Téma: Tortakirály

sziszike77 2010 aug. 04. - 11:29:23
(26/46)
Kedves zuzan!

Légyszíves nekem is küld el a gabona massza receptjét!
Címem: veghneszilvi@gmail.com.
Elõre is köszönöm szépen!

Szép napot!
timea70 2010 aug. 02. - 18:33:59 Előzmény zuzan
(25/46)
Engem is érdekelne a gabonamassza receptje.
Átküldenéd a timea70@citromail.hu-ra.
Köszi szépen!
zuzan 2010 júl. 31. - 14:17:33
(24/46)
irtam.
Süti21 2010 júl. 30. - 22:07:12 Előzmény zuzan
(23/46)
Kedves zuzan!

Engem érdekelne, légyszíves küld el erre az ímélcímre: loveinlife@freemail.hu

Köszönöm!
Süti21
zuzan 2010 júl. 28. - 19:51:14
(22/46)
már tudom hogyan készül a gabonapehelyrassza, amit formázni szoktak
akit érdekel,annak küldöm.
10/10
ratoncito 2010 júl. 28. - 17:04:32 10/10
(21/46)
Imádom ezt a mûsort...engem teljesen lenyûgöz a csapat tehetsége... fõleg az esküvõi torták tetszenek,azok hihetetlenül gyönyörûek szoktak lenni
offtopic
musicclown 2010 júl. 05. - 12:45:20
(20/46)
Ezek tudnak valamit:)
zuzan 2010 jún. 27. - 19:32:53 Előzmény bbtund
(19/46)
nekem a pillecukros nem lett tul jo, de a pillecukor nélküli annál inkább. rájött már vki, hogy a gabonapehelymassza tészta, amit formázni szoktak, hogyan készülhet? érdekelne.
10/10
bbtund 2010 jún. 27. - 10:05:18 10/10
(18/46)
Én már csináltam pillecukorból bevonót, nagyon szuper lett. Nem bonyolult megcsinálni. Minden fennt van a neten: recept, videó.
timea70 2010 jún. 26. - 18:03:11 Előzmény Kattuska
(17/46)
Az ember legszívesebben rohanna tortát sütni!
Fantasztikus ez a sorozat!
Találtam egy oldalt, ahol sok minden hasznos dolog van ezzel kapcsolatosan. Trükkök, technikák, receptek stb.
http://kiprobaltrecik.extra.hu/tortak2.htm
Kattuska 2010 jún. 01. - 09:44:20
(16/46)
Kár, hogy most már csak ismételnek,de imádom nézni újra és újra ugyanazokat a részeket!!
zuzan 2010 máj. 28. - 19:28:58
(15/46)
http://kiprobaltrecik.extra.hu/tortak2.htm
találtam egy oldalt , próbálkozom, pillecukrot tudok venni a lidl-ben
Kattuska 2010 máj. 28. - 10:30:39
(14/46)
Ugyanis a fondan egy cukormassza amit úgy kell kifõzni, cukorból meg vízbõl,ill további segédanyagokból, majd hengergépen sokszor átnyújtani,hajtogatni,majd megint nyújtani,hajtogatni hogy az anyagok egynemûsödjenek.És ezt házilag még én sem tudom tökéletesen megcsinálni,nem lesz olyan mint az eredeti pedig nekem meg van hozzá minden anyagom!!
Kattuska 2010 máj. 28. - 10:20:23 Előzmény zuzan
(13/46)
Az érdekelne hogy a fondant hogyan tudod megcsinálni gép nélkül!?
zuzan 2010 máj. 27. - 23:26:01
(12/46)
köszi. a fondantot meg tudom csinálni.
Kattuska 2010 máj. 27. - 22:51:24
(11/46)
Hát én csak szakboltokban tudom neked mondani,meg nagykerekben,én székesfehérváron lakom és egy nagykertõl rendeljük,de pontosan nem tudom neked megmondani,én a szakboltokat javaslom,mármint kimondottan azokat ahol csak ezeket lehet kapni,egyébként a formázó csoki nem formázó csoki hanem marcipán,csak annyira szar az angolról magyarra fordítás hogy rosszul fordítják amit mond!!!Jah és azt nem szabad elfelejteni amit kihangsúlyozok hogy nem minden szerezhetõ be itt magyarországon,és lehet hogy nem fogsz kapni,mint pl:a Fondan amit mi a Mignonok (minyon)bevonásához használunk sem lehet kapni szakboltokban csak nagykerben!!Az izomaltot lehet kapni szakboltba,de nem javaslom ,hogy hozzá nem értõ ember dolgozzon vele!!remélem segítettem
Kattuska 2010 máj. 27. - 22:45:48
(10/46)
Hát én csak szakboltokban tudom neked mondani,meg nagykerekben,én székesfehérváron lakom és egy nagykertõl rendeljük,de pontosan nem tudom neked megmondani,én a szakboltokat javaslom,mármint kimondottan azokat ahol csak ezeket lehet kapni,egyébként a formázó csoki nem formázó csoki hanem marcipán,csak annyira szar az angolról magyarra fordítás hogy rosszul fordítják amit mond!!!Jah és azt nem szabad elfelejteni amit kihangsúlyozok hogy nem minden szerezhetõ be itt magyarországon,és lehet hogy nem fogsz kapni,mint pl:a Fondan amit mi a Mignonok (minyon)bevonásához használunk sem lehet kapni szakboltokban csak nagykerben!!remélem segítettem!!
zuzan 2010 máj. 27. - 18:17:01
(9/46)
ez az, hogy nem mondja meg.
10/10
Tenaxx 2010 máj. 27. - 18:06:52 10/10
(8/46)
google is megmondja :)
zuzan 2010 máj. 27. - 13:24:29 Előzmény Kattuska
(7/46)
cukrászként meg tudod mondani, hogy a gabonapehelylap -massza- hogyan is készülhet, és hogy formázó csokit, és izomaltot hol lehet beszerezni?
köszi