Alternat 2007 márc. 02. - 12:38:59
(43/123)
óédesistenem.... hát ha egyszer nehéz neki ilyen mûsort vezetni, akkor ne vezesse.... nekünk lesz a legjobb. :-)

Egyébként totál egyet értek a többiekkel. Valószínûleg a felsorolt mûsorvezetõk közül mindegyik a tehetségért került mûsorvezetõi pozicióra. És véletlen se azért, mert egy óvatlan pillanatban épp belelógott a nyelve valakinek a s*ggébe.
zita82 2007 márc. 02. - 11:47:16
(42/123)
Na jó, akkor én egy kivétel vagyok, nekem tetszik a mûsor és a Sváby András is szimpatikus. Biztos nehéz lehet neki egy teljesen más mûsort vezetni. És persze nem lehet mindenki tökéletes....!!!
kevinspéci 2007 márc. 02. - 09:07:35
(41/123)
ÉN svábbogáron is láttam a hajlandóságot... :)
Mellesleg indítványozom a "Falka" "Kondává" való átnevezését! Mennyivel jobban hanxik. :))

Svábi az élõ példája annak, milyen hangú embert nem szabadna képernyõ közelébe engedni. Bár e tekintetben az emtévé is egyre inkább beleerõsít: lakat té tarcsi, palló györgy, gyõrfi "derrick" miklós... Egyik rekedtebb a másiknál.
felh 2007 márc. 02. - 09:07:24
(40/123)
MIndenkitõl elnézést a helyesírási hibákért...
felh 2007 márc. 02. - 08:51:57
(39/123)
Elhiszem, hogy Te jól érezted magad. Egy új élménnyel és valamennyi pénzzel is gazdagodtál, de én nézõként másképp vélekedek.
Nem néztem elejétõl a végéig az eddigi részeket, de amit láttam, az nem tetszett.
Sok idõ elmegy a gyenge kérdésekkel, és amikor végre eljutnának az érdemi játékhoz, akkor az adott játékos meg is áll, vagy elbukik. Zavarnak a színek, a minden kérdés elõtti üvöltözés: 'falka, falka' ( bár tegnap mintha visszafogottabbak lettek volna :)))) és Sváby nem alkalmas ennek a mûsornak a vezetésére. Az is zavar, hogy alig értem amit mond (bár ezt el nézném), az viszont sokkal jobban, hogy úgy téblábol a játékos mellett, mintha egy stúdióba tévedt idegen lenne, nem pedig a 'játékmester'.
Az alkotók megint a felszínnel, a külcsínnel foglalkoztak, ahelyett, hogy egy színvonalas mûsort akartak volna...az utóbbi ugyanis - nem azonnal, de - meghozza a sikert, az elõbbi esetén meg rossz íz marad sok olyan ember szájában, akiknek a tartalom (is) fontos.
Dorcka 2007 márc. 02. - 08:51:43
(38/123)
Najo. ez egyvicc...éss ahogymosolyog-mint egy jóllakott ovodás-...meg próbál viccelni,...komolyan. max. 1hónap...és ahogy kimondja a falkát...öcsém. embereket mióta hívunk falkának?!
Ezmégviccnek is gyenge. Legyenönismilliomos
kevinspéci 2007 márc. 02. - 08:17:53
(37/123)
Ja: RÉMES - csupa nagy betûvel... :)
Svábbogárral az a baj, hogy - Gundelpalacsintával ellentétben - humorérzék nélkül próbál meg viccelni... A kisz pösze szájackájával.
Nagyon kemény a mûsor. Vallatni lehetne vele...

A szünetbeli népbutítást meg le ne adják, mert erre a 40perces mûsorra a kívánatosnál már így is 45 perccel többet szánnak - a reklámozásával együtt.

Csíra az egész - svábbogarastúl.
zita82 2007 márc. 01. - 19:08:42
(36/123)
Kedves Gábor! Látom Te egy kicsit sem értesz a médiához. Szerinted minden nap élõben is közvetítik a mûsort? Akkor mégiscsak tud valamit a Sváby(?!)....úgy látom Te bedõltél neki. :) Felvilágosítanálak: egy forgatási nap alatt hét adást vettek fel (most kivételesen, mert általában ötöt szoktak). Azt pedig, hogy 24 óra múlva találkozunk csak a mûsor kedvéért mondja. (Remélem ezzel nem árultam el kulissza titkokat és nem kapok büntetést érte, bár szerintem ezekre a dolgokra mindenki rájött magától is.) Különben meg tudnék még mit írni Neked, de szerintem nincs okom magyarázkodni.......
Úgyhogy mielõtt kitalálsz valamit légyszíves nézz utána a dolgoknak!
Gabor84 2007 márc. 01. - 18:02:00
(35/123)
Na persze! Ha nézted volna az elsõ adást akkor tudnád, hogy a falka tagjai egy hétig vannak játékban! Úgyhogy mielõtt vmit kitalálsz, nézz utánna a dolgoknak! :D
Tamy. 2007 márc. 01. - 17:59:05
(34/123)
Teljesen egyetértek!Szerintem Gundi sokkal jobban vezetné ezt a mûsort!!!
bhg 2007 márc. 01. - 17:54:07
(33/123)
"Ki az a hülye, aki alkalmazza ezt a Svábyt a TV2-nél?"
A válasz: Sváby
nem õ a vezérigazgató, de elég nagy góré
Azt nem tudom meddig éri meg még, hogy hagyják próbálkozni.
SGA 2007 márc. 01. - 17:39:01
(32/123)
Azt hiszem a többséggel kell egyetértenem, a "falkával" hogy stíllusos legyek:)
Lehet hogy jobb lenne a mûsor ha nem próbálnák összehozni a showmûsort az intellektuális mûsorral..........

Ha jól emlékszem még ezer évvel ezelõtt (a kezdetek kezdetén) volt valami hasonló az RTLklubbon a Vizy Andrásssal valami "1 a 100ból" vagy mi........

Amúgy a Sváby nem az a tipikus szórakoztató mûsorvezetõ, szerintem nem illik neki ez a stílus, eléggé erõltetett.......

Adják vissza a "Mindent vagy Semmit" vagy a "Kérdezz Felelek"-et!!!!!!! (remélem van még olyan aki emlékszik ezekre=)))
zita82 2007 márc. 01. - 16:56:02
(31/123)
Ja! És bár én is úgy kerültem be, hogy az Áll az alkura jelentkeztem, nagyon örülök, hogy végül ebbe a játékba jutottam be. Remélem lesz még alkalmam máskor is velük játszani!
zita82 2007 márc. 01. - 16:44:49
(30/123)
Szerintem pedig nagyon jó a mûsor! Én a héten voltam játszani, nem nyertem nagy összeget, de nagyon jól éreztem magam! Pedig elõször nem nagy kedvem volt menni, mert amíg nem láttam a tv-ben a mûsort (csak a játékszabályt olvastam) nem nagyon tetszett. Szerintem a szünetekben lévõ "mûsort" is le kellene adni, ÓRIÁSI volt! Gratulálok a mûsor készítõinek és SVÁBY ANDRÁSNAK!
gabó17 2007 febr. 28. - 19:59:41
(29/123)
Sváby mehet a Szulák Showba (újabban, ha vkinek meghal vkije vagy vmi szar történik vele rögtön behívják). Onnan egyenes út vezet a Jóban Rosszban c. épületes sorozatba, mely a TV2-n és máshol leszerepelt "tehetségek"olvasztótégelye.
A mûsornak amúgy 1 hónapot adok, aztán a kópiákat a Rém rendes család Bp-en mellé tehetik.
Dave 2007 febr. 28. - 16:25:16
(28/123)
Ok, én nem adok neki két hónapot!
kevinspéci 2007 febr. 28. - 14:48:36
(27/123)
Hát, ha valaki úgy dönt, gyorsan meg akarja gyilkolni jó pár agysejtjét, akkor ezt a mûsort neki találták ki...
Ettõl aztán 10 perc után a lét és nemlét határára kerül az ember.
Mostantól kár egy fillért is hadászati célra fordítanunk. Ezzel a mûsorral kegyetlenül kinyírhatjuk az ellent...
Alternat 2007 febr. 28. - 12:18:41
(26/123)
Tegyünk tippeket meddig húzza a mûsor. Szerintem max. nyárig.
Alternat 2007 febr. 28. - 12:17:59
(25/123)
Tényleg gáz ez a mûsor... na hát meg a Sváby.... mi a f..szt keres itt? Le se tagadhatnánk, hogy Hungariban vagyunk. Itt divat az, hogy lehetõleg mindig olyan embert tegyünk be bizonyos poziciókra, aki még véletlenül se ért hozzá.
Gabor84 2007 febr. 27. - 18:40:32
(24/123)
Néha tényleg g*nny (volt) ahogy GTG viselkedett, de õ legalább jó a szakmájában! És itt most nem az Áll az alku féle szennyre gondoltam!
-------------------------
Gundel nyilatkozata: "Tudomásul kell venni, hogy a kereskedelmi televíziózásban csak a nézettség számít. Teljesen érdektelen, hogy egy mûsor jó vagy rossz. Az embernek el kell döntenie, hogy kiteszi-e magát ennek. Én úgy döntöttem, hogy nem. "
---------------------------