Milibindi 2014 nov. 14. - 21:59:24
(298/378)
Köszi :-)
SPOILER
Nem tudod mi lesz Dimitrioval? Láttam yt-on , hogy kinyírja Adolfot, gondolom azért, mert rájön õ nyírta ki Monicát. (Ez utóbbi csak tipp) Azt is láttam yt-on, hogy Graciela öngyilkos lesz.
SPOILER VÉGE
Alicante 2014 nov. 14. - 10:47:06
(297/378)
Spoiler: Pedro börtönbe kerül, ahol rabtársai jól megverik.
Graciela elszegényedik, ráadásul kiderül róla, hogy agydaganata van.
Úgy tudom Dimitrio és Finita nem lesznek együtt. Spoiler vége!
Milibindi 2014 nov. 13. - 13:18:19
(296/378)
SPOILER SPOILER
Az alternatív befejezésben senki nem lesz Montse párja. Egyedül marad a gyerekkel, ugyanis Ale is meg Jose Luis is meghal.
Normál befejezésben Alejandroval marad, de nem lesz happy and a vége.
Graciela meghal a végén.
Pedrot nem tudom mi lesz, de igazad van. Neki kéne a legjobban megbûnhõdni!
SPOILER VÉGE
6/10
napraforgó 2014 nov. 13. - 07:34:43 6/10
(295/378)
Amúgy meg én inkább egyedül maradnék, mint ezzel a Jose Luisszal. Taszítóvá vált ez a pasi. Bár igaz, sose volt szimpatikus nekem. Kicsit sajnáltam, hogy ártatlanul üldözték, de a viselkedése, az alattomos nõszöktetési kísérletei sohasem tették szimpatikussá. Az meg, hogy elvállalta a börtönt Ale helyett, nem a nemeslelkûségét mutatta, hanem a hülyeségét. (Ha Ale elmenekült, mi a fene szükség volt erre a nagy önfeláldozásra??? - Hja, tudom, csak azért, hogy eltelhessen az a 7 év, amíg Ale is kómában volt. Nehogy már õ hamarabb akcióba léphessen, mint a másik fickó.)
6/10
napraforgó 2014 nov. 13. - 07:27:37 6/10
(294/378)
Kiváncsi vagyok, hogy az alternatív megoldásban melyik krapekot hagynák meg Montserratnak... Gyanítom, hogy nem Alejandrot, ha keserédes a vége... Csak azt nem értem, hogy is tudná ezt Monse elfogadni a jelen történések fényében??? Elég lenne, hogy van egy közös gyerekük? Bevallom én titokban egy kicsit abban reménykedtem, hogy hiortelen kiderítik, hogy ennek a gyereknek is Ale az apja...

De mivel a többi fikciómat nem cáfoltad, gyanítom, hogy azokat szépen eltaláltam...
6/10
suxel 2014 nov. 13. - 07:00:23 6/10
(293/378)
Spoiler spoiler spoiler

A sorozat ketfele befejezest is kapott, s az egyikben teny es valo, hogy Monserrat elvesziti mindket ferfit es egyedul marad a gyerekekkel. De valamiert ketlem, hogy mi ezt kapnank meg, mert vegul is ez csak az alternativ finale volt kinn is.

Bar a masik sem lesz a szo szoros ertelemben vett happyendes zaras, inkabb amolyan keseredes hangulata lesz az egesznek.
6/10
napraforgó 2014 nov. 13. - 04:47:29 6/10
(292/378)
Gondolom a sorozat végére Graciela egyedül marad, a gyerekei elfordulnak tõle.
Úgy TIPPELEM, hogy Dimitrio újra összejön Josefinával, aki szintén egyedül marad, miután Adolfot kinyiffantják. Nem hiszem, hogy Adolfot, aki remek bérgyilkos lett, életben hagynák és boldog életet élne Finitával...
Dimitrionak még volt visszaút anno a "rendes" élethez, õ "csak" egy rossz embert ölt meg, de Adolfo ártatlanokat is... Szóval neki meg kell halnia, hacsak nem akarnak szép nyilvános tárgyalást a sorozatba a drogmaffia és a gyilkosságok miatt...
Ahogy a spoilereket olvasom, Montserrat élete sem lesz boldog, hisz - ha minden igaz - a végére mindkét férjét kinyiffantják. Ott marad két árvával özvegyen. No szép befejezés lesz.
És hogy jó is történjék, Nadia és Victor legalább boldogok lesznek a kislányukkal együtt.
Sajna úgy hallom, hogy Pedrot életben hagyják, õ elmenekül, pedig õ érdemelné meg leginkább a halált, vagy egy életfogytig tartó börtönt.

Persze mindez csak feltételezés részemrõl, habár nem szoktam tévedni.... De persze lehet, hogy lesz még nem várt csavar. Már az is fura egy telenovellánál, ha nem csinálnak hepiendet a végére....
Milibindi 2014 nov. 12. - 22:00:28 Előzmény napraforgó
(291/378)
***SPOILER SPOILER***
Hát persze, hogy nem gyõz meg senkit ! Gracielát sosem érdekelték a gyerekei,talán valamennyire Dimitrio, de Montserratot pl. kétszer is eladta és lecsukatta a férjét is ártatlanul. Ha elolvasod a tartalmat,Fabiolával csúnyán kibabrál majd, lenyúlja az összes pénzét és ott hagyja,mint Szent Pál az oláhot. Amint a pénz nála landol már nem is érdekli, hogy a lánya. Utána már jön a bûnhõdés neki, érzõdik , hogy lassan vége a sorozatnak.
***SPOILER VÉGE***
6/10
napraforgó 2014 nov. 11. - 04:14:00 6/10
(290/378)
Most újra azon gondolkodom, hogy mi köze van a tengerészetnek a drogszállítmányok lefüleléséhez??? Miért nem a rendõrség csinálja ezt? Vajon mit csinál a rendõrség, ha a szokványos rendõri munkát a tengerészet látja el?

A sorozatban legalább annyiban látszik a modernség. hogy a szeretõk mobiltelefonon értekeznek egymással, nem a rokonok által közvetített szerelmes levélkékkel, vagy galambpostával.

Elég érdekes volt a tegnapi részben, ahogy Esmeralda próbálta meggyõzni JoseLut, hogy Monse Alejandronak, az igaz szerelmének tartozik hûséggel, nem neki, aki csalással szerezte meg. Még úgy is tûnt, sikerült meggyõznie a férfit. (habár én nem bízom Joselu önzetlenségében...)

Graciela fene nagy éjszakai imádkozása sem gyõzött meg - melyik lányomat áldozzam föl? - nem a vallásos, tiszta erkölcsû hölgy mintaképe... Amúgy nem értem, miért vacilál annyit, ott van a kinyiffantott Sandro, annak a nyakába lehetne varrni az egészet, õ találta ki, és megtévesztette szegény Fabiolát, aki végig jóhiszemû volt.... akkor lehet, hogy vissza kell adnia az örökséget - jobb esetben csak megosztani Alejandroval, ha Graci bevallja, hogy testvérek Aléval, de legalább nem ültetik le csalásért, okitahamisításért. Hogy nem jut ez Graci csavaros eszébe?
Milibindi 2014 nov. 06. - 18:21:45
(289/378)
Köszi szépen!
Mizsitimi 2014 nov. 06. - 11:47:28
(288/378)
Szia!
Én neten követem, ha ugyanarról az oldalról beszélünk, akkor hétköznap ne is keress rá, felesleges! Mindig szombatonként kerül fel egyben az 5 rész!
Milibindi 2014 nov. 06. - 11:24:13
(287/378)
Aki netrõl nézi, meg tudná mondani, hogy hétvégén töltik csak fel az egész hetit? 2 résszel le vagyok maradva. Sajnos megszûnt a tegnap tv szolgáltatás, mert apám lecserélte az egyik set top boxot, hogy 600 órát fel lehessen venni rá és mint kiderült a két szolgáltatás együtt nincs. Mondjuk szólhattak volna, hogy elveszik akkor. Sajnálom, mert nagyon jó volt, hogy nem kellett fölvenni, csak este lejátszani és kész :S
Milibindi 2014 nov. 06. - 11:17:20 Előzmény Alicante
(286/378)
Hát ezen én is lestem! Attól, hogy hotelben vannak ,m ég magukra kéna zárni az ajtót!
Hacsak nem direkt szerették volna, hogy egyszer Alejandro inlagranti találja õket!
Milibindi 2014 nov. 06. - 11:14:18 Előzmény napraforgó
(285/378)
Itt nem csak csalásról van szó, hanem gyilkosságról is! A végrendelet, ami "vándorol" a hiteles végrendelet, csak nem hagynának jóvá egy csalást, mert eltelt 7 év! Az más lenne, ha Alejandonak 7 év után jutna eszébe, hogy " hahó én vagyok az örökös" Errõl szó sincs!
6/10
napraforgó 2014 nov. 03. - 10:08:19 6/10
(284/378)
Hát igen, nézem, hogy itt minden nõ szûk nadrágot visel (olyan szûket, hogy nyilván cipõkanállal húzzák fel) és tûsarkú cipellõt, de legalább 10 cm-es sarokkal. Abban mennek mindenhová, abban futkoznak, menekülnek, stb., mikor mire van szükség. Szerintem ez a cipõ csak arra alkalmas, hogy kiszállja kocsiból, amit a sofõröd vezet, és eltipegsz vele a legközelebbi boltig, ahol mindenféle csecsebecsét vásárolsz. Szóval járásra teljesen alkalmatlan.
Alicante 2014 nov. 03. - 09:47:18
(283/378)
Amikor ezt írtam akkor ez még nem derült ki, csak a következõ epizódnál hangzott el, hogy Maria követni kezdte Alet. Nem tudom mekkora lehet ez az Agua Azul, de hihetetlen, hogy gyalog körömcipõben elment Ale után a város szélére!
6/10
napraforgó 2014 nov. 03. - 05:39:21 6/10
(282/378)
Nem volt jó húzás Monsétõl, hogy JL-nak adta el a házát, most a pasi még ezzel is revolverezi: ez az én házam... Ha Montserraté lenne a ház, akár s tehetné a pasit.
6/10
napraforgó 2014 nov. 03. - 05:34:05 6/10 Előzmény Alicante
(281/378)
Azt írod: A film szerint nem követte õt, így csak valami belsõ hang adta tudtára hol és mi fog történni...--->
Most nézem az ismétlést, Maria épp azt mondja Adolfonak, hogy annyira feldühítette az, hogy Alejandro visszautasította, hogy amikor az elment tõle, követni kezdte.
Aztán meg felkereste JT-t és elárulta neki, hol találja õket.
(Dolfi meg rájön, hogy mellesleg õ Sandro gyilkosa, nem Montserrat).

Na, szóval, mégiscsak követte õket, így tudta kilesni, hová ment, kivel találkozott...
Alicante 2014 okt. 31. - 12:00:53
(280/378)
Én is részlegesen néztem, mert nagy baromság volt az egész, de az, hogy egy szülés nadrágon keresztül történik kiverte nálam a biztosítékot...egyébként ez a végén volt, lehet, hogy a baba a nõ nyakán bújt ki? :)

Köszi a jogi összefoglalót!
Alicante 2014 okt. 31. - 11:57:05
(279/378)
"De legalább megcsodálhattuk Sebastien Rulli szépen kidolgozott váll-, mell-, és hasizmait...
A kedves Alejandro még csak le sem soványodott a 7 év kóma alatt, sõt, még nõttek is az izmai..."

Itt is egy belsõ hang megmondta neki: Alejandro kelj fel és járj, az izmaid, erõd, kondid megmaradtak 7 év kóma után ezért ugorj ki az ágyból iziben!:-D