10/10
Jeckyl 2013 jan. 11. - 10:00:50 10/10
(6/26)
Nem tartom kizártnak, hogy lesz harmadik rész is. Ezért tûnik befejezetlennek.
dodo17 2012 dec. 02. - 16:37:57
(5/26)
Akinek nem tetszett ez a film , annak azt javaslom nézze meg még egyszer mert valószínû hogy fordítva nézte a képernyõt, és azért nem értette!!!!!!!
Ezt a második részt kategóriájában össze se lehet hasonlítani az elsõvel! Az elsõ rész az igaz tiszta mindent elsöprõ csontig hatoló szerelmet festi le, a második rész pedig a kapcsolat vége után keletkezõ ûrt és annak betöltését a szenvedést, a túlélést. Hát igen ma már kevés olyan filmet csináltak ami nem a "rózsaszín ködrõl" szól hanem az utána lévõ életszakaszról. Szerintem igen is egy nagyon jó film!!!!!!
5/10
adelheid 2012 aug. 25. - 23:33:49 5/10
(4/26)
Most néztem meg, de kár volt. Nagy csalódás az elsõ rész után. Az nagyon a hatalmába kerített, pedig nem vagyok már mai csirke, de ez a második csak gyenge utánzat lett.
4/10
Numa 2012 aug. 24. - 14:18:45 4/10 Előzmény Üveggolyó
(3/26)
Valóban gyengébb lett, mint az elsõ rész és egyet tudok érteni azzal, hogy a szexet nagyon beépítették ebbe a részbe, ami nem tette jobbá. Sõt!
offtopic
_Freddy_ 2012 aug. 17. - 06:25:24
(2/26)
Magyar címe: Felhõk fölött 3 méterrel 2
Üveggolyó 2012 aug. 16. - 12:54:30
(1/26)
Az elsõ rész annyira tetszett, hogy egymás után háromszor meg kellett néznem, majd még másnap is egyszer :)
Ez a rész viszont...Kevés olyan pillanat volt, mikor úgy tudtam nézni a filmet, hogy nem idegesített benn valami. Úgy éreztem tele van felesleges részekkel, miközben néhány lényeges szál befejezetlen marad. ***SPOILER*** Nem láttam értelmét Hugo édesanyja halálának, sem Danny terhességének, amirõl ráadásul nem is tudhattunk meg többet. Persze értem, hogy ez mind megtörténhet a való életben és teljesen reális, értem én...na de ehelyett szerintem mindenki szívesebben megismerte volna Babi võlegényét. Az is sejtet valamit, hogy az 1. rész mindössze 1 db, jól eltalált szexjelenettel is fantasztikus film lett, míg a 2.-at ha jól emlékeszem 5-tel vagy talán 6-tal próbálták jobbá tenni...szerintem sikertelenül. Nem is beszélve arról, hogy a 10-12 éves lányok, akik ilyen és ehhez hasonló filmek szereplõinek viselkedésérõl vesznek példát. Lehet, hogy egyedül vagyok vele, de nem tartom a legjobb példának azt, hogy "nyugodtan feküdjünk le a pasival az elsõ randin, majd egy WC-ben. Védekezni sem kell, mert minek is (Dany esete). És persze természetes, ha az esküvõnk elõtt 1 hónappal hancúrozunk egyet az exünkkel, akinek mellesleg barátnõje van...". Arról meg nem is beszélve, hogy nem értem miért esett volna nehezükre a készítõknek összehozni végül Hugot és Babit, de ez már csak apró részlet. ***SPOILER VÉGE*** Bocsánat, de nekem nem tetszett ez a film...