zemi 2007 júl. 24. - 21:22:00
(132/192)
Sziasztok! Legyen szíves, írja már meg valaki, mi történt az utolsó részben, pont errõl tudtam lemaradni. :( Az epizódismertetésbõl nem derül ki sok, ki lett a Titokzatos Násztya? Köszönöm!
Polett 2007 júl. 24. - 12:09:09
(131/192)
Sziasztok!!!!! Szerintem is nagyon jó volt ez a sorozat, de a suli miatt csak a szünetekben tudtam nézni. Én is remélem, hogy megismétlik még, egy olyan idõpontban, amikor megtudom nézni.
Mara60 2007 júl. 24. - 09:08:34
(130/192)
Szerintem nagyon meg lennének lepve, mekkora sikere volna egy sokkal nézhetõbb idõpontban. Mert iganis van igény színvonalasabb, elgondolkodtatóbb filmekre is.
bagirazsazsa 2007 júl. 24. - 08:32:22
(129/192)
Kedves Mindannyian!
Elolvasva a hozzászólásokat, kiderült, kevés kivétellel sokunknak adott ritka örömet ez a (sajnos) ma elköszönõ sorozat. raptor, mafoca, mara60, omachel és mások értékelésén túl arra az igen fontos erényére szeretnék emlékeztetni, hogy erõteljesen hozzájárult: végre ismét igazi valójában megtapasztalhattuk az igazi, az "európaiaknak" izgalmasan különleges orosz attitûdöt, az "orosz lelket". Akik ismerték az 1917., illetve a 36-37-es kulturális fordulat elõtti irodalmukat, szinház-film mûvészetüket, most elégedetten láthatták, sokévtizedes szellemi elnyomás, sõt terror sem képes elsorvasztani a gyökereket. Szóval, nagyon jó volt megmártózni ebben a nagy hitelességgel megrajzolt korszakban, a szereplõk (milyen pompás Hamlet-szereposztásra alkalmasak!) és szerepeik hiányozni fognak. Végül egy ötlet: sok levéllel "bombázni" kellene a TV1 illetkeseit: ISMÉTLÉS ESTI IDÕPONTBAN!
Mollly 2007 júl. 18. - 00:33:52 Előzmény matyagi
(128/192)
Onnan kapcsolódtam be, hogy Vlagyimir és Misa a börtönben vannak a párbaj miatt. A trónörökös pedig vállalta a tettének következményeit, és minden követ megmozgatott, hogy elengedjék õket. Ez nem éppen vall rosszfiúra. A trónörökös meglehetõs esendõ, kétségtelen, de neki csak komoly szerelmi viszonyai vannak, Vlagyimirnek meg nem, hanem kétes kalandjai. A trónörökös annyira szerette Olgát, hogy el sem akarta venni Mariet, akivel egyébként egyáltalán nem volt bunkó, csak épp nem színlelt olyan érzéseket, amik nem voltak. Sõt, kifejezetten jó volt Mariehoz, mikor az udvarhölgyek az elején csúfolták, például, illetve kiállt mellette az anyjával szemben is. A trónörökös tehát nem változott sokat, Vlagyimir annál inkább. Annácska viszont az örökös hezitálásával kezd idegesíteni. Repnyin és Liza az ideális pár.
matyagi 2007 júl. 10. - 14:37:40 Előzmény Mollly
(127/192)
Molly nagyon nem mindegy hogy ki mikor kapcsolódik bele a sorozatba pont azért mert a személyek is jellemfejlõdésen mennek keresztül. Alex az utóbbi részekben ténlyeg nagyon szinpatikus és helyes, minden jótulajdonság igaz r amit írtál, de azért nem volt ez mindig így. Én kb. az elejétõl láttam a sorozatot, és meg kell hogy mondjam nekem ott totál nem volt szimpatikus. Volt egy ágyasa akivel jól elvolt, és hiúságból elkezdett párbajozni érte arra nem is gondolva hogy ezzel mekkora károkat okoz. De sorolhatnám még hogy 2 rész alatt képes volt Olgát elfelejteni, és azonnal Natasának csapni a szelet...Marie-val is meglehetõsen bunkón kezdõdött a kapcsolata..
Szóval kb olyan 30 rész óta váltott át ügyeletes jófiúvá, és azóta valóban kifogásolhatatlanul viselkedik és majdnem egy szõke herceg.

Vovával sokkal összetettebb a helyzet. Neki vannak jó meg rossz tulajdonságai is a sorozat kezdete óta, mégis valahogy nagyon nehéz sokunknak nem szeretni. Ezt már párszor a másik fórumon is megbeszéltük, hogy hazudnánk ha azt mondanánk nem játszik ebben szerepet Daniil külseje és férfiassága...hát amúgy ez van. Ízlések és pofonok...;))
Mollly 2007 jún. 21. - 13:08:05 Előzmény matyagi
(126/192)
Igazából Andrej esetére nem nagyon van más megoldás. Ha ez a remek ember, Natasa hozzámegy, az igazságtalan, egyáltalán nem méltó hozzá. Natasa viszont olyan személyiségnek van beállítva, aki meg kell bocsásson Andrejnek. Tatjánát kellene elvegye Andrej, de nem lehet, mert Tánya jobbágylány. Ha Natasa szakít is Andrejjel, akkor sem lesz Tánya férje. Igazából ezek után mi a túrót lehetne mást kezdeni Andrej figurájával? Kérdés csak az, vajon Nyikita elveszi-e Tatjánát.
Mollly 2007 jún. 21. - 12:02:22 Előzmény matyagi
(125/192)
A cárevics, szerintem õ a legklasszabb pasi. Jóindulatú, alapvetõen becsületes, szellemes, és egy szép szláv férfi. Esztétikai élmény elnézni az arcát. Vlagyimir nekem egyáltalán nem jön be. Sem mint személyiség, sem mint pasi. Alexandrot választanám. Egyébként valóban nincs nagy választék. Ott van Andrej.. ph.. szerencsétlen, gyenge, egyáltalán nem méltó Natasához. Repnyinnek van még tartása, több, mint Vlagyimirnek. Vele nem fordulhatna elõ, hogy kétes kalandokba bocsátkozik. Ami a cárevicset illeti, szép emléket állítottak ismét az oroszok II. Sándor Cárnak...
raptor 2007 jún. 19. - 12:30:27
(124/192)
Én szívbõl utálom a sorozatokat és igen keveset néztem végig eddig, talán a Shogun volt az egyedüli. Ezt azonban férfi létemre én is szeretem és nem hagyok ki egyetlen részt sem. Szerintem igen jók a színészek, jó a cselekményfûzés is. Az igaz, hogy férfi szemmel sok a nyavalygás a hisztizés, a naivítás és a totojázás. A karakterek azonban élethûek,. A való világban mi is ilyenek vagyunk, számítóak, szemetek, balfékek, finomkodók és olyanok akik maguk sem tudják mit akarnak, vagy kicsodák is igazán.
Persze lehetne rövidebb és lényegretörõbb, de akkor felrúgná a szappanoperakészítés szabályait.
Mara60 2007 jún. 10. - 21:06:31
(123/192)
Érdekes, amit írsz. Nyilvánvalóvá teszi, hogy mindössze bele-bele pillantottál a sorozatba, aztán ezek alapján felsõbbrendûen igét osztottál. Mondjuk, ha láttad is volna, nem csak nézed, akkor a cicababákon kívül feltûnt volna az orosz színjátszás néhány kiváló tehetsége is, csakúgy mint az a jellegzetes közép-európai filmes stílus is, amire éppen az igényesség a jellemzõ.
Továbbá elég felszines megfigyelés a sminkkel mérni a korhûséget. Biztosíthatlak, hogy a forgatókönyv írója sokkal több orosz klasszikust "felhasznált" a sorozat írásakor, mint amennyit gondolnál. Ez, és az alkotók történelmi felkészültsége adja a film hátterét, amit aztán a remek színészi alakítások tesznek hitelessé.
StJust 2007 jún. 09. - 22:55:19
(122/192)
Huh...most kicsit szégyellem magam,akkor ezennel mindenkit megkövetek,akinek kicsíny lelkébe gázoltam,de változatlanul fenntartom,hogy nem vall nagy igényességre az ilyen és ehhez hasonló sorozatok iránti rajongás.Nagyon hamis képet festenek a világról,és fõleg az a baj velük,hogy csöppet sem figyelnek bennük a részletekre,nem is beszélve a színészek botrányos játékától(A kinézet nem minden). Nos talán ilyesféle kritikával kellet volna illetnem elõzõ hozzászólásomban is ezt a "mûvet",de sajnos az ilyen alkotások kihozzák belõlem a "primitivitással kevert rosszindulatot",de szerencsére vannak olyanok,akik erre figyelmeztetnek,köszönet érte! :-)
password 2007 jún. 09. - 21:18:26 Előzmény StJust
(121/192)
Kedves StJust, Igazad van, ne nézz ilyesmit! A magadfajtának felesleges, mert otthon élõben megtalálja mindazt a primitivitással kevert rosszindulatot, amit az ilyen sorozatok negatív szereplõi képviselnek. Fogadd meg az összes jó tanácsodat és ezentúl kerüld az ilyen mûsorokat és az ilyen fórumokat. Köszönjük!
matyagi 2007 máj. 15. - 16:18:25 Előzmény StJust
(120/192)
Azt hiszem hogy erre mondják azt hogy no comment. Te mindent elmondtál magadról ezzel a stílussal és szöveggel, nekünk már meg se kell szólalni...:)
StJust 2007 máj. 14. - 00:55:36
(119/192)
Rettenetesen sz*r ez a film. Teletömték mû cicababákkal,és még emellet akarnak korhûségre törekedni,ebbõl akkora hülyeség jött ki,hogy leírhatatlan. A színészek sem viszik túlzásba,és a felvételek sem valami igényesek. Próbálom kikerülni az ilyen filmeket,de mit csináljak,ha állandóan megtalál a f*s,talán nem kéne beengedni a képcsövön a szobámba... Na most,hogy elláttam magam jótanácsokkal el is köszönök.
mafoca 2007 ápr. 19. - 12:44:27
(118/192)
Sziasztok!Már régóta figyelem a fórumot és minden lehetõ oldalt,videót stb.-t megnéztem amirõl itt olvastam!Köszi nektek!!!Ahhoz képest,hogy utáltam amikor elkezdték vetíteni,most annál jobban szeretem és alig várom a folytatásokat.Miért utáltam?Mert nagy PLÁZA rajongó voltam és egyik napról a másikra bedobták helyette Násztyát.1 egész hétig bosszúból nem is néztem!!De azóta viszont az összes dolgom és programom a sorozathoz van igazítva.
izidorina 2007 ápr. 19. - 12:34:08
(117/192)
Viszont egyértelmûen Nyikitának van a legjobb teste! Paulina is nagyon szép, csak épp negatív szereplõ, bár mostanában kezdem sajnálni!
matyagi 2007 ápr. 17. - 18:34:27
(116/192)
Nincs túl nagy választék? Hát szerintem vannak páran csak Daniil mellett mindenki eltörpül :P De hiába is lennének többen ;)
Amúgy ez sem teljesen igaz, van azért egy kissebb Misa és Alexandr rajongótábor is :))))
De tény hogy ennyiben lassan ki is fújt a dolog, Nyikita és Andrej úgy tûnik hogy senkinek se az esete....
De lányokból is olyan nagyon sok azért Anna Natasa Marie és talán Liza a favorit, meg abban még megegyezhetünk hogy Tatiana és Szonja is szép lány...de Olga már szerintem erõsen kezd kiesni ebbõl a kategóriából, persze ez mind ízlés kérdése....
izidorina 2007 ápr. 17. - 17:26:43
(115/192)
Tényleg csak szép nõk vannak benne, nekem Marie a kedvencem, de tényleg minden nõ egytõl egyig szép, mármint a fiatalok! Férfiakból nincs túl nagy választék.Legalább két nõ jut egy pasasra!
matyagi 2007 ápr. 17. - 09:57:18
(114/192)
tényleg kár, bár mi nem a szép nõket hanem az õrülten helyes férfiakat nézzük benne ;))))
fáklyás menet 2007 ápr. 17. - 00:52:33
(113/192)
Kár, hogy nem érdekelnek a romantikus sorozatok. Néhányszor belenéztem véletlenül, nagyon szép nõk játszanak benne.