Alicante 2014 dec. 11. - 20:58:13
(338/378)
:-)))) Erre már nem nincs mit mondanom!
Alicante 2014 dec. 11. - 20:56:33
(337/378)
Carlota annyira buta amin egyáltalán nem csodálkozom. Õ csak akkor érti meg az eseményeket, ha részletesen és többen elmagyarázzák neki mi történt a helyszínen, de ezt õ nem fogja megkapni!

Pedro sem egy észbajnok ha azt hiszi Monsze teljesíteni fogja a feltételeket.
(Itt is nyilvánosan mutatkozik a kõrözött gyilkos, ez már nemtudomhányadik helyszíne!!!)

Húzzák-vonják még a részeket, pedig már nem sok van hátra...
6/10
napraforgó 2014 dec. 11. - 14:29:37 6/10
(336/378)
Nekem valahogy nem logikus, hogy Alejandro és Montserrat pont most utaznak el romantikázni. Az anyját épp csak kimentették Pedro Mendoza karmaiból és a pasi megszökött, akárhol garázdálkodhat. Nem félnek, hogy mondjuk most meg Lauritót fogja elrabolni? Jose Luis azt mondta, hogy védõõrizetet ad Monse és Nadia és a családjaik mellé, de én egy árva szál rendõrt, testõr sem látok sehol. Maria is a gyerekek közelébe került, akik csak úgy az utcán várakoztak arra, hogy valaki hazavigye õket. Jose Luis is úgy vitte Rominát a tengerpartra, hogy senki nem vigyázott rájuk. Akár õket is megtámadhatták volna Mendoza emberei azon a kihalt tengerparton.
Mendoza meg vajon honnan tudta, hogy Aléék a birtokra mennek? Pont oda és pont akkor?
6/10
napraforgó 2014 dec. 11. - 06:33:07 6/10 Előzmény Alicante
(335/378)
Jluval megegyeztek, hogy akármikor - akár minden nap - láthatja a lányát, ezért olyan mindennapos vendég Ale és Moncsi otthonában. Persze az, hogy mindenhová benyitogat (Moncsi fürdõszobájába pl.) azért nem túl ildomos, de hát Ale és Jlu most megint olyan jóban vannak, egymás életét mentegetik meg...

Kíváncsi vagyok, Carlota hogy fogadná, ha tudná, hogy Ale lõtte le hõn imádott férjét? Mert most nagyvonalúan a Rosario kiszabadításának számlájára könyvelték el Ezékiel halálát. Sõt a nyomorult szinte hõssé vált - az életét adta Rozi kiszabadításáért...
Csodálkozom, hogy Carlota ezt elhiszi, hiszen õt, a feleségét szívfájdalom nelkül feláldozta volna. Miért pont egy idegen asszony élete érdekelné?
6/10
napraforgó 2014 dec. 11. - 06:19:55 6/10
(334/378)
És hogy került az a börtönõr pont akkor a Mendosa házba? A lelõtt, állítlag félholt Pedro telefonált neki? És akkor hirtelen otthagyta a szolgálatát és elrohant megmenteni Pedrot? Valahogy nem túl hihetõ.
Az a pofa legfeljebb infókkal tudott szolgálni arról, hogy mikor, kik ellen kezdeményeznek eljárást, vizsgálatot, fõleg helyszíni szemlét, "razziát".
Azért azt ne felejtsük el, hogy Pedro már 2 éve bújkált. És tudjuk, hogy szereti a luxust, a kényeztetést, tehát nem nyomortanyán tengõdött 2 évig... És Mariskáról sem feltételezem, hogy 2 évig fõzött rá, meg mosta a koszos cuccait...
De nem tudok senki hihetõ karaktert, aki erre képes...
Alicante 2014 dec. 10. - 15:44:33
(333/378)
Szerintem az a börtönõr, aki ott volt JL irodájában.
Alicante 2014 dec. 10. - 15:39:10
(332/378)
Az is röhej, hogy Maria ezek után szép kényelmesen hazamegy várni a rendõröket, ráadásul Pedro is beállít és hosszas eszmecserét folytatnak egyáltalán nem tartva a lebukástól. Az is röhejes Pedro az összes ismert helyen megfordul, de még véletlenül sem tudják elkapni pedig sokan "vadásznak" rá!

JL is szabadon mászkálhat Monszéék házában, még egy cseppet sem félnek, hogy elrabolja Rominát?

Mindenki ismeri a másik lakhelyét csak a tengerészgyalogság és rendõrség nem. :-D
6/10
napraforgó 2014 dec. 10. - 14:47:01 6/10
(331/378)
Úgy irígylem Ferdinando Valencia (Adolfo) gyönyörû, sûrû szempilláit. Nem igazság, hogy egy férfinak ilyen szép szeme, szempillái legyenek...
6/10
napraforgó 2014 dec. 10. - 14:39:02 6/10
(330/378)
Csak röhögtem, hogy amikor Graciela megjelent a vacsoraasztalnál, és maga elé húzta a döbbent Rosario terítékét. Csodálkozom, hogy sem Montserrat, sem Carlota nem ugrott, hogy hozzon neki tányért, mindenki úgy tett, mintha észre sem vették volna.

Mostmár tényleg kifúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy ki segített Pedronak megszökni.
6/10
napraforgó 2014 dec. 10. - 14:28:36 6/10
(329/378)
Maria milyen sokáig diskurált Adolfoval a merényletkísérlet után. Aztán meg röhejes, hopgy Adolforól leveszik a csajok az ingét, amikor meglõtték a lábát.... Még ha a nadrágot húzzák le??!
Maria milyen ügyesen kitalálta, hogy épp milyen ruha lesz Montserraton, hogy pont ugyanolyanban ment meggyilkolni õt....
6/10
napraforgó 2014 dec. 10. - 06:41:59 6/10
(328/378)
Teljesen igazad van Jose Luist illetõen. Õ már a kezdetektõl, fiatal korától egy sunyi alak, én Ezékiellel teszem egy kategóriába. Mindkettõ egy senki, aki valaki akar lenni. Ehhez gazdag, elõkelõ nõkön keresztül vezet az út... Még Adolfo is elfogadhatóbb nála, õ kényszerbõl lett "megélhetési bérgyilkos", de végig lelkifurdalással küzd. Jose Luisnak soha nincs lelkifurdalása, õ valóban szeret az áldozat szerepében tetszelegni, ha valami "rendeset" tesz, azt évekig felemlegeti, a disznóságait meg a másik fél hibáival magyarázza.
A holdponton olvasom a tartalmat elõre, hát eléggé zûrzavaros lesz a vége felé. Megint lövöldözés erre-arra, hullanak a rosszfiúk rendesen. Graciela persze nem hazudtolja meg magát most, a végére sem, az ilyen nõknek nem szabadna gyereket szülni egyáltalán. Amit ez a nõ mûvel a saját ivadékaival, az nem mindennapi...
Még jó, hogy ez az Aguaazul csak egy kitalált falu, nem szívesen élnék ott, ilyen emberek közt...
nota19 2014 dec. 09. - 21:05:04
(327/378)
Az elején valamikor említették, hogy egy bõrgyárat örökölt Ale. Mivel Fabiola csak a pénzt tökítette el, a birtok és a gyár, az ingatlanok megmaradtak, azt visszakapta Ale.
Joselo már az elejétõl idióta volt. Én szeretem, ha a B pasi legalább egy kicsit vonzó, és ténylegesen is vetélytársa lehetne a fõhõsnek. Hát az itt nem mûködött. Az, hogy mennyire vonzó, az nyilvánvalóan relatív, nekem semennyire sem. Éppenséggel nem ronda, de ez a legtöbb, amit el lehet róla mondani. De egyébként!
1. Már az elejétõl sunyi alak volt, nem volt hajlandó nyíltan az admirális elé állni (pedig tudjuk, hogy õ nagyon toleráns volt és a lánya volt a mindene)inkább stresszelte a csajt, hogy szökjön meg vele.
2. Megszökött a fogságból és kinyírtak egy tisztet Refugioval, jó, jó ártatlan volt, de akkor is, Robledo kapitány nem volt egy vadállat, de itt is inkább a görbe utat választotta.
3. Megjelent a birtokon egy másik ember bõrében és folyamatosan nyomást gyakorolt Mopszira, sõt mindig csak a maga érdekét nézte. Szökjünk meg, nem számít mi lesz, majd én megoldom, bla, bla, bla. Elvárta volna, hogy a nõ hagyjon ott mindent, az apját a családját,és egy körözött "bûnözõvel" legyen õ is számkivetett. Ez aztán az igazi lovag! És folyton jött a hülye szövegével, hogy "megesküdtél", és "én még mindig csak téged szeretlek", omg, mint egy óvodás. Nem számított, hogy a nõnek mi lenne a legjobb, hogy igazából mit is szeretne, csak az õ "önfeláldozása" volt érdekes.
4. Feleségül vette Angelicát, állítólag szerette is, mégis mindig Mopszi után koslatott, és csak az volt a fontos neki, hogy Mopszi vajon miért vált el, még biztos mindig õt szereti, és majd megvárja. Fújj!
5. A késõbbiek pedig igazi rémálom. Egy igazi megszállott, mániákus, õrült. Csak õ az áldozat, de a saját szerepe a történetben valahogy kitörlõdött a tudatából.
Persze ez nem lesz végig így, de nem akarok spoilerezni.
Milibindi 2014 dec. 09. - 12:58:39 Előzmény napraforgó
(326/378)
Hát igen, valóban Jose Luisnak nem ártana egy beutaló a pszichiátriára!
A pénteki részt tegnap láttam, csak és abban már kiderült , hogy nem J. L. Pedro cinkosa!
Josefina szerintem még mindig Dimitriot szereti, ezért nem szánta el eddig magát a házasságra! Mintha kezdené Dimitriot is újra érdekelni a nõ..
6/10
napraforgó 2014 dec. 08. - 05:10:37 6/10
(325/378)
Nekem az tette Mariát gyanússá, hogy megírta Ezékielnek Pedro búvóhelyének címét. Honnan tudná, ha nincs hozzá köze?

De azt tényleg nem értem, hogy miért hallgatott Pedro 2 teljes évig? A vállsebébõl felgyógyulhatott néhány hét alatt. Miért hagyta garázdálkodni Ezékielt és miért hagyta futni Adolfót, aki lelõtte õt? Ez még a telenovellák világában sem ésszerû.

Nagy hibája ennek a történetnek, hogy úgy ugrik éveket az idõben, hogy minden ugyanott tart még, ahol az idõugrás elõtt. Dimitrio két év után még mindig Monicát gyászolja, mintha csak a múlt héten halt volna meg. Adolfo már 10 éve udvarol Josefinának és még mindig sehol sem tartanak. Két éve már úgy nézett ki, összeházasodnak és mi van ma? Semmi, ugyanúgy külön vannak és még az sem biztos, hogy egyáltalán lefekszenek-e egymással. (ha meg igen, miért is nem házasodtak össze?)

Valahogy nehezen hiszem azt is, hogy JLu, aki 10 éve, fiatal kadétként Moncsi szeretõje volt, olyannyira nem tudott túllépni azon, hogy a nõ már mást szeret, hogy most mindenféle túlzásokra ragadtatja magát. Ez valahogy nem életszerû. Ha meg igaz, akkor JLu-t nem a rendõrfõnöki tisztséggel kell megkínálni, hanem egy beutalóval a pszichiátriára.
Milibindi 2014 dec. 07. - 22:58:00 Előzmény napraforgó
(324/378)
Szerintem is Maria lesz az!
Nem hiszem hogy Jose Luis hirtelen cinkos lenne! Meg ugye kiderült az is, hogy semmi köze nem volt a Montse kocsijára írt " kedves " kis üzenethez. Igyekszik bosszantani, meg szívatni Montsééket, de ennél tovább nem hiszem, hogy megy.
Illetve:
SPOILER
A gyereket elrabolja azért.
SPOILER VÉGE
6/10
napraforgó 2014 dec. 05. - 17:25:53 6/10
(323/378)
Most már kíváncsi vagyok, ki rejtegette Pedrot 2 évig (amúgy miért is kellett 2 teljes évig bújkálnia? miért nem ment külföldre, amíg mindenki halottnak hitte? stb. Na ezek is olyan kérdések, amikre nem fogunk választ kapni.)
Az nyilvánvaló, hogy nem a legközelebbi bûntársai, Ezekiel és Adolfo, õk félnek tõle, mint a tûztöl. Joselu is tagadja, sõt börtönben szeretné látni. Sandro halott, Fabiola is, ráadásul õ nem is volt elég okos ehhez. Már nem maradt más ismert szereplõ, csak Maria, aki elég romlott ehhez. Igaz, hogy õt majdnem agyonverte, de ez Mariskánál úgy tûnik, bocsánatos bûn....
Ale és Jlu verekedése meg annyira nevetséges és annyira fölösleges, mint két iskolásgyerek....

Ezekiel - na szépen vagyunk, ha ilyenek a rendõrfõnökök és polgármesterek. A becsület és hõsiesség mintaképei...
6/10
napraforgó 2014 dec. 04. - 17:38:05 6/10
(322/378)
Jó sok pénz lehetett a bankban, ha nem fogyott el 7 év alatt... Pedig utazgatott, meg az a Sandro is biztos lenyúlta a segítségért cserébe.
Mizsitimi 2014 dec. 04. - 16:59:55
(321/378)
Erre nem tértek ki, de ezek szerint mindent megtartott Fabiola úgy, ahogyan elvette, nem adott el semmit, és ezért került vissza a gyár Ale nevére!
6/10
napraforgó 2014 dec. 04. - 16:25:50 6/10
(320/378)
Amikor Jlu volt az intézõ, nem nagyon néztem a sorozatot, mert ütközött valamivel, ami jobban érdekelt. Így nekem ez a gyár teljesen kimaradt.

Az ingatlanok pénzzé tételénél nem az utolsó 5 percre gondoltam, mielõtt mindent zároltak, hanem arra a 7 évre, amikor mindennek Fabi volt a gazdája. Nem hiszem, hogy az általuk hamisított végrendeletben volt valami olyasmi, hogy nem adható el a föld, a gyár, a házak...
Mizsitimi 2014 dec. 04. - 15:40:25
(319/378)
Volt valami gyár, amit ha visszaemlékszel az elején Viktor irányított, mikor a birtokon ment az énvagyokazintézõ sztori JoséLuis részérõl. Azt is említették, amikor Fabiola átutalta a szép anyjának a zsét, hogy csak a pénzt tudja mozgatni, minden ingatlan visszaszáll Alejandróra. Tehát a birtok, a tengerparti ház, a gyár.