cinemaxeva 2014 máj. 11. - 13:16:12
(118/378)
buraiklaudia 2014 máj. 08. - 12:37:47
(117/378)
Szoval ha jol értem Alehandrot halotnak hiszik és 7 évután felébred a komábol,de közben Monsze hozáment Hoséloihoz,és ugye van egy gyereke Alehandrotol .De az tudja valaki hogy hogy lesz vége a sorozatnak kivel fogmaradni végül Monsze?És Hoséloistól van gyereke? Azért remélem Alehandroval marad és minden heppi endel végzödik.Én még tv alapján a 30.résznél tartok.
Alicante 2014 máj. 06. - 09:25:49 Előzmény nota19
(116/378)
Egyszerûen érthetetlen számomra, hogy egy 30-hoz közeledõ nõt hogy kényszeríthet egy újabb házasságba az anya! Vajon Monse apja még él?
nota19 2014 máj. 02. - 21:40:13
(115/378)
Suxel köszi a választ, de

Spoiler

Az AR-ben Manuel elrabolta Matildét az esküvõ elõtt, vagy közben, már nem tudom. itt viszont megvolt a nagy szerelmetes esküvõ, már vége is, elvileg Mopszi is tudja hogy Ale életben van, mégsem történik semmi. Tudom, hogy valószínûleg idõhúzás az egész, de mégis annyira kiábrándító az egész, hogy arra szavak sincsenek. Nesma sikeresen kiherélte a történetet, megy is a levélbomba a Televisának :) Komolyra fordítva a szót, számomra azért rettenetesen kiábrándító az egész, mert szerettem ezt a telenovellát, és gáz, hogy 140 rész leküzdése után már nem érdekel. Nem érdekel, mert nem tudok annak drukkolni, hogy a fõhõsök összejöjjenek. Mopszi néhány pofont kivéve semmit nem érdemel, Jose Lo-rol nem is beszélve, bár még mindig szimpatikusabb, mint Mopszi. Alejandrot nagyon sajnálom, és bárcsak összehoznák valakivel, hogy Mopszit egye meg a penész! Gondolom ez merész kívánság, de az az ostoba liba annyira gáz, hogy csak! Marco azt írta egyszer, hogy a hosszabbításokkal általában tõbõl kinyírják a karakterek jellemfejlõdését, na hát erre ez tökéletes bizonyíték.
cinemaxeva 2014 máj. 02. - 15:40:24
(114/378)
Egyre jobban kiváncsi vagyok
jó volt a befejezés ennek a résznek..

http://www.youtube.com/watch?v=j0bCn-n1M1E&list=UUrmqKQMkOO924E5adjO4tEQ&feature=share
cinemaxeva 2014 máj. 02. - 14:57:30
(113/378)
Aleandro tul komisz azért ...

hamar bele jött a gazdag szerepébe....
cinemaxeva 2014 máj. 02. - 14:55:35
(112/378)
huuuu

JÓ láttam a gatyó is letolódott ebben a sorozatban ...
ritka az ilyesmi azért......

a lányka ügyes volt le is rajzolta......
6/10
suxel 2014 máj. 01. - 23:05:53 6/10
(111/378)
OFF

Bocsi mindenkitol az ekezet nelkulisegert, neha az esetleges osszefuggestelensegekert, csak telefonrol vagyok meg egy darabig, igy azt irom, ami eppen eszembe jut. Atnezni, kijavitani egy elozo hosszusagu szoveget nem olyan konnyu nekem, mint ha gep elott ulnek, es folyamatosan egeszben latnam a megirt szoveget.
6/10
suxel 2014 máj. 01. - 23:02:27 6/10
(110/378)
SPOILER

Kertel tolem korabban velemenyt a jelenlegi mexikoi epizodokrol, hat annyit nem nezek belole, hogy igazan ertekelni tudjam. Kethetente egyszer belenezek + egy ismim, aki tekeri szinten csopogtet infokat folyamatosan. De megis, amit gondolok rola:
Ez a francisco gattorno - lisette mellekszal nagyon nem erdekel. Eloterbe hoztak azt a szalat, hogy pedro megszerzi a vak nadiatol a kislanyt, ez megint nem erdekel. Egyetlen pozitivum, hogy a rem tehetseges ana paula martinez ismet szerepet kapott, imadom azt a kislanyt. Nem szamitottam ra, de sejthettem volna, hogy ezzel fogjak elnyujtani a sztorit, hogy alejandrot halottnak hiszik. Ugyanezt csinaltak Colungaval is 2003-ban, aztan hazahoztak sebesulten szekeren, csak ott alig par epizod alatt tortent. Itt meg ugrottak 7 evet, mivel vannak hianyossagaim erosen, en azt nem ertem, monse miert hitte halottnak, miert hitettek el vele. Gaz a kivitelezes a kelj fel es jarj modszer, egy komaban levo nem fog rogton szaladgalni. Az, hogy ferdinando karaktere maffiafonok lett, eros kitekerese a karakterenek, s szerintem nem kellett volna, bar erdekesek a jelenetei, tulontul barbarra tettek adolfot. Maria a fogonoszunk periferiara kerult, utcalany lett belole, talan most jon megint kepbe. Dimi megjavulasat is gaznak tartom, voltak mocsoksagai az elejen + Bruno megolese. Igaz nem tudom megbunhodott-e mar erte. Ennyire odzkodott a tengereszettol, erre ott van.oszzessegeben azt erzem a sorozat 3/4ere a fejere allitottak az eddigi karaktereket, es elkezdtek a kihazasitosdit elolrol. Mindez szerintem annak a kovetkezmenye, hogy kiadtak az ukazt, hogy franko a nezettseg, mindegy hogyan, de a plusz 50 reszt termeljetek ki. A 2003-as elozmeny ugy volt jo, ahogy volt. A maga 90 reszevel es az 1800-as evekbeli tortenesekkel. Ezt el lehetett volna nyujtani meg puskalovesszeru fordulatokkal is 130 reszig, de 196 baromi sok es hulyeseg.
En mar megvalogatom mit nezek eredetiben, minden ami erdekel kap vagy 20 reszt maximum es elvalik. Tudni kell abbahagyni, s max atvaltani napi 5 perc tekeresre. Szerintem az eredetiben nezessel ne hagyj fel veglek, egyszer csak akad valami igazan jo is a horogra, en is igy csinalok. Jelenleg a televisatol semmit nem nezek, mert vagy blod, vagy dogunalmas. Most egy aztecast es egy telemundosat nezek, ok tobbe kevesbe az altalam elvart szintet hozzak.
nota19 2014 máj. 01. - 20:58:28
(109/378)
Spoiler

Graciela most ugyanúgy adja el Mopszit, mint az elején. Csak most nem Alejandronak, hanem a kretén Jose Lo-nak. Mopszi pedig egy ostoba, jellemtelen, szenvelgõ liba, aki semmi jót nem érdemel szerintem. Még Josefinán vagyok kiakadva, és nem értem igazán, miért ilyen hülye. Az is igaz, hogy nagyon kezdetleges a spanyol tudásom, és sok mindent nem értek, de akkor is! Még adok neki kb. 2-3 részt, és ha addig sem lesz áttörés, akkor befejeztem, és az életben többé nem nézek eredetiben telenovellát, Hihetetlen, hogy Mexikóban most megint 29 körüli a nézettsége ennek a f.ostömegnek.
6/10
suxel 2014 máj. 01. - 20:40:45 6/10
(108/378)
Lesz egy repulogep baleset, amiben halottnak fogjak hinni Alejandrot, mikozben valojaban csak 7 evig komaban lesz Argentinaban, s majd a 7 ev utan megy ferjhez Monse Jose Luishoz, aki ugy veltem felfedezni vagyonos ember lett, es Graciela igy bizony kedveli mar az egykori kadetot.
6/10
suxel 2014 máj. 01. - 20:37:42 6/10
(107/378)
Mexikoban julius vegen fejezodik be a sorozat a 196. epizoddal, amely masfeloras lesz. Igen, hamar megvettuk a sorozatot, de volt mar ra pelda, hogy meg javaban futott a tengerentulon. :)
6/10
napraforgó 2014 máj. 01. - 20:10:30 6/10
(106/378)
Értem, akkor én félreértettem. Úgy gondoltam, hogy ott, ahol most tart nálunk a vetítés. Akkor tehát elválnak és a nõ mégis JL-hoz megy? Kár, mert kicsit sem szimpi a pasas.
cinemaxeva 2014 máj. 01. - 20:00:02
(105/378)
akkor ezt ugy értem , hogy még mindég megy a sorozat Mexikoban...

és már itt is van a vetités nem semmi...

azért jobban bejön nekem ez a sorozat mint a Vihar....
6/10
suxel 2014 máj. 01. - 19:05:17 6/10
(104/378)
Spoiler

Ahol most jarnak jelenleg Mexikoban, ugy ertettem tehat a 137. resz kornyeke. Ott eppen Jl-nek a felesege monserrat, de az is igaz, hogy tortent benne egy 7 eves idougras benne.

JL sosem volt gazdag ezert nem csipik Gracielaek. Viszont ahol most jarnak Mexikoban szerintem mar eleg vagyonos es Alejandro meg pont szegeny, mert kisemmiztek.
6/10
napraforgó 2014 máj. 01. - 18:49:01 6/10 Előzmény suxel
(103/378)
Szerintem eltévesztetted a nevet. Monserrat nem Jose Luis felesége, hanem Alejandroé. Habár, ahogy sejtem, talán még nem hálták el a házasságot. Bár ezt nem tudom, mert nem láttam minden részt. De a nõ nagyon ragaszkodik a külön szobához, és oda nemigen eresztette be a férjét.

Monserrat egy naív, fiatal lánykát alakít, aki nem veszi észre, hogy ez a Jose Luis milyen alamuszi, mindent csak titokban akar csinálni. Ha tényleg gazdag családból származik - mint itt valaki írta régebben - a lány családja biztos örömmel ölelte volna a keblére, nem kellene bújkálnia egyáltalán. Nem is értem, hogy miért lenne jó ez a megszöktetés dolog? Nyilván a saját családja se örülne neki, ha csak úgy megszöktetne egy úrilányt. Anyuska meg nyilván még örülne is a jó partinak, hisz Alejandrohoz is csak a pénz miatt adta a lányát.
cinemaxeva 2014 máj. 01. - 15:23:52
(102/378)
A vihar c sorozatot is elkeztem nézni..
el is jutottam a 41 részig de valahogy nem huz, hogy tovább nézzem .
pedig arra a sorozatra Silvia Navarro is jelentkezet mint föhösnö de nem ö kapta a szerepet..

amugy Silvia Navarroval lesz egy uj sorozat most jelenleg folyik a forgatás

ö lesz a föhös nö Annát fogja alakitani ....

a párja pedig ha kiváncsiak vagytok nézzetek bele a videoba és rájösztök...

https://www.youtube.com/watch?v=aZ-04clmGyM

jó lenne ha a magyarok megvennék ezt a sorozatot......
cinemaxeva 2014 máj. 01. - 15:14:29
(101/378)
na itt jól ki védi josét

ezt jól kitalálta.....
cinemaxeva 2014 máj. 01. - 15:13:06
(100/378)
na ez van .....
cinemaxeva 2014 máj. 01. - 15:12:02
(99/378)
de monszerát sem hagyja magát ez tetszik nekem..