1/10
Fõnix császárnõ 2012 nov. 21. - 11:38:21 1/10
(33/93)
Kedves Illetékes, Tisztelt Moderátor!

Jól látjuk hogy azok "hamis" illetõk??

Olvastam egy régebbi bejegyzésüket, miszerint a "hamis" illetõket nyilvánosságra hozzák.

Kérjük, árulják el! Sejtem hogy nem véletlen hogy 1 napon regisztráltak meg 1 hozzászólásuk van.
1/10
Fõnix császárnõ 2012 nov. 20. - 17:37:07 1/10
(32/93)
Vazdmeg, rájuk kattintottam és tényleg 100% a valószínûsége hogy csak kamukommentálók.
De ez akkor már a szánalmasság tetõfoka.
Meg az is hogy saját magának csinálja a mûsort arra nem gondol hogy a többségnek mi kell.
(ezt már csak leírom pluszba) Pl. Fõmûsoridõbe sosem tettek távol keleti sorozatot de anno kora délelõtt vagyis 2008 tavaszán a Palota ékkövét hülye idõpontban adták s csak harmadjára tudtam megnézni.
Bezzeg a Román pl mindig fõmûsoridõbe ad ilyen alkotásokat sikerrel.
A legutóbbinál is milyen szánalmas volt, 3órakkor hozott 400ezer fõt s 20órakkor meg alig 200ezren kapcsoltak rájuk.
De mindegy, úgysem mi döntünk, sosem a nézõ számított, ez csak üzlet vagy kellemes kibaszás az "értelmesebb" nézõkkel.
Megjegyzem a több adóra is azért "kell"fizessek" hogy találjak valami mûsort a tvbe.
Mindenesetre a kamukommentálók lebuktak de le is szoktak maga a stílusok meg a hozzászólásaik számával meg a regisztrációjuk idõpont összefüggésével.
1/10
Fõnix császárnõ 2012 nov. 20. - 17:23:08 1/10
(31/93)
Ezzel tökéletesen egyet értek.
Arra nem gondolnak hogy normálisan is leadhatnák a lottósorsolást a nézettsége garantált lenne.
A többi adó is csak a hulladékgyártás mestere, de véleményem szerint a közszolgálati lehetne értelmesebb.
1/10
szirgabor 2012 nov. 20. - 15:07:33 1/10 Előzmény 1kutya
(30/93)
1kutya: "Valaki, illetékes megnézi-e idõnként a hozzászólásokat? Lehet, hogy ezeknek ismeretében javítani tudnának a színvonalon!? Szerintem jobb lenne a nézettség az ilyen színvonalú mûsor mellõzésével!? Vagy Önöknek mindegy?!"

Nem, nem mindegy nekik. Azt lépik, hogy kamu hozzászólókat generálnak (lásd: 'Dr.Várkonyi' 'vízszeretõ' 'napsugár47'), és épületes "pozitív" hozzászólásokat gyártanak, hogy 'demilyenjó' a mûsoruk. És ezzel igazolják magukat maguknak. (Vagy lehet, hogy Emilio gyártja magának?) Eszükbe sem jut, mert annyi nincs nekik (vagy neki?), hogy bárki meg tudja nézni, hogy ezek a 'zemberek' mind akkor regisztráltak frissen, és azóta még csak be sem léptek a portra. Nyilván nagggyon fontos mondanivalójuk volt csak itt, csak akkor és csak ehhez.
Szégyenteljesen primitív.

Ennyit tud az MTV1, sõt az egész MTVA. A haza egyik szégyene, hogy ezt közszolgálati televíziónak gondolják és merik nevezni. Inkább a "magunk brancsát kiszolgáló televízió"-nak kellene hívni.
windstoorm 2012 okt. 13. - 19:23:29 Előzmény Aren
(29/93)
http://videotar.mtv.hu/Videok/2012/09/01/19/Szerencseszombat_2012_szeptember_1_.aspx

Amire gondoltok, szerintem a Radnax - Cotton Eye Joe.
Aren 2012 szept. 02. - 16:47:36
(28/93)
Segitene nekem valaki ?
A tegnapi adásban (09.01) volt valami zenekar ami édesapámnak tetszett de fogalma sincs mi volt a neve ,és szeretné megtudni.
Elmondása szerint Debrecenben is felléptek a napokban ...
? és ilyen hegedû féleséggel játszottak ?
ha valaki tudja a választ kérem irja le

Köszönöm.
napsugár47 2012 szept. 02. - 00:39:50
(27/93)
Üdv!

Sajnos ma sem sikerült megnyernünk a fõnyereményt, próbálkozhatunk tovább! Nagyon szuper volt a mai adás, nagyon tetszik ez a megújult szerencse szombat! A mai Hungária daltól teljesen lázba jöttem ,fiatalságomat idézte meg egy pár pillanat erejéig, nagyon tetszett Emilió elõadásában a dal! Szuper a Mûsor és nagyon nívós! Csak így tovább!
10/10
vízszeretõ 2012 aug. 24. - 17:47:46 10/10
(26/93)
Én egy átlagos, elvált, ötvenes nõ vagyok. Mivel nem nagyon járok kikapcsolódni sehova, az egyetlen szórakozásom a tv nézés. Rendszeresen luxorozom, lottózom, így természetesen évek óta nézem a mûsort. Nekem nagyon tetszik a mûsor megújulása minden szempotból. Nagyon megörültem, amikor elöször megláttam Emiliót a mûsorban. Õ ugyanis a kedvenc hazai énekesem, mind a 3 albuma megvan, sõt egy alkalommal Balatonon Babos Gyula dzsessz gitárossal is megnéztem, ahol lenyûgözõ produkciót nyújtott. Elõször évekkel ezelött a Kapcsolat koncerten láttam Õt fellépni, Amikor Sting elött énekelt, több százezer ember elött...A barátnõim is nagyon kedvelik õt, sokan õ miatta is nézik a mûsort.
Dr.Várkonyi 2012 aug. 24. - 01:20:26
(25/93)
Kedves Kommentelõk!

Sajnálattal veszem tudomásul,hogy embertársaim ilyen ráérõsek , idõ milliomosok, hogy egy olyan zenész embert szapulnak névtelenül,arc nélkül a fórumon akinek ha a munkássága, és pályafutása után utána néznének, akkor rájönnének arra, hogy egy többszörösen elismert , több itthoni valamint nemzetközi Díjjal jutalmazott énekesrõl-zenészrõl beszélnek ( Emilio ). Sajnálom, hogy ennyi süket fülû, zenéhez nem értõ ember él kis hazánkban, akik mielõtt hozzászólnának bármihez is tájékozatlanul írogatnak rosszindulatú hozzászólásokat. Tájékozatlan embertársaimnak egy kis leírás Emilió pályafutásáról! Lehet utána csinálni, aztán kommentálni!

Emilio 13 éves korában kezdett el érdeklõdni a zene iránt.Számtalan formációban dobolt és énekelt, 16 évesen már olyan nagy nevekkel játszott együtt, mint Szakcsi Lakatos Béla vagy Babos Gyula.

Profi dobosként Emilio szinte minden magyarországi dzsesszfesztiválon fellépett, és külföldön is sikereket aratott.
Egyik alkalommal a dzsesszóriás, Chick Corea is felfigyelt Emilióra olyannyira, hogy két dal erejéig beült mögé zongorázni.

2003. augusztus 18-án a Emilio a siófoki Coca-Cola Beach House-on tartotta debütáló koncertjét.

Amellett, hogy kiváló énekes és dobos is egy személyben, beat-box (szájdobolás) technikája is nemzetközi szinten egyedülálló

Zenei karrier!

A 2003. szeptember 8-án jelent meg Emilio elsõ albuma Nagyon nagy világ címmel, mely 6 év munkájának gyümölcse. A zenész elsõ médiaszereplése a Fábry Show-ban volt, mely ezidáig mint ismeretlen fellépõ, példátlan. Az album 62 héten át szerepelt a MAHASZ eladási listáján. [forrás?] Az albumról három kislemez jelent meg a Szállj, csak szállj!, a Ne nézz vissza rám és az Ez a dal címû dalokból.

2004. Fonogram -Díj Az év felfedezettje

2004-ben az egyik legnagyobb magyar rapper Dopeman is felkérte egy duettre. Közös videoklipjük a Nincsen arra szó címû dalból készült.

2004. június 5-én nem kisebb megtiszteltetés érte Emiliót, minthogy a T-Mobile jóvoltából Sting elõtt énekelt a Kapcsolat koncerten.[forrás?]

2005-ben jelent meg második albuma Valamit el kell mondjak címmel. Az albumról 3 dalra forgott klip Valamit el kell mondjak, a Rég Várt Szerelem és Fatimával készült Good Bye címû dalokból. A lemez egyik kiemelkedõ érdekessége, Szakcsi Lakatos Béla szerzeménye 1976-ból, Amikor melletted vagyok címmel Cserháti Zsuzsa elõadásában. Ezt a szerzeményt a mûvész közvetlenül a szerzõtõl kapta[forrás?], és mély tisztelettel, megemlékezéssel alakított ki egy duettet a mûvésznõvel.

2006-ban Emilio a Fiesta zenekarral készített duettet, mely az év egyik legnagyobb slágere lett.[forrás?] A kislemez a Szeret a nõ címû dalból készült, melyhez szintén forgattak klipet.

2008. április 4-én jelent meg harmadik albuma Miért búcsúznánk? címmel. Az album elsõ kislemeze a címadó dalból készült.

2001 Európa legjobb Jazzdobosa ( Bruxelles)
2011. Világénekverseny gyõztese Wölklingenben

2011 óta a Szerencseszombat címû mûsor énekese a Magyar Televízióban aminek csak kis hazánk örülhet hogy ilyen nívós mûsort nézhetünk végre!

Köszönettel!

Dr. Várkonyi K.
1/10
Fõnix császárnõ 2012 aug. 10. - 14:51:30 1/10
(24/93)
Én is, ha elfelejtik anyuék direkt nem szólok egy szót se, inkább itt a neten megtudjuk, fél óra se kell és felteszik.
1/10
Fõnix császárnõ 2012 aug. 10. - 14:50:11 1/10 Előzmény Magonc
(23/93)
Szerencsére sose nyerünk, ha igen, az a hányás több milliárdot érne.
1/10
Fõnix császárnõ 2012 aug. 10. - 14:49:11 1/10 Előzmény CSÁNYI
(22/93)
Ép ez a lényeg, lehetne több pénz is a lottón.

Kiszámoltuk ha mindet megjátszanánk Dáriusz kincse se lenne rá elég vagy 100szor több pénzt képzelj el mint ami valaha volt rajta.
kriv 2012 aug. 10. - 14:35:37 Előzmény 1kutya
(21/93)
Egyetértek az elõttem szólóval. Laza hányigerem van már ettõl a visítozástól. :( Mostanában már nem is nézem meg, inkább megnézem a neten vagy txt-en a számokat.
Tényleg változtathatnának már valamit ezen, mert szörnyû. :(
1kutya 2012 júl. 07. - 19:30:38
(20/93)
Valaki, illetékes megnézi-e idõnként a hozzászólásokat?
Lehet, hogy ezeknek ismeretében javítani tudnának a színvonalon!?
Szerintem jobb lenne a nézettség az ilyen színvonalú mûsor mellõzésével!?
Vagy Önöknek mindegy?!
richi95slipknot4ewer 2012 jún. 30. - 20:01:54
(19/93)
Nekem már tele van a tököm ezzel az Emíliónak a hülye páriáppázásával.(unalmas és idegesítõ)
2/10
Magonc 2012 máj. 19. - 19:05:56 2/10
(18/93)
Anyukámnak azt mondtam, onnan fogja megtudni, hogy megnyertem az ötöst, hogy ez az énekes (?) figura fog a kapuban állni.
Azt válaszolta, õ örülni akar, nem hányni ...
CSÁNYI 2012 máj. 12. - 20:27:40
(17/93)
Mult héten kb 12-millárdot lotoztak.a héten meg ?.akor enyi bevételbül mé azt a hájas énekest alkalmazák.enyi lovébol már isten nyugasztalja de már Mikel Jacsont is meg hivhatnák.
CSÁNYI 2012 máj. 12. - 20:19:12 Előzmény 1kutya
(16/93)
Egyet értek veled.Ez az énekes maga az ideg beteg hányás amit müvel,még igyen se alkalmaznám.Na meg a Kovács Áron rendesen feltünési mánijája van mint a mesztelen motorozás. hu de jo testevan ja a motornak csak nem neki..beteges a viselkedése,egyszerüen nem lehet végig nézni a müsort. TEGYEN MÁR VALAKI VALAMIT. a
1/10
Evica53 2012 febr. 18. - 19:19:14 1/10 Előzmény 1kutya
(15/93)
Ez a mûsor az MTV és a Szerencsejáték Zrt szégyene !
Úgy tûnik Önök ezzel a ripacskodó, izléstelen kotyvalékkal minõsítik azokat akik hétrõl hétre milliókat költenek annak reményében, hátha nyernek !
Katasztrófa !
1kutya 2011 nov. 26. - 19:55:02
(14/93)
Tisztelettel kérdezem, hogy azt a kövér, hiányos fogazatú "énekes"t nem lehet eltávolítani?
A mûsor, általában a férfi mûsorvezetõk erõltetett bohóckodása miatt amúgy is élvezhetetlen,
az énekes, pedig arra ösztönöz, hogy ne nézzem élõben a húzást, majd megtudhatom a lottószámokat,
késõbb a teletexen.