Gillian McKeith elismert, nemzetközi táplálkozási tanácsadó, tehát pontosan tudja mit és hogyan kellene étkeznünk. Ezzel sokszor mi is tisztában vagyunk, de a probléma az, hogy a szervezetünket megterhelő ételek gyakran sokkal finomabbak, mint az egészségesebb receptek, amiket ismerünk. (Ki ne szembesült volna még a "sültkrumpli vagy saláta" paradoxonnal?) Pedig az alacsonyabb kalóriatartalmú, vitamindús fogások nem törvényszerűen ízetlenek vagy unalmasak, csupán csak arról van szó, hogy nem ismerjük a változatos alapanyagokat és azok lehetséges kombinációit. Sorozatunk ezügyben próbál segítséget és inspirációt nyújtani 13, életvitelt változtatni kívánó ember gyakorlati példáján keresztül.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások