Téma: A hangok

trudy 2015 máj. 18. - 22:53:09
(8/48)
Nem vagyok egy hatalmas filmsznob, de szerintem ez a film a mintapéldája annak, hogy milyen katasztrofális eredménnyel jár az, ha az amerikaiak megpróbálnak mûvészfilmet / feketekomédiát készíteni. Igazából nem tudtam hova tenni a filmet sem menet közben, sem a végén, de látva, hogy fõleg mûvészmozik vetítik és vígjátékként van beharangozva, már tudom, hogy csak egy nagyon elhasalt próbálkozást láttam. Már alapból nem tudok egy olyan filmet komolyan venni, amiben ilyen totálisan középszerû színészek játszanak, mint Ryan Reynolds vagy Anna Kendrick, ennek ellenére mégis megnéztem, mert valahogy fenn tudta tartani bennem a kíváncsiságot, de eközben semmilyen olyan élménnyel nem gazdagodtam amit egy jó filmtõl elvárnék. Egyáltalán nem humoros, ötletesnek sem mondanám, nincs mondanivalója, ráadásul tele van unalmas monológokkal. Akit feltölt az a placebo érzés, hogy jaj, most megnéztem egy "mûvészfilmet", milyen klassz arc vagyok, az menjen el rá, a többiek szerintem csalódni fognak.
10/10
Csontváza 2015 máj. 09. - 17:40:25 10/10
(7/48)
Gondoltam hogy jó lesz, mert az elõzetes és a sztori alapján nem tûnt rossznak, de hogy ENNYIRE JÓ legyen arra tényleg nem gondoltam. Szerintem az idei év legjobb filmje (persze ha eltekintünk attól hogy Amerikában már tavaly bemutatták), meg úgy unblock nekem bekerült a kedvenceim közé. Ryan Reynolds is fantasztikus volt, ilyen filmekben kéne játszania nem romantikus limonádé hülyeségekben, lesz még tõle idén a Self/less, az is jónak tûnik. Szerintem mindenki nézze meg, aki erõsebb idegzetû, mert azért van benne egy-két durcább rész is.
Nálam gondolkodás nélkül 10/10
robeju 2015 máj. 08. - 15:47:10
(6/48)
az Origo most dobta ki a nagy anyagot az ebben a filmben is játsszó Gemma Artertonról....hû, értem miért, hiszen rohadtul állati jó, ahogy kinéz! A HANGOK nem hétköznapi film, de érdemes megnézni, ha sokat akarsz nevetni! Nálam úgy 10/8
8/10
Delaco 2015 máj. 03. - 16:16:03 8/10
(5/48)
Tegnap megnéztem... Vegyes érzelmekkel távoztam a moziból. A "fekete komédia", mint jelzõ, szerintem nem állja meg a helyét.
Érzésem szerint jóval közelebb áll a drámához, mint egy vígjátékhoz, bár tény, igyekszik humort csempészni a történetbe. Reynolds nem rossz ebben a szerepben, viszont a film nem enged senki mást igazából kibontakozni mellette. Nyomasztó történet egy félig-meddig skizofrén, félig-meddig elmebeteg, de mindemellett sajnálatra méltó, a világban elveszett ember életérõl. SPOILER: Nagyon nagy gyomrosként hat az elsõ reális kép a lakásról, a helyrõl, ahol él, és a két állatról... Attól a pillanattól kezdve nem tudtam komédiaként nézni a filmet. A film végén nem jó szájízzel álltam fel a székbõl, ellenben a hatását valahogy még most is érzem, ezért nem tudom lehúzni pontszámban. 10/7
7/10
beo71 2015 máj. 03. - 13:13:59 7/10
(4/48)
A film valószerûtlen, mint egy rózsaszín targonca !
...persze, hogy rózsaszín targonca van benne.
Nem vígjáték, horror-szatíra, vagy, mi a szösz.A film pozitívuma, hogy bátor. Nem az a tipikus hollywoodi történet. A film negatívuma, hogy ( nem az én szavaim )leírva, ötletként szórakoztatóbb, mint a vásznon.
A legjobb pillanatok ( amikor , már átálltunk a sötét oldalra, vagyis a gyilkos mellett vagyunk )Reynolds vívódása és a fantázia kontra valóság közötti különbségek. Reynolds szerintem nem zseniális, nehéz is ezzel a fejjel, a szinkronizálása rendben van, de a figura lehetett volna betegebb is.7/10.
Érdekes kísérlet, szerintem egy esélyt megérdemel, mert bár nem olyan szórakoztató, mint szeretné, de mégis emlékezetes.
1/10
Mozikritikus 2015 máj. 02. - 11:49:16 1/10 Előzmény xardarab
(3/48)
Te jó ég..Ez a film egy nagy nulla. Nem csoda hogy a hosszú hévégre tették amikor elmegy az ember moziba. Unalmas,értelmetlen. Maga a fõszereplõ is úgy nyilatkozott,hogy megbánta a szereplést. Senkinek nem ajánlom még letölteni se. 1/10
8/10
xardarab 2015 ápr. 12. - 12:16:46 8/10
(2/48)
Kis költségvetés, de jó alakítás, kivitelezés!

10-8
sanderb 2015 febr. 26. - 10:15:53
(1/48)
Nem mondom, elég beteg egy egy film lehet.