Téma: Smallville

9/10
nikomin 2009 nov. 27. - 18:19:33 9/10
(2005/3565)
Szeretlek ingyenfilmes
9/10
nikomin 2009 nov. 27. - 18:14:56 9/10
(2004/3565)
Ingyen filmes nagypapáról van szó,nem Susiel86-ról tõle elõre is bocsi.
9/10
nikomin 2009 nov. 27. - 18:10:31 9/10
(2003/3565)
Mikor megláttam ezt a képet kb én lenni ilyen ***Végre elkapja valaki Oli grabancát(és jó fiú) shalalala (bírom Olivert de ez nekem olyan fétisem mint hogy végre Clark elkapja Tess nyakát,bár annak jobban örültem volna ha Clark vágja földhöz egy icipicit de sebaj.)

Oliver vadász sapkája : ha ráadnák azt a szépséges sapekot legalább Clark kiröhöghetné:én menjek szabóhoz,inkább te néz tükörbe :)

--------------------------------
Vissza fogom magam,és nem szólók be feleslegesen ennek az eszement állatnak itt alattam.1,2,..3,4,...5,...
10/10
g413qi2 2009 nov. 27. - 17:30:25 10/10
(2002/3565)
A kövi részben kap majd Oli új jelmezt, hát eléggé hasonlít a régire.
10/10
g413qi2 2009 nov. 27. - 17:05:37 10/10
(2001/3565)
Ilyenkor úgy felidegesít, hogy az Injustice-ban mit mûveltek Parasite-tal és Livewire-ral.
9/10
nikomin 2009 nov. 27. - 15:42:12 9/10
(2000/3565)
Egy kis újdonság. Dr.Fate Stargirl,Hawkman+Oliver
http://ausiellofiles.ew.com/2009/11/27/smallville-doctor-fate-stargirl-hawkman/
10/10
Sheila85 2009 nov. 26. - 21:22:38 10/10
(1999/3565)
„Amit egyáltalán nem szeretnék látni, az az, ahogy Clark megszelidíti Zod-ot.”

Na ebben egyetértünk, ez szerintem is irtó gáz megoldás lenne. Zod-ot hagyják meg továbbra is negatív karakternek, úgy, hogy egy esetleges 10. évadban is szerepeljen. Én azt a megoldást díjaznám, ha a sorozat végére a Fantom Zónában lévõ Zod, és a klón Zod valamilyen módon eggyé válna, így szerezve képességeket, és ezáltal válna azzá a Zoddá, akit a Superman II-ben megismerhettünk. A többi kandoritól pedig valahogyan meg kellene szabadulni, mert azért az írók mégsem hagyhatnak több 100 Krypton-i emberkét a Földön kóborolni. Érdekelne, hogy vajon a T-mobil gömb elpusztításával a klónok eltûnnek-e?

Engem egyáltalán nem érdekel, hogy Chloet, hogy írják ki (életben marad-e vagy kínhalált hal), a lényeg az, hogy megszabadulunk tõle. Bár az írókat ismerve biztos hõst vagy mártírt csinálnak belõle, és majd ismét azt várják a nézõktõl, hogy felejtsék el az összes piszkos kis húzását és tekintsenek rá nagyobb hõsként mint Clarkra, ezért aztán ezen a téren elég alacsonyak az elvárásaim. Mindenesetre szerintem annál nagyobb baromságot már nemigazán tudnak kitalálni, mint amit Lanaval tettek.

Amúgy szerintem tökmindegy, hogyan szabadulnak meg tõle, mert azon Chloe-fanatikusok, akik csak miatta nézik a sorozatot elég valószínû, hogy Chloe távozása után már úgysem nézik tovább a Smallville-t, akkor pedig már mindegy, hogy hogyan távozik vagy nem?
10/10
g413qi2 2009 nov. 26. - 20:19:17 10/10
(1998/3565)
A kis Chloe mindenkinek sokkal jobban a szívéhez nõtt, mint Kent mama. Nem csak azért mert sokkal többet szerepelt, hanem azért is, mert még elõtte van az élet. Kent mama leélte élete nagy részét, felnevelte a fiát, nagyjából mindent elért és megcsinált az életben, amit akarhatott, õ már normális esetben nyugdíjas lenne. Chloe még mindezek elõtt van, és én szeretném, hogy távozása esetén normálisan távozzon, valamilyen rendezett élet reményével. Akkor az utolsó három részben szerepeljen egy kicsit többet a szokásos másfél percnél, és szépen búcsúztassák el, vagy öljék meg véres kegyetlenséggel. Jó lenne, ha a második félidõben egy kicsit változtatnának a karakterén, engem nem zavar annyira, hogy kémkedik mindenki után, de az igen, hogy csak ilyen kontextusban láthatjuk. Amit egyáltalán nem szeretnék látni, az az, ahogy Clark megszelidíti Zod-ot.
10/10
Sheila85 2009 nov. 26. - 20:03:10 10/10
(1997/3565)
Az, hogy Chloe esetleg nem fog szerepelni a 10. évadban, még nem jelenti azt, hogy a 9. évad hátralevõ részeiben a készítõknek rá kellene koncentrálniuk. Például amikor Martha a 6. évad végén elment Washingtonba, õ sem szerepelt sokat a távozását megelõzõen, sõt mondhatni az évad folyamán fokozatosan szorították háttérbe. Lehet, hogy Chloeval is ez fog történni, mivel ha azt vesszük az évad során eddig gyakorlatilag 5-6 percet ha szerepelt epizódonként (ami megjegyzem, engem egyáltalán nem zavar). A 8. évadban az egész fõszál (elõbb Brainiac, majd Davis) rá volt kihegyezve, és szerintem az bõven elég volt. Épp itt az ideje, hogy más karakterek is elõtérbe kerüljenek (pl. Zod, Lois, Tess).
10/10
g413qi2 2009 nov. 26. - 20:02:32 10/10
(1996/3565)
Az elsõ repedés a falon, a második utalás, az elsõ direkt (a Sulivan Place az elsõ).
A ksite-on a Warrior-ra teszik Zatanna visszatértét, de ott nem írnak szerelmi háromszögrõl. Az nem lehet, hogy a Warrior Angel lesz a szerencsés, akibe Chloe és Zatanna is beleszeret?
A kettõzõdés jó ötlet, végre megmutathatnák, milyen lenne a romantikus Blur, amikor egy pillanat alatt körbepakolja Lois-t pár száz rózsával, aztán Lois Clark orra elõtt enyeleghetne a telefonon a Blur-rel. De ekkor sem találkozhatnának normális módon, mert Clark arcát hordaná a másik is.
10/10
Sheila85 2009 nov. 26. - 18:24:13 10/10
(1995/3565)
Chloe-val kapcsolatban én is hallottam, hogy állítólag a készítõk megvették rá a jogokat, de utána olvastam valamit arról, hogy mégsem áll szándékukban felhasználni a karaktert a képregényben. Tehát annak ellenére, hogy a DC Comic megszerezte a jogokat, ha jól tudom (bár lehet, hogy tévedek) még nem szerepeltették a karaktert a képregényekben, így aztán Chloe egyenlõre nem is része a Superman-mítosznak (azaz a Smallville világán kívül nem létezik).

„Szerintem ha valami ilyesmi lenne:
1,Zatanna segítséget kér/meglátogatja Clarkot és Lois féltékeny lesz aztán megpróbál Clark után kémkedni.
2,Zatanna varázsol valamit és abból lesz a galiba.”

Én inkább az utóbbira tippelnék, mert ha már Zatanna, akkor egybõl valamiféle varázslatra gondolnék. Eszembe jutott például, hogy az Idol utolsó jelenetében Clark azt mondja Loisnak, bárcsak egyszerre két különbözõ személy lehetne. Baromira bírnám, ha Zatanna teljesítené Clark ezen kívánságát, és mondjuk kettõ lenne belõle(Clark Kent és a Blur). Biztos jó sok vicces jelenet születne ebbõl:)
Amúgy szerintem Oliver és Zatanna jól mutatnának együtt.
10/10
g413qi2 2009 nov. 26. - 17:16:52 10/10
(1994/3565)
Szerintem akkor fog többet szerepelni még Chloe, ha a 10. évadban már nem lesz, mert akkor normálisan ki kell írni, és biztosítani neki valamilyen majdnem normális jövõt. Chloe egyszer már majdnem szerepelt a képregényben, de aztán elvetették az ötletet. Most indult új Superman-sztori Secret Origins címen, abban fiatalok még, talán abban már szerepelni fog.
9/10
nikomin 2009 nov. 26. - 17:03:06 9/10
(1993/3565)
Nekem is jobban tetszene a klasszikus háromszög,de azért kíváncsi vagyok hogy fog bekavarni Zatanna a Clois kapcsolatnak figyelembe véve hogy múltkor még úgy tûnt hogy Oliver az esete inkább,illetve ha nem tartós károkat okoz és csak erõsebbé teszi a kapcsolatukat a rész végére(és majd valamikor felébredek mert az írók imádják a drámát :( ).
Szerintem ha valami ilyesmi lenne:
1,Zatanna segítséget kér/meglátogatja Clarkot és Lois féltékeny lesz aztán megpróbál Clark után kémkedni.
2,Zatanna varázsol valamit és abból lesz a galiba.
10/10
Sheila85 2009 nov. 26. - 16:12:59 10/10
(1992/3565)
A Clois szerelmi háromszögrõl én is hallottam, de egyenlõre a részleteket nem ismerjük. Lehet, hogy valójában a Lois/Clark/Blur háromszögre céloztak, ami mondjuk engem egyáltalán nem zavarna, mivel klasszikus része a Superman történetnek. Sõt, szerintem elég vicces lenne, ahogy Clark önmagára féltékenykedik:)

Metallo visszatérésének örülnék, mert bírtam a karaktert. Kíváncsi vagyok, vajon Tess fogja-e életre kelteni Toyman segítségével azért, hogy megállítsa Zodot. A repüléssel kapcsolatban pedig sajnos olyan érzésem van, hogy legfeljebb a sorozat utolsó epizódjában láthatjuk Clarkot repülni, mivel ha jól emlékszem, a producereknek volt egy olyan kijelentése, miszerint a repülés az utolsó lépés ahhoz, hogy Clark Superman-né váljon. Így aztán tartok tõle, hogy Clark még jó darabig föld közelben marad.

Amúgy ha lesz 10. évad, mikorra várható annak bejelentése? Esetleg valamikor januárban vagy február elején?
10/10
Sheila85 2009 nov. 26. - 14:10:43 10/10
(1991/3565)
Én leginkább valami jó kis Lois és Clark vagy Zod és Clark spoilerre várok. Az, hogy mi lesz Chloe-val egyáltalán nem érdekel. Mindenesetre bízom benne, ennek az évadnak a második felét nem fogják úgy elcseszni mint az elõzõt azzal, hogy megint túlságosan Chloera koncentrálnak Clark helyett. A 8. évadnak is az tett be, na meg persze a Lanas hülyeség. Én abban bízom, hogy az évad második felében többet foglalkoznak majd a Zod-szállal és ezáltal Clarkkal is.

A szünet utáni részek közül a legjobban a kétrészes epizódot várom, mert bevallom a Disciple és a Warrior az eddigi spoilerek alapján nemigazán fogott meg lévén, hogy az elõbbi egy Oliver, az utóbbi pedig egy Chloe-centrikus epizódnak ígérkezik, így aztán nem várok sokat tõlük.

Olvastam, hogy a Warrior-t állítólag AM rendezi. Mindenesetre remélem most nem jut eszébe az az ostoba ötlet, hogy megint Clark kárára változtat a forgatókönyvön mint ahogy azt a Power-ben is tette.
10/10
g413qi2 2009 nov. 26. - 12:34:28 10/10 Előzmény nikomin
(1990/3565)
Mostanában elég fukarul bánnak a spoilerekkel, már hetek óta nem volt semmi normális hír, csak a JS és az epizódok sorrendjének változtatásai futnak már mióta. Ennél egy fokkal jobb a Chloe-hírek, de az lenne az igazi, ha Clark és Lois híreket kapnánk.
9/10
nikomin 2009 nov. 26. - 12:18:14 9/10
(1989/3565)
A dead like me lezáró film még meg is van valahol,a sorozat is megvolt de az felszívódott.

Azért nálam még az a videó se übereli szegény H.Jimmy 007-es mutatványát.Mert még azon a linken kínomban röhögök hogy ekkora hülyéket,a James Bondoson csak sírni tudnék.

Chloe szerelmi élete se,de még simán se érdekel mi van vele,de ha nincs ló jó a szamár is :).

Múltkor azon akadtam fenn kicsit hogy Brian Peterson olyasmit mondott hogy úgy tekintenek Chloe-ra mint Mária Magdolnára,Clark életében.
9/10
nikomin 2009 nov. 26. - 08:57:41 9/10
(1988/3565)
Dr.Fate feleségét írja a 2 rész elsõ felébe az Imdb,a trailerben láttuk Sandman-t,Green Lantern gyûrûjét akkor talán õ is valamilyen szinten megjelenik,és ha még többen csak a képen fognak látszani az se rossz.

a Chloe-s spoiler: még a végén kiderül,hogy a srác neve George lesz mint az alternatív verzióban és nem Steven,és akkor nem egy újrahasznosított színész lesz hanem olyan akire Clark emlékezhet az Apocalypse-bõl.Azaz Chloe nagy Õ-je.

Clarkról miért nincs spoiler,nem Clois-ról bár arról se lenne rossz mert az is lenne legalább valami.Pffff
9/10
nikomin 2009 nov. 25. - 21:52:54 9/10
(1987/3565)
57 nap múlva Disciple.(ha nem változik) :((
10/10
g413qi2 2009 nov. 25. - 21:49:07 10/10
(1986/3565)
Most nincs kedvem ilyen hülyeségen vitatkozni és kekeckedni. Egyik ismerõsöm, aki matekórák után fejtegette mindig ezt a bölcsességet, így válaszolt volna: Mi az esélye, hogy egy férfi hamarabb válaszolt volna mint nikomin/Susiel86/ti/egy nõ? 50% mert vagy hamarabb válaszol, vagy nem.