Téma: Smallville

9/10
nikomin 2009 okt. 27. - 21:37:59 9/10
(1825/3565)
9/10
nikomin 2009 okt. 26. - 22:50:27 9/10
(1824/3565)
Szerintem nem lesz annyira fiatal,a másik dolog meg hogy Clark szerencsére szanaszét jelölte Metropolist(ez ritka hülyén hangzik),és még a Relic után szerintem megszülethetett az agyában a vészforgatókönyv arra az esetre ha gyermeke lesz valaha és ha a Kriptonnal történik valami.Én ezt csak a hivatalos tartalom miatt gondolom.

Itt is van.
JOR-EL APPEARS IN SMALLVILLE — Jor-El (guest star Julian Sands) mysteriously arrives at the Kent farm searching for his son, Kal-El, but meets Chloe (Allison Mack) instead. Convinced the Blur is Jor-El, Zod (Callum Blue) enlists Tess’s (Cassidy Freeman) help in finding him to force him to reveal the secret to his powers. Clark (Tom Welling) realizes Jor-El is alive and on Earth and races to find him before Zod does.
10/10
Sheila85 2009 okt. 26. - 22:45:59 10/10
(1823/3565)
Szerintem is az lett volna a legjobb megoldás, ha Doomsday-t a Fantom Zónába zárják. Amikor Clark az erõdben megnyitotta a portált simán odaküldhette volna, ha Chloe nem lép közbe, és mégcsak újabb fantomok sem szabadultak volna el. Az a megoldás pedig, hogy mélyen eltemetik a föld alá, szerintem csak ideiglenes, mert elõbb vagy utóbb úgyis elõ kell kerülnie onnan, bár nem hiszem, hogy ez a sorozatban még be fog következni. Megölni pedig nem lehet, mivel halhatatlan, így szerintem a Fantom Zóna jelentette az ésszerû megoldást. Különben is, ha oda zárják be, akkor megölhette volna a többi ott lévõ bûnözõt.

Így a listát olvasva tényleg elég durva az, amit Chloe tett:)
9/10
nikomin 2009 okt. 26. - 22:35:22 9/10
(1822/3565)
Szerintem Jor-El tudni fogja hogy a fiacskája már nem éppen gyerek.Én inkább abban reménykedek,hogy 2-3 percnél több lesz a közös jelenetük és kiderül hogy több bennük a közös mint az L kezdõbetûs keresztnevû nõk. :)

Zoddal kapcsolatos reakciójára kíváncsi vagyok.Szerintem inkább nem fogja tudni hova tenni,mert akit õ megismert Zodot az régen elfoglalta volna a Földet és kiirtott volna mindenkit,fõleg hogy nem is egyedül jött.

A lista (eleje) nálam egy jó poén,bár valószínûleg az írója komolyan gondolta.
9/10
nikomin 2009 okt. 26. - 22:01:00 9/10 Előzmény nikomin
(1821/3565)
Ezen szakadok 2 perce(valszeg mert ritka hülye humorérzékem van.) most találtam az IMDb-on.

Let me get this straight! This is how you help a friend become a hero again:

1. Drug him!
2. Lock him in a coffin!
3. Taunt him about killing a man!
4. Unleash a dog on him that could potentially kill him.
5. Undress him and leave him shoeless (WTF??)
6. Hire thugs to attack him.
7. Shot at him in a public street where other people could get hit in the crossfire.
8. Stage a fake death!
9. Hire actors to pretend to be police officers, which is a fedreal offense.
10.make your friend look like he went bankrupted in less than 20 seconds.
11. Put your cousin in danger just to prove your friend can be a hero, even though he has a gun in hand!
12. Stage a fake explosion.
13. WHAT. THE. HELL. WAS. THE. POINT. OF. ROULETTE? [[none]]
14. Keep this a secret from your best friend of 8 years, you know, the same best friend who you almost got killed by putting Doomsday in your basement, stopping him from putting Doomsday in the PZ and causing the death of you ex-husband, because your a self-righteous...sigh...
9/10
nikomin 2009 okt. 26. - 21:34:12 9/10
(1820/3565)
Épp az elõbb olvastam.

**SPOLIER**
Martian Manhunter-Society
http://ausiellofiles.ew.com/2009/10/26/smallville-scoop-martian-manhunter-returns/
10/10
Sheila85 2009 okt. 26. - 20:57:10 10/10
(1819/3565)
Ezt most találtam az IMDb-n PattyLaurie-tól:

http://www.imdb.com/title/tt0279600/board/thread/150246687
9/10
nikomin 2009 okt. 26. - 20:22:03 9/10
(1818/3565)
9/10
nikomin 2009 okt. 26. - 17:13:52 9/10
(1817/3565)
Nekem a Zod verzió tetszik jobban.Bár most vettem észre hogy a jövõ verziósnak az egyik tornya le van amortizálódva egy kicsit a tetején.
10/10
g413qi2 2009 okt. 26. - 16:46:47 10/10
(1816/3565)
Z egy kicsit módosított a terveken
9/10
nikomin 2009 okt. 26. - 14:13:04 9/10
(1815/3565)
Lehet hogy az lesz a vége,bár én azt is valószínûnek tartom hogy a végén diliházban köt ki.

Képek a Crossfire Speedy Promoból (videó még nincs)
http://www.kryptonsite.com/crossfirespeedy1.htm

*Megint egy bunyó :)
10/10
Sheila85 2009 okt. 26. - 10:28:18 10/10
(1814/3565)
Egyetértek mindazzal, amit írtál. Nekem nagyon úgy tûnik, hogy a 9. évadban Chloe karaktere eléggé negatív fordulatot vesz, mert annak ellenére, hogy a jó szándék vezérli, a módszerei igencsak megkérdõjelezhetõek. Számomra már ez a játék is, amit Oliverrel mûvelt túl sok volt. Ezek után már fogalmam sincs, hogy meddig képes elmenni; talán még azt is kinézném belõle, hogy õ bízza meg azt a pszichiátert az Idol-ban, akivel Lois beszélget, azért hogy megtudjon valamit a látomásairól. Azt már nem is említve, hogy a tudtuk nélkül bekamerázta a Liga-tagokat, amit egyébként abszolút etikátlannak tartok. Szerintem egy kicsit elszaladt vele a ló, és túlságosan is fontoskodó lett.
A módszereit tekintve egyre inkább hasonlít Lexre és Tessre, mert ha belegondolok õk is így kezdték, mondván, hogy mindent a jó cél érdekében tesznek. Ezzel a fajta mentalitással csupán az a baj, hogy egy idõ után elég nehéz meghúzni azt a határvonalat, amit nem szabad átlépni, mert ha azt megteszi, akkor onnantól kezdve egyenes az út a sötétségbe. A kérdés csupán az, hogy Chloe tudja-e hol van az a pont, ahol meg kell állni.
10/10
g413qi2 2009 okt. 26. - 09:18:12 10/10
(1813/3565)
Nem tudom mi bajod vele, szerintem vicces. Kicsit túlzottan is belelovalta magát, nyilván régóta gyûlt benne a feszültség. De jó lenne itt is egy ilyen pszichofórumozó. Azt nem tudom, hogy komolyan venném-e, és próbálnék komolyan válaszolni neki, vagy tovább húznám az agyát. Csak akkor van gond azzal a fórummal, ha minden második hozzászólás ilyen színvonalú.
Fanvideók kapcsán gondolom fõleg a yt-on zajlanának ilyen "csaták", ami teljesen értelmetlen, mert a videó feltöltõjének majdnem abszolút hatalma van a saját videója kapcsán, csak az értékelést nem befolyásolhatja.
9/10
nikomin 2009 okt. 26. - 02:20:21 9/10
(1812/3565)
Azt én se szerettem mikor Chloe gondolkodott Clark helyett illetve Clark mindig minden sz*rért Chloehoz rohant.Ki lehetett volna írni a soriból a 8.évadfináléjában: Jimmy temetése után,elhagyta volna Metropolist/Smallville-t és még élve úszta volna meg és max néha nézett volna be.
Most jutott eszembe amikor a 7. évadban kiselõadást tartott Lananak Íziszrõl és hogy kényszerítette térdre Rá/Ré-t a szerelme miatt.Mikor per pillanat õ is ezt fogja tenni szerintem, csakhogy Clarkon kívül az egész Ligával és nem a szerelem miatt,hanem mert mindenáron õ akarja irányítani a ligatagokat és Clarkot hiszen õ a Watchtower és nem akarja elveszíteni a hatalmát befolyását felettük. Elõre félek a Kandor-tól,hogy mit fog bekavarni Tess-el párhozamosan,Clarkkal és Jor-El-el az epicentrumban mert ahogy én látom per pillanat Chloe karakterét semmi jó nem fog kisülni belõle.
10/10
Sheila85 2009 okt. 26. - 01:28:54 10/10
(1811/3565)
Én sem konkrétan miattuk utáltam meg, de a gonosz megjegyzéseik szintén hozzájárultak, ahhoz, hogy nem bírom a karaktert. Tulajdonképpen nekem az 5. évad óta van vele problémám, azóta, hogy megtudta Clark titkát, mert úgy érzem, hogy az írók annak érdekében, hogy Chloe jobb színben tûnjön fel, nagyon sokszor inkább Clarkot áldozták fel, azáltal, hogy inkább ostobának tûntették fel csak azért, hogy Chloenak adjanak valami tennivalót.
Továbbá az is idegesített vele kapcsolatban, hogy számtalanszor beleerõszakolták a sztoriba, még akkor is, amikor aztán semmi keresnivalója nem lett volna ott (pl. 5. évadban Chloe/Clark/Brainiac az erõdben, Chloe csupán azért ment oda, hogy félrehajítsa a kriptonitot, ami szerintem totál felesleges volt, mivel csak gyengének állította be a fõszereplõt). Chloe nagyon sokszor Clark rovására tündökölt, mivel úgy tûnt, hogy Clark nem képes önállóan dönteni és cselekedni, hanem állandóan Chloe tanácsára, segítségére szorul, azaz Chloe volt az ész.

A 8. évadban kezdett elviselhetetlenné válni számomra, többek között azért, ahogy meggyilkolta azt a csávót és ahogy Jimmyvel bánt (amikor Jimmy kórházba került nem õ viselte gondját, hanem Lois, holott ez az õ kötelessége lett volna, hiszen a felesége volt; a férje helyett, inkább Davisnek hitt - akit csupán néhány hónapja ismert,- annak ellenére, hogy korábban õ maga vallotta be, hogy attól tart, hogy embereket öl) és még sorolhatnám.
Eddig a 9. évadban sem tett semmi olyat, ami miatt megkedvelném. Sõt, inkább feleslegesnek érzem a jelenlétét, mert azt, amit most csinál, Dr. Hamilton és a Martian Manhunter is elvégezhetné helyette, és nekik még csak nem is kellene minden epizódban szerepelni.
9/10
nikomin 2009 okt. 26. - 00:55:02 9/10
(1810/3565)
9/10
nikomin 2009 okt. 26. - 00:32:18 9/10
(1809/3565)
Velem nem õk utáltatták(bár ez egy kicsit még erõs inkább csak nem kedvelem) meg Chloe karakterét.Nálam az egyik fordulópont Sebastian Kane? meggyilkolása volt,és onnan folyamatosan csúszott lefelé a karakter,és ha ez így marad évad végére kimondottan utálni fogom. Az viszont érdekes,hogy ezeknek a rajongóknak igen szelektív a memóriájuk fõleg ha a kedvencükrõl van szó.Chloenak már a 1-3 évadokban is voltak érdekes húzásai és akkor Lois/ED sehol sem volt.
A durva és gusztustalan az hogy a szösszenet írója rúgatta ki PattyLaurie-t már ha igaz hogy kirúgták de az biztos hogy õ ment az egyik CW PR-oshoz linkelve és elõásva PL összes postját és azt is amiben elárulja ki is õ valójában.

Engem ez az egész a szektásokra emlékeztet,mikor a baromságaikkal próbálnak meggyõzni a bizonyított fix tények helyett.A végén még lesz egy Chlark egyház aztán a végén kollektív öngyilkosságot hajtanak végre. :)
10/10
g413qi2 2009 okt. 26. - 00:14:11 10/10
(1808/3565)
Smallville-fan maffiák? És mit csinálnak azon kívül, hogy minden fórumba beírják, hogy kit nem szeretnek, és szerintük kikrõl kellene szólnia a történetnek? Összejárnak voodoozni? Mikkel dühítettek fel ennyire titeket?
9/10
nikomin 2009 okt. 25. - 23:16:28 9/10
(1807/3565)
OFF: Nem tudom de,mintha rémlene hogy a Disney nem csak családbarát filmeket gyárt ,bár leginkább azokról híres.Szóval bármi lehetséges,lehet hogy valami jó is kisülhet ebbõl.A Spider-Man filmadaptációja nem jött be igazán és ha még énekelnének is benne kifutnék a világból. :)
10/10
Sheila85 2009 okt. 25. - 23:09:04 10/10
(1806/3565)
Szerintem elég nagy szégyen, hogy vannak olyan elmebeteg rajongók, akik ha nem szeretnek egy sorozatbeli karaktert, vagy ha nem tetszik nekik az, ahogy a történet alakul, mindjárt az azt alakító színészt/színésznõt is utálják, és mindenféle marhaságot képesek kitalálni róla. Az ilyennel az én agyamat is alaposan fel lehet húzni.

Egyszer jártam egy külföldi Smallville fórumon (a nevére már nem emlékszem, hála az égnek), de teljesen elborzasztott, amit ott olvastam. Hihetetlen volt az a gyûlölet, ami Lois Lane, és az õt megformáló ED ellen irányult. Szerencsére azóta nem jártam azon az oldalon.
A tapasztalataim azt mutatják, hogy ez a sok rosszindulat fõként a Chlark és Chlois teória híveitõl ered, akik képtelenek elfogadni, hogy végül Clark Lois, és nem pedig Chloe mellett fog kikötni, és ezért mindenféle hülyeséget összehordanak. Tulajdonképpen az õ áldozatuk lett PattyLaurie is.
A megnyilvánulásaikból leszûrhetõ, hogy egy gyerekes, civilizálatlan, unintelligens népségrõl van szó, ezért nem érdemes velük foglalkozni. A gonosz megjegyzéseikkel csak azt érik el, hogy másokkal megutáltatják Chloe karakterét (velem sikerült), mert õt viszont állandóan istenítik, és úgy állítják be, mintha maga lenne a tökély. Sõt, egyesek egész odáig elmennek, hogy azt állítják a Smallville gyakorlatilag Chloe-nak köszönheti, hogy idáig eljutott, azaz jobban érdekli õket Chloeville, mint Clark története. Szerintem az ilyenek elég szánalmasak.