Téma: Smallville

10/10
Sheila85 2009 okt. 29. - 22:16:08 10/10
(1845/3565)
Ezt a „szõke hajú szülõknek csak szõke hajú gyereke születhet” témát már én is felvetettem egy másik fórumon, sõt a neten is utánanéztem a dolognak, - és én is arra a megállapításra jutottam, hogy Clark nem lehet barna, ha a szülei szõkék, - mégsem értettek egyet velem. Jó tudni, hogy valaki, aki orvosira jár szintén megerõsítette ezt.

Amúgy érdekelne, hogy az a kép, amelyen Jor-El és Zod az erõdben látható, vajon egy múltbeli jelenet lesz-e vagy sem. Mert ha a múltban játszódik, akkor az a probléma, hogy az erõdön látszik ahogy Brainiac megfertõzte (fekete néhány helyen), márpedig erre a Krypton-on nem kerülhetett sor, így aztán ez egy logikai baki lenne.
10/10
g413qi2 2009 okt. 29. - 22:09:20 10/10
(1844/3565)
Az orvosira járó barátodtól ne kérj egészségügyi tanácsokat, két szõke embernek LEHET nem szõke hajú gyereke.
A reklám képek szerintem is a Kriptonon játszódnak (pl Jor-EL meztelen a jelben feküdve, aztán nem helyi ruhát vesz fel, hanem varr magának egy autentikus kriptoni ruhát, hogy kilógjon a tömegbõl?). Ezért simán lehet, hogy a földi egy fiatalabb változat akár barna hajjal. Szerintem a gömb inkább Jor-El találmánya, mint Zod-é, majd kiderül. A fantomok nem lennének Z követõi, miért is lennének, kapnának egy ugyanolyan erõs kriptoni testet, mint Zod-é, akkor miért követnék a parancsait. Doomy szerintem nem irtaná ki a fantomokat, azok ott röpködnének, és nem szállnának le, nehogy elérje õket Doomy. Plusz Clark sebezhetõvé vált a zónában, eleinte talán Doomy is sebezhetõ lenne, és lenne esélyük ellene.
Amikor Lois flash-el, akkor a látomásokban sok a vöröses szín, + a torony is vörös sugarat lövell magából, ez a képregényben csak egy dolgot jelenthet: Clark el fogja veszíteni az erejét, mert megbabrálják a napsugarakat. Ha Jor-El csinálta a gömböt, akkor direkt elmenthette úgy módosítva az embereket, hogy a sárga Naptól ne legyenek szupererõsek, de Z makacs és irigy, kell neki a szupererõ, és nem nyugszik amíg meg nem kapja, utána meg pláne nem. Ez az én tippem.
9/10
nikomin 2009 okt. 29. - 09:02:11 9/10
(1843/3565)
************* SPOILER********
Újabb interjú Brian Peterson-al

http://tv.ign.com/articles/104/1040030p1.html

Ez meg Ausiello pár apró részlet más csak.

Question: Will Clois move full-steam ahead on Smallville or will there be a monkey wrench that derails the train? —Murnice
Ausiello: While the relationship hasn’t exactly moved along faster than a speeding bullet, you’ll be glad to know that there are blue skies on the horizon — beginning with this week’s big smooch. “They both have a few issues, so things never go as smoothly as you think,” says exec producer Kelly Souders. “But what’s great about the relationship, because it’s sort of more adult, mature relationship, is it actually brings their issues up to the forefront, and makes them start dealing with them instead of being the younger versions of themselves, where they might not have been that conscious of it.”

Question: Will Clark ever find out about Lois’ so called “Sex Dream” on Smallville? —Lisa
Ausiello: “I would say tune into [episode 9] ‘Pandora,’” Souders teases. “Reality is relative in ‘Pandora,’ but I will say that when [Lois] goes to the future, there’s some skin there.” Souders adds that “‘Pandora’ is literally like a finale. It’s huge. You’ll see an alternate ending for everyone in the cast. You’ll see what could happen to them and the future is dramatic. You won’t be disappointed.”

Question: When will Clark put on the iconic glasses on Smallville? —Jackson
Ausiello: “There’s something coming up in these first nine episodes,” Souders reveals, “in which Clark might at least contemplate glasses.”

Question: Why has Allison Mack had so little screen time on Smallville this season? —Kathy
Ausiello: The calm before the storm, perhaps? “Chloe fans will not be disappointed,” Souders maintains. “There will be some budding romance in her life from an unexpected source.” Oliver? “I’m not saying.” In possibly related news, Souders reveals to me exclusively that during the second half of the season, “Chloe is going to meet a new hero who is not all that he’s cracked up to be.” Will this hero be carrying a DC Comics certificate of authenticity? “I don’t think we got the rights to his name cleared,” says Souders, “but it’s somebody fans of the show will be familiar with.” Guesses? Head to the comments!
9/10
nikomin 2009 okt. 28. - 19:09:04 9/10
(1842/3565)
Én is olvastam.De még az a site is sárgába(Ok) tette ahol eddig a pirosban volt mellékesen jegyzem meg 3 oldalról tudok akik írnak listát a sorik jövõjét illetõen abból kettõn zöld sávba volt egyen meg pirosban.
http://www.thrfeed.com/2009/10/tv-series-survival-guide-.html

------------------------
A Tv-guide cikkel kapcsolatban:Kíváncsi leszek Clark hogy fogja látni a jövõ eseményeit vagyis ki/mi segítségével,mármint ha jól emlékszek akkor olyasmirõl van szó hogy Lois szemén keresztül fogja látni és vizuálisan azaz nem csak Lois elbeszélése alapján.
10/10
Sheila85 2009 okt. 28. - 18:05:29 10/10
(1841/3565)
Szerintem is sokkal valószínûbb, hogy Zod és társai klónok, mintsem idõutazók, mert az eléggé bekavarna. Valószínûnek tartom, hogy a T-mobil gömbbõl kerültek ide, valahogy úgy, mint a 7. évadban Lara és Zor-El abból a kristályból. Ha jól emlékszem a szezonpremierbe mondták is, hogy emlékeznek arra, hogy vért vettek tõlük.

Ezt most találtam:

Smallville fans wary of the motives of CW Chief Dawn Ostroff should be sleeping easily. With the relatively good ratings its getting on Friday (relatively better for its network than any other Friday scripted show on any network), she’s not going to be able to cancel it. Of course, if the producers or stars don’t want to continue that’s another story.
The Renew / Cancel Index for CW shows is likely to look pretty much as it does now for several months, with Melrose Place the only show certain to be canceled and all the rest in good shape. That being the case, just like last season with Privileged I’m certain that there are entertainment bloggers out there that will raise the (false) hopes of fans (and their pageviews) with ridiculous “There’s Hope For Melrose Place!” stories.

Forrás:http://tvbythenumbers.com/2009/10/27/smallville-fans-no-need-to-fear-dawn-ostroff/31753

Ezek után már egyre valószínûbbnek tartom, hogy lesz 10. évad is.
9/10
nikomin 2009 okt. 28. - 17:29:47 9/10
(1840/3565)
Amúgy sajnálom hogy a Jor-El Jor-El találkozó elmarad,bár egy kicsivel jobban érdekel a Zod-Clark elsõ találkozás,illetve hogy bejön-e az a z elborult ötletem,hogy Zod és a bandája Klónok vagy valami hasonló ezért nincs erejük.
9/10
nikomin 2009 okt. 28. - 17:14:14 9/10
(1839/3565)
Nem tudom mért én kapásból rá gondoltam,mikor olvastam.Hát 1000x jobb mint Emil.
9/10
nikomin 2009 okt. 28. - 16:56:13 9/10
(1838/3565)
Carter/Hawkman is szóba jöhet szerintem igaz csak 2 részig lesz de anno a karakterleírásban a legszexibb,legsármosabb szuperhõsként jellemezték vagy valami hasonló.Vagy lehet hogy az illetõ még nincs is a szereplõk közt.

Az Olveres megoldással az a bajom hogy akkor már a fõbb nõi szereplõk egésze meglesz neki. :)

A Zod+Chloe:nézd meg a fiát szedd fel az apját.Ennek kb. annyi értelme van mint mikor valaki kitalálta ,hogy Jor-El és Chloe és Chloe lesz Clark mostohája ,ha már a fiával nem jött össze akkor talán az apjával igen alapon.
10/10
Sheila85 2009 okt. 28. - 16:12:13 10/10
(1837/3565)
Isten ments, hogy Chloe és Zod legyen belõle. Akkor ugyanaz történne, mint az elõzõ évadban, azaz az évad második fele megint csak Chloeról szólna, és gyakorlatilag Clark ismét mellékszereplõ lenne. Ráadásul állandóan azt hallgathatnánk a többi karaktertõl, hogy Chloe milyen nagyszerû, és nagyobb hõs, mint Clark. Köszönöm, de számomra ebbõl a 8. évad bõven elég volt. Ennél még az is jobb, ha azt kellene néznem minden részben, ahogy Oliver az íjával egy Zod céltáblára lövöldöz:)

Õszintén szólva én egyik párosítást sem támogatom. Ollie szintén képregénykarakter, így akárcsak Clarknak, neki is megvan a párja a Fekete Kanári személyében, úgyhogy ha még össze is hoznák Chloeval, az csupán ideiglenes lenne, mivel mindenki tudná, hogy mi lesz a vége. Szerintem totál idõpazarlás és felesleges dráma lenne megint egy olyan kapcsolatot erõltetni, amirõl már a legelején tudni lehet, hogy úgysem fog mûködni (lásd: Clana).

Hamiltonról azt olvastam a wikipédián, hogy õ a képregényben megõrült, és negatív karakter lett belõle, így aztán meglehet, hogy õt hozzák össze Chloeval, és mondjuk Chloe az évad végén meghal, Hamilton ettõl bekattan, és Clarkot hibáztatja mindenért.
10/10
Sheila85 2009 okt. 28. - 14:10:38 10/10
(1836/3565)
Én egy kicsit még túl korainak tartom, hogy Chloe-t bárkivel is összehozzák, hiszen Jimmy csak most halt meg. Amúgy elõször nekem is Oliver jutott eszembe, de aztán ezt találtam a neten:

Kristin on E!

Gil in Phoenix: Am I sensing a Chloe-Oliver pairing on Smallville?
„No. My Smallville source says that's not in the cards.” Source also says: "The two-part Justice Society episode is going to make Superman fans, no actually comic book fans. LOSE. THEIR. S--T." You have been warned.

Így akár még Dr. Hamilton és Zod is szóbajöhet, bár õszintén remélem, hogy az utóbbira nem kerül sor (a 8. évadban Davis bõven elég volt). Vagy az is lehetséges, hogy Chloe részérõl egyoldalú lesz ez az egész dolog.
9/10
nikomin 2009 okt. 28. - 08:52:17 9/10
(1835/3565)
Season 9 Marketing Image

http://www.kryptonsite.com/s9marketing.htm

Kép újrahasznosítás mesterfokon :( 4.évados promókép+Ken "Barbi" mellkasa+füstölgõ S=Season 9 Marketing Image
9/10
nikomin 2009 okt. 28. - 04:28:51 9/10
(1834/3565)
Smallville: Executive Producer Answers Burning Questions

http://www.tvguide.com/News/Smallville-Executive-Producer-1011283.aspx
9/10
nikomin 2009 okt. 27. - 22:35:49 9/10
(1833/3565)
Majdnem 100%-ig tökéletes(a zsinórt leszámítva).
10/10
Sheila85 2009 okt. 27. - 22:32:56 10/10
(1832/3565)
Én is nagyon várom ezt az epizódot, fõként azért, mert végre több dolgot is megtudhatunk Zodról. Úgy érzem, hogy eddig elég keveset foglalkoztak vele, úgyhogy remélem, hogy ebben a részben végre rá koncentrálnak.
10/10
g413qi2 2009 okt. 27. - 22:30:08 10/10
(1831/3565)
próbáltam jobb képet keresni a képregényes egyenruháról, de ennél jobbat nem találtam
9/10
nikomin 2009 okt. 27. - 22:25:20 9/10
(1830/3565)
:) Nem a kriptonon nem eljegyzési gyûrû van hanem ha összeházasodnak akkor a hajszínüket változtatják meg egységesre az összetartozás jeleként.

Amúgy a rész maga nagyon várós és a képeknek köszönhetõen még jobban(a hajszín dolgot,a kabát dolgot leszámítva).
10/10
Sheila85 2009 okt. 27. - 22:15:58 10/10
(1829/3565)
Hát, ezt a hajszínnel szerintem baromira elcseszték. A fiatal Jor-El-es dolog teljesen kiment a fejembõl. Habár ki tudja, talán már a Krypton-on is létezett hajfesték:)
9/10
nikomin 2009 okt. 27. - 22:08:21 9/10
(1828/3565)
Na itt kettõvel több kép van,és nagyobb.

http://www.kryptonsite.com/kandorgallery1.htm
9/10
nikomin 2009 okt. 27. - 22:03:45 9/10
(1827/3565)
Engem még az is érdekelne hogy lett Jor-EL sötét hajúból szõke. Hiszen TW játszotta a fiatal Jor-El-t és nem volt ott szõke,bár igaz nem tudnám elképzelni röhögés nélkül TW szõkén. Azon szakadnék ha Olivert nézné a fiának.
10/10
Sheila85 2009 okt. 27. - 21:56:00 10/10
(1826/3565)
Ami érdekelne, hogy lett Clark sötéthajú, amikor Lara és Jor-El is szõke volt.