Az aktuális rész ismertetője: Antonio Carluccio és Gennaro Contaldo visszatérnek Olaszországba, és folytatják kulináris utazásukat. Útjukat a déli Calabriában kezdik, ahol felidézik kedvenc gyerekkori ételeiket. Antonio elárulja csomagolt meleg ebédjeinek titkát, míg Gennaro a rituális disznóvágásról osztja meg emlékeit. Az orzotto _ egy sertéshússal készült árpagyöngyös rizottó -, a halragu és egy naranccsal ízesített rizstorta receptjét is bemutatják.
A műsor ismertetése: Sorozatunkban a nemzetközi hírnevű séfpáros és régi jóbarát Antonio Carluccio és Gennaro Contaldo - Jamie Olvier mentora - visszatérnek hazájukba, Olaszországba, amit több, mint 40 éve hagytak el, hogy megvizsgálják hogyan változott az olasz kultúra az elmúlt fél évszázadban és ez hogyan befolyásolta azt, amit az olaszok ma az asztalra tesznek.
Hozzászólások