Gasztroföldrajz / San Francisco

amerikai gasztro-reality, III / 27. rész

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Az aktuális rész ismertetője: Irány a nyugat, ifjú gasztrográfusok! San Franciscóba tartunk, a béke, a szerelem és az organikus, helyi terményekből készülő ételek hazájába. Kóstolja meg a tűzön sült bárányt a Caminóban, a cseresznyés-kacsazsíros fagylaltot a Lafitte-nél és a zöldséges, hamvas sajtot az öböl környékéről származó borral a Commonwealthnél, hogy már ne is említsük a sisig tostadát, a baconös fánkot és a Pisco puncsot! Természetesen nem távozhatunk anélkül a Golden gate városából, hogy megkóstolnánk egy igazi Mission burritót és egy szekérderéknyi dim sumot a kínai negyedből. Tartson velünk Ön is!

A műsor ismertetése: Az ételek és az étkezési szokások mindig is hatással voltak az emberekre, valamint a társadalmak alakulására. Vajon hogyan változtatták meg a múltban a különböző élelmiszerek a kulturánkat? Mi jellemző a jelenben és mire számíthatunk a jövőben?

Évadok:

Stáblista

Hozzászólások

Szerinted?