Téma: Smallville

Eddyy 2010 júl. 16. - 23:21:38
(3005/3565)
Az infó tõlem származik. A Durance Magazinnak írok cikkeket és az egyik írónk telefonon beszélt a sorozat íróival, akik megkérték, hogy tartsa titokban. Azonban egy másik belsõs elkotyogta. Írótársam pedig megerõsítette.
1/10
tinodialfred 2010 júl. 16. - 22:48:06 1/10
(3004/3565)
Kemény vagy, mint Lex az apjával, mikor az éppen Lana szoknyája alatt rájön, hogy a világon mindenki szuperhõs.
9/10
nikomin 2010 júl. 16. - 21:44:15 9/10
(3003/3565)
Ugye az infó nem attól van aki belsõs infókat pakolt fel twitter-re egy hete kb. és a végén kiderült róla hogy kamuzik? Majd az egészet "magával" együtt törölte?

Amúgy ha a drámát/vinnyogást/stb idegesítõ szokást ki operálják a kisasszony karakterébõl és persze a Prometheus gúnya nélkül jön akkor felõlem,de jöjjön Pete-el vagy mint Pete barátnõje.
9/10
Vazeljevics 2010 júl. 16. - 21:19:40 9/10
(3002/3565)
Ez nem csak nevar-t akasztja ki, hanem engem is mert mi a francnak kell visszahozni Lana-t, ha egyszer már elment a pokolba???
Ezt nem értem...
1/10
tinodialfred 2010 júl. 16. - 10:56:22 1/10 Előzmény Zsákos ember
(3001/3565)
A Barátok közttõl, és a Gyõzikétõl hányok, a Smallvilletõl csak öklendezek. De tudatom veled, hogy -igaz, nagyon ritkán- de néha jó filmek is mennek a tvben.
Zsákos ember 2010 júl. 15. - 02:41:03 Előzmény tinodialfred
(3000/3565)
Nem kötelezõ nézni !
Helyette nézheted a Barátok köztöt vagy a Gyõzikét is !
9/10
nikomin 2010 júl. 14. - 23:16:56 9/10
(2999/3565)
*********SPOILER*********

Episode Title:

10-2: "Shield"
10-??: "Supergirl"

http://www.kryptonsite.com/
9/10
nikomin 2010 júl. 14. - 23:06:18 9/10
(2998/3565)
Állítólag aki a képeket készítette egy oltári nagy s*ggfej volt.
9/10
nikomin 2010 júl. 14. - 21:01:27 9/10
(2997/3565)
9/10
nikomin 2010 júl. 14. - 00:48:44 9/10
(2996/3565)
Szerintem is Chloe valami hõsies módon fog távozni,õszintén szeretném-e? NEM,de így mégis jobb lenne mit hogy belekényszerítenék egy DC-s hõs karakter bõrébe,vagy akármilyen baromság amit a készítõk ki tudnának találni.Nekem is eszembe jutott egy,hogy ha jönnek a Fúriák akkor Chloe is az lesz és ezzel fogják magyarázni a fel-fel bukkanását illetve az eltûnését az elsõ körben legalábbis, bár ez eredményezne egy pár fúriává átalakult rajongót az tuti(bár egy részük így is az :)).

Amúgy ez a Chloe mindenki memóriáját törli/törölteti magáról ötlet tetszik így már az elsõ pár részben el lehetne felejteni. :)

Abban is egyetértek hogy Chloe-t a 8.évad végén és a 9.évad elején kellett volna kiírni igazából,akkor még meg lehetett volna oldani hogy egyszerûen a "szeretett" férje halála után elege lett ebbõl a világból és nyugalomra vágyik és Lois visszatértével könnyes búcsút véve elvezet a naplementébe és vissza se néz.

Loissal kapcsolatban meg nálam a lényeg hogy nehogy Lana vagy Chloe 2.0(nem Chloe számítástechnikai jártasságára gondolok)legyen belõle,illetve a kettejük keveréke,mert éppen nem tudnak mit kezdeni a karakterrel az írók.Akkor inkább ha abba a részbe értelmesen nem tudják beilleszteni a karaktert,inkább hagyják ki.Nálam ebbe a kategóriába esik az a lehetõség is hogy Lois-t jóformán 1-2 percre megmutatják és kap egy mondatot aztán el is tûnt.
10/10
Sheila85 2010 júl. 14. - 00:31:40 10/10
(2995/3565)
Jól van, látom nem én vagyok az egyetlen, aki Lanara Cruella-ként tekint:)

Õszintén szólva nekem nem hiányzik, és nem is vagyok rá kíváncsi, hogy mi történt vele. Szeretném azt hinni, hogy azért nem említik soha, mert annyira feltöltödött kriptonittal, hogy belehalt a túladagolásba, vagy megõrült és egy elmegyógyintézetben kezelik:)
Ha a készítõk mégis visszahozzák akkor azt azért tegyék, hogy megfosszák a képességeitõl, ne pedig egy idióta Lois/Clark/Lana szerelmi háromszög miatt, mert azt inkább kihagyom. Amúgy szerintem ezen a ponton a Clois kapcsolatba már nem kavarna be, hiszen a távozása óta annyi minden történt, továbbá Clark is megmondta Loisnak, hogy számára õ az igazi, ezzel pedig le van tudva a dolog. Különben is, Clark elég hamar túl tette magát Lanan a távozása után, hiszen nem is említette, ill. nem próbált meg módot találni arra, hogy újra együtt legyenek, pedig volt rá lehetõsége bõven (pl. Légió-gyûrû). Ezért nem érzem szükségesnek, hogy Szörnyella visszatérjen, számomra az is elég ha csupán megemlítik, hogy offscreen elvesztette az erejét.

Kara visszatérésének örülök mert az, ahogy a 8. évadban lezárták a történetét nemigazán jött be, így az íróknak lesz lehetõségük egy normálisabb befejezést írni neki. Többek közt ugyanezen okból szeretném viszontlátni Lexet is az évad végén néhány rész erejéig.
9/10
nikomin 2010 júl. 13. - 22:48:39 9/10
(2994/3565)
*********SPOILER Ausiello***********

Smallville exclusive: Laura Vandervoort (a.k.a. Supergirl) returns!

http://ausiellofiles.ew.com/2010/07/13/smallville-laura-vandervoort-supergirl-returns/
10/10
Sheila85 2010 júl. 13. - 22:39:29 10/10
(2993/3565)
Sajos azt tartom valószínûbbnek, hogy az írók olyan befejezést írnak Chloenak, ami nem fog tetszeni. Nagy valószínûséggel belõle is hõst csinálnak majd, mint Lana-ból, talán neki is adnak képességeket, vagy pedig mártír lesz, aki azért, hogy megmentse Clarkot és az emberiséget inkább feláldoz mindent és eltûnik, hátrahagyva az életét, eltûntetve létezésének még a nyomait is. Esetleg megváltoztatja a nevét, és az írók ezáltal beleerõszakolják egy már létezõ DC karakter bõrébe. Sajnos én efféle baromságokra számítok, ezért remélem mielõbb túlesünk rajta, aztán többé nem hallunk felõle.
Kizártnak tartom viszont, hogy megöljék, hiszen annyiszor meg volt rá a lehetõségük, de nem éltek vele. Különben is már annyiszor keltették halálhírét, hogyha tényleg meghalna, senki sem hinné el.
****SPOILER******
Szerintem legkésõbb a 8. évad végén kellett volna megszabadulni tõle, Davisnek Jimmy helyett õt kellett volna leszúrnia. A sors iróniája lett volna, ha épp az öli meg, akit annyira meg akart menteni.
*****SPOILER VÉGE*******

Ha belegondolunk a 9. évadban már teljesen felesleges volt a jelenléte, hiszen jobbára semmi mást nem csinált, mint ült a WT-ben a számítógépek elõtt. Ezt pedig Oliver, Clark, dr Hamilton és Martian Manhunter is megtehette volna helyette.

Bevallom egy kicsit én is tartok attól, hogy mit kezdenek Lois-szal 22 epizódon keresztül. Mindensetre úgy vélem, amíg nem õ fog heti rendszerességgel Clark helyett gondolkodni, ill. nem kezd el azért nyávogni, mert az elhallgat elõle valamit, ill. nem neki kell megmentenie Clarkot valahányszor kriptonit van a közelben, addig nem kezdek aggódni.
Mellesleg attól még, hogy ED-nak 22 részre van szerzõdése, még nem biztos, hogy mindegyik epizódban benne is lesz, hiszen CB-nak is 16 epizódra szólt a szerzõdése, de csupán 12/13-ban (nem emlékszem pontosan) szerepelt.
10/10
Sheila85 2010 júl. 13. - 18:31:22 10/10
(2992/3565)
Lehet, hogy egyedül vagyok vele, de engem egyáltalán nem érdekel miként zárják le Chloe történetét vagy, hogy magyarázzák meg a távollétét. A lényeg, hogy végre eltûnjön. Mindenesetre remélem nem az a tervük, hogy valaki elrabolja, és aztán a fél évad arról fog szólni, hogy "hol van Chloe?" mert az irtó gáz lenne.
9/10
nikomin 2010 júl. 13. - 11:02:34 9/10
(2991/3565)
********INFó 10.évad************
Allison Mack Takes To The Stage

Allison Mack has joined the cast of Nora and Delia Ephron's off-Broadway Love, Loss, and What I Wore at the Westside Theatre in Manhattan starting July 28. The performances for this limited run will continue through August 29, and also features Victoria Clark, Adriane Lenox, Jayne Houdyshell, Kate Mulgrew, and Kristine Nielsen.

This news was first announced at Playbill.com.

Hopefully this month-long gap doesn't mean that Allison will miss Smallville's 200th episode, which should be shooting around that time. Thus far Allison's Season 10 contract as Chloe and the amount of Season 10 episodes she will be appearing in have not been confirmed. It is also possible that the number of performances per week won't affect her time for Smallville, but again, there is no way to know unless official word comes from show representatives.--by K.Site.

Szerintem
a,felveszik a jeleneteit elõre.
b,hiányozni fog a 200. részbõl bár én kétlem.

Meg azért érdekelne hogyan tervezik lezárni Chloe történetszálát mivel azért egy olyan karakterrõl van szó (szeretem,nem szeretem) aki majdnem 10 évig egyetlen részben sem hiányzott,míg Lois-nál meg lehetett oldani azt hogy jóformán említés nélkül kihagyták,addig ez Chloe esetében elég érdekes lenne ha csak eltûnne.
9/10
Vazeljevics 2010 júl. 12. - 19:06:19 9/10
(2990/3565)
Szevasz Nevar :D
9/10
nikomin 2010 júl. 11. - 12:42:20 9/10
(2989/3565)
Mert Július 31.-én kezdõdik majd 16:20-kor. :)
9/10
nikomin 2010 júl. 09. - 20:25:01 9/10
(2988/3565)
Hát a Smallville inkább a Superman univerzum egyik önálló része, alternatív verziója köszönhetõen a lassan 10 évének és mára már inkább több köze van a képregények univerzumához mint,a filmekéhez.
------------------------------------------------------------------
**tinodialfred**
Negatív kritikával probléma nincs míg:
1,értelmes
2,kulturált
-----------------------------------------------------------------

Hmmm... gyûjtögettem egy kicsit.:

A sértõdések elkerülése végett nem annak szántam.Ezért is hagytam ki a neveket és dátumokat.Illetve ez általános :)

A kicsit kiugróbbakat kerestem,tehát lehet itt még pár érdekesség amin átsiklottam.
-hirdetõ emberkék akik nem lettek kimoderálva ki lettek hagyva,van egy tonna még így is.

* ***SPOILER***Én tuti hülye vagyok amúgy(nem is néztem utánna) de most Lana tényleg meghalt és ezzel vége lett a sorinak?

*Dögölj meg, TV2!

*Mivel egyertelmu, hogy ez egy Zuppermen-fanatikus forum, ezert nem is jellemeznem ezt a sorozatot, csak azt sajnalom nagyon, hogy Mr. Monk es a Hazalakitok kozott ez megy, mert ez az egy ora haromnak tunik, annyira unatkozom. Sajnos ha csatornat valtok, altalaban lemaradok a hazalakitokrol. Csak ezert szenvedjuk at ezt az valamit

*eZEK NEM IGAZ HOGY NEM TESZNEK FEL ÚJ KÉPT MOGYIK Laura Vandervoort ról:)

*Megöl az ideg! Most a bagy házalakításnak kellene lennie.. Minek van ez itt? Nem ismételték még ezt eleget?

*lehet,hogy neked nem tetszik de nem te alakítottad!különben a zod címû részét már rég nem adja senki,mert az a 6.évad 1.része atv2pedig a 7.évad után elkezdte adni a 4.évadot.

*nem,nem lehetne jor el csak clark márpedig az is,ja és kár a 9.évadról beszélni mert kb2év és akkor kapjuk meg a 8.évadot

*chloe csak kriptonit fertõzött az égatta világon semmi köze nincs a kriptonhoz.kara az pedig kriptoni.lana semmi köz kripton.loisnak se.

*----

*-------------

*Imádom John Glovert (és Lionel Luthort is) Ó mindennek a sava borsa.Még álmodom is Vele. Ez már egy igazi reménytelen szerelem.

*Szeretlek ingyenfilmes
Petterson 2010 júl. 09. - 18:50:13
(2987/3565)
Érdekes, a Szuperman nagyfilmek tetszettek, meg is van mind, de ez a sorozat valahogy nem tudott lekötni. Bár tudom, hogy a Szuperman elsõ részének egy része, de mégsem tudtam végignézni már a második részt sem... Nagyon egyhangú számomra.
10/10
g413qi2 2010 júl. 09. - 18:43:55 10/10
(2986/3565)
Boom, Headshot!