a.dani0227@gmail.com febr. 24. 15:23:40
(29985/29985)

Jah ... Én tegnap ezen estem hanyatt :D:

- Lavafasza: Szerintem Fapofát ki kéne raknunk a házból!
- Nóra: Jó ötlet, de ... milyen indokkal?
- Lacafasza: *hadovál valamit arról, hogy ő nem tudja, de meg kellene lépni*

Nem dörrent rá , hogy "Ügyvéd vagy, aranyanyám! Engedély nélkül tartott fegyvert, a pisztoly meg is volt töltve, hadonászott is vele az udvar kellős közepén, rá is fogta valakire, aztán meg bérgyilkos küldésével vádolt valakit, amit nem is tud bizonyítani!! Ez nem rendőrségi ügy?!?"

A bérgyilkossal vádaskodás már önmagában is rágalmazás és/vagy becsületsértés, amit nyílvánosság előtt követett el, aztán meg az engedély nélkül (mellesleg szakszerűtlenül) tartott fegyver, közterületen…

Ez a Hong-Kong szál is
Azon rugózik a becsületbíróság hogy Miki volt vagy nem Hong Kongban. Berohannak az irodába követelőzni.
Kinek mi köze hozzá?
Most a rőtbundás is beáll faszkalapok közé, és besurran nyomozni. Persze ha ezt Miki tenné meg velük akkor jönnének a tankok meg a fél izraeli hadsereg.
Egy kicsit unalmas már hogy mindenki mindent bűntetlenül megtehet, elég ha annyit mond hogy Miki tehet róla.

a.dani0227@gmail.com febr. 24. 15:21:10
(29984/29985)

Tegnap Timikén egy egész péklapátot eltörtem! Ma Kalamáron kettőt török el!!!

Nem igaz, hogy ez a jellemtelen Attila kerül nyerő pozícióba! Most, hogy lebukott, már nyugodtam fenyegetheti Mikit, mert Miki fog rosszul járni, ha ha Attila szája eljár Nórának! Bravó, igazán el lett cseszve Miki karaktere! :(((

Na de Mikit sem értem! Amíg nincs itt Igor, addig nem kell félni tőle, adott neki egy böröndnyi pénzt Miki, akkor minek ment ki Hong-Kongba? Miért nem ő vitte ki a pénzt? Az sem világos, hogy ott mit akart? Miért verekedtek össze?
Na és az sem világos, hogy miért kellett most beszélnie Igorral? Hiszen már fizetett azért, hogy halgasson, nem? Ő meg hülye lenne azért hazajönni, hogy elkapják!
Amúgy sejtettem, hogy Miki titka nem marad titok, de nem gondoltam, hogy ilyen hamar kiderül! Ez csak arra lesz jó, hogy Attila lesz a jófej, hogy leleplezi Mikit, míg Miki a lesz a gyilkos! Bravó!
Ha én lennék a német író, akkor Kalamárt páros lábbal rúgnám ki, és András haláláig megsemmisíttetném az összes epizódot!
András, ha már halnia kell, akkor valódi balesetben halna meg, Juli meg rendesen lebukna!!!

Miért kellett Miklós karakterét ennyire elbarmolni??? Szerintem ki akarják véreztetni a sorozatot, más okot nem tudok kitalálni! Reménykedtem, hogy már végre rendeződnek a dolgok, és minden visszaáll a régi kerékvágásba, de nem! Sikerült a sorozatot egy óriási méretű zsákutcába kekormányozni!!!

Kalamár, beszívtál??? 13 évig egy tűrhető sorozat volt ez, de a bérgyilkos beleerőltetésével sikerült alaposan elcseszni az egészet!!!!!
Ha már mindenáron bérgyilkost akart Kalamár, akkor miért nem Attilát fenyegette a régi piszkos ügyei miatt! Felkergetthette volna a tetőre, ahonnan leesik...
...az ablakmosó kocsira. De ott az izgalom. András meg lezuhan egy repülővel, ami Dubaiban tart, így meglett volna az öröme, hogy kinyírhatta!
Eddig szidtam a Dallast, hogy Bobby zuhanyzása mekkora böszmeség, de most már örülnék, ha visszaállna a régi rend, ami András halála előtt volt!

Ebbe a bérgyilkos szálba szegény Kalamár egyre jobban belebonyolódik, ésd sajnos nem a jó irányba. Egyre szarabb történéssel áll elő.

Hogy Igor felhívja a célpontot, Faarcot, és ráuszítja Mikire, sőt a korábbi célponttól kér segít- séget Miki ellen, valami hatalmas blődség. Mi érhető el ezzel?
Zavaró már hogy akármi történik az arra van kihegyezve hogy Berényi Miklós rábasszon.

Ez a Faarc kurva fasza gyerek.
Mikit szemrebbenés nélkül oktatja ki bátorságból. Miki miért nem állt elé bátran, és vágta a szemébe " vazzze tesó, ne baszogasd már naponta háromszor a tesvérem feleségét, mert ez nekem nem tetszik ..."
Viszont ő nem volt annyira bátor hogy a testvére Bamba elé álljon és elmondja hogy nem tud élni a felesége Gyjukli muffja nélkül.
Na meg Nóra elé sem mert állni.
Ezek után hogy van joga valakinek is bátorságról, becsületről beszélni.

a.dani0227@gmail.com febr. 24. 08:42:18
(29983/29985)

Blamázst se értem mikor Atis behívta az irodába és ott fenyegette, hogy üljél le!! Nem pofázik, nem dumál. Be volt xarva rendesen, főleg a végén, mostmár elmehetek? Ahelyett ,hogy már az első mondatnál felállt volnaé s rabaxa az ajtót Atisra, hogy hagyjál már békén.

Májki is amatőr módon bukott le Blamázs előtt, elég életszerűtlen, melelsleg Blamázsnak semmi bizonyítéke nincsen simán tagadhatna tovább.

Az is érthetetlen miért ad pénzt az orosznak, hogy húzzon el? Annyi pénzből simán felbérelhetné bármelyik kollégáját akik levadásszák, pláne ha azt is elterjeszti, hogy elbaxta az orosz a melót azért kell levadászni, akkor nem sok presztizse maradna a szakmában. :) De ha simán hagyná a picsába sem bukna le, sőt akkor Atis is azt hinné továbbra is ,hogy valamelyik sötét ügylete miatt vadásztak rá.

a.dani0227@gmail.com febr. 24. 08:37:59
(29982/29985)

Anno:

Azért Nóra kiosztotta Claudiát, aki pedig ezt nagyon megérdemelte.
Laci be szeretne húzni Attilának, úgy legyen! Ha már nem volt látványos lebukás, ami miatt a dramaturgot legszívesebben kilőném a Marsra! Bár nekem elég lenne a Hold is, de úgy tűnik, hogy oda hamarabb indul űrhajó. Még mindig nem tudom felfogni, hogy miért kellett totálisan hülyére venni a nézőket! :(((
Kalamár úr decemberben még kellett a nézettség? Most meg már nem kell??? Hol a dráma??? Ki akarja nyírni a sorozatot??? :(

Az a baj, hogy a SPOILER szerint Attila fog szimatolni, így neki áll feljebb, és Miki most már zsarolni sem tudja. :( Hogy lehet ennyire elcseszni a sorozatot???
Azért valamelyik stábtag vagy szereplő csak megmondhatta volna, hogy ez így nagyon nem kóser!

Remélem, azért még Miki bever egyet Attillának!

Az aktuális rész ismertetője:
Péter és Balázs kapcsolata egyre viharosabb .............. azt se bánnám ha összevernék egymást

Szabi karrierje építésébe kezd ............... akkor kilép a Rózsából, vagy munkaidőben épít
karriert??

Kinga nem várt dolgokkal néz szembe, aminek megoldásában csak olyan valakire számíthat, akiről nem gondolta volna ................ na mi van, nem tudja kinek mit hogyan pletykáljon el ???

Bözsi és Vilmos megállapodnak a kapcsolatuk jövőjéről .......... csak a kétnapos ünnep harmadik
napján dugnak

Váratlanul ismét lesújt Zsófira Zsolt haragja ............. lenullázta a bankkártyát...........

Vajon mire képes Zsófi, hogy életben tartsa a házasságát? ...... naponta csak száz rugót fog
költeni....

3/10
Kuttyánszki febr. 23. 21:46:16 3/10
(29981/29985)

Vilmos a kalapban!! 🫨 Mint egy elfuserált c*.vajda!!..🙈🤢

grizlee13 febr. 23. 21:44:24 Előzmény Kuttyánszki
(29980/29985)
Köszi megint :)
3/10
Kuttyánszki febr. 23. 21:36:59 3/10 Előzmény grizlee13
(29979/29985)

Az esküvő előtt Faarc elrohant Nórához és minden eddiginél gyilkosabb sötét nézéssel lemondta az esküvőt bevallotta KJuliát...
Nóra elrohant kjuliához és hosszan szópárbajoztak, tök feleslegesen,-ahelyett, hogy N megtépte volna de legalább egy leköpés kijárt volna; hogy másfél évig hülyét csináltak Nórából!

3/10
Kuttyánszki febr. 23. 20:36:13 3/10
(29978/29985)

INem tudom, ki hogy látja?..
Azt tudjuk, hogy Zsombit felvették a színműv.-re, ezért kellett kilépnie ..Na de ez így enyhén szólva is egy rossz vicc, ezzel a suttyó gyerekkel (2. peti) Rőhej egy ilyen bombázó, gyönyörű lány mint Hanna és ez a....

grizlee13 febr. 23. 20:31:59 Előzmény Patrick Macnee
(29977/29985)
Bocs nem nagyon tudom mostanában nézni, hogy buktak le?
3/10
Kuttyánszki febr. 23. 20:26:38 3/10
(29976/29985)

IEljöttt az igazság sok -sok pillanata végre!
Az egyik :
-Faarc és kjulia buktáján kívül az egyik drámai pillanat: Májkl szembesült a ténnyel, mi szerint szörnyet teremtett !..(Blamázs ...)
-Barta a falra kente zsufit, amiért pletyózott..Na de miért?! Ha a megcsalásért nem kapott semmit, ez teljesen felesleges volt.. Szóból is ért! :-O

Patrick Macnee febr. 22. 23:18:24
(29975/29985)
Végre lebukott jancsi és juliska. Persze annak rendje és módja szerint Májkülnek is kellett a bukta, még ha csak Bazsi előtt, akkor is.🥴
3/10
Kuttyánszki febr. 22. 21:12:28 3/10
(29974/29985)
OMG csak az egyre nagyobb fejű Szab ne akarjon énekelni 😨, borzalmas az a befo@i hang, az a nyálas nyekergés azokkal a ha kell- ha nem romás hajlítgatásokkal!...😱😫🙉
grizlee13 febr. 22. 07:12:35 Előzmény Kuttyánszki
(29973/29985)
Köszi!
3/10
Kuttyánszki febr. 21. 22:21:58 3/10 Előzmény grizlee13
(29972/29985)

Ahogy az BK- lenni szokott
Blamázs PONT megjelent a háttérben, mikor faarc megölelte ,nyaldosta kjuliát,..majd mikor Majklnak felvetette hogy faarc a kj szeretője...akkor feltűnt neki hogy Majkl nem ájult el a meglepetéstől...te ezt tudtad?!.. hápogta Blamázs elkerekedett szemmel és kicsire zsugorodott "o" szájjal 🫨

3/10
Kuttyánszki febr. 21. 22:03:44 3/10
(29971/29985)

Ez a peti2. valami iszonyat idegesítő, idétlen majom😨🙉🙈🤢😡

grizlee13 febr. 21. 20:38:17
(29970/29985)
Kimaradt most 1-2 rész, Balázs hogy jutott el addig hogy rájött a Juli-Attila kufircra? Hogy találta ki?
a.dani0227@gmail.com febr. 21. 08:26:42 Előzmény Patrick Macnee
(29969/29985)

Pont, hogy nem, ezt is megússzák, mert majd Májkira köpködnek, mert kiderül ,hogy ő fogadta fel a verőembereket

Patrick Macnee febr. 20. 23:33:41
(29968/29985)
Alízt nagyon el kéne verni. Bazsi viszont ügyesen összerakta a megcsalós puzzlet.🙏 Attis égni fogsz. xD remélem
a.dani0227@gmail.com febr. 20. 15:08:28
(29967/29985)

A BK készítők szerint az, hogy a Faarc gátlástalanul farokra húzta mind a két testvére nőjét (tudom, Nóra már papíron elvált Májkitól, de azért mégse túl gyakori, hogy valaki azonnal a tesója elvált nejét kezdje el kefélni a testvér orra előtt), kétes ügyletekből szerezte a pénzét, szemrebbenés nélkül hazudozik össze-vissza, megbocsátható gyerekcsínyek.

Ittcsak és kizárólag az a szemétség, amit a Májki meg a Barta csinál. Legalább is ők mindíg, mindenért lebuknak, a Faarc meg nem hogy lebukna, hanem még ő oktat ki mindenkit és ő van felháborodva mindenen.

Egyébként az lett volna a nagy poén a forgiktól, hogy amikor a Nóra tegnap ott nyavajgott a Ribancnak, hogy megmondja-e a Faarcnak, hogy kefélt Májkival, a Ribanc nem azzal a műájtatos képével nézett volna bambán, hanem közölte volna a Nórával, hogy "hagyd a fenébe Nórikám, ő meg engem farkalt reggeltől estig a padláson, oszt ő sem mondta meg neked..".............:))))

Patrick Macnee febr. 20. 15:05:40 Előzmény Patrick Macnee
(29966/29985)
*2018