Téma: Smallville

9/10
nikomin 2010 máj. 04. - 16:43:41 9/10
(2585/3565)
*********SPOILER************
What do you know about the ‘Smallville‘ finale? – Bess
In keeping with past climaxes, ‘Smallville’s May 14 finale will lay the foundation for next season’s big storyline. “There will be one small plant of something that we’re teeing up,” says exec producer Brian Peterson, “and people will just have to watch carefully for that.” Oh, and since we seem poised for a showdown ‘tween Clark/his superfriends and Zod/the Kanodorians, I asked Peterson if “Salvation” stands to be the series’ largest-scale finale ever. He didn’t sign off on that superlative, but instead hails it as “the most iconic.”

http://www.fancast.com/blogs/2010/tv-news/the-big-tease-scoop-on-lost-ncis-and-more/

Chloenak elég megõrülnie hogy kiszálljon szerintem hiszen régebben is ez volt a legnagyobb félelme az anyja miatt,szóval Dr.Fate ezt valamilyen szinten tisztázta hogy az egy esélyes jövõ neki.Mert azt már nem eteti meg velem senki hogy õ lesz a következõ Dr.Fate és arra gondolt Fate.
10/10
g413qi2 2010 máj. 04. - 16:23:25 10/10
(2584/3565)
A sorozatjunkie-n van egy ilyen cikkecske:

"A hetedik évad hazai hatásai?
Ehm, jó lenne bekukkantani a kulisszák mögé, megkeresni az okokat, de a lényeg a lényeg: mivel a TV2 szerzõdése csak 7 évadra szólt a Smallville-rõl, így a sorozat nemsokára a Viasat 3-on folytatódik. Ahogy elnézem a kábelcsatorna mûsorát, azon nemsokára kezdõdik a 6. évad, szóval ki lehet számolni, hogy napi adásokkal mikor startolhat a nyolcadik és a kilencedik szezon. Hamarosan."
10/10
Sheila85 2010 máj. 04. - 15:56:39 10/10
(2583/3565)
Én annak örülnék a legjobban, ha szépen eltûnne a névtelenségbe, és mindenki elfelejtkezne róla. Ez megmagyarázná azt is, hogy a képregényekben miért nem létezik. Az általad felsoroltak közül még a 3. megoldástól sem zárkoznék el, de az utolsó amire vágyom, az az, hogy beleerõszakolják valamelyik már létezõ képregénykarakter bõrébe, így adva értelmet a létezésének. Chloe maradjon csak az ami volt, egy eredeti Smallville kreálmány.
10/10
Sheila85 2010 máj. 04. - 08:13:03 10/10
(2582/3565)
******SPOILER*******

Exclusive: Smallville Boss very optimistic Chloe will be back

Smallvile fans worried about Allison Mack’s uncertain future on the show can collectively breathe a sigh of relief simma down now. And here’s why…

Executive producer Brian Peterson tells me he’s “very optimistic” the actress — who’s in the thick of contract talks as we speak — will be bringing Chloe back next fall for the show’s 10th season.

Asked whether it’s essentially a done deal (which is what I’m hearing), Peterson says, “We’ve learned the hard way not to say [it's official] until everything is signed and dotted. So the best we can say is we’re really optimistic. And so is Allison.”

Translation: Chillax. She’s returning.

http://ausiellofiles.ew.com/2010/05/03/smallville-allison-mack-chloe-contract/

Legnagyobb bánatomra visszahozzák Chloet a következõ évadra, pedig úgy bíztam egy Chloe-mentes 10. évadban. Menjenek a francba!!!
krisz-1990 2010 máj. 04. - 02:38:12
(2581/3565)
Õszintén szólva fogalmam sincs mirõl társalogtok, gondolom a legújabb részekrõl. Csak egy apró észrevételem lenne. Nagyon szeretem a sorozatot, de azt elég nagy marhaságnak tartom hogy Clark és Lex gyerekkori barátok. És hogy Louisal is megismerkedik, még mielõtt újságíró lenne. Ráadásul szemüveg nélkül. És az is elég nagy hülyeség, hogy Clark 28 évesen érettségizett le. Biztos sokszor megbukott :) Meg azt sem értettem soha, hogyha az ólom leárnyékolja a cryptonit sugárzását, miért nem hord Clark ólommal bélelt ruhát?
Végül egy kritika, ami nem csak ennek a sorozatnak , hanem az összes, ezt a témát feldolgozó filmnek szól. Superman nem tud repülni, csak hatalmasakat ugrani.
9/10
nikomin 2010 máj. 04. - 00:25:27 9/10
(2580/3565)
Sacrifice nézettség végsõ számok: 1.892M nézõ
10/10
g413qi2 2010 máj. 03. - 20:55:07 10/10
(2579/3565)
Michael McKean fantasztikusan magáévá tette a szerepet, fõleg, hogy most nem egy parasztfiú után nyomoz részegen. Kíváncsi vagyok, vajon mennyire fog mentorkodni Lois mellett, egy-két tanácsa biztos lesz, remélem azért ezt az alapot túlteljesíti.

MÁS:

Az egyik kandori Magyarország térségébe érkezett!! :)
(a 9x05 vége felé van, ha ellenõrizni akarjátok elsõ rácsodálkozásotokban)
9/10
nikomin 2010 máj. 03. - 20:45:53 9/10
(2578/3565)
Ugyan az a Web Clip az elõzõ törölve lett.

http://www.youtube.com/watch?v=17bU5Ibecng
9/10
nikomin 2010 máj. 03. - 19:48:42 9/10
(2577/3565)
********SPOILER***********

Hostage Web Clip

http://www.youtube.com/watch?v=xhHnnTkTjs4
10/10
g413qi2 2010 máj. 02. - 22:13:42 10/10
(2576/3565)
2.37 millió volt a Sacrifice nézettsége, ez még kicsit csökkenni fog, mert volt, ahol baseball-t adtak helyette. (múlt heti 2.23 volt)
10/10
g413qi2 2010 máj. 01. - 13:08:21 10/10
(2575/3565)
Chloe elbúcsúzott a szuperhõs mentori szereptõl, a justice league kezdetleges rendszerétõl és a bezárkózott, magányos élettõl is.
10/10
g413qi2 2010 máj. 01. - 11:09:38 10/10
(2574/3565)
Nem részletezte, hogy miért nem lehet (Before we were phantoms, Zod and I were unable to have a children. So we created you.). Valamelyikük szenvedhetett olyan balesetet, ami kizárta a közös gyereket; vagy gonosz, torz lelkük eltorzította testüket is (ez olyan gyûrûk urás válasz).

A címmel kapcsolatban: a részben rengeteg áldozat volt, a watchtower (ára) ezek közül a legjelentéktelenebb volt. Az áldozat szónak is több jelentése van, pl vallási, amikor az Istennek áldozatot mutatnak be, most nem errõl volt szó, vagy ott van az egyik magyar jelentése, a bûncselekmény áldozata, de ez angolban nem sacrifice, hanem victim. Amirõl itt most szó van, az elsõsorban Faora önfeláldozása (és gyerekéé), Zod gõgjében megölte, majd halálát kihasználta, ez illik legjobban a sacrifice jelentéséhez, mint a sakkban, egy bábud feláldozod a késõbbi elõny reményében. Zod realizálta is az elõnyt, a kandoriakat maga mellé tudta állítani. És persze ott van még a „sima” gyilkosság áldozata jelentés is, ebbõl is volt rengeteg, aratott a halál (Zod) a checkmate emberei között. Ha lecsupaszítjuk a sacrifice jelentését pusztán annyira, hogy valamit valamiért (ami azért már nem helyes, annyira homályosak a határai, ilyen erõvel lehetne valami valami helyett, de az már nem sacrifice, ezért erõltetett már ez a példám), akkor az egyik, ami eszembe jut: a maradék kandori a végén Clark barátságát és a földi életet az erejükért és a hatalomért, Zod-ért áldozták fel. A másik, ahogy írtad a watchtower és az adatok Chloe és Tess életéért cserébe.
10/10
g413qi2 2010 máj. 01. - 08:26:30 10/10
(2573/3565)
akkor le is hullott a lepel a vörös királynõ személyérõl
10/10
g413qi2 2010 máj. 01. - 08:25:38 10/10
(2572/3565)
9x20 Sacrifice

****SPOILER****

Elég tartalmas rész volt, elég sok minden történt. Ha a Smallville dráma lenne, akkor ennek a résznek kellett volna a konfliktusnak lennie, és az is volt, de még mennyire. Szóval ez a rész volt hivatott felvezetni a záróepizódot, okot adni a feleknek, hogy gyûlöljék egymást, és behúzzanak egymásnak. És ezt a funkcióját remekül betöltötte. Sorban néhány észrevétel: Tess felbukkanásánál a watchtower-ben végre azt éreztem, hogy valamit normálisan is meg tudnak magyarázni, nem egy levegõbõl elõkerült fotó volt a megoldás, mint az utóbbi idõben néhányszor. Tetszett, ahogy Clark Oliver-rel beszél arról, hogy a népe ügyét õ akarja intézni, teljesen superman-os volt, mind a mentalitás, mind a megfogalmazás. Viszont láttunk sok régi szereplõt, és mind jó volt, a posszibilis Chloe-szerelem, a technomókus szereplõnél kicsit túlzásnak éreztem, hogy a régebbi ügynökök követik az utasításait. Mekkora fordulat lett volna, ha Faora a pajtában azt mondja Clark-nak, bocs, elkéstél, és elrepül. A virágos szertartásról pedig az jutott eszembe, hogy gyakorlatilag semmit nem hoztak a sorozatba a kriptoni kultúrából, ami miatt Clark hiányolná a népét, ha neaggyisten az évadzáróban mind meghalna. Amikor Waller elrabolta Faorá-t, akkor azon röhögtem, hogy mekkora hibát követett el, Zod kegyetlen bosszút fog állni, már csak a gyerek miatt is, de mint kiderült, nem is tudott róla. A megszûnõ szívdobogás-hallgatás után azt hittem, hogy felgyújtja azt a raktárat, de végül is mást gyújtott fel. A Waller-es résznél mutathatták volna slow motion-ban, ahogyan visszaereszkedik a földre Clark ütése után. A nyomjelzõ parazita kicsit túlzás volt, de még belefért a sorozat science fiction jellegébe (éppen hogy csak, de csak mert jó kedvem van), a Chloe doktornéni nekem már sok volt. Az utolsó jelenettel nem az volt a bajom, hogy mindenki repül, kivéve ugye Clark-ot, hanem úgy éreztem, elveszett egy kevés feszültség Z és Clark között (vitát követõ elsõ találkozás minimális konfrontálódással).
Amolyan felvezetõ, töltelékrész volt, ezért nem fogjuk említeni az évad kedvenc részei között, de nagyon magas elvárásaimnak megfelelt, jól (inkább nagyszerûen) összerakott, jól (dettó) kivitelezett rész volt.
9/10
nikomin 2010 máj. 01. - 03:40:30 9/10
(2571/3565)
*********Spoiler*********
9.21 Hostage Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=YlWiX2BlE_s
és a Red Queen is kiderül belõle.

************9.20 Sacrifice*************

A rész nekem bejött,Clark alig szerepelt benne és ez nem is zavart,Faora állapota egy kicsit a semmibõl jött,bár mondjuk szerintem már megszokhattuk hogy Offscreenville-ben történnek az igazán érdekes dolgok :)
Rég fordult elõ velem hogy a monitor elõtt kiabálok az éjszaka közepén hogy Clark mentsd meg és ne más valakivel foglalkozz te..... Amikor eltûnt Zoddal,szerintem lehetett sejteni hogy nem lesz szerencséje és Zod is megkapta a végsõ lökést.Egyenlõre ennyi...
9/10
nikomin 2010 ápr. 29. - 15:17:46 9/10
(2570/3565)
*********SPOILER***********

Exclusive First Look: The big SMALLVILLE season finale showdown!

http://ausiellofiles.ew.com/2010/04/29/smallville-season-finale-showdown/
eva0214 2010 ápr. 29. - 11:04:49
(2569/3565)
Összebalhézott az idõsebb Luthor-ral, aztán kiment a pajtából és összeesett :(
goora 2010 ápr. 29. - 10:49:58
(2568/3565)
szia!
Egy kis segítséget kérnék. Akár hányszor néztem ezt a sorozatot, mindig sikerült lemaradnom arról, hogy hogyan is halt meg Clark apja. Elmesélné nekem valaki, hogy hogy halt meg? Köszike
9/10
nikomin 2010 ápr. 29. - 01:37:18 9/10
(2567/3565)
******SPOILER******

***Ausiello***
Question: Smallville fans are absolutely dying to know the identity of the mysterious red queen. What can you tell us? —Alex
Ausiello: Two things: 1) She’s someone we know, and 2) Make sure you watch the May 7 episode.
10/10
Sheila85 2010 ápr. 28. - 14:44:50 10/10
(2566/3565)
*******SPOILER*********

Seems like Clois sex is on the table on Smallville. Is it going to happen this season? — Erin
ADAM: As you point out, both Lois and Clark definitely seem up for it. As for whether they'll actually seal the deal this year, there's just one little problem, according to executive producer Brian Peterson: "They keep trying, but sadly and ironically, the Blur has come between Lois and Clark [to prevent them from] ever consummating their relationship." I'll leave you to argue (cry?) about Peterson's use of the word "ever."