annyira sértõnek és nem is háborodom fel rajta annyira!
Ez is hozzátartozik a sorozathoz és a fejlemények alakulásához!
Én rossz szokás alatt az italozást illetve a cigizést tartom nem a kiabálást,az max rossz neveltetés kérdése!
5/10
napraforgó 2017 máj. 18. - 18:28:34 5/10
(1029/1535)
Hogy más szereplõkkel is foglalkozzunk, én egyszerûen nem vagyok képes megérteni, hogy egy Meltem féle iskolázott nõ mit eszik egy olyan primítív bunkón, mint Musztafa?
És még csak nem is egyszer feküdt le vele, hanem többször, akkor is, amikor már tudta, hogy micsoda jellemtelen, pénzéhes, mohó ember, ráadásul rabbiátus is, hisz nem hajlandó leszállni a volt menyasszonyáról és annak férjérõl.
Azt még megérteném, hogy az erõszaktevõ, hazug férjén bosszút akart állni, na de miért pont Musztafával?

Mukaddest nem sajnálom. Ha neki szenvedés volt az élet egy olyan ember mellett, aki a tenyerén hordta, leste minden kívánságát és helyette egy megbízhatatlan, hûtlen, hirtelenkezû tróger kell, akkor megérdemli a sorsát.
9/10
kaboca12 2017 máj. 18. - 18:27:36 9/10
(1028/1535)
Még az is lehet, hogy a végére neked is átjön a szerelem a részérõl. Lehet, hogy te meglátod benne, amit én nem. Ki tudja?
Igen, az tény, hogy Kerim nagyon lobbanékony. Én mégis próbálom egy kicsit mentségére felhozni, hogy tényleg azért ilyen, mert nagyon félti Fatmagült. Valóban nem az lenne az elintézési módja, hogy dühöngök állandóan, de azért nem reménytelen a hapsi. :)
5/10
napraforgó 2017 máj. 18. - 18:18:46 5/10
(1027/1535)
Örömmel látom, hogy nagyvonalakban mindenben egyetértünk. Azt, hogy Fatmagül a sorozat végére mit fog érezni, hogy fog érezni, mennyire lesz szerelmes, vagy mennyire nem, én még nem tudom, mivel én a TV napi adásával haladok.

Abban igazad van, hogy fatmagül hirtelen képes elitélni Kerimet és meg sem hallgatja, mit miért tett. Na de Kerim sem piskóta, milyen volt a mai részben, mikor megérkezett a levél Fatmagül részére? Kikapta a lány kezébõl és föltépte. Aztán csak azért nem kezdett el jobban üvöltözni, mint ahogy, mert vendégek is voltak. De már rohant is a motorcsónak után (pedig nyilván nem tud a vízen utánuk szaladni...) Mi lett volna, ha megvárja, míg a lány nyitja ki a borítékot és csak megkérdi, hogy mi van benne? Talán akkor jól nevelt, udvarias férfi lett volna és nem vadember.
9/10
kaboca12 2017 máj. 18. - 16:30:31 9/10
(1026/1535)
Rosszul írtam a 6. pontnál. :) Szóval pont fordítva, a szerelem sem egy utolsó szempont kellene legyen.
9/10
kaboca12 2017 máj. 18. - 16:28:46 9/10
(1025/1535)
Hát a felhozott példáknál biztos, hogy jobb a kémia. :) Azt sosem tagadtam, hogy a sorozat jó és szeretem is. Értem a lényegét, értem a karakterek alakulását. Nagy elõrelépés Fatmagül karaktere Kerim felé, de ettõl még sajnálom, de én nem érzem, hogy hû, de szerelmes lenne. Viszont ettõl eltekintve nem biztos, hogy csak egyszer nézem meg ezt a sorozatot. :)
9/10
kaboca12 2017 máj. 18. - 16:25:12 9/10
(1024/1535)
Biztos vannak még olyan részek. Bár a válás, mint olyan sehol sem egyszerû, ahol az egyik fél nem akarja. Az olyan korlátok közé szorult vallásnál, mint amit õk vallanak, lehet, hogy egy nõnek esélye sincs. Nekem a legszomorúbb és a legmegdöbbentõbb, hogy nem látom a nõkön, hogy próbálnának kitörni ebbõl, hanem inkább elfogadják a sorsukat. Mármint azt azért érezni a hírekbõl, szócikkekbõl, hogy nagyon apró elõrelépések vannak ez ügyben, de azért sok-sok év kell még ahhoz, hogy az "elmaradott" térségekben a nõk ugyanolyan szabadok legyenek, mint a világ más pontjain.
9/10
kaboca12 2017 máj. 18. - 16:19:59 9/10
(1023/1535)
Sorba veszem én is a válaszomat.
1. Egyetértünk. Ez nem egy olyan apróság, amit egymásközt el lehet intézni. Hiba volt, hogy nem jelentette föl.
2. Nem kirívó, igaz. Viszont ha én elvárom az õszinteséget, akkor meg is adom. Ez a hozzáállás, hogy ha te elhallgattad régen, akkor én is elhallgatom, gyerekes. Ettõl függetlenül mint mondtam, megértem, hogy miért nem akarta elmondani, bár azzal tisztában lehetett volna, hogy úgyis kiderül. És azt aztán tényleg a való életbõl tudjuk, hogy ha valami késõbb derül ki, annak bizony jó vége sosem lesz.
3. Nem mondtam, hogy szereti Musztafát. Egyébként régebben már írtam is, hogy szerintem õt sem szerelemmel szerette, hanem mivel nem volt más férfi az életében és pont azért, mert ilyen sanyarú gyerekkora volt, inkább rajongott és talán egy menekülési útvonalat látott benne. Ettõl függetlenül szerintem igenis védi, mert állandóan azt mondogatja, hogy õ mennyire ismeri Musztafát és õ soha, de soha nem tenne ilyet vagy olyat.
4. Azt sem mondtam, hogy nem bízik Kerimben. De amint a srác csinál valami apró bakit, meginog a bizalma. A rossz szokása pedig, hogy egybõl ítél és nem hallgatja meg. Vagy mélyen hallgat és magában játssza le a dolgokat, ami szintén nem a legjobb megoldás.
5. Honnan jött az, hogy minden percben ágyba kéne bújniuk? Még csak nem is említettem ilyet. Elég érdekesnek találom, hogy szerinted a szerelmet csak a szexszel lehet kifejezni. Szó nincs errõl, még csak nem is utaltam ilyenre.
6. Ez megint mind igaz. De azért a szerelem sem elsõdleges szempont. És azért lássuk be, az emberek többsége elõbb szerelmes és aztán az alakul át az általad felsoroltakká, de azért az ritkább, hogy az ember a barátjába, támaszába, bizalmasába szeret bele és aztán lesz belé szerelmes. Ha beleszeret egyáltalán. Biztos van ilyen is, de azért az esetek többségében inkább fordítva szokott történni.
7. Amikor azt mondom, hogy tekintsünk el az erõszaktól azt úgy értem, hogy a minden egyes hozzászólásban tekintsünk el tõle. A filmben nem lehet, hiszen az az egész kiindulópontja, ami végigkíséri. Teljesen igaz, amit írtál és talán félreérthetõ voltam, bár oda is írtam, hogy végig néztem a filmet, mert én nem arra gondolok, hogy most kellene Kerim nyakába ugrania. A film végén sem éreztem ezt. Teljesen megértem, hogy nem tud olyan felszabadult lenni, vagy ahogy te mondod szenvedélyes, de én akkor sem szerelmet látok, hanem inkább beletörõdést, ami pozitív végkifejlettel zárul. Egyébként féltékeny szerelem nélkül is lehetek. Ismerek olyat, aki együtt él valakivel, nem szereti, viszont mikor megtudta, hogy megcsalja a másik fél, kiborult. Mert sérült az egoja, a büszkesége. Féltékeny volt. De nem a szerelem miatt. Ami pedig az erõszakot illeti, azt szerintem sosem lehet elfelejteni. Esetleg meglehet próbálni együtt élni vele, van akinek sikerül, van akinek nem. De akinek sikerült, abban biztos vagyok, hogy sosem felejti el.
5/10
napraforgó 2017 máj. 18. - 15:34:34 5/10
(1022/1535)
Szavakkal is lehet bántani, megsebezni valakit, nemcsak fizikailag. És attól, hogy más országokban is ordibálnak egymással a férfiak, meg még a nõk is, azért nem jelenti azt, hogy az helyes lenne. Na és pláne nem azt, hogy az ilyen magatartás bármiféle kultúra része lenne.... Én inkább rossz szokásnak nevezném.
5/10
napraforgó 2017 máj. 18. - 15:30:23 5/10
(1021/1535)
1. Szerintem Kerim nagyon rosszul tette, hogy nem jelentette föl Musztafát, miután az meglõtte õt. Orvoshoz kellett volna mennie látleletet vetetni, aztán megFeljelenteni az ügyészségen.
2. A titkolózásról csak annyit, hogy Kerim is jópárszor elhallgatta, hogy találkozott a 3 cimborával, Vurállal meg még külön is többször. Úgyhogy Fatmagül húzása, hogy elhallgatta Musztafa látogatását ennek fényében nem olyan kirívó.
3. Én nem látom, hogy Fatmagül védené Musztafát, pláne nem foggal-körömmel (!) Hogy már nem szereti, sõt meg is utálta a jellemtelenségéért, jól mutatja, hogy amikor Musztafa erõszakkal magával vitte a szülei házába és megcsókolta, akkor szabályosan rosszul lett és elhányta magát. Ha még szeretné Musztafát, akkor biztos nem így reagált volna.
4. Nem hiszem, hogy Fatmagül ne bízna Kerimben, sõt. Már sok mindent megbeszél, megtárgyal vele, hallgat a véleményére. Én úgy látom, hogy Kerim már rég visszaszerezte Fatmagül bizalmát.
5. Hogy Fatmagül mennyire szereti, vagy fogja szeretni Kerimet, azt nem tudom. A "mindent elsöprõ" az szerintem nem szerelem, hanem szenvedély szokott lenni. És igen, vannak nõk, akik nem olyan szenvedélyesek, nem lobog bennük állandóan a vágy és nem akarnak minden percben ágybabújni szerelmük tárgyával.
6. Szerintem a bizalom egy kapcsolatban sokkal fontosabb, mint a szenvedély. Az idõvel úgyis elmúlik, de legalábbis alábbhagy. A bizalom, hûség, kitartás, egymás támogatása, ezek a fontos értékek, amelyek kitartanak egy életen át.
7. Bár idõnként figyelmeztetsz, hogy tekintsünk el az erõszaktól, de szerintem ezt nem lehet. Adva van egy fiatal lány, aki nem találkozott erõszakkal a korábbi életében. És itt a hétköznapi erõszakra gondolok. Nem verte az apja, mert korán meghalt. A bátyja sem szekírozta, sõt tõle telhetõen inkább mindig védelmezte. A férjhezmeneteléig az ártatlanságát is meg akarta õrizni, tehát minden téren tapasztalatlan volt. És hirtelen megváltozik minden, körülveszi egy csapat hangoskodó részeg fiatalember és durván leteperik, fizikai fájdalmat és lelki traumát okoznak neki. És nem elég, hogy el kellett szenvednie az erõszakot, még a környezete is rászáll, õt hibáztatja a történtekért. A nénje, a võlegénye, az após és anyósjelöltje, a szomszédság és az egész falu megbélyegzi, kiközösíti. Nincs egy ember sem, aki melléállna. Kerimet is rákényszerítik, õ egy picit sem lát abból, hogy a fiú meg akarná õt védeni. Csak azt látja, hogy pénzt kapott, amiért elvette. Naná, hogy a háta közepére sem kívánta. Számomra ez teljesen természetes.
Még egy év sem telt el, még meg sem gyógyult lelkileg, hát mitõl borulna hirtelen Kerim nyakába, aki szerelmet vallott neki és valóssá akarja tenni a házasságukat. Sokkal szégyenlõsebb, gátlásosabb, nem is tudja, hogy mutassa ki az érzéseit. És igen, azon kívül, hogy kedveli Kerimet és megbízik benne, még nem nagyon érez iránta mást. A szerelem már kezd benne is kialakulni (féltékeny Chrtistinre), talán imponál is neki a férfi kitartó figyelme és szolid udvarlása, de a mindent elsöprõ szenvedélyes érzelmektõl bizony még meglehetõsen távol áll.
Biztos vagyok benne, hogy ha a házasságuk teljesedésbe megy, akkor is lesznek állandó félelmei, gátlásai és éppenhogy a korábban elszenvedett erõszak miatt. Mert hogy tudna egy lány felszabadultan szerelmeskedni, ha az elsõ szexuális élménye az a szörnyûség volt. Nem olyan könnyû azt elfelejteni.
9/10
kaboca12 2017 máj. 18. - 15:03:30 9/10
(1020/1535)
Igazad lehet, csak ott a baj, hogy én szerelmet csak Kerim részérõl érzek. Fatmagültõl meg csak azt, hogy hát ha már így alakult, akkor ám legyen, elfogadom ezt a férfit, végül is jól bánik velem, megóv, jó fej, lehet vele viccelni, és igazából megbízható is, továbbá jobb nekem, ha a barátomnak tartom a férjemet, hiszen egy egész élet áll elõttünk közösen. De ez messze nem szerelem. Nem mindent elsöprõ, de még nem is szimpla love. Sajnálom, ha nem egyezik a véleményünk, de bennem ez maradt meg a végére.
Egyébként pedig szerintem azért egy kicsit mégiscsak úgy lett ábrázolva. Az volt a cél, hogy a lány, akit megerõszakoltak, hogyan tudott megbocsájtani, megbízni, beleszeretni abba a férfiba, aki tönkretette az életét. Be akarták bizonyítani, hogy van ilyen. És lehet, hogy van, de nálam nem ebben a filmben. Pedig amikor csak kutyafuttában néztem a részeket én is azt hittem, de rá kellett jöjjek, hogy tévedtem. Ettõl függetlenül -és attól, hogy én Berent nem szeretem, mint színésznõt- még messze a jó sorozatok közé tartozik!
10/10
baba24 2017 máj. 18. - 15:00:48 10/10
(1019/1535)
Én azt gondolom hogy vannak olyan részei még mindig Törökországnak,ahol ezeket a nézeteket vallják!Ott a Férfi a magasabb rangú a nõ pedig alacsonyabb,ott a férfinak mindent lehet a nõnek pedig semmit se!
Én olvastam egy cikket a válásról,hogy ha a férfi akar el válni akkor sima úgy nem kell nagyon semmit se tenni-e és bizonyítani-a,de ha nõ akar el válni az már más történet az nem egyszerû!
Több helyen éltem eddig életemben,minden hol más volt a szokás,de kiabálni minden hol halottam férfit és még nõt is,sõt még dobálózni is!
Szóval nekem ez akkor se annyira rossz dolog,ha bántaná testileg is akkor az lenne,de így nem!
10/10
baba24 2017 máj. 18. - 14:39:33 10/10
(1018/1535)
Én azt gondolom,hogy ez még akkor se annyira durva.Én nem csak Magyarországon éltem eddigi életemben hanem még 2 országban és ott is van kiabálás és dobálás!Ez is egy módja annak hogy le vezesd a feszültséget anélkül,hogy bántanál valakit!Õ nem bántotta Fatmagült max egy két széket és fotelt!Az hogy el borult az agya neki, az nem meglepõ fõleg Mustafa eddigi húzásain,mint amikor elrabolta Fatmagült!
Azt tudom,hogy az az élet stílus teljesen eltérõ,mert nálunk ténylegesen egyenjogúság van nõ és férfi között,de ott ez nem így van ott a nõ csak másod rangú akivel azt csinálnak amit akarnak,fõleg ha egy uralkodó férfival kerülnek össze!
És igen te azért nem tudod ezt kultúrának felfogni,mert nem abban élsz,és nem egyezik a mi kultúránkkal egy cseppet se!
9/10
kaboca12 2017 máj. 18. - 14:35:22 9/10
(1017/1535)
Lehet, hogy ez van a háttérben, de akkor is elnyomja nálam a mindent elsöprõ szerelmet. És akkor meg nem jól van így, mert elvileg a sorozat vége happy and.
9/10
kaboca12 2017 máj. 18. - 14:06:08 9/10
(1016/1535)
Én például azért védem most, mert ezen kívül nem láttam félelmetesnek. Dühösnek, indulatosnak igen. De semmiképpen nem félelmetesnek. A mostani kifakadását ezerféle ok hozta ki belõle, de kár leírnom újra, mert ezt is másképpen látjuk. Nekem már elég az az egy ok, hogy meglõtte. Jót tett neki azzal, hogy nem jelentette fel, de a pali nem áll le, tovább cseszegeti õt, a szeretteit, a környezetét. Mindenbe belerondít, amibe csak lehet. A másik, amit én nem tudok elnézni, ahogy te Kerimtõl én Fatmagültõl, a titkolózás. Még akkor sem, ha értem a miértjét. Fõleg nem attól, aki bizalmat és õszinteséget vár el a másiktól. És például én azt látom, hogy Fatmagül igenis védi (szinte foggal-körömmel) Musztafát mindezek ellenére. Mindazok ellenére, hogy magára hagyta, hogy egy perc nyugtot nem hagy nekik, hogy megszégyenítette azzal, hogy hitt a pletykának, még így sem haragszik rá. Ellenben Kerim, aki mint megvitattuk így vagy úgy, de bûnös, viszont az elejétõl kezdve mellette áll és védelmezi, õbenne folyton kételkedik és háttérbe szorítja Musztafával szemben. Nekem is elegem lenne ebbõl a helyzetbõl, az õ vétkéhez képest ez már kicsit idegesítõ.
Egyébként el kell mondjam, hogy én végignéztem a sorozatot (az elmúlt két hétben volt idõm figyelmesen újranézni a következõ részeket) és most valószínûleg cáfolni fogom önmagam, de szerintem Fatmagül sosem fogja úgy szeretni Kerimet, mint ahogy Kerim szereti õt. És ennek nincs köze az erõszakhoz. A szerelem vagy spontán jön, vagy nincs. Attól, mert összeházasodtak, attól azt még nem lehet megtanulni, belenyugodni, kikényszeríteni, bármennyire is akarom, bármennyire is megakarok gyógyulni. Vagy én vagyok nagyon vak, vagy a színésznõn nem látom az érzést. Nekem legalábbis nem tudja átadni az érzelmeit. Azt elhiszem, hogy bízik benne, hogy megkedveli, de nálam ez semmiképpen nem szerelem. Ezzel remélem nem spoilereztem, mert ugye elvileg Fatmagül már a tévében adott részekben is kezd szerelmes lenni. Hát én sajnos ezt nem látom. Azt igen, hogy próbálja elfogadni a helyzetét, de a szerelmet azt én sajnos nem érzem általa. És ott a baj, hogy késõbb sem.