Téma: X-Faktor

Kismet 2010 okt. 08. - 20:41:03
(731/11331)
Jaj, hallottátok, az elõbb a Fókuszban mondták, hogy a köv. adásban ellátogatunk meleg Miki hollywood-i lakásába és bemutatja nekünk a barátnõjét is!
Most ezt hogy kell érteni? Nem azt mondtátok, hogy b.?
offtopic
tricia 2010 okt. 08. - 09:39:47 Előzmény Citromtorta
(730/11331)
Így van. Pont azt néztem, hogy az X-faktorban még van is, akinek drukkolnék, de a Megasztárban nem tetszik senki sem. Olyan egyforma bénákat választottak be ez utóbbiba, egyik sem színfolt számomra.
zgabor121 2010 okt. 07. - 17:22:20
(729/11331)
Remélem, hogy mind a 24 produkcióját végig mutatják, pláne, hogy vasárnap is lesz.
Amúgy kár, hogy 12en lesznek a végén az élõben, vagyis csoportonként 3-3 énekes kiesik.
HAJRÁ 24! Ti vagyok a legjobbak.
10/10
idõjós1010 2010 okt. 06. - 14:22:14 10/10
(728/11331)
Csatlakozom. Én is így látom.
8/10
Citromtorta 2010 okt. 06. - 14:12:18 8/10
(727/11331)
Tökéletesen egyetértek. Már mondtam korábban is, úgy gondolom az x-faktor 50-je frankón jobb volt a megasztár 13-ánál.
RedLadder 2010 okt. 06. - 13:38:43
(726/11331)
Még jó,hogy az oldal témája az Xfaktor és nem a Megasztár.:) Sokkal színvonalasabb lett az Xfaktor, persze ide is jutottak be olyanok,akiknek nem kellett volna. Az RTL mûsorában sokkal több a tehetség és jobban kiszórták a népet.
8/10
offtopic
Citromtorta 2010 okt. 05. - 22:40:19 8/10 Előzmény gabocs20
(725/11331)
Akkor hülyék az emberek, nálam ez sosem volt szempont, ez nem jótékonysági mûsor, hanem tehetségkutató. Az nyerjen aki a legjobb...így nem a nézõknek kéne eldönteni és nem Friderikusz sándornak...hanem egy szakmailag felkészült csapatnak.

off
Pl. Megasztár már megint, de Szíj Melinda gyerekek szombaton elcs*szte....tudta õ azt, egy csomószór elsiette a dalt és soxor hamis volt, láttam az arcán, hogy szégyenkezik. Erre a zsûri, a halálba dícsérte, mert most "nehéz idõszakon megy keresztül". Heeeeeeeee??????? Akkor minek jelentkezett? Na mind1, szánalom, hogy a zsûri befojásolja a közönséget. Mit akar õ már ennyi idõsen, bezzeg a fiatal csajnak ezáltal ketté tõrt a karrierje, aki kiesett. Akkor az a lédi gagás zenekar...banyek az elõválogatáson nem jutott volna túl ezzel a dallla, hamis volt, mint az álat és halk...iszonyat.
gabocs20 2010 okt. 05. - 15:56:13
(724/11331)
Még hogy nem a sajnálaton? Korábban már kifejtettem, hogy U. Árpikával is csak "megnyerették" a * Születiket :((((( A kolléganõm is azt mondta, hogy õ érdemelné meg, mert hogy néz ki a lakásuk. Erre azt reagáltam, hogy ez mind szomorú, de ez hagyj ne legyen már rászorultsági vetélkedõ. Meg biztos nem õk az egyetlenek, sajnos...
8/10
Citromtorta 2010 okt. 05. - 14:23:25 8/10
(723/11331)
Már bocsi, de itt nem a sajnálaton szokott múlni, hanem a rokonságon és ha már figyelembe vesszük ezt akkor azt is tudni fogjuk, hogy a megában ki lesz az elsõ 3-om a kislány, a rhiannás csaj, és a r*macsávó.
gabocs20 2010 okt. 05. - 14:17:25
(722/11331)
OFF: Errõl az jutott eszembe, amikor évekkel ezelõtt ment a BigBrother és az egyik versenyzõ édesapja feltöltõ kártyát vett a romáknak, hogy az õ kisfiára szavazzanak. A poén az, hogy eltévesztették, mert a konkurens valóságshow-ban nem arra kellett szavazni, akit ki akarnak ejteni, hanem akit még bent szerettek volna tudni.
L.A. 2010 okt. 05. - 13:34:10
(721/11331)
Igen, kevesebben szavaznak az alapján, hogy ki a tehetséges. Inkább rajongók, ismerõsök és ismerõsök ismerõsei, rokonok, falubeliek, stb. szavaznak 1-1 versenyzõre szerintem. Akinek nagy a rokonsága, az nyilván több szavazatot kap. Olyan 15 éve, amikor volt a Kimittud, az egyik néptáncegyüttest úgy támogatta a város, hogy ingyen telefonkártyákat osztott ki a lakosságnak azzal a kikötéssel, hogy csakis és kizárólag arra használhatja, hogy telefonon szavazzon az együttesre. Akkoriban szinte lehetetlenség volt a városban szabad fülkét találni, mert a sok ember komolyan vette és szavazott, mint az õrült.
Bridge' 2010 okt. 05. - 13:18:49
(720/11331)
Sztem majd az élõ mûsorban a nézõk döntenek,nem lesz olyan,hogy aki a szivéhez nõtt az adott zsûritagnak az nem esik ki.
Bár,én sajnos a nézõket sem tartom gyakran korrektnek.
Õk/mi sem a tehetséget nézzük,hanem megsajnáljuk....
Pedig ahogy írtátok ez egy tehetségkutató.
8/10
Citromtorta 2010 okt. 05. - 11:16:36 8/10
(719/11331)
Tökéletesen így vagyok vele én is. Nem tudom, hogy a megasztárnál a zsûri zavar-e, vagy a versenyzõk ruhái, vagy maguk a versenyzõk, meg azok a rémes füldugók...nemtom, passz, de valamiért. Úgy érzem, hogy az x-faktorban idén sokkal tehetségesebb versenyzõk indultak, már korábban írtam, hogy sztem az x-faktorban olyanok estek ki, akik (bocsánat, hogy ezt írom, de) a legjobb megasztárost is túlszárnyallják.

Ami nem jön be egyikben sem, az a zenekarok...sztem az ratyiság...
offtopic
tricia 2010 okt. 05. - 11:06:03
(718/11331)
Nézd, a családtagok, barátok, ismerõsök biztosan szavaznak.

Igen, erre a részre kíváncsi leszek, hogy mindegyik zsûritag képvisel egy csoportot, abból majd nem szavaz ki senkit sem, mert a szívéhez nõtt? Nem tudom, még nem értem a mûsor felépítését.

De én is néztem mindkettõt, most már a Megasztárra nem nagyon vagyok kíváncsi, nem nagyon tudom, miért nem, de ez talán jobban tetszik. Vagy talán csak a versenyzõk?

Te hogy vagy vele?
8/10
Citromtorta 2010 okt. 05. - 10:52:17 8/10
(717/11331)
Úgy tudom az x-faktor nem betelefonálós, bár ki tudja. Bár így, hogy mindenkinek meg van a kis csapata, nem volna fair, hiszen a zsûritagok elfogultak lesznek a sajátjaikkal. Én a büdös életben nem szavaztam senkire. Nekem az a szó, hogy "emeltdíjas" az már kizárja, hogy én bármelyik édes pici ujjamat a nyomógombokra emeljem a telefonon:)

Amit te írtál az is a megasztárnak erõsíti, a "másiknapratevésiötlet" fontosságát. Hiszen nekik jön be kevesebb pénz így az emeltdíjas sms-ekbõl, hívásokból. Bár sztem, aki annyira akar szavazni az így is megteszi.
offtopic
tricia 2010 okt. 05. - 10:44:42 Előzmény Citromtorta
(716/11331)
Abban azért van valami, hogy kevesebben tudnak szavazni, mert ki a Megasztárt nézi, ki pedig az X-faktort. Tehát a versenyzõkkel szúrnak ki. Azt nem tudom, az X-faktor is ilyen telefonálgatós lesz? Gondolom, igen.
Meg az is eszembe jutott, hogy aki szereti az ilyen énekelgetõs mûsorokat, az mindkettõt megnézné, függetlenül attól, hogy melyik tévé adja, hiszen magukra a versenyzõkre vagyunk kíváncsiak, nem a zsûrire. Szóval mégsem lenne rossz, ha különbözõ idõben adnák, de szerintem, ez a jövõ zenéje. Ez a versengés talán még tetszik is a csatornáknak.
8/10
offtopic
Citromtorta 2010 okt. 05. - 01:41:31 8/10
(715/11331)
Ebben igazatok van.
8/10
offtopic
Citromtorta 2010 okt. 05. - 01:40:55 8/10 Előzmény xzibit2010
(714/11331)
Gyanus is volt, hogy Friderikusz magyarázott, hogy jaj õ csak a nézõk érdekeit képviseli...cöcö vagy aggasztja, hogy sokan inkább az X-faktort nézik. Saját érdekbõl akarja áttetetni a mûsort, hogy hátha akkor többen néznék a megasz*rt.

Megasz*rral kapcsolatban, persze én mindkettõt neten néztem. Volt egy olyan momentum, hogy Tilla rossz kódot mondott a "testvérek" vagy meik zenekarnál...már sztem vagy 10perce lázasan szavazták rájuk a nézõk, mire a köv. elõadó dala után, mondta Clau, hogy jaj bocsánat az a kód a nemtommelyik csajénekesé volt. Hát ilyet, hogy lehet megengedni??????????????? Sztem itt kellett volna lefújni az egész estét, ez így hiba vagy nem hiba, tisztességtelen.
L.A. 2010 okt. 05. - 01:14:27
(713/11331)
Hát ez az, hogy ilyenkor azt mondják, h egy profi nem hibáz ekkorát! De akkor ez most nem egy tehetségkutató, hanem profi énekesek versenye vagy mi?
tompika74 2010 okt. 04. - 20:47:18
(712/11331)
Nekem szimpatikus volt a Geszti Péter. Az X-faktorig. Utálom, ahogy húzza az énekesek idegeit. Értékelésnél mindig úgy kanyarítja a mondanivalóját, hogy pont az ellenkezõjét gondolják az énekesek, mint ahogy a döntés szól. Sokkal szimpatikusabb a Malek Miki: -Sajnálom, nem jutottál tovább. Vagy -Gratulálok tovább jutottál.
Én azt hittem, hogy a Geszti Peti egy egyenes ember, de itt igencsak számító, képmutató figurának tûnik. Sajnos.
Szerintem hülye ötlet volt, hogy 2-3 óra alatt kell betanulni egy éneket. És amikor nem megy, akkor a zsûri kiborul: ezt egy profinak meg kell tudni oldani.
Most akkor ez egy énekverseny, vagy tanulási verseny?
Remélem, lesz majd testneveléses rész is. Aki nem tud kézenállva énekelni, az nem erre a pályára való. Hulljon a férgese! Eskuszom... - ahogy Fekete Pákó mondaná.