Téma: Smallville

10/10
Sheila85 2010 febr. 20. - 17:41:07 10/10
(2345/3565)
Persuasion nézettség: 2.42 millió nézõ
10/10
g413qi2 2010 febr. 20. - 15:47:09 10/10
(2344/3565)
Meglepõdtem Alia megölésén, azt vártam volna, hogy elmenekül és valamikor az évad vége felé konfrontálódik majd Clark-kal, ha sikerül egy csekély kis szupererõt valahogy összenapoznia magának. Az évadnyitós szupererejére csak az lehet a magyarázat, hogy a nagyon bebugyolált teste miatt csak kevés sárga napsugár érhette, és maradt valamennyi ereje, és eleve éjszaka érkezett, amikor kicsit kevesebb a napsugár. Faora pedig nem tûnik olyan eleve gonosz típusnak, a nem klón Zod elég rendesen meghülyíthette a nem klón Faorá-t, Alia sokkal õrültebb, vagy gonoszabb volt. A kriptoni értékrend bemutatása is jól sikerült, ahogy Zod követi a természeti törvényeket, mert muszáj megbosszulni Clark papájának halálát, hiába van szó a szeretett katonája életérõl, ezt Zod tiszteletes nagyon jól eljátszotta (mármint színészileg).
Kent mama és mindenki természetesnek veszi, hogy Lois és Clark össze akarnak házasodni, ez is tetszik.
9/10
nikomin 2010 febr. 20. - 09:15:36 9/10
(2343/3565)
***SPOILER****
9/13 Persuasion

Engem kilóra megvettek ezzel a résszel.Engem például nem zavart a kontraszt a két stílus között valahogy én úgy vettem hogy a résznek volt egy világos fele és egy sötét (jing és jang)amik néha egy kicsit keveredtek.
-Clark menekülése a házból és amilyen képeket vágott néha, vagy mikor Clark végre relaxált volna egy kicsit Lois mondott valamit megint amitõl Clark kifutott volna a világból. :))
-Zodtól néha a hideg futkos a hátamon,ezzel az enyhén beteges pszichopata és már kukkoló stílusával... tetszik.
- Bad Clark nekem nagyon bejött,azt hogy élve akarta szétporlasztani Tess-t,vagy azt a hideg stílusát :))
-Nem volt tényleg tökéletes az a tûzkör magasságban igaz,de legalább nem volt szabályos kör. :) Azért pont egy benzinkút mellett egy kicsit érdekes.
-Végre kiderült ki ölte meg Jor-El-t mondjuk nekem nem volt meglepetés szerintem már a Pandora óta lehetett tudni 100%-ra.
-Az utolsó jelenet és a zene alatta :)) a tornyoknak kampec(bár mellékesen kíváncsi lennék haltak meg-e ott emberkék)
-Tess-t szokás szerint szeretjük legyen az b*tch vagy éppen az életét féltõ nõ.
-A temetés jelenet megint bejött a zenével együtt.
-Emil lazulása is jó volt.
-Chloe kegyetlenségét Loissal szemben,bár a "eredeti" Lois valószínûleg simán kiütötte volna.
-Lois meg úgy ahogy volt.

És most mint egy 5 éves kiélvezem ezt a pillanatot : Megmondtam hogy a csaj az Faora (Doomsy klón mamája)
10/10
g413qi2 2010 febr. 20. - 08:21:05 10/10
(2342/3565)
9x13 Persuasion, ha már a kétórás részt egynek vettem, akkor maradok ennél a számolásnál

****SPOILER****

Nem az a rózsaszín, vattacukor rész volt, amire mindenki számított az elõzetes infók alapján. A legnagyobb bajom a résszel az éles kontraszt a történet akció és romantikus vonala között, ami szerintem rendkívül diszharmonikusra sikerült. Az akció jelleg dominált a romantikus részek felett, talán bölcsebb lett volna ezeket a történéseket két külön részben megcsinálni, egy csak romantikus- és egy puszta akciórészben. Szerintem simán elbírt volna két külön részt is. Akkor fogom a kis baltám és elkezdem a szõrszálhasogatást:
- volt egy kis közös nyomozás az elején, pozitív
- volt egy Lois-elkapás, de most tényleg volt értelme az ölbe vevésnek, szép esés lett volna, pozitív
- visszatér a torony, és komolyan is vették, pozitív
- amikor Lois az eljegyzést fölhozta elkezdett szólni a cápás taramdandam, pozitív
- Lois fõztje Shelby-nek sem kell, pozitív
- részletek könyörgöm, Chloe ablakot nyitott a súrolószer miatt, de az ajtó sem csukta be, negatív
- ha már ennél a jelenetnél tartunk, a fogkefe kicsit túlzás volt, negatív
- maradjunk még itt egy picit, azt hittem, hogy Chloe kommandós egyenruhában, álcázó festékkel az arcán, egy mesterlövészpuskával a vállán fog vigyázni Clark-ra, de ez az én kis elképzelésem az extrém vigyázásról
- Zod akcentusa és mimikája újra zavar, negatív
- láthattuk a sorozat 3. (!!!) életszerû verekedését (kivéve az utolsó mozdulatot), valahogy mindegyik nõi bunyó volt, pozitív és pozitív
- arra nem számítottam, hogy Clark magát is hipnotizálni fogja, szeretem a mérges Clark-ot, jobb fej a kriptonittal megbolondított, mint a józan, pozitív
- a Tess csapdába ejtõ tûznek magasabbnak kellett volna lennie, ezt még egy köszvényes nyugdíjas is simán átugrotta (átlépte) volna, negatív
- a temetési szertartáson nagyon tetszett, hogy saját rituálét találtak ki, két apró hibácska volt, a totál képen a fémmáglya a vezetékekkel nem tetszett, és Zod tiszteletest is kicsit kicicomázhatták volna másképp, de azért pozitív
- a Lois-Clark zárójelenetnél csókot vártam, negatív
- a torony búcsúja, Clark rockzenére rosszalkodik, muy bien
A Tess versus Chloe verekedéstõl a rész egy magasabb sebességbe kapcsolt mind látványban, mind intenzitásban, az utolsó tíz perc nagyon zseniálisra sikerült.
9/10
nikomin 2010 febr. 20. - 03:19:35 9/10
(2341/3565)
9/10
nikomin 2010 febr. 19. - 18:36:27 9/10
(2340/3565)
‘Smallville’ Preview: Off to Wed, Off to Bed?

http://www.fancast.com/blogs/2010/tv-news/smallville-preview-off-to-wed-off-to-bed/
9/10
nikomin 2010 febr. 19. - 00:06:34 9/10
(2339/3565)
:))
Azt leszámítva hogy ez és a jetis kép min.3 vagy max.5 éve készült,és megjegyzem még akkor is voltak rengetegen akik hihetetlenül szexinek találták,szerintem nincs abban semmi baj ha netán egy megrendezett dolog volt istenem reklámnak jó ez mégse egyenlõ Paris Hilton bugyi vagy b.nélküli villogtatásával.

<--ha beteszi akkor ez egy paparazzi kép.

Kristin Kreuk A Chuck 4 részes szerepe után lehet hogy most meg a Fringe(Rejtély)címû sorozatban fog feltûnni. Addig köröz míg a végén kap egy saját sorozatot.
10/10
g413qi2 2010 febr. 18. - 16:52:36 10/10
(2338/3565)
Ez a hozzászólás azon hímnemû egyedeknek szól, akik nem látták a múlt heti részt.
<--Õ volt a múlt heti sztárvendég, DE nem volt nála gitár. Bánjátok már, hogy nem néztétek?
10/10
g413qi2 2010 febr. 18. - 16:49:49 10/10
(2337/3565)
Amíg még Zatanna aktuális, néztem egy filmet, és valahogy olyan ismerõs volt a férfi fõszereplõ, és a nõi fõszereplõ testvére, de nem tudtam rájönni, hogy melyik filmben láttam már õket. A film végén gondoltam csak nem hagyom annyiban, és kiderítem, hogy miért volt ismerõs a csaj, a stáblistán megnéztem a nevét és rákerestem az imdb-n. Abból, ahogy kezdtem a hozzászólást, már kitalálhattátok, hogy Serinda Swan játszotta a nõi fõszereplõ testvérét. Úgy tudtam, hogy valahol láttam már. Aztán gondoltam megnézem, hogy a férfi fõszereplõ honnan lehetett ismerõs, mint kiderült, õ Ryan Kennedy volt, vagy ahogy ezen a fórumon inkább ismerik, Cosmic Boy.
9/10
nikomin 2010 febr. 18. - 09:21:21 9/10
(2336/3565)
Utána nekem is eszembe jutott Tess és Chloe úgyhogy én a voksom rájuk teszem,fõleg hogy volt valahol egy olyan spoiler hogy együtt fognak dolgozni.

Szerintem ez a kép a tipikus egye-fene legyen a fotósnak egy jó napja kép és pózolt egyet(vagy a fotós kérdezett és nem csak a képébe nyomta a kamerát),nem mint a legutóbbi ilyen ahol úgy lehajtotta a fejét,és fejébe húzta a sapkát hogy csodálkozni lehetett hogy 1,nem megy neki valakinek,2, hogy a feje nem bukkan ki a sapka másik végén.
9/10
nikomin 2010 febr. 18. - 07:52:37 9/10
(2335/3565)
*******Spoiler*******

Question: In light of Smallville not being renewed for the next season yet, I am feeling down! I need some juicy scoop to feel better! —Anibal
Ausiello: Two characters will soon discover each others’ secret identities.
na ebbõl sok kiderült.

Hol van már az a "Jeti stílus" (Tom Welling-et lekapták a Vancouver-i reptéren Feb.16.-án)
http://www.accidentalsexiness.com/2010/02/17/spotted-tom-welling/
10/10
Sheila85 2010 febr. 17. - 18:38:11 10/10
(2334/3565)
******SPOILER*******

What's coming up for Chloe on Smallville? — Robin
ADAM: Allison Mack tells us that even though she'll be back at the Daily Planet later this season, don't expect to see her behind a desk. "I think the journalist in Chloe is something that she finds in her work at Watch Tower now," Mack says. "Chloe just wants to know the truth. Now that she recognizes how corrupt the Daily Planet and the media is, she's doing things on her own and you really see her desire to change the world... come out in her experience at Watch Tower and working with the Justice League."

http://www.tvguide.com/News/MegaBuzz-Lost-Glee-1015069.aspx
10/10
Sheila85 2010 febr. 16. - 23:50:26 10/10
(2333/3565)
Elég érdekes fejet vág mindenki, Clark dühösnek tûnik, a többiek pedig mintha rémültek lennének.
10/10
Sheila85 2010 febr. 16. - 20:38:59 10/10
(2332/3565)
Smallville: I'm told it's very likely that Smallville will return for another season, given that it is pulling in solid ratings (by CW standards)—an average of about 2.5 million on Friday nights. So why no Smallville pickup today? According to insiders, it's possible they are still finalizing deals with the actors and also want to announce Smallville's pickup separately, while also setting an end date, as it may be the final season.

Forrás: http://uk.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b167273_cw_picks_up_five_shows_what_about.html
9/10
nikomin 2010 febr. 16. - 20:25:44 9/10
(2331/3565)
A CW berendelt a következõ évadra a Smallville jelenleg nincs közte. Na majd meglátjuk mi lesz.

http://ausiellofiles.ew.com/2010/02/16/scoop-cw-renews-supernatural-gossip-more/
10/10
Sheila85 2010 febr. 16. - 18:38:36 10/10
(2330/3565)
********Spoiler******

Have you got a happy scoop on ‘Smallville’s Lois and Clark? I hope they’re not heading for a break-up, as some are thinking. Please reassure me. – WendySue
Yeesh, who is thinking that? Not only are they a couple through “Escape,” but romance is still on the table when Mrs. K (played by Annette O’Toole) resurfaces toward season’s end. “Martha is coming back at a time when Lois and Clark are still trying to figure out their relationship,” says exec producer Brian Peterson, “and doing that under mother’s watchful eye is going to present a new dynamic for them.”
10/10
g413qi2 2010 febr. 15. - 22:41:01 10/10 Előzmény Sheila85
(2329/3565)
Hát ez meg mi??? Vagy ötszöri megnézés után sem tudom elképzelni, hogy ez ilyen formában benne lesz a Persuasion-ban. Olyan csajos romantikus film hangulata van, amit férfiember csak némi kompenzációért cserében néz meg. Az én tippem a történéseket illetõen: Lois Clark tudta nélkül kezdi el szervezni az esküvõt, Clarky pedig meglepõdik, hogy miért gratulál neki mindenki valamiféle esküvõ miatt.
10/10
Sheila85 2010 febr. 15. - 21:26:40 10/10
(2328/3565)
„Zod meg ha jól tudom már minden részben benne lesz.”

Zodnak elméletileg már a Warrior-ban is szerepelnie kellett volna, mivel CB 16 epizódra szerzõdött, és eddig csupán 6 részben láthattuk (Savior, Rabid, Crossfire, Kandor, Pandora, Disciple). Így aztán elõfordulhat az is, hogy a Persuasion-ban sem lesz benne. Mindenesetre van egy olyan érzésem, hogy a készítõk a Zod sztorit nem fogják lezárni ebben az évadban, hanem inkább folytatják a 10.-ben.
9/10
nikomin 2010 febr. 15. - 20:37:14 9/10
(2327/3565)
Looooooooooooooooooooollllllll :D

Azért én is remélem hogy Lois nem fogja eme kis kalandját elfelejteni, na meg hogy fogja ezt Clark megúszni épp bõrrel jajjj. :))

Azért jó lenne ha Lois táncolása közepette sétálna be Clark, mert ha addig nem is akkor ezután lehet hogy bepánikolna és világgá rohanna,vagy Shelbyvel kiköltöznének Jor-El-hez az erõdbe :))

Tetszett hogy belevették Lucy-t,Marthat,és Sam Lane-t (még ha csak "telefonbeszélgetés" formájában),bár a végén lesz mit kimagyarázni miért is nem lesz esküvõ.

Zod meg ha jól tudom már minden részben benne lesz.
10/10
Sheila85 2010 febr. 15. - 20:18:24 10/10
(2326/3565)
Szerintem marha jó lesz ez a rész!!! Már alig várom a szombat reggelt. Ha Lois így fel van pörögve, kíváncsi vagyok vajon milyen lesz Chloe. Lehet, hogy kölcsönveszi Oliver íját, és azzal vadászik Tessre. :D

Nem tudom, hogy Zod szerepel-e az epizódban, de bírnám, ha õ is megkergülne.
Érdekelne, hogy vajon mitõl térnek végül észhez.