Téma: Dzsungel

go84 2017 okt. 28. - 18:26:42 Előzmény vandorbab
(4/44)
"hervasztóan hiteltelen minden és mindenki benne, hogy kifejezetten várod, végre egye már meg valaki ezt a fõhõst"

Most neztem meg es ugyan igy voltam vele en is. Illetve nem hihetetlen volt benne mindenki hanem inkabb irritalo es mivel az elso egy oraban 2x is volt, hogy na jo en ezt tovabb nem nezem a masodik fele a filmnek nalam is arrol szolt vagy haljon meg mar vegre vagy jusson ki a jungelbol es legyen vege a filmnek. Nem tudtam izgulni erte semilyen szinten. 10/5 nalam ez a film.
10/10
dorelligurl 2017 okt. 26. - 21:35:54 10/10
(3/44)
Nekem nagyon tetszett. Kegyetlen, és embertelen amit ez az ember kibírt. (Yossi Ghinsberg) Hihetetlen min ment keresztül.. Ez az igazi élni akarás.. A Harry Potter fiú nagyon jól hozta a szerepet egyébként. Rám nagy hatással volt.
pandulaa 2017 okt. 25. - 07:53:25
(2/44)
Helló!
Ma este 7-re van páros jegyem ennek a filmnek a premier elõtti vetítésére Budapesten. Én nem tudok menni, így akit érdekel, az írjon: pandula@indamail.hu
5/10
vandorbab 2017 okt. 24. - 13:31:59 5/10
(1/44)
Minden adott volt egy jó filmhez: helyszín, rendezõ, színész és pénz!
Átélni/túlélni néhány napot a fõhõsökkel a mély dzsungelben, nahh, ez aztán a kihívás a magamfajta fotelüledéknek!
Harc a túlélésért, sebek, kígyók, legyek, bogarak és kilátástalanság.
Ehelyett belekeveredtem ebbe az istenátka dagályos filmbe, ami állítólag még igaz történet is.
Olyan hervasztóan hiteltelen minden és mindenki benne, hogy kifejezetten várod, végre egye már meg valaki ezt a fõhõst!
Ha kinn maradok sötétedés után még félórát a Normafánál, akkor is izgalmasabb szutykot raknék össze a lebicsakló fejkamerámmal.
Kár érte.