Patrick Macnee febr. 10. 14:26:04 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(29896/29896)
úgy-úgy🤣🤣👏👏
Patrick Macnee febr. 10. 14:24:13 Előzmény Kuttyánszki
(29895/29896)
🙏🙏
a.dani0227@gmail.com febr. 10. 12:43:17 Előzmény Kuttyánszki
(29894/29896)

Anyira szereti, hogy kétszer is ráfeszült más farkára. Akkor bezzeg nem szerette annyira.
Barta is hülye, hogy megint visszafogadja most kéne kaidni az útját végleg. Mikor eltört egy poharat de gagyi volt az a horrorfilmbe illő zene. Kb-. mint a Szomszédokban mikor Szűcs gyerek kidobja a vukkot a wc-ben. Mondja Julcsi, hogy Szűcs Gabi bent rólázik a wc-ben, jön a drámai horror zene mintha min. azt mondta volna, hogy épp kapta el egy emberarcú mutáns szörny.

Elképzelem, hogy történt ez.
Kalamár úr megérkezett a megrendelt drámai zene
Oké, vágjuk be akkor mikor eltörik egy pohár Clau villában
De Mester, eredetileg ez egy hollywoodi filmben volt, mikor a főhős a toronyház tetején kapaszkodik az ablakpárkányba, miközben a főgonosz kalapáccsal üti az ujjait.
Nembaj jó lesz az oda.

3/10
Kuttyánszki febr. 10. 11:52:04 3/10
(29893/29896)

zsufi a fel- és előretolt mű*ö*eivel
a hisztériás rögeszméivel - szeretem zsoltóóót ..😱.életem értelmeee....vissza fogom szerezniii!!...- már baromi fárasztó, nem más ez nála , mint erőszakos akarnokság, 🤢 Na és a cirkusz az irodaban és kangával...🫨szánalmas🙄

3/10
Kuttyánszki febr. 10. 11:03:38 3/10
(29892/29896)
a.dani és patrick M nagyon jól kiveséztétek, totál egyetértek!

Még hozzáteszem a Vilmos baromságait a szenilitással, ez a sunyiság egyenesen undorító! 🤢😡 Na és ki az az idióta, aki arra játszik, hogy bugyutának, betegnek nézzék ?! 🫨 Az emberek inkább amig csak lehet, leplezik, ha valami bajuk van...

a.dani0227@gmail.com febr. 10. 10:06:33 Előzmény Patrick Macnee
(29891/29896)

Igen Nóra szinte mindig felrakja a gyűlöllek ,sosem láthatod Timit és hasonló lemezt mindezt ordítva, de ha Miki tovább akarna lépni és mással kapcoslatot kezdeni rögtön megy kavarni meg féltékenykedni. Bezzeg ha Miki csinálja ugyanezt? A fél ház neki ugrik. Ha Nóra Attilázhat Miki is Zsófizhat.

Patrick Macnee febr. 10. 10:00:38 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(29890/29896)
A másik ellenőrzés a kisboltban, Alíz meg elmeséli az ellenőrnek az egész életét kb ordibálva. 🥴
Patrick Macnee febr. 10. 09:59:05 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(29889/29896)
Én ilyeneken már nem idegelem magam xD Mindenképp Lacinál maradt volna kisCsabi, pont. De előtte vmi teszt v bizonyosság h tényleg a fiamé-e?
Kangát sem érdekli Géza, nem egy cseppet sem. Kanga is olyan, mint Nóra Mikivel, bármi a téma, egyből érdeklődik, vagy egyenesen átrobog szemlélődni h milyen az új csaj meg ilyenek.
És igen Kanga mindenbe és mindenki életébe beleszól és fontoskodik meg véleményezik, de bezzeg neki miket nyeltek le korábban az nem számít. De neki ,,el kellett' válnia. :D Mégis csak idegelem magam. :D
a.dani0227@gmail.com febr. 10. 09:45:33 Előzmény Patrick Macnee
(29888/29896)

Ez az, mi van ha pl. keresi már a rendőrség a gyereket, mert pl. ellopták a szüleitől? Min ,.a rendőrséget hívni kellett volna, hogy heló találtam egy gyereket a boltomban jöjjenek már ki. Szóltak volna a gyámügynek is, azt meg nehezen magyarázta volna ki a csaj, hogy csak úgy otthagyta a gyereket egy árva szó nélkül. Évát se jutott eszükbe felhívni.

Aliz meg igen agyilag zokni, nem véletlenül kapta a lepkeagyú nevet. De Kanga is elmehet
már a sunyiba, bemegy Gzához lebaxni, hogy micsoda zemét alak, hogy el akarja venni Alizt. Mi köze van hozzá? És Gza sem azt mondja, meg, hogy nem mindegy neked hozzám akart jönni igent mondtam, közöd? Pontosan tudta, hogy még pár évig hűsölni fogok ennek tudatában akar házasodni, amúgy meg f.szközöd van hozzá nem vagyunk már együtt.

Na meg mikor Zsufinak beszólt Kanga, hogy neked csak egy laza kefélés volt de nekem a házasásgom ment rá erre. Merthogy el KELLETT válnia Gzától. De miért is? Zsufinak megbocsájtott Gzának is megtehette volna pláne, hogy elég sok volt a rovásán és Gza sok dolgot lenyelt tőle, egyszer ő is gyakorolhatott volna kegyet. Zsufi mászott rá Gzára és neki mégis, pedig a kezdeményező mindig ő volt. Gza meg elnézte neki az eltitkolt abortuszt, a kamu rokonságot, eltitkolt házasságot, sőt a milliárdossal való majdnem kefélést is.

Patrick Macnee febr. 10. 09:37:33 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(29887/29896)
Ez is 1 akkora baromság, h utána se néznek, h kié a gyerek, ilyen a világon nincs.
Patrick Macnee febr. 10. 09:35:56
(29886/29896)
Én meg csak nézem a mostani részeket,, és nem csodálkozom, h anno is kimaradtak. Alízról meg végképp ki lehet jelenteni, h fogyatékos.🤷‍♂️
a.dani0227@gmail.com febr. 10. 09:13:44
(29885/29896)

Bírom ezt az eröltetett mindneért csak Miki lehet a hibás és a rossz azért is szálat.
Bejelenti, hogy osztalék lesz idén is, mert pár hónap alatt több bevételük lett, mint egész évben eddig összesen. Erre Laci meg Bamba andrás is őt baxa le, hogy jól megbántotta Nórát és ezt hogy képzeli. Nórától bezzeg senki sem krédezte meg, hogy mégis mi a pék f.szát csinált eddig az igazgatói székben, pláne, hogy csődbe is vitte a céget.
Ez Robertás ügy is úgy hülyeség ahogy van. Egy cégvezető leglaábbis, aki ért ahhoz, amit csinál pont telibe sz.rja mit csinál a másik cég vezére a magánéletében, amihez semmi köze? Pláne ha semmi olyat nem csinált, amit szégyellni kéne. Egyedülálló ember szexelt valakivel, úristen de nagy probléma. Hogy éppenséggel a másik férjnél volt? És? Két ember kellett hozzá mondhatott volna nemet.

a.dani0227@gmail.com febr. 10. 08:43:14
(29884/29896)

Ez a Zsufi beállít a Rózsába, hogy mostantól itt dolgozik, mert a Rózsa fele az övé ez megint egy totális gagyi szál, miért is nme lehet egy szakértőt megkérdezni előtte, mielőtt iylen hülyeséget beleírnak. Attól, még, hogy van rulajdonrésze ugaynúgy kivághatják onnan mint macskát sz.rni, ő ott nem alkalmazott, így semmi keresnivalója nincs az irodában. Ilyen alapon veszek MOl részvényt aztán beálíltok a száhalombattai finomítóba és beleülök az vezérigazgató bársonyszékébe, merthogy enyém is a cég, van tulajdonrészem.

3/10
Kuttyánszki febr. 09. 22:09:04 3/10
(29883/29896)

Kicsit sem fura, hogy a Timcsike viszi a puskát? Mindenkit ugráltat, irányít és a felnőttek bármit összekamuznak csak, hogy a hercegnőcske meg legyen elégedve ! 😲😏🙄

3/10
Kuttyánszki febr. 09. 20:08:13 3/10 Előzmény a.dani0227@gmail.com
(29882/29896)
[spoiler] És mi van Évával, aki a kisbocs nagymamája?
Gondolom, nem sokáig marad ez így, a bébi nem töltheti az életét egy autós ülésben ide-oda hurcolászva... /spoiler]
a.dani0227@gmail.com febr. 09. 08:09:03
(29881/29896)

Ott már anno is a falat kapartam mikor a sztárügyvédnek beállított Nóra is azon lovagolt hagyott e cetlit a csaj vagy sem az adataival mert ha hagyott nincs itt semmi látnivaló minden rendben. Beállít egy szó nélkül azt se mondja ki fia bírja és szintén egy szó nélkül leteszi a gyereket a boltba a polcok közé és elhuz. És ha otthagyott egy cetlit hogy te vagy a nagyapja és itt és itt elersz mindez rendben van? Ráadásul mindenki egyből megmondta még Vili bá is hogy biztos hogy a te unokád ha itthagytak. Honnan tudták? Macilaci helyes döntése az lett volna ha hívja a rendőrséget hogy talaltam egy gyereket a boltban bejott valaki és itthagyta nyomozzanak ki volt. Na meg simán mondatta volna hogy semmilyen cetlit nem találtak a gyerek mellett. Ha hívja a rendőrséget akkor a gyámügy is képbe kerül és akkor már anyukának igen csak magyarázkodni kéne.

Tiszakavicska febr. 08. 16:50:26 Előzmény Kuttyánszki
(29880/29896)

Minek is viselkedne másképp? Mindig mindent megbocsájtanak neki...
Kinga is. Nem értem. Gézának nem bocsátotta meg a megcsalást, de Zsófikának igen. És még a rágalmazást is (hogy Kinga elcsábította Zsoltot). Én biztos akkora pofont lekevertem volna, hogy a fal adja a másikat. Így ne beszéljen velem senki!

3/10
Kuttyánszki febr. 07. 10:07:22 3/10 Előzmény Patrick Macnee
(29879/29896)
Már csak azért is undorító a Zs.,z ahogy hisztériázik a villában tétlenül fetrengve,...más is szenvedett ilyen helyzetben és meg kellett állnia a helyét, pl.munkahely, ellátni lakást, gyerekeket, állatok,.. stb.. ,Tanulja meg, hogy a félre... után jön a rá...!
Patrick Macnee febr. 06. 23:05:08
(29878/29896)
Alíz meg az ilyen nincs, de mégis van kategória, nagyon nyakon kéne szabni🥴😡
Patrick Macnee febr. 06. 23:04:03
(29877/29896)
Zsófi undorító, még ő szemétkedik Kingával..🤮