Fruzzs 2008 jan. 15. - 15:42:18
(32/212)
Hát én úgy tudom, h a film zenéjét kiadták cd-n, bár nem vagyok benne biztos...
Lili28 2008 jan. 15. - 15:20:42
(31/212)
A film rettenetes! Ez az amit még egy esõs, unalmas vasárnap délutáni DVD-zésre sem ajánlok senkinek!! Viszont az a szám amit Ibolya énekel a Fekete lányról, nagyon tetszik!! Tudja valaki, hogy megtalálható e valahol a neten???
1/10
Wanted 2008 jan. 14. - 21:36:19 1/10
(30/212)
Na igen bnõmmel mi is beültünk gondolva h egy kis szórakoztató magyar vígjáték..és tényleg nagyon hosszú fõelg h pár napja alig bírok aludni és a végén már tényleg nem sok kellett volna..
Erinka 2008 jan. 14. - 20:36:01
(29/212)
Helló Mindenkinek,

mi egy könnyû, szpmbat esti mozizás keretében néztük a filmet, azzal a nem titkolt elvvel, hogy a magyar filmgyártást támogatni kell, ne csak az amcsi cuccot vegyük meg- alapon.
Hááááát.... A zene jó, de csak a szuper-régi magyar zenék miatt, amik újra hangszerelve is nagyon jók. A film viszont nem jó. Ibolya tényleg üvöltve énekel, de ez Cininek, meg Kovács Katinak is bejött anno. Iszonyú unalmas, hosszú. Oroszlán Szonja a jól bevált butaszõkenõ karaktert hozta, azt mondjuk legalább jól, és visszaszõkülés elõtt. Kern András minden magyar filmben ott van, Koltaiék miért maradtak ki? :)
Ami tetszett az az, hogy nem volt annyira gusztustalanul tele reklámokkal (támogató tv, mobiltelcsi, rádió, stb...), mint az SOS Szerelemben, ahol valakiért midnenki ugyanazt az autót vezeti, és ugyanazt a márkát viseli, stb... Volt benne promo, de nem ennyi.

Egy szó, mint száz, a sztori uncsi, a vége már az elején biztosra vehetõ, egyszer megnézhetõ, de ha van másik opció, inkább azt válasszátok!
1/10
Wanted 2008 jan. 14. - 18:47:47 1/10
(28/212)
Ma néztem meg,azt gondoltam ha jaj itt egy újjab jó kis magyar film..hát nagyot tévedtem.Iszonyat unalmas oláh ibolya rosszul játszik( tudom h nem színész,de nem érdekel akkors rossz) és maga az egész film kiszámítható és vontatott..a végére majdnem bealdutam.. Bár egy jét rész tetszett,mikor kernt összerugdossák a cigányok..hm na akkor az jutott eszembe "tipikus cigányok 5en mennek 1-re":D de az nem tetzsett mikro bemegy oláh és mindenki cigány kurva vagy ne mtudom már mit modntak..egyáltalán nem volt benne semmi realitás..egy újjabb kis cigány vagyok bánt a sok rasszista fehér jelenet volt..(errõl az a reklám jut eszembe amit nyomatnak a viasaton az a kölykök vagy mi mikor a cigánygyerek ártatlan pofával megkérdezi h mi a za fasiszta,undorító hányok tõle :S) na midnegy a léyneg a léyneg rossz nem érdemes megnézni,pedig kernt szeretem..
5/10
GT 2008 jan. 14. - 18:19:39 5/10
(27/212)
Hiányzott egy jó forgatókönyv (kétszer nem lehet egy "álversenyt" végigizgulni), hiányzott egy jó geg-író, legfõképp pedig a hiányoztak a hihetõ, átélhetõ érzelmek (Vajon mi a francért nem akarta az énektanár(Kern) elõször vállalni a feladatot, ha meg elválalta miért nem csinált semmit az izzadáson kívül?). Hiába fantasztikus Oláh Ibolya hangja és jó - a szar forgatókönyv keretei között - a játéka, hiába a sok jó szám, ha az egész unalomba fullad az egysíkú ugrabugrálás és hangszerelés miatt. És lehetett volna még bátrabban karikírozni ezeknek a vetélkedõknek a bornírt körítését, a "sztárolást", stb

Egy újabb kihagyott lehetõség.
ZlaDek 2008 jan. 13. - 23:47:05
(26/212)
Megnéztem a bemutatóját, szerintem hülyeség és elég gagyi .....
Ludvik Jahn 2008 jan. 13. - 23:14:02
(25/212)
A mai (hipergiga) sztárvilágra valami miatt tökéletesen illik a klasszikus népi bölcsesség:
-Nagy az isten állatkertje.
-Hja, de ne az a baj, hanem hogy túl alacsonyan van a kerítés....
robinh 2008 jan. 12. - 18:14:45
(24/212)
miért ne bizonyíthatna bárki ebben az országban?
Seemann 2008 jan. 12. - 02:06:11
(23/212)
Nézd esélyt adunk, hiszen szerepelt egy vetélkedõ mûsorban. Bizonyíthatott. (ha üvöltéssel be lehet jutni hát legyen) De a bizonyítási idõszaknak vége. Vagy ha õ színészként bizonyíthat (nem tudom mire fel), úgy hagy bizonyíthasson mindenki ebben az országban. (Akkor is ha nics vasalt haja, kihúzott szeme, és nem hord 4 számmal kisebb rózsaszín toppot /férfi létére)
Fruzzs 2008 jan. 11. - 22:00:04
(22/212)
Az volt a baj Oroszlán Szonjával a filmben, h szimplán egy olyan szerepet osztottak rá, amit nehéz "értelmesen" eljátszani. Nem nagyon láttam még olyan szerepben, amiben a komolyabb színészi oldalát is megmutathatta volna, de ennek ellenére, én õt egy jó színésznõnek tartom, mert amit eddig felmutatott és ilyen fiatalon , az nem kevés.
3/10
zee944 2008 jan. 11. - 18:04:17 3/10
(21/212)
Elkerülte a figyelmedet az 'érdemtelen' szó. Ritkán fikázok médiaszereplõt, de be kell valljam, nálam eddig a srác összes megnyilvánulása pontosan azt a képet támasztja alá, amit Seamann írt. Hogy mit törõdök vele? Nem tudom nem észrevenni és nem tud nem zavarni... ennyi. Seamann olyan gondolatot fogalmazott meg, amit elég sokan gondolunk egyik-másik felkapott sztárocskáról, csak ritkán írjuk le.
robinh 2008 jan. 11. - 03:52:46
(20/212)
én ugyan nem vettem észre,
de rémes és ijesztõ egy paprikajancsi lehet ez a srác annak szemében aki ilyen indulattal viseltetik iránta. :)
Seemann 2008 jan. 11. - 01:30:14
(19/212)
Nem lenne nekem a Puskás Petivel semmi bajom, ha a suszter is a kaptafánál maradna,õ pedig szigorúan mikrofon nélkül a mcdonaldsban a kassza mögött, és legfeljebb az újpalotai játszótér 10 év alatti lányközönsége istenítené. Ami zavar hogy érdemtelenül születnek ebben az országban egyre nagyobb üstökösök. Az üstökösök természetüknél fogva jönnek-mennek, de ezek itt stagnálnak már így is -magukhoz képet- egy örökkévalóságot a nyakunkon, kinek van kedve kivárni míg tovaszállnak a névtelenség és érdektelenség galaxisába.
robinh 2008 jan. 11. - 01:19:41
(18/212)
egyértelmû. mivel Ibi nem színésznõ, így saját magát játssza. ezzel nincs is semmi baj. elég jól nyomja.

a puskással nem volt gond sztem. nagyjából mindenki jó volt

oroszlán szonját nem bírom, amit csinál, az inkább valami abszurd paródia, nem értem, mi helye van a filmben. a többiek természetesen játszanak, a játéka nem illik ide. szóval ezt nem értettem.

de ha valaki érti,akkor szóljon.
blaze86 2008 jan. 10. - 23:28:52
(17/212)
...ha kicsit rosszindulatú akarok lenni: végtére is, a legkönnyebb a saját életedet "eljátszani", nem?? Úgyhogy remélem is, hogy jó benne Ibolya. :))
blaze86 2008 jan. 10. - 23:20:56
(16/212)
Az a bajom, ha tényleg jó a filmben ez a zongorista-szál (Kern), akkor rossz címet választottak. Egyébként meg mindent elárul és nem is tudom, a Gigasztár fanokon kívül kit érdekelne ez alapján?
Puskást meg Szonját unom, Kern meg, öhm.. nekem mindig egy rossz alkoholista jut eszembe róla, nem kellett volna a plakáton ekkora helyet hagyni neki :/
Talán a legjobban most amiatt a legenda miatt érdekel, hogy Oláh I. tehetséges színésznõ, és 'lejátssza' a többieket.
szaximaxi 2008 jan. 10. - 22:48:52
(15/212)
Ehhez a zenés filmhez új dalok kellettek volna, nem a "nagy generáció" rosszul áthangszerelt dalai, lásd-zene: Az elõadókról: gyerekek, kipukkadt a léggömb, ki fog ma értetek telefonálni, hogy a dagadtra tömött zsebû média csaszikáitok újra jól érezzék magukat és egymást?
A 300 milliós költségvetésbõl 80 millió még hiányzik -micsoda sajnálatos hír! - nekünk meg kõkemény, hiteles mai kultfilm kellene, nem vattacukorral bevont mézesmadzag.
Fruzzs 2008 jan. 10. - 17:27:47 Előzmény Seemann
(14/212)
Ennél "egyszerûbben" nehezen lehett volna fogalmazni.

Attól még, hogy nem szívleled a Puskás Petit, nem kéne ennyire hangosan ócsárolni.

Alapvetõen az, hogy egy film nem jó, az nem csak a színészeken múlik.

Robinh-nak pedig igaza van, hogy egy kevert egyveleg, de a rossz szót nem használnám, sem a színészkre, sem a filmre.
robinh 2008 jan. 10. - 16:57:26
(13/212)
alapvetõen nekem is voltak problémáim a filmmel.

de nem mondanám senkire sem hogy 'rossz'- ez egy hülyeség.

inkább úgy mondanám, hogy nagyon jó alapanyagokból fõztek egy zavaros, se ilyen-se olyan, önmaga se tudja milyen levest.

de a szereplõk szerintem alapvetõen jók- csak nem biztos, hogy így jók.

meg rögtön olyan érzésem volt utána, mintha a dramaturg, a forgatókönyvíró, meg a rendezõ összevesztek volna és végig szóba se áltak egymással.