6/10
napraforgó 2014 márc. 29. - 06:46:58 6/10
(38/378)
A báty viselkedésébõl csak annyit akartam kihozni, hogy ez anno teljesen szokványos volt, ma viszont nagyon rosszízû, mert ezt a léha életmódot manapság még az a úri közvélemény is elítéli, aki maga sem csinál semmit. Azok meg, akik dolgoznak méginkább.
Nem tudom, mit akarnak kihozni belõle, úgyhogy most nézem kicsit, aztán majd meglátom, hogy van-e értelme.

Kicsit szokatlan az indítás, mert ezeknél jóval fontosabb történéseket sokszor úgy összesûrítenek az elején (pl. Kettõs játszma, Esmeralda), vagy csak elmesélnek késõbb (Marimar és Maricruz származásának története, vagy akár a PEAM -ban a kislány származásának sztorija), most meg itt végignézhetjük Don Benjamin haldoklását, stb. Nem túl izgalmas. Máskor mindig belecsapnak a közepébe.
6/10
napraforgó 2014 márc. 29. - 06:14:11 6/10
(37/378)
Meg ne sértõdj rám! épp azért kezdtem nézni, mert te jó ajánlást írtál neki, sõt látom több csillagot is kapott, mint a szokásos.

Azzal, hogy a történet jobban mûködne a múltban, egyetértek, bár ez szinte mindegyik rózsanovellára áll. Fõleg azokra, amelyeket - akár sokadszorra - újra feldolgoztak. (lásd :Maricruz)

Csak hát ez kicsit szokatlanul indít, ezzel a haldoklással, meg a másik részrõl az eljegyzés felbontásával.
Amúgy micsoda hülyeség, a võlegény elmegy 3 évre a bánatba, miután eljegyzett egy 16 éves gyereklányt, akit az anyucikája beszélt rá a házasságra. Aztán 3 év után visszaállít és meglepõdik, hogy a kis menyasszonyka idõközben felnõtt és valaki olyanba szeretett bele, aki közel volt.
A báty szerencsejáték szenvedélye is jobban elviselhetõbb lenne, mondjuk 200 évvel ezelõtt, amikor a gazdag földbirtokosok fiainak nem sok dolguk volt, amíg az apjuk élt. A birtokot nyilván intézõ igazgatta, aki a gazdának tartozott elszámolással, az úrfinak nem. Maradtak a bálok, meg a kártya, mint elfoglaltság. Esetleg a cselédlányok hajkurászása, ha nem volt nyilvánosház a közelben.
6/10
napraforgó 2014 márc. 29. - 05:57:40 6/10
(36/378)
Egyik sorozatot sem láttam.
6/10
suxel 2014 márc. 28. - 23:36:00 6/10
(35/378)
Kezdem úgy érezni, hogyha én egy telenovellára azt mondom, hogy izgalmas, akkor azt neked nem érdemes elkezdeni: lásd Kettõs játszma. :D :D :D

Ezért mondtam korábban, hogy ez a telenovella sokkal jobban mûködik a múltban, mint a jelenben. Ha jócskán visszarepülünk az idõben, akkor elképzelhetjük, hogy ezeknek a nõknek sok dolga nem lehetett. Ott van Graciela, Carlota és Montserrat is. Jó dolgukban semmit se csinál egyik se, bár tudjuk a falu picike. De ha birtok van munka mindig akad, meg lehet odébb állni. Graciela mondjuk ki a testébõl élt jóformán, Carlota passz minek nem dolgozik semmit sem, Monszunra meg ezért mondtam anno, hogy rózsaszín világban él. Nincs neki sem jobb dolga, mint a tengerparton libegni. Érdekes lehetne amúgy szerintem, hogy mihez kezdene, ha a tengerésze kiszakítaná a jómód látszatát fenntartó családból, és egy kis házban élnének ketten. Hogyan boldogulna el a szöszi a házi teendõkkel? A család letûnõ félben van, de úgy emlékszem cselédet azért tartanak, elmaradhatatlan kellék. Pedig, ha egy család a tönk szélén van, akkor elõször az ilyen kiadásaiból kellene, hogy lefaragjon. Ez nem csak itt egyedi eset, hanem rendre más telenovellákban is, ahol ilyesmi elõfordul.

Osvaldo Benavides (Megkövült szívek Miguel) úgy látszik erre a sorozatra sem tudta a szemöldöke közét leborotválni. Megint csak egybeér neki. :D

SPOILER
Alejandro mamája majd a 17. részben felbukkan, de olyan szutykosan, hogy rá sem fogsz ismerni Ana Bertha Espinre. A történetét pontosan nem tudom Rosarionak.
6/10
suxel 2014 márc. 28. - 23:18:47 6/10
(34/378)
Egyet kell értenem, ez most nagyon gyenge lett. Amúgy azt hittem, hogy Dányi Krisztián lesz a hangja, de õ csak a szinte epizódszereplõ Bruno Gamboát kapta.
nota19 2014 márc. 28. - 21:32:23
(33/378)
Hát persze, hogy senki nem csinál semmit. Ez egy úri család a tönk szélén. A megoldásnak nem a munkát, hanem az elõnyös házasságot tartják. Az elsõ pár rész tényleg nem túl mozgalmas, de utána beindul a történet. Rulli játszott a Rubiban és a Teresában is. A tengerészt Luis Roberto Guzman játsza, úgy olvastam, hogy mostanában nem szerepelt telenovellában, de pl. a Szeretõk és riválisokban benne van, az is az RTL II-ön megy most. Sajnos nem emlékszem rá kit játszik.
nota19 2014 márc. 28. - 21:23:10
(32/378)
Nahát most Victor hangján is meglepõdtem. Alejandro Avilának eddig minden sorozatban olyan jó szinkronja volt, de ez most egyáltalán nem jó, nem értem miért kellett változtatni.
6/10
napraforgó 2014 márc. 28. - 17:11:06 6/10
(31/378)
Na, most leesett az állam. Az a kis nõ tényleg húsznak, max. huszonegynehánynak néz ki. A srác jóképû, még nem láttam semmiben. A másik fickó, a tengerész nem tetszik, neki olyan átlagos az arca.
malvinkicska 2014 márc. 28. - 16:44:55
(30/378)
Suxel a szinkron hangokon a sor Pillangó az alvilág úrnõje címû sorozatban Michel Brownak volt a magyar hangja Pál Tamás , nagyon jó volt. Akinek még baromi jó a szinkron hangja az Damu Roland és Széles Tamás, most hirtelen ezek ugrottak be.
6/10
suxel 2014 márc. 28. - 15:34:10 6/10
(29/378)
Grettel Valdez azaz Maria az egyik örök ifjúja a mexikói telenovelláknak, szinte hihetetlen, de 37 éves a nõ. Sebastian Rulli pedig 38. Ilyen fiatalos kinézetûek még: Thelma Madrigal vagy Sherlyn. Egyszerûen nem öregednek.
6/10
suxel 2014 márc. 28. - 15:31:18 6/10
(28/378)
Jah, jah. Igazad van, Várkonyi András is jobb lett volna, mint Várday. Ha már szinkron, akkor Szórádi Erika mellett nem tudok elmenni szó nélkül. Nagyon nem jók az õ hangjának ezek a karakterek szerintem, neki pozitív szerepeket kellene csinálnia, valamint Jose Luis azaz Pál Tamás. Bár õt különben nem rossznak nevezném, csak eddig egyetlen általam nézett sorozatban sem szinkronizált, és szokni kell.
6/10
napraforgó 2014 márc. 28. - 15:26:29 6/10
(27/378)
Az elsõ két rész után nekem nem tûnik túl izgalmasnak. Anyuska és fiacskája elég irritálók.
Ebben a családban senki nem csinál semmit? Úgy értem nem dolgozik senki?
Apuci mondjuk egy kivénhedt tengerész admirális, vagy mi, oké. Õ nyugdíjas. De anyuci meg Dimitrio csinálhatnának valamit. És a leányzó, ez a Montserrat is dolgozgathatna az ápolt kicsi kacsójával, nemcsak a férjjelöltekkel kellene foglalkoznia.

A másik birtokon az a Mariska is jópofi. Azt mondja, együtt nõttek fel Alejandroval, a frissen birtoktulajdonossá elõlépett cseléddel. Hát a férfi szemre úgy jó 10 évvel idõsebb nála. Mikor játszadozott együtt egy 20 éves felnõtt férfi egy 10 éves lánykával? (hacsak nem pedofil...) Amúgy mi van Alejandro édes mamájával? Õ hová lett?
malvinkicska 2014 márc. 28. - 14:04:22
(26/378)
Suxel a Riválisokba Várkonyi András volt a magyar hangja az is jobb volt, mint ez a fülemnek szörnyû, mikor az õ eredeti hangja is jó.
6/10
suxel 2014 márc. 28. - 10:18:54 6/10
(25/378)
Az a poén, hogy aki a hangját adta neki: Barbinek Péter a Bûnös vágyakban Ericnek, õ itt is benne lesz, csak más szereplõ hangjaként. Legalább az övét még megtarthatták volna, mert szerintem is rémes a Várday Zoltán párosítással. Nem rossz úgy magában a hang, sokat hallottam már, csak nem Erichez való.
nota19 2014 márc. 28. - 07:21:33
(24/378)
Én is mostanában néztem meg az Amor Realt. A teljes sorozat megnézhetõ a neten, igaz spanyolul. Ha érdekel, érdemes belekezdened, az én spanyol tudásom eléggé kezdetleges, mégis megértettem, és így is abszolút élvezhetõ. Nem nagyon hinném, hogy nálunk látható lenne, mert már viszonylag régi, 2003-as sorozat, de persze érheti az embert kellemes meglepetés.
nota19 2014 márc. 28. - 07:17:37
(23/378)
Boyer itt, telenovellás mértékkel mérve eléggé határozott csajszit járszik. Persze van itt is sírás rívás, de nem sok, ki lehet bírni. Az Amor Realban Matilde - aki Montserrat megfelelõje - állandóan bõgött, mégis jó volt a sorozat.
malvinkicska 2014 márc. 28. - 07:06:26
(22/378)
Fórumtársak köszönöm reagálásotokat, úgy van ahogy leírtátok, de ha sok nyavalygás lesz benne,minta bûnös vágyakban állandóan sírt Boyer akkor arra nem vagyok vevõ ilyen hosszú sorozatnál.Az Erik de Castillo szinkron hangja rémes.
Milibindi 2014 márc. 27. - 23:23:27 Előzmény malvinkicska
(21/378)
Én sem kedvelem Boyert, de a történet érdekel! ( Még reménykedem, hogy egyszer láthatom az Amor realt is :( ) Boyeren kívül sok szeretett színész van benne pl Alejandro Avila, Carlos de la Mota , Sebastian Rullit is bírom.
nota19 2014 márc. 27. - 21:12:19
(20/378)
Irtó fura volt ezekkel a hangokkal nézni. Boyer és Rulli szinkronja rendben van, bár egy kicsit eltér az igazi hangjuktól. Carlotáé és Jose Luis-é fura. Daniela Castro, nahát az igazán érdekes, a szinésznõ rekedtes, rikácsolós hangja után. Eric del Castillo magyar hangja szerintem katasztrofális. A többieké rendben van. Egyébként most tartanak ott, ahol az Amor Real a 70-72. részben

SPOILER
A végrendelet manipulálása, Marie/Fabiola kavarása, Catalina/Angelica halála, Urbano/Anselmo atya kiiktatása.
6/10
suxel 2014 márc. 27. - 20:29:49 6/10
(19/378)
SPOILER is akad benne, de óvatosan fogalmaztam.

Erõsen a férjhezmenés a téma, azt mutatják be központi témaként, hogyan is lesz egy kényszerházasságból igaz szerelem. Viszont rá akarják majd tenni Alejandro birtokára is a kezét illetéktelen személyek, majd a közepe felé droggal kapcsolatos dolgok is képbe fognak jönni, felmerül egy esetleges új örökös. Szóval sok minden lesz itt.