Téma: Won Joo

10/10
döncimama 2015 aug. 02. - 13:54:57 10/10
(7273/9773)
És nagyon aranyos azzal a virág-koszorúval!
10/10
döncimama 2015 aug. 02. - 13:54:24 10/10
(7272/9773)
Ji Chang Wook

150802 Gangnam Tourist Information Center Fansigning

Nagyon csinos!
10/10
döncimama 2015 aug. 02. - 09:34:06 10/10
(7271/9773)
10/10
döncimama 2015 aug. 02. - 09:20:56 10/10
(7270/9773)
Good morning!

10/10
döncimama 2015 aug. 01. - 20:13:32 10/10
(7269/9773)
Belefeledkeztem a Maids-be, nagyon tetszik.
10/10
döncimama 2015 aug. 01. - 00:16:29 10/10
(7268/9773)
‘The Gang Doctor’ Joo Won Talks About Hardships for Action Scenes

Actor Joo Won talked about hardships for action scenes.

The press conference for upcoming Wednesday-Thursday drama <The Gang Doctor> was held at Mokdong SBS on July 30. At this event, Kim Tae-hee, Joo Won, Jo Hyun-jae, Chae Jung-an, Jung Woong-in and Stefani Lee attended.

A highlight video was shown before the showcase which portrayed ‘Yong Pal Yi’ entering an abandoned factory to perform a surgery and being chased by someone else.

Joo Won said, “It was my first time filming this type of action. I wandered the sewer, abandoned factory, and even hostess bar. There was a chasing scene on Han River bridge. I realized that my life is quite exciting.”

After filming a scene in Han River sewer filled with mosquito larva, he scrubbed off, more like peeled off, his feet and leg skin.

When the MC asked Joo Won, “Are you confident of running away from Kim Hee-ae of <Mrs.Cop>?”, he answered, “There’s no place to run away in Han River, so I will run away or even jump off from the bridge. Yong Pal Yi can run away from any cop.” Then, he shyly said, “However, if it is Kim Hee-ae sunbaenim, I’ll get caught on purpose.”

Meanwhile, upcoming SBS Wednesday-Thursday drama <The Gang Doctor> center around a quack surgeon Kim Tae-hyun (played by Joo Won) and chaebol family’s daughter Han Yeo-jin (played by Kim Tae-hee) who is in a deep sleep in a hospital. The drama premieres on August 5 at 10pm.

http://www.wikikpop.com/blog/archives/48691
10/10
döncimama 2015 júl. 31. - 15:01:58 10/10
(7267/9773)
[Video + Photos] Added third teaser video and press photos for the Korean drama 'Yong-pal-yi'
Read more at: http://tr.im/qYJA5

http://www.hancinema.net/video--photos-added-third-teaser-video-and-press-photos-for-the-korean-drama-yong-pal-yi--84957.html#!prettyPhoto
10/10
döncimama 2015 júl. 31. - 13:50:08 10/10
(7266/9773)
Elfelejtettem az elõbb ideírni, hogy Ili Meisl töltötte fel a file-t a Doramafan csapatba.
10/10
döncimama 2015 júl. 31. - 13:32:27 10/10
(7265/9773)
http://www.hancinema.net/jin-se-yeon-furious-about-the-rumors-linking-her-to-kim-hyun-joong-not-me--84969.html

Jin Se-yeon, furious about the rumors linking her to Kim Hyun-joong. "Not me!" Read more at: http://tr.im/5SjQJ
10/10
döncimama 2015 júl. 31. - 12:56:28 10/10
(7264/9773)
..és ami a helyes pofika mögött van..

Cikk Ms. Choi, Kim Hyun Joong ex-barátnõjének nyilatkozatáról

http://www.allkpop.com/article/2015/07/ms-choi-refutes-kim-hyun-joongs-sides-claims

Ms. Choi cáfolja a Kim Hyun Joongéktól származó állításokat + bizonyítja, hogy Kim Hyun Joong, miután megcsalta õt, bántalmazta és abortuszra kényszerítette

Ms. Choi, aki az elmúlt idõszakban viszonylag csendben volt, egy hosszú magyarázattal állt elõ, mert már nem tudta elviselni az ellene felhozott vádakat.

Hogy képben legyünk, jó, ha tudjuk, hogy Kim Hyun Joongék néhány hónappal ezelõtt kijelentették, hogy Ms. Choi mindenben hazudott, ami az õ korábbi terhességét, vetélését illeti, továbbá hogy KHJ mindennek okozója lett volna. Azt is állították, hogy Ms. Choi zsarolta Kim Hyun Joongot; amennyiben nem fizet 600 millió KRW-t, a bántalmazást és a vetélést kiteregeti a médiának.

De Ms. Choi szerint ezek az állítások mind hazugságok, rágalmazások, azért, hogy megpróbálják KHJ-ék az õ jó hírét tönkre tenni. /a fordító itt kiakadt és hosszasan levegõ után kapkodott  /

Õ /Ms. Choi/ most SMS-ek egész sorával és egy hosszú levéllel áll elõ, amellyel bizonyítja KHJ-vel szembeni ártatlanságát.

Ld. még a cikket: Kim Hyun Joong perli volt barátnõjét, Ms. Choit

A levelét Ms. Choi azzal kezdi, miért hallgatott az elmúlt hónapokban. A magyarázat: "Nyugalmat akartam, miután benyújtottam a panaszomat. Meg sem próbáltam bármiféle magyarázattal vagy reakcióval elõállni. Ez azért volt, mert arra számítottam, hogy az igazság kiderül a bíróságon. De minél tovább hallgattam, Lee Jae Man (Kim Hyun Joong ügyvédje) annál jobban támadott engem. Minden konkrét bizonyíték nélkül, sejtésekre és feltételezésekre alapozva tett engem a nemzet bûnözõjévé."

Még hozzáfûzte: "Azt is gondoltam, hogy igen, ez egy ár, amit meg kell fizetnem. Amiért találkozgattam vele, amiért szerettem õt, amiért hagytam, hogy bántson, amiért egyezkedtem vele, amiért teherbe estem tõle, az összes döntésemért tehát. Így aztán megpróbáltam mindezt elviselni. De a legviccesebb, hogy ebbõl az lett, hogy „a hallgatás – beleegyezés”-nek tûnt. Rájöttem, hogy Lee Jae Man vádjait lassan igazságként fogadják el. Ezalatt én veszélyeztetett terhes vagyok és hatalmas rajtam a stressz nyomása. Úgy érzem, ezt már nem tudom elviselni. Tehát mindent elmondok, ami az igazság, és ha valamit hibáztam, akkor azért bocsánatot fogok kérni."

Ezek után pontokba szedte, reagálva a kijelentésekre, melyeket Kim Hyun Joong ügyvédje tett az elmúlt hónapokban, új információkat is elénk tárva.

1. Kim Hyun Joong támadásai és a testi sértés

"Lee Jae Man állítja, hogy nem történt testi sértés. Hogy én találtam ki a 2014. május 30-i esetet (a 2 hetet a teljes felépülésért) és a 2014. július 27-it."

Ms. Choi egészen addig elmegy, hogy 2014. augusztus 20-án 4 olyan esetet említ, amikor KHJ õt bántalmazta. Magyarázata szerint azokért a sérülésekért, amiket a bántalmazás okozott, a törvény még akkor is vádat emelt KHJ ellen, amikor õ maga a vádakat visszavonta. Aztán, hogy ne kapjon KHJ szigorú büntetést mindezekért, KHJ-nak szüksége volt az õ /Ms. Choi/ magyarázatára a bíróság elõtt, hogy miért nem akarja, hogy megbüntessék.

Cserébe Kim Hyun Joongék 600 millió KRW-t adtak a bántalmazás kompenzálásául. Ms. Choi kihangsúlyozza, hogy ezt a 600 millió KRW-t most úgy emlegeti Lee Jae Man, KHJ ügyvédje, mint az õ zsarolásának az árát, amit azért fizettek KHJ-ék, hogy õ ne hozza napvilágra a korábbi terhessége és vetélése ügyét.

/Ms. Choi/ Állítja, hogy soha szóba se került a ’terhesség’ és a ’vetélés’ az õ általa benyújtott bírósági dokumentumokban, hanem éppen KHJ és az õ ügynöksége, a Key West és az ügyvéd figyelmeztették õt, hogy ezt ne is említse.

Ezek KHJ szöveges üzenetei, hogy "ezt ne említsd a perben", "neked is fájdalmat fog okozni". Az ügyészségi jelentést is ide említi - ld. lejjebb, a cikkben -, mely szerint KHJ testi sértés bûntettében bûnösnek találtatott és maga, KHJ is elismerte ezt a kihallgatás során. Ezután kérte KHJ, hogy juttasson el egy petíciót a bíróságra, hogy ne emeljenek ellene további vádakat. (Vagyis: mondja azt, hogy õ – Ms. Choi -, nem akarja, hogy megbüntessék KHJ-t.)

2. Terhesség és vetélés

"Lee Jae Man állítja, hogy egyáltalán terhes sem voltam 2014 májusában és így vetélésem sem volt. Lee az mondja, hogy a kórházi dokumentum a 4 hetes menstruáció-kimaradásomról nem lehet bizonyíték a terhességemre.”

Ms. Choi elmondja, hogy az õ menstruációja mindig pontos, tehát azonnal észrevette, hogy terhes, két alkalommal is tesztelte (2014. május 14-én és 15-én), együtt KHJ-val, mindkét alkalommal két piros csíkot (terhes) mutatott a teszt.

Kim Hyun Joong küldte is õt a kórházba, õ be is ment, de túl korai volt a terhessége ahhoz, hogy az ultrahang valamit is kimutasson. Nem sokkal ez után tudta meg KHJ viszonyát egy prominens személlyel, „L”-lel. Ezen összekaptak és õ kérte, hogy szakítsanak. Ez 2014. május 30-án volt, KHJ tagadta, hogy megcsalta, és 30 percen keresztül bántalmazta õt. Õ belülrõl vérezni kezdett, sejtette, hogy ez vetélés. Ezután küldte KHJ-nak az üzenetet: „Miután többször is megütötted a hasamat azt hiszem, elvetéltem.”

2 héttel késõbb, amikor a zúzódásai már csillapodtak, ellátogatott a kórházba (2014. június 13-án), ahol közölték vele, hogy a méhnyálkahártyája újra megvastagodott, tehát a menstruációs folyamat újra megindult. /hihi. megvastagodott. a bõr a pof…bocs., a fordító/

Hogy a közte és egy szoros barátja között zajló SMS-történet érthetõ legyen, a cikk alján láthatóak a terhességi teszt-eredmények.

3. Júliusi abortusz és testi sértés

"Lee Jae Man ügyvéd állítja, hogy az ismételt terhességek és vetélések hazugságok. Egyetlen terhességet ismernek el, a mostanit. Az õ álláspontjuk persze az, hogy ezt is csak egy DNS teszt után.

Ms. Choi elmondja, hogy a május 30-i vetélést követõen, 2014. júliusában újra terhes lett. Azt is hozzáteszi, hogy egy SMS-váltásban KHJ arról ír, hogy a korábbi terhesség kapcsán tudja, hogy még túl korai nõgyógyászhoz menni (június 29-én), mert az ultrahang úgysem fog semmit kimutatni. /nem én tévesztettem el a dátumokat  - fordító /

Egy kis várakozás után mégis kórházba ment, az eredmény valóban az volt, hogy terhes, ezt végül az ultrahang is kimutatta. Ezt a diagnózist már a bíróság elé tárta, Lee Jae Man ügyvédnek is tudnia kell már errõl. (Akkor is, ha nem akar errõl tudomást venni).

Azt is nyilvánosságra hozza, hogy ez alkalommal is elvesztette a babáját, nem elvetélt, hanem abortuszon ment keresztül, miután Kim Hyun Joong nem akarta a babát. Állítja, hogy SMS-váltás bizonyítja, hogy KHJ az abortuszt látta megfelelõ megoldásnak.

Alább részletezi, mi történt az abortusz után:

"Kim Hyun Joong azt javasolta, hogy az abortusz után utazzunk el együtt Jejura. Én mondtam neki, hogy nehéz idõszakon megyek keresztül az operáció után, még csak néhány nap telt el, de KHJ azt kérdezte tõlem, hogy lehetséges-e, hogy errõl az orvossal õ, maga, telefonon beszélhessen.

Ami itt fontos, hogy csupán 3 nappal az abortusz után, július 10-én KHJ bántalmazott engem.

Ekkor Kim Hyun Joong egy ismert hölgyet, 'J'-t vitte otthonába, ahova én egy barátommal együtt mentem látogatóba és ott találtam õket meztelenül az ágyban.

És akkor újra bántalmazott, a barátom és a híressség szeme láttára. Majd ezt a hírességet tanúkét be is idéztetem."

4. A jelenlegi terhesség

" Lee Jae Man ügyvéd azt állítja, hogy nem volt bizonyított még idén, januárban a terhességem, sõt még márciusban is elálltam az útját az ultrahang-szobába."

Ms. Choi ezt abszurd kijelentésnek nevezi, hiszen az ultrahangos vizsgálat megköveteli, hogy õ az alsónemûjét levesse. Ilyesmit még a saját apja elõtt is nehezére esne megtennie, akkor hogyan engedhetné meg KHJ szüleinek, hogy vele menjenek az ultrahangos vizsgálatra? Megjegyzi azonban, hogy KHJ-t felhívta, hogy menjen vele a vizsgálatra, ám KHJ anyja megszakította a telefonbeszélgetést. És ez a magyarázat arra, hogy az elõzõekben miért nem voltak KHJ és a szülei vele az ultrahangos vizsgálaton.

Azt is elmeséli, hogy õ volt a KHJ és szülei által választott kórházban, a felelõs orvos meg is mutatta az ultrahangos képeket arról, hogy a gyermek növekszik, nem is érti, hogy miért gyanúsítják azzal, hogy nem is terhes.

Tud arról, hogy KHJ ügyvédje olyan kerékpáros utazáson készült képeket talált, amelyeket õ egy barátjának küldött. Ezt a gyanúja megerõsítésére használja, hogy feltehesse a kérdést: egy terhes nõ megengedheti-e magának, hogy biciklis kirándulást tegyen. Erre Ms. Choi egyszerûen úgy reagál, hogy ezeket a képeket egy régebbi eseményrõl küldte egy barátjának, de még a legvadabb álmaiban se gondolta volna, hogy olyan céllal rángatják ezeket elõ, hogy kétségbe vonják velük az õ terhességét.
10/10
döncimama 2015 júl. 30. - 15:48:18 10/10
(7262/9773)
WATCH: Song Jae Rim shows off his sexy dance moves to Big Bang's "Fantastic Baby"

https://www.youtube.com/watch?t=33&v=ZeOUW6JEdWE

20150719 宋再臨 Song Jae Lim 1st Asia Tour together in Taiwan

Szegény lány, azt se tudta mit csináljon....
10/10
döncimama 2015 júl. 30. - 15:22:05 10/10
(7261/9773)
10/10
döncimama 2015 júl. 30. - 15:13:50 10/10
(7260/9773)
10/10
döncimama 2015 júl. 30. - 14:51:29 10/10
(7259/9773)
[FANTAKEN-PIC] 15.07.30 ‪Joo Won‬ after presscon of ‪Yongpal‬. Soo good looking!! Igaz, igaz....
10/10
döncimama 2015 júl. 30. - 14:46:27 10/10
(7258/9773)
.
10/10
döncimama 2015 júl. 30. - 14:45:49 10/10
(7257/9773)
Ennek a Newsen-nek jó képei vannak...
10/10
döncimama 2015 júl. 30. - 14:41:07 10/10
(7256/9773)
Press Conference 2015.07.29.