Milibindi 2014 aug. 25. - 02:04:54
(178/378)
Értem !
6/10
suxel 2014 aug. 24. - 18:26:42 6/10
(177/378)
SPOILER

Nem gondoltam teljesen végig az eseményeket. Sejtem már honnan fúj a szál, amikor összejönnek újból Lacival, és majd feltámad Sanyi, akkor félre fog lépni Sanyival, miközben terhes is lesz Lacitól. A nagy szerelem nem múlt el. Újból Sanyi gyõz, Laci megint veszít.
Milibindi 2014 aug. 24. - 00:06:30
(176/378)
Ja semmi baj én is nehezen írok teloról, nem is szeretek róla hozzászólást írni.
Milibindi 2014 aug. 24. - 00:01:33
(175/378)
SPOILER

Azt hittem, hogy mindkét pasival fog majd egyszerre kavarni. Egyszer Marco is úgy jellemezte Montserratot, hogy erkölcsileg megkérdõjelezhetõ valami ilyesmit írt. Néztem azt a vidit ,amiben kiderül, hogy Montse újra terhes hát minden hozzászólásban szerepel a zorra jelzõ kivétel nélkül.
6/10
suxel 2014 aug. 23. - 23:20:41 6/10
(174/378)
Spoiler

Nem ertem ezt az erkorcstelenseget. Hisz ez a szerencsetlen szoszi, majd het evet gyaszolja a ferjet s utana ujrakezsi az eletet a volt pasijaval. Ez miert erkolcstelenseg? Johogy nem a huszonéves ozvegyasszony elete vegeig a fekete ruhat hordja s maganyosan fekszik le az agyba. Szerintem egy fiatal lanytol elvarni ezt nem lehet, en igy is soknak erzem a het evet. Talan ez benne egy realisztikusabb vonal, Hogy ismet ad eselyt maganak a szerelemre. Az meg Egy masik dolog, hogy a sors majd kicseszik vele, mert mikor kezd kialakulni ujbol a normalis szerelmi elete, visszakapja a halottnak hitt nagy szerelmet. Masreszrol meg a mexikoiak imadjak az ilyen szojatekokat. Legtobbszor ugy formaljak a neveket, hogy belekeruljon a zorra, a perra, a gris vagy a gay. Vagy vmi egyeb jwllegzetes tulajdonsagn.

Utoirat: bocsi a helyesirasi hibakert, de ezen a telefonon valahogy nem vvagYok kepes.normalisan irni a portra.
Milibindi 2014 aug. 23. - 21:38:53 Előzmény Tilda36
(173/378)
Persze, hogy bugyuta, mert ez egy tipikus kosztümös történet és ez érzõdik is rajta! Pont ez a történet, amit normálisan nem is lehetne modernizálni, mert ugye itt a fõszereplõ férjhez kényszerítése a központi cselekmény, aki késõbb beleszeret a férjébe. Manapság már ilyen nincs! Angelica betegségét se jól modernizálták, rákos tüdõvészes tünetekkel! Jose Luis is egyszerûen megszöktetni akarta Montserrátot, nem azt kérte, hogy váljon el! Régen nem lehetett válni, így a régi verzióban jogos a megszöktetés gondolata.

Én is utána néztem yt-n egy-két dolognak és lesz egy-két érdekes dolog.
Mi gondolom a hivatalos befejezést kapjuk
***SPOILER***
Montse az egyik pasit gyászolja el, alternatívban van , hogy mindkettõt.
Ahogy látom yt-s megjegyzésekbõl nem lesz vmi túl szimpi a fõhõsnõ késõbb a megjegyzésekben Montzorratnak , vagy egyszerûen zorrának ( r*banc magyarul) nevezik. Lesz még egy gyerek, aki nem Alejandrotól lesz, szóval , hogy elnyújtsák a történetet a fõhõsnõbõl nem épp erkölcsös nõt csinálnak.
Tilda36 2014 aug. 23. - 20:50:52 Előzmény malvinkicska
(172/378)
Én se szeretem a színésznõt, de azt el kell ismerni, hogy sokat fogyott, már nincs cipóképe és a törpesége sem feltûnõ, a színészi képességét is kétségbe vonom.

Én még ilyen dél-amerikai sorozatot nem láttam, ahol (spoiler:) a pozitív karakterek a végén ki vannak nyírva a sorozatgyilkos pedig csak egy cellában ücsörög, Graciela is életben marad. Zárókép: Rosario, Monserrat, Nadia és Viktor, Esmeralda a férje miatt, Josefina Adolfo miatt vannak feketében és a templomban síri csönd van!

Amin szintén megdöbbentem Carlota a sorozat alatt duplájára hízott, lehet Ezequiel tömte mint a libát? :-D
(spoiler vége.)
malvinkicska 2014 aug. 23. - 13:00:44
(171/378)
Én már pár rész nézése után talonba tettem annyira nem jött be nem beszélve Boyert nem szeretem, alig van nézhetõ sorozat tiszta ismétlés, meg egyebek, az egész rétestészta semmi tartalommal.
Tilda36 2014 aug. 22. - 21:08:07
(170/378)
Mától nem nézem a sorozatot, mert egyrészt nagyon bugyuta, ráadásul belenéztem a 170. résztõl az eredeti spanyolba a végéig és nagyon nem tetszett a végkifejlet!

Spoiler: ott a 190. részig húzzák, ahol az utolsó részben kerül börtönbe Pedro Medina, addig garázdálkodhat, gyilkolhat-manipulálhat senki nem bünteti...ráadásul az egyik fõhõs, vagy ha valaki választani akar a két befejezõ rész közül (lásd: Teresa) akkor Monserrat mindkét szerelmét gyászolhatja! Ilyen még nem volt, hogy a pozitív hõsök halnak meg. Ki a franc akar gyászruhás befejezést? Spoiler vége!
6/10
napraforgó 2014 aug. 18. - 17:51:54 6/10 Előzmény Tilda36
(169/378)
Teljesen igazad van a polgármestert illetõen, neki teljesen más dolga lenne a városban, nem egy ilyen korrupt nyomozóhatóságot alakítani.

Én meg azon gondolkodtam, hogy mi a fene köze van a tengerészetnek a városka és a vidék drogügyleteinek kinyomozásához, meg a büntetésekhez? itt a tengerészgyalogság nyomoz, vet börtönbe, enged el rabokat, stb, stb.
Valahogy összekeveredtek itt a hivatali hatáskörök, de nagyon.
A polgármester rendõrfõnököt játszik, a rendõrfõnök a bérgyilkosa, a tengerészet meg mindent csinál, de még a tengeren nem hajókáztak egy métert sem.
juan-ZSU 2014 aug. 18. - 15:36:36
(168/378)
* Jose Luis, már annyi Jose ez meg az van h belezavarodok :D
juan-ZSU 2014 aug. 18. - 15:19:11 Előzmény Alicante
(167/378)
Szia! Kicsit késõ vettem észre, hogy írtál. Jól vagyok és te? :) Igen rég beszéltünk, régen úgy pörgött egy-egy telenovella kibeszélõje. Lehet, hogy most is csak már nem vagyok napra kész. Nekem Alejandroval már nincs bajom, csak akkor volt, mikor Monserratról elhitte azt a sok szemétséget. Inkább Alejandro párti vagyok, mint Jose Miguel. Én se nézek minden részt, de nagyjából képbe vagyok. Ez a sorozat még elég jónak mondható.
Tilda36 2014 aug. 01. - 20:46:42
(166/378)
Annyira irreális, hogy ebben a faluban a polgármester irányít mindent és mindenkit. Bejárkál a börtönbe, õ hallgatja ki a bûnözõket, a rendõrség neki dolgozik aki a legnagyobb gazember és nem derülhet ki, hogy az ártatlanok szenvednek, mert senkinek nem jut eszébe, hogy felmenjen a fõvárosba és onnan hozzon egy full nyomingert, aki kivizsgálja ezt a korrupt hálózatot. Inkább tûrnek Medina kiskirályságától, aki élet-halál ura!

Spoiler: olvastam az elõzetest a holdpont.hu-tól: Alejandro a börtönben odaadja Joachim vallomását - amiben ártatlannak vallja Alejandrot és Pedro Medinát jelöli meg társaként - Anselmo atyának, akit utolér Maria és kicsalja a bizonyítékot az atyától, késõbb Pedro elégeti az írásos vallomást. Ki hiszi el, hogy a pap csak úgy önszántából odaad egy ilyen fontos levelet ennek a szemét ribancnak? Hát csak ekkora baromsággal tudják elnyújtani ezt is? Spoiler vége!
D_hajni 2014 aug. 01. - 12:26:37 Előzmény Bözsemama
(165/378)
hat basszus jol elnyujtottakk....
Bözsemama 2014 júl. 28. - 12:01:08
(164/378)
Na tegnap végre vége lett Mexicoban a 196. résszel! Nálunk biztos 1-el több lesz, mert az utolsó rész ott dupla. Kb 100 résszel több, mint ami elviselhetõ!
Mizsitimi 2014 júl. 22. - 17:08:40
(163/378)
Köszi! :)
6/10
napraforgó 2014 júl. 22. - 05:31:56 6/10 Előzmény nota19
(162/378)
Ez az Alejandro meg se hallgatta a feleségét (akit amúgy szabályosan megvett az apja k*rvájától), csak kiebrudalta a házából, aztán rögvest befektette a cselédet az ágyába (aki sokkal inkább r*banc, mint a neje), na ez lenne egy úriember? Na persze, hiszen végül is senki föl se akad azon, hogy a macájával járkál mindenfelé, ez úgy hozzátartozik az úriemberséghez.... (mindenkinek van, legfeljebb nem villog vele...)
És a másik "úriember", aki feleségül vett egy halálos beteg lányt, bármely pillanatban elhagyná a nõt, ha a másik csak egy kicsit is szépen nézne rá. Na ez a másik "úriember2. Csak bízd rá magad, meg az életet, belédrúg, ha már nincs rád szüksége.
Nehogy már ezeket a velejéig romlott fickókat "tévedõ, megtévedt" emberkéknek lássuk, akik megérdemlik, hogy végül boldogok lehessenek. A jó isten mentsen meg egy ilyesmi fickótól. Akármelyiktõl...
Szappanoperákban akkor már inkább a szenvelgõ szüzikék, meg az ezüstpáncélos lovagok....
6/10
suxel 2014 júl. 21. - 22:33:04 6/10 Előzmény Mizsitimi
(161/378)
Fõszereplõ-hármasról beszélhetünk, mint a Pasion de Gavilanes esetében volt. Ott 3 fiútestvér és 3 lánytestvér volt. Itt csak a lánytestvérek vannak meg, mint a csokigyár örökösei, a fiúk pedig a sofõrjeik lesznek és az autóverseny és persze a csajok szerelmesei.
1, Marjorie de Sousa (Rabok és szeretõk - Kendra) y Pedro Fernandez --> hát két egymással összeférhetetlen szerintem
2, Claudia Alvarez (Amit a szív diktál, Kettõs élet) y Diego Olivera (Marichuy - A szerelem diadala, a pap bácsi) --> utóbbiban nem látom a tehetség szikráját sem míg a színésznõt nagyon kedvelem.
3, Jade Fraser (Bûnös vágyak - Sabrina) y Miguel Martinez --> nem nagy szám a kiscsaj itt sem, szerintem.
Mizsitimi 2014 júl. 21. - 20:56:53
(160/378)
Kik lesznek a fõszereplõk, nem tudod?
6/10
suxel 2014 júl. 21. - 11:39:22 6/10
(159/378)
Majdnem 200. Szörnyû a netem, így az emlékeimben kutakodván az rémlik, hogy csak 197 rész lesz. Mondjuk az a -3 rész már se ide - se oda. Vasárnap fejezõdik be Mexikóban és egyúttal hétfõn pedig kezdetét veszi majd a Hasta el fin del mundo - Míg világ a világ címû sorozat, amely az argentin Dulce amornak lesz a feldolgozása.