offtopic
fredi60 2010 febr. 05. - 21:41:54
(182/462)
Az orr és az elálló fülek, mint kaukázusi jellegzetességek? :o
Felhívnám szíves figyelmedet, hogy pl. az usa-ban minden fehér "caucasian" típusba soroltatik be.

"In common use, the term is sometimes restricted to Europeans and other lighter-skinned populations within these areas, and may be considered equivalent to the varying definitions of white people."
http://en.wikipedia.org/wiki/Caucasian_race
offtopic
2008 2010 febr. 05. - 21:31:29
(181/462)
A jobboldal kelti a szar hangulatot ??? Ne viccelj. Nekem attól van szar hangulatom, hogy még 2 hónapig a komcsik kormányoznak és még azt a maradék állami vagyont is eladják ami megmaradt. Sok szarházi..

A külföld el meg ne foglalkozz. Az Eu-nak mi csak egy felvásárló piac vagyunk. Szerinted miért baszták tönkre a magyar gazdaságot ? Azért, hogy a silány minõségû tescos meg liddl-s szart vásárold.. Ki kéne lépni az Unióból sokkal jobb lenne nekünk..
offtopic
linga 2010 febr. 05. - 21:31:10
(180/462)
"Má hogy jézust azért feszítették meg ,mert nem akarta visszaszerezni a földet a rómaiaktól?Ezért aztán azok ahülye rómaiak ezt úgy hálálták meg ,hogy kivégezték:DD"
Kedveském, ha ismernéd a sztorit, tudnád, mirõl van szó. Ahhoz viszont el kéne olvasni, tudod? Nem csak a képeket nézegetni egy-két templomban vagy a Jézus Krisztus Szupersztárt a tévében.
Tehát: a zsidók akkor is, most is politikai messiást vártak, számukra a messiás egy király, aki megszerez egy nagy birodalmat; de legalábbis a dávidi királyság területét visszaszerzi. Ezt várták Jézustól is, várták-várták, királyként hódoltak neki; de õ a füle botját se mozgatta. Ezért aztán átadták a rómaiaknak, akik gyakorolták az államhatalmat, ezért végeztek vele a rómaiak. És Pilátustól egy lázadót kértek ki. Barabbás lázadásért és gyilkosságért volt börtönben. Õ afféle szabadságharcos volt. Késõbb megpróbálkoztak a római iga lerázásával, de csak Jeruzsálem felperszelése, többszázezer ember lemészárlása, több mint millió rabszolgaságba hurcolása és mindenki más elûzése lett az eredmény. És ezt Jézus megmondta elõre. Az ószövetségnek vége.
"Más:Az ószövetség az elavult azt már ki lehet dobni,,nem érvényes:))Akkor miért tartják ma is szentírásnak a keresztény egyházak is?"
az ószövetség nem szöveg; ami le van írva, azt úgy hívják: Tanak, azaz Tóra+Neviim+Ketuvim mozaikszava. Megkérdezhetsz bármilyen rabbit efelõl :)
offtopic
ondok 2010 febr. 05. - 21:20:28
(179/462)
Hát ez fáj nekem is hogy annyira tönkre vagyunk téve !Csak azt tudnám ,hogy ez a hülye külföld miért emleget minket példaként ,akik a válság ellenére stabilizálódtak.És az a sok szar autó az utakon meg akiket az asztal körül kergettek ha nem utaznak külföldre és síelni Ausztriába.na ja szar hangulatot azt tud kelteni a jobboldal az igaz.
offtopic
ondok 2010 febr. 05. - 21:16:34
(178/462)
Ezzel komolyan felléphetnél egy kabaréban.Nem is tudom ,hogy melyik mondatod a fincsibb.nem semmi.Szerncséd ,hogy az eretnekségért már nem égetnek sewnkit ,mert ha ezeket mondtad volna akkor ,már gyújtották volna alád a brikettet.
Má hogy jézust azért feszítették meg ,mert nem akarta visszaszerezni a földet a rómaiaktól?Ezért aztán azok ahülye rómaiak ezt úgy hálálták meg ,hogy kivégezték:DD
Más:Az ószövetség az elavult azt már ki lehet dobni,,nem érvényes:))Akkor miért tartják ma is szentírásnak a keresztény egyházak is?Annak biza a keresztény vallás szerint is, nemcsak a zsidók szerint, minden szava igaz és érvényes,fájdalom ,hogy ki kell ábrándítsalak.Sõt még a Korán is erõs átfedést mutat vele ,mert elismeri Mózest és az Ószövetség eseményeit.
és folytathatnám ,úgyhogy lassan el is búcsúzom ,mert látom ,hogy hiába érvel neked bárki is ,Te mindenképpen egy pontra akarsz kilukadni ,ami elég lólábszerûen kikandikál.
offtopic
linga 2010 febr. 05. - 21:12:55
(177/462)
a magyaroknak jelentõs része dinári származású, és állítólag ez a "legszebb rassz" a magyar népességen belül. (Bartucz Lajos)
offtopic
2008 2010 febr. 05. - 21:11:21
(176/462)
na jó nem csak õ, de õ is benne volt a buliban..oroszlánrészt és õ kamuzott a legdurvábbakat.
offtopic
2008 2010 febr. 05. - 21:09:50
(175/462)
:DDD

"Nekem pl bedobtak tagnap egy szórólapot ,hogy gyurcsány és kukubenkó Félix(ahelyi Mszp képviselõ)tette tönkre aszép árvalányhajas magyarhont."

De hát ez igaz! :D Ez így van kerek perec!
offtopic
linga 2010 febr. 05. - 21:09:14
(174/462)
Sajnos csak az utolsó öt percet láttam belõle, de egyszer feltétlenül megnézem.
offtopic
linga 2010 febr. 05. - 21:08:07
(173/462)
nem. genetikailag és a vezetéknevét tekintve dinári származású.
offtopic
linga 2010 febr. 05. - 21:06:54
(172/462)
igen, kaukázusi. Ehhez megnézheted az Õrültek háza c. orosz filmet, ami a csecsen háborúról szól, ott vannak csecsenek, minden "szemita jeggyel" felszerelkezve, az egyik képen egészen közel látható, ha odakattintasz.

A másikról: ismerem a ószövetséget, azóta van egy új, mióta az Isten Fia a vérét adta értünk. Az üszövetség lezárult, Isten nem folytatja, az összes ígéretét beteljesítette azzal kapcsolatban, azóta az ígéretei és parancsai az újszövetségre vonatkoznak. Vagy gondolod, valakitõl még elvárná, hogy folyton birkákat áldozzon neki? Mert aki ezt nem teszi, az nem teljesíti az ószövetség alapvetõ követetlményét se. Tehát senki se teljesíti, tehát csakis az újszövetség létezik, értsd meg. Ószövetség konyec.
Már Jézus Krisztust azért feszítették keresztre, mert nem volt hajlandó a népnek a rómaiaktól visszaszerezni Izrael tulajdonát, Na, ha az Isten Fiát ezért megölték, gondolod, az Isten azóta meggondolta magát? Ugyan.
Izrael Államot nemzetközi, emberi szerzõdések hozták létre, semmiféle transzcendens alapja nincs, isteni jgokra senki se hivatkozzon, mert nagyon csúnyán hazudik.
offtopic
ondok 2010 febr. 05. - 21:04:37
(171/462)
Hát egy Jobbikosnak feltétlenül az,nameg persze az ördög unakaöccse is egyben,aki mindenért felelõs ,és mindenki az MSZPben az õ folytatója .Nekem pl bedobtak tagnap egy szórólapot ,hogy gyurcsány és kukubenkó Félix(ahelyi Mszp képviselõ)tette tönkre aszép árvalányhajas magyarhont.
2008 2010 febr. 05. - 21:00:21
(170/462)
Gyurcsány Ferenc zsidó ?
ondok 2010 febr. 05. - 20:58:02
(169/462)
Tehát vannak szemita jegyek ,most agyon csaptad az elõzõ érvelésedet sajnos.(mellesleg a kampós orr az sem zsidó jegy ,hanem kaukázusi?)
ondok 2010 febr. 05. - 20:56:11
(168/462)
Jobban kéne ismerned a Bibliát hiszenÁllítólag Te vagy anagy vallási szakértõ.de nekem úgy rémlik ,hogy Isten megbízta mózest ,hogy vezesse ki népét az egyiptomi rabságból a Kánaán földjére.Nos ezt nyilván nem azért tette,hogy ezt a földet aztán ne tarthassák meg Izrael gyermekei.Másrészt ez a szélhámos görög féle hasonlat nevetséges ,hiszen õk nem játszák a zsidót ,hanem azok !lassan úgy belelovalod magad,hogy képes vagy azt mondani ,hogy cigány sincs és néger sincs ,kínai sem ,meg arab sincs.ne röhögtess ennyire,mert fanatizmusom kívül azért nem ártana valami muníció is :)
offtopic
fredi60 2010 febr. 05. - 20:53:58
(167/462)
Hát, eddig nem hittem, hogy van olyan ember itthon, akinek csak "valami film" ugrik be. :(

A film Fejes Endre Jó estét nyár, jó estét szerelem címû mûvébõl készült (ugyanilyen cím alatt), ami egy megtörtént esetet dolgoz fel. Részletek az adott film hozzászólásainál lelhetõek fel.
offtopic
linga 2010 febr. 05. - 20:50:39
(166/462)
Amiket írsz, azok nem szemita, hanem kaukázusi jellegzetességek. A kaukázusi népek néznek ki, pl. a csecsenek. Mert onnan származnak, "kispofám", azért. A szemiták meg olyanok, mint az arabok.
ondok 2010 febr. 05. - 20:50:23
(165/462)
És tudod ki hívta erre fel afigyelmemet,hogy Szántó zsidó?Mert én ugyanis nem lesem mint egy vizsla ,hogy ki azsidó.Egy zsidó ismerõsöm ,valahogy úgy mondta ,hogy jópofa ez az elálló fülû zsidó gyerek:)
offtopic
linga 2010 febr. 05. - 20:48:18
(164/462)
Bocsss meg, de nem vagyok vevõ erre a liberális mázolmányra.
ad1: egyszer régen volt valami film, amiben egy srác kiadta magát görög diplomatának és úgy próbált csajozni. Aztán amikor lebukott, akkor megölte az egyik lányt. Szóval az ilyen képzelt identitás nem etikus.
ad2: láttam, amikor Sarkozy elment Izraelbe, és szónokolt, hogy az Úr Isten(!) megígérte(!), hogy vissza(!)adja a zsidó népnek Izraelt és íme...nekik transzcendens!! isteni!! joguk!! van ott lenni, mert Isten!!! (nem ám valami nemzetközi szerzõdés) az õ birtokukba adta azt a területet. Bush meg Obama ugyanígy megcsinálták ezt a manõvert.

a. miért hivatkoznak Istenre meg transzcendens jogokra politikusok a XXI sz-ban???
b. és még csak nincs is ilyen ígéret Bibliában, NINCS, NINCS, NINCS! Összevissza hazudoznak, azt se tudják, mi van beleírva!
Mintha bemennék a MNB-ba és azt mondanám, kaptam tízmilliárd forintot a kormányfõtõl, fizessék ki. Hát csak megkérdeznék, ugyan mutassam meg azt a levelet, meg a pecsétet stb...esetleg nem hazudok-e vagy megbuggyantam...
Nincs róla papírjuk, hogy képzelik, hogy isteni jogokra hivatkoznak??
ondok 2010 febr. 05. - 20:31:36
(163/462)
Nevetséges vagy és nem disznó ,ahogy rám írtad:)Most nem akarok olyan érveket felhozni ,amit pl a Süss Jude-.ban bizonygatnak és Göbbels aki nem volt hülye is állított,hogy azsidóságnak pl külsõ jegyei is vannak.Pl az orr az elálló nagy fül a semita jelleg.Persze kféle típusok vannak van az un déli és a polishi(ha jól írom),ugyanúgy ,ahogy acigány fajnak is.mellesleg Presser szülei libáskofák voltak a Klauzál téren.Azt meg ugye tudod ,hogy mit kiabálnak az MTK meccsen?Noincs ezzel semmi baj ,ezt õk is tudják ,ugyanúgy ahogy vannak kun gyökerû magyarok és székelyek is,"Anyám kun volt ,apám félig székely felig román vagy tán egyészen az" nJózsef A. gyönyörû hitvallása ,aki aztán magyar volt ajavából ,de ilyen gyökerekkel.