Minden utazó szeretné kipróbálni a palacsintát Párizsban, a fagylaltot az olaszországi Firenzében, vagy a po'boy szendvicset New Orleansban. De vajon tudjuk, hogy hogyan és miből készülnek ezek az ételek? Andrew Zimmern most a legendás ételek nyomába ered.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
A mai valamelyik részben többször elhangzik, hogy kenyeret, sört, stb. baktériumok (!) erjesztik...
Ja, ha mondjuk ecetet akarunk kapni, lehet...
Az eredetit nem hallottam, de lehet, hogy a fordítók "szakértése" jött elõ. Azért a yeast vs. bacterium/bacteria nehezen keverhetõ össze...
(De akkor még hol van valami szakmai lektor, meg a háziasszonyok "tudása" a stábban?).
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások