10/10
kazsagx 2014 ápr. 24. - 15:22:28 10/10
(78/378)
Ma elcsíptem egy jelenetet:mekkora bolond ez a gazdag nõ(a nevét nem tudom) aki erre a kis ficsúr Demetriónak adja a pénzét...
6/10
napraforgó 2014 ápr. 22. - 16:06:26 6/10
(77/378)
Nem láttam minden részt, de a lényeg így is követhetõ. Sok az eszement szereplõ a történetben, ami szintén elég zavaros. A mai részben az idõs pap próbált némi értelmet csöpögtetni a szereplõk fejébe: Alejandrot pl. arról gyõzködte, hogy ne a cselédlánnyal, Mariával étkezzen együtt az ebédlõben, hanem a feleségével. Alejandro anyját meg arról gyõzködi, hogy ne álnéven cselédkedjen a fia házában, mondja el ki õ, és foglalja el az õt megilletõ helyet. De sem az anya, sem a fia nem hallgat a jó szóra. És most súlyosbításul megjelent a régi kedves is, szintén álnéven, belépett Alejandrohoz a megölt intézõ helyére.
cinemaxeva 2014 ápr. 18. - 20:17:01
(76/378)
sziasztok

elkeztem nézni ezt a sorozatot, de csak a neten követem.
mert az idö pont miatt nem jön össze nekem...

idáig még nézem ...
látom, jó kis csapat, azért megmaradt .. ennek örülök...
6/10
suxel 2014 ápr. 09. - 20:49:38 6/10
(75/378)
Én konkrétan 24 részig néztem, annyira nem érdekelt, hogy tovább kövessem. Közel 200 részt soknak érzek ahhoz, hogy olyasmit kövessek, ami nem motivál eléggé. Ma már csak akkor nézek bele, ha el-elkapok egy elõzetest és valami nagyon érdekes felkelti a figyelmemet. Pedig nagyon sajnáltam amiatt, hogy ennyi sok számomra szerethetõ színészt szedtek össze.
6/10
napraforgó 2014 ápr. 09. - 20:18:24 6/10
(74/378)
Igen, írtad már korábban is. Hát szívesebben nézném a katonatiszteket vörös zubbonyban, a hölgyeket meg befûzve, krinolinos ruhában. Akkoriban még elment ez az ódon duma, de a mostani környezetben nagyon nevetséges.
malvinkicska 2014 ápr. 09. - 20:09:21
(73/378)
Suxel egy párszor irtunk véleményt sorozatokról, nagyjából egyezett a véleményünk, de ez számomra borzalom, nem tudok vele megbarátkozni, mióta megkezdõdött, az e téma kihez menjen Monserrat férjhez, ordítoznak jobbra balra, úgy döntöttem abba hagyom a nézését, mint a Vihart.
6/10
suxel 2014 ápr. 09. - 19:45:47 6/10
(72/378)
Egy angol blogon így jellemezték, hogy ez valójában egy kosztümös novella: Viktória-korabeli darab modern díszletek között. Csak már az nem biztos, hogy az ilyen felállás valójában is jól mutat.
6/10
napraforgó 2014 ápr. 09. - 19:20:15 6/10
(71/378)
Néha belenézek, illetve inkább belehallgatok. Borzasztó hallgatni az ódon szöveget, amelyek tipikusan egy 2-300 évvel ezelõtti történethez tartoznak. Eközben autóznak, mobiloznak, pisztolyt réntanak, stb. És az az idétlen tengerészgyalogos gyakorlóruha a katonákon.... Legalább valami rendes uniformist hordanának, mint pl. a JAG-ben.
malvinkicska 2014 ápr. 07. - 15:29:09
(70/378)
Ami a mai részben is volt, ahhoz igazán nem kell tehetség, kisugárzás hazudni, ordítozni az egyszerû ember is tud meg veszekedni, mi ebbe a szórakoztató nem tudom, vagy nem jó sorozatot láttam.
6/10
napraforgó 2014 ápr. 05. - 15:44:48 6/10
(69/378)
Annyiban igaz, amit mondasz, hogy a nagyon öreg is lehet tutyi-mutyi, na de egy tapasztalatlan kölyök is.
Csak hát itt egyik sem áll, ez a Jose akárki se nem fiatal, se nem öreg....
6/10
napraforgó 2014 ápr. 05. - 15:38:16 6/10
(68/378)
Á, nem. Egy fiatal kölyök, aki hadapród iskolába jár, még lehet tutyi-muutyi, hiszen neki az életben csak felettesei vannak. Nyilván szót kell fogadnia a szüleinek, idõsebb rokonainak, de az összes feljebbvalójának a hadseregben. Egy hadapródnak/kadétnak minden tisztnek engedelmeskednie kell, a legalacsonybb rangúnak is, hiszen neki a világon semmi rangja, majd csak az akadémia elvégzése után avatják, az elõmenetelétõl függõen. Neki mindenki a felettese.
Egy ilyen szemmel láthatóan nem túl fiatalka "kadét"-nak azért már nem áll jól a bizonytalanság, már hányszor fordult vissza az ajtóból, mikor elvileg meg akarta kérni Montserrat kezét.
6/10
suxel 2014 ápr. 05. - 14:30:22 6/10
(67/378)
ahha, akkor te a kadetsagon vagy fennakadva. Az egyik olyan terulet az eletben, amihez semmit sem ertek az a hadaszat terulete es a katonasag, nagyon nem is erdekelt sohasem es utalom a honfoglalon is az ilyen jellegu kerdeseket. Amig te nem szoltal rola talan meg sem tudtam volna mondani mi az a kadet, megha alapmuveltseg resze is. :)
En azt hittem a nagy korkulonbseg es az idosebb korra valo tutyimutyi viselkedes a zavaro.
6/10
napraforgó 2014 ápr. 05. - 13:28:45 6/10
(66/378)
Jól tartja magát a színész!
Amúgy meg ki tudja, mióta van nyugdíjban admirálisként.....

Na mindegy. Jose Louis, vagy akárhogy is hívják, nagyon öreg kadétnak!!!! Kitalálhattak volna neki valami más rangot.....
malvinkicska 2014 ápr. 05. - 13:09:05
(65/378)
Mendoza szerepét Rogelia Guerra alakítja, aki 1936-os születésû.
6/10
napraforgó 2014 ápr. 05. - 12:54:10 6/10
(64/378)
Lehet, suxel, lehet, hogy akár 15 évet is letagadhat a 48-ból, de egy kadét akkor sem idõsebb 20 évesnél!!!

Mikor egy tisztiiskolás elvégzi a tisztiiskolát (kadétiskolát), már alhadnagyként végez! Úgy értem, amikor avatják! Mikor tisszté avatják! Mert õket hadnagyként, illetve alhadnagyként avatják!
Ha valaki még kadét, akkor még szinte gyerek õ maga is, és talán bem is végzett az akadémián.
Szóval ez a jóember a 48 évével NAGYON ÖREG a kadét szerepre!
Még ha csak 30 éves lenne is (!) akkor is minimum századosnak, de inkább õrnagynak kellene lennie!!! 48 évesen már minimum ezredesként, jobb esetben tábornokként nyugdíjba mehetne a pasi!!!!
Ha akárhogy nézzük is, Mendoza admirális sem lehet több mintegy 60 évesnél és már rég nyugdíjban van....
6/10
suxel 2014 ápr. 05. - 09:50:45 6/10
(63/378)
A Jose Luis karakter szerintem siman fiatalabb egy tizenotossel, mint maga a szinesz. Mondhatnam, hogy az ilyesmi Angelli Nesma vilagaban nem ritka az ilyesmi, - ugye Bunos vagyak: Salvador Zerboni:Gabino Mendoza, az orokifju, de hat ritka az a telenovella-producer, akinem nincsenek ilyen mellenyulasai.
6/10
napraforgó 2014 ápr. 05. - 07:16:19 6/10
(62/378)
Nekem semmi bajom Boyerral, még a kicsit szélesebb, baba-arca is elfogadható lenne, ha a játéka lenyûgözne.
De azt kellett tapasztalnom, hogy eddig a sorozatban világon semmi olyan érdekes nem történt, ami érdekelne. Amit eddig írtam, áll.
A tengernagy álomvilágban él, a felesége egy ócska ribi, aki nemcsak magát adja el, hanem a lányát is, ha kell. A fia egy strici, egy gyilkos, akinek semmi és senki nem drága, a leányzó meg mondjuk, hogy fiatal és ostoba. Szerelméül egy hozzá képest nagyon öreg palit választottak, aki nem tudja a fiatal és félénk kadétot (aki nem tudná, a kadét a tisztjelölt, tisztiiskolás, hadapród, tisztnek készülõ fiatal személyt jelenti, max 20 évest, nem egy 50-hez közelítõ mukit) megfelelõen eljátszani. Talán aki érdekes, az Sebastian Rulli, illetve az általa alakított karakter, de hát könyörgöm, õ egyedül nem tud elvinni a hátán egy egész sorozatot... Mert a többiek ... nulla!
nota19 2014 ápr. 04. - 22:26:23
(61/378)
Kedves fórumtársak! Eddig nem akartam hozzászólni a "hogyan ócsároljuk Boyert" fórumhoz, de most úgy érzem itt az idõ. A megközelítés szerintem két ponton téves. Az elsõ, hogy Boyer nem tehetséges, "bezzeg, ez, vagy az a színésznõ, azt úgy megnézném". Rendben van, hogy valaki nem szereti Boyert, nem szimpatikus neki, nincs ezzel semmi baj. Aki szerelmes Ana Brendába, az nézze csak õt szakadatlan. Silvia Navarro? Hát igen, õ nagyszerû színésznõ, de ugye nem gondoljátok komolyan, hogy minden telenovellában csak õ szerepelhet? Boyer tehetsége vitathatatlan, és ez nem csak, és nem is elsõsorban az én véleményem, hanem nálam sokkal hozzáértõbb, és kompetensebb személyeké is.
A másik kritikus pont, hogy cipó, buci, pizza, lángos, fajitas, burritos, muffin, sült krumpli (a többi szabadon választott) feje van. Angie jól sminkelve, jó frizurával, igazán nagyon szép (ez szinte minden színésznõnél így van), az alakját pedig sokan megirigyelhetnék, többek között én is. Az ízlés relatív, talán ez az a pont ahol, végül is nem kell mindenkinek egyetérteni.
Egyébként én kedvelem Ana Brendát is, gyönyörû nõ, és feltételezem, hogy eléggé tehetséges is, az a pechje, hogy eddig nem nagyon volt alkalma ezt bebizonyítani, mert a CI-t én nem tekintem mérvadónak. Még néhány Lartilleux és Mejia sorozat, és menthetetlenül beleragad az (árva) angyalka/ördögöcske kategóriába, mint szegény többre érdemes Maite.
Nem akarom Boyert védeni, nincs is erre szüksége, de az a gyûlölködés, ami sok hozzászólásból árad számomra érthetetlen. Ez itt egy telenovella univerzum, és színész benne minden férfi és nõ.
Én sok mindenkit kedvelek, Boyert is, de a szerelmetes Ana Brendátokat is kedvelem, Silviát, Maitét, Jacqueline Bracamontest is (akit szintén nagyon szerettek gyalázni), Lety Calderont, Adelát. Vagy éppen a gonoszokat: Sabine Moussiert, Chantal Anderet, stb., vagy éppen most Grettel Valdezt.
Hogy Boyernek nincs kisugárzása? Nem hiteles a szerelmi jelenetekben? Ezt nem gondolhatjátok komolyan, inkább mondjátok azt, hogy utáljátok, mindegy is, hogy miért.
malvinkicska 2014 ápr. 04. - 19:48:52
(60/378)
Tilda36 hirtelen ezek jutottak az eszembe, az idõsödõk közt Victoria Ruffo Leticia, meg sorolhatnám, most néztem a Maricruzt és Ana Brenda elhitette velem, hogy el akarja csábítani Octaviot , olyan jól alakított szinte sugárzott, ez kell a nézõnek nem az amit õ sokszor csak imitál.
Tilda36 2014 ápr. 04. - 19:12:06
(59/378)
Más is úgy látja ahogy Te! Még jó, hogy egy nagyfejû törpe nem lehet a "Végzet Asszonya", de a Teresában úgy mutatták be, hát mit ne mondjak nagyon nevetséges volt, ahogy pattogott a hódolóival, közben talán a vállukig ért a feje. Az általad felsorolt szinésznõk mind különbek nála, én még ide sorolnám Barbara Morit is (Rubi).