Téma: Smallville

9/10
nikomin 2009 dec. 18. - 09:09:12 9/10
(2065/3565)
Disciple,Warrior.S:AJ, szerintem a sisak Hawkman-é mert ott a buzogány is.

<-Na ezt hogy hozta össze Zatanna?Meg minek?
10/10
g413qi2 2009 dec. 17. - 17:07:25 10/10
(2064/3565)
A Superman Returns szerintem nem annyira rossz, mert legalább az effektek jók. Az effektek jók, a casting közepes, a fõellenség, a sziget pedig nevetséges (magyarul a történet nagy része nevetségesen rossz, az élet Supermanus nélkül gondolat nem annyira hülyeség). De nekem a 4. Superman film is tetszik, pedig azt tényleg sokan lehúzták. Valamelyik hülyének volt pár száz fölös millió dolcsija, legalább elolvashatta volna a forgatókönyvet, mielõtt odaadta volna nekik a pénzt. Méghogy sziget. Csak óriási kutatómunka után lehetett volna ennél is nagyobb hülyeséget kitalálni.
Mi a bánat van Superman nagy lábujján? Egy kis króm. Pimp my nagylábujj.
Mielõtt elárulná Lois-nak a titkot, kötelezõ választás elé állítania, egyszerre beszélne meg vele találkozót Clark-ként és Blur-ként is, és Lois-nak döntenie kellene, hogy merre húz a szíve.
Ezek, amiket esténként írogatok, csak mindgames, a megvalósíthatóság kereteit csak szolidan feszegetik, erre mindig vigyázok. Ezért nem írok grandiózus ûrcsatákról és hódító robothadseregekrõl, világhódító tyranniszokról, csak néhány emeletel feljebb költözésrõl és szupererõ nélküli szuperhõsökrõl.
Én is valami olyan típusú ruhát adnék Clark-ra, mint amilyen a ligatagoknak van. Legyen kék és piros, és legyen simulósabb, mint a kabát, ennyi. Azért kell oda Chloe, vagy egy lány, mert a fiúk nem értenek a ruhákhoz. És persze a színekhez sem. Ha még azelõtt lesz ruhája, hogy Lois-nak elmondaná, akkor csak Chloe segíthet neki.
Ezen a képen pedig, amit itt szúrtam be, máshol van a krómdísz.
10/10
Sheila85 2009 dec. 17. - 12:25:03 10/10 Előzmény g413qi2
(2063/3565)
Én nem tartom túl valószínûnek Lois elõléptetését, mégpedig elsõsorban költségvetési okok miatt. Ugyanis, ha õt elõléptetnék, míg Clarkot az alagsorban hagynák, az azt jelentené, hogy kellene építeniük még egy DP díszletet, ami biztos nem kis pénzbe kerülne. Legfeljebb azt tudnám elképzelni, hogy majd egyszerre fognak néhány emelettel feljebb költözni, és akkor a régi díszlet helyett láthatunk majd egy újat.

A klasszikus Superman ruhával kapcsolatban pedig régen olvastam valamit, hogy állítólag TW sem akarja azt felhúzni. Mondjuk meg tudom érteni, mert elég furcsán festene abban a szûk harisnyanadrágban rajta az alsónadrággal. Esetleg a készítõk újíthatnának valamit a jelmezen, hogy kevésbé tûnjön nevetségesnek. :)
Amúgy õszintén remélem, hogy Clark jelmezzel kapcsolatos elhatározásának semmi köze nem lesz a féltékenységhez, sem pedig Chloehoz. Azt még el tudnám képzelni, hogy esetleg visszahozzák Martha-t, és õ készíti el neki, na de az már tényleg túl sok lenne, ha Chloe mondaná meg azt is, hogy mit viseljen szuperhõsként.

„imádom Supermant a legtöbb adaptációban (kivéve a Superman Returns-t attól mai napig falnak megyek)”

Megnyugtatlak, ezzel nem vagy egyedül. A film szerintem is szánalmasan gyengére sikeredett, dehát ilyen idióta alapsztoritól nem is várható más. Ráadásul a színészeket sem sikerült eltalálni; a Lois-t alakító színésznõ például egyszerûen borzalmas volt. Ha nem említik, hogy Lois Lane, rá se jöttem volna, hogy õ az, annyira jellegtelen volt. Szerintem ED 100-szor jobban hozza Lois karakterét.
9/10
nikomin 2009 dec. 17. - 08:52:03 9/10
(2062/3565)
Õszintén valahol remélem is,imádom Supermant a legtöbb adaptációban (kivéve a Superman Returns-t attól mai napig falnak megyek)de az a spandexes szerkó egy kicsit néha tényleg nevetséges mármint az élõ szereplõs változatokban,néha rossz napjaim átsuhan az agyamon hogy: ja földönkívüli haspikám aki elcsórta a muterja kezeslábas aerobik dresszét majd kívülre felhúzott egy piros bugyogót,a nyakába meg beakasztott egy piros szatén lepedõt. :)
10/10
g413qi2 2009 dec. 17. - 07:27:43 10/10
(2061/3565)
Nem feltétlenül a klasszikus szuperman-ruhát kellene válaszlépésként felvennie, csak valami testre simulót. A lényeg, hogy válaszlépés, tehát nem hagyná annyiban, hogy Lois másvalaki felé kacsintgat, és tenne valamit. A klasszikus kosztüm szerintem vagy valamilyen eredeti kriptoni ruházat utánzása lesz, pl azt mondják, hogy ilyen volt a kriptoni diplomaták ruhája, vagy pedig sok kosztüm közül Clark által a legkevésbé nevetségesnek ítélt.
9/10
nikomin 2009 dec. 17. - 01:31:28 9/10 Előzmény g413qi2
(2060/3565)
No Thanks.Ebbõl nekem megint az jönne le hogy Clark egy idióta szerencsétlenség,de ez csak én vagyok.Meg különben se Lois miatt hordja a klasszikus Superman kosztümöt mert féltékeny,vagy mert Loisnak bejön.Hanem mert az a bõrére simul így az nem károsodik annyira a (köpenyt leszámítva) és nem áll egy szál tökben ha netán egy nagy robbanást kell felfognia vagy valami hasonló.

---------------------------------
The CW-It's TV to Talk About(csak egy röpke spoileres jelenet,de az klasszikus Superman-es)
http://www.youtube.com/watch?v=CAp0a1wDGxU&fmt=22
10/10
g413qi2 2009 dec. 16. - 23:46:18 10/10
(2059/3565)
A piros és kék dzsekiket csak azért erõltették, hogy valamijen módon utaljanak a klasszikus ruhára, de annyira elhúzódott a sorozat, hogy lassan ideje lesz a superman-ruhát felvenni. Az utóbbi idõben már csak Smallville-ben, otthon hordta a dzsekiket, a munkába már rendesen felöltözött.
Következõ nagyszerû ötletem: mi lesz, ha Lois-t elõléptetik, és egy-két emelettel feljebb költözik? Mert lassan belõle is sztárriporternek kell lennie, azok pedig nem az alagsorban dolgoznak. De ez csak a prológus, a lényeg most következik: mivel Lois már nem dolgozna közvetlenül Clark mellett, kicsit lazulna a kapcsolatuk. Ekkor jelenne meg egy új szuperhõs Metropoliszban, aki teljesen legitim hõs lenne, mindenki tudná a személyazonosságát, akár vmilyen háborús hõs is lehetne, a polgármester is alkalmazhatná hivatalosan a város védelmére. Ez az új szuperhõs természetesen latexben flangálna, Lois pedig ahogyan az lenni szokot, kicsit megszédülne tõle. Vele akarna interjút készíteni (szolgálhatna amolyan Superman-pótlékként, mint GA Batman pótlék). Erre Clark Chloé-nak duzzogna, hogy az a valaki nem is igazi szperhõs, mert nincs is szuperereje, meg ilyenek. Miközben Lois áradozna Clark-nak az új szuperhõsrõl, megemlíthetné, hogy döglik a szûk latexruhás pasik után, erre Clark nem habozna, és Chloe-val (nagy nevetések közepette) összehoznának egy szuperhõs-ruhát neki is.
kaltem 2009 dec. 16. - 12:10:05 Előzmény nikomin
(2058/3565)
Nahát, ezt nem gondoltam volna.

De akkor Lana igencsak fiatalka, mikor hozzámegy Lex-hez ill. úgy tudja, hogy gyereket vár.
9/10
nikomin 2009 dec. 16. - 09:25:25 9/10
(2057/3565)
Pedig én úgy szerettem azt a piros dzsekit,nagyon hiányzik.:D Hát szerintem ha a Föld felrobbanna és Clark is vele akkor az a szerencsétlen piros kabát lebegne az ûrben a pajtával együtt és új gazdát keresve. :)
Szerintem inkább átmenet lehet majd a Blur szerkó és a Superman szerkó közt vagy egy teljesen új dizájn a piros,kék,sárga alapszíneket használva,már ha tényleg lesz új kosztümje Clarknak persze.
10/10
Sheila85 2009 dec. 16. - 08:57:44 10/10
(2056/3565)
Nagyon remélem, ez nem azt jelenti, hogy Clark ismét azt a ronda piros dzsekit fogja viselni, mert annak nagyon nem örülnék, arról már nem is beszélve, hogy mekkora visszalépést jelentene. Inkább adjanak neki helyette valami normálisabb viseletet.
Mindig is csodálkoztam, hogy a fenébe nem rohadt le róla az a dzseki, mivel szinte állandóan az volt rajta. Szerintem még egy nukleáris robbanást is túlélne az a gönc.:)
9/10
nikomin 2009 dec. 16. - 04:39:21 9/10
(2055/3565)
A Spoilerhez(#2650 hozzászólás) tartozik egy kicsit bõvebb verzió
(Britt Irvin)

‘Smallville’ Scoop: Death Begets Supersized Justice
http://www.fancast.com/blogs/smallville/smallville-scoop-death-begets-supersized-justice/

Remélem ez tényleg azt is jelenti,hogy Clarknak nagyobb szerepe lesz ebben az egész S:AJ-ban mint ami a Légióban és a Justice-ben volt és nem valami "idióta" lesz szuper képességekkel. +Ami még ebben a cikkben bejön az az hogy a JSA ban már ketten nem fogják túlságosan szeretni Olivert nem mintha bajom lenne vele.
Ideje Clarkot már vezetõbb szerepben feltüntetni,kihozni belõle (alfa hímet)azt ami Olivert a "ranglétra 2. helyére helyezi" és ott is tartja ha Clark képben van egy üggyel kapcsolatban és ez Clark fejlõdésének is jót tenne és akkor már csak Chloe-t kéne a "helyére rakni" mert jelenleg szerintem így néz ki a sorrend:
1,Chloe/Watchtower
2,Oliver/Green Arrow-Clark/Blur(mikor hogy)

Clark ruhacseréjérõl is volt szó egy interjúban,állítólag a S:AJ után a Blur visszatér a kék+piros szín összeállításhoz azt hogy most ez átmenet lesz-e a Blur és a Superman szerkó vagy a Blur és a tavalyi szerkó közt arra már nem emlékszem.
10/10
Sheila85 2009 dec. 16. - 01:09:42 10/10
(2054/3565)
Tavaly a téliszünet utáni jelentõs színvonalcsökkenésben szerintem több tényezõ is szerepet játszott. Többek között Lana sztorija, ami egy az egyben oltári nagy ökörség volt, továbbá az, hogy az évad második fele túlságosan Chloe-centrikusra sikeredett. Néha már olyan érzésem volt, hogy Clark mellékszereplõ a róla szóló sorozatban.

Szerencsére Lois idén 18 részben szerepel, így nem fog állandóan eltûnni, mint tavaly, amikor a szünet után mindössze csak 4 részben szerepelt (ráadásul a Hex-ben fõként Chloet alakította). Eddig csak a Kandor-ból hiányzott, továbbá a spoilerek alapján az Absolute Justice elsõ részében sem fog szerepelni, így már csak két epizódot fog mulasztani.

Soha nem értettem, hogy a Smallville-ben miért csináltak akkora ügyet abból, hogy Clark az ereje miatt nem képes intim kapcsolatot létesíteni egy átlagos földi halandóval. Arra gondoltam, hogy talán a DC Comics nem engedte a Clark/Lana-val kapcsolatban, de Clark és Lois esetében már nemigazán állhatnak elõ ezzel, mivel õk a képregényben házasok, és ott tudtommal ez nem jelent akadályt (nincs szükségük kék kriptonitra). De az is lehetséges, hogy csupán a sorozat készítõinek ötletérõl van szó. Mindenesetre nem értem, hogy miért kellett ezt az egész dolgot így túldramatizálniuk.
10/10
g413qi2 2009 dec. 15. - 23:57:19 10/10
(2053/3565)
Gyorsan rákerestem Stargirl mentorára, de nincs neki olyan, legalábbis semmi híres, legfeljebb az apja, akitõl az erejét származtatják.
Bennem is felmerült, hogy a téli szünet után milyen színvonalon folytatják, mert a 8.-nál azért volt visszaesés. Lois eltávolítása 1-2 részre nem lehet probléma, kap egy külföldi kiküldetést és kész, ilyen egyszerû. Még csak külföldre sem kell mennie, elég két államnyi távolság is. Még két állam sem kell, elég, ha megsértõdik egy elmaradt találkozó miatt, amire Clark vmilyen mentési akció miatt nem tudott elmenni.
Chloe és a tavaly második félidei Tess minden képernyõn töltött pillanata arról szólt, hogy mindent megtegyenek azért, hogy Clark-ból szuperhõs legyen, nem hagynák, hogy használja a kék kriptonitot. Ez a Chloe személyesen vágná le Clark-nak azt az ujját, amire a kék köves kriptonitot húzta. Egyébként ebben az évadban Clark már végre szuperhõs akar lenni, most nem érzem, hogy ezt egy kis kufirc kedvéért feladná. Ha pedig így tenne, akkor be kellene következnie valamilyen kataklizmának, hogy újra akarja az erõt, hogy meg tudja védeni az embereket. Most csak kicsit erõsíteni kell a felelõsség-érzésén, és megszerettetni vele a szuperhõs-életet, hogy teljes legyen a Superman fíling. Ezt a pici motivációs ûrt még szeretném, ha betöltenék, aztán már csak valahogy rá kell venni a ruhacserére.
A fõzés kapcsán jutott megint eszembe, hogy kár volt ellõni az erõelvesztést, mert lehetett volna rá jobb történetet is írni, ha pedig újra elveszítené rövid idõn belül, az ismétlés lenne, az pedig alapszabály-ellenes. Most hirtelen: egy földönkívüli szereplõ, akitõl elkapja a galaktikus influenzát (most úgyis influenzaszezon van), ami mondjuk a sima emberekre nem hatna, de õ megbetegedik. Vagy kriptonitport lélegezne be, és a kritikus állapot után nem nem térne vissza az ereje. 2-3 részig maradhatna szupererõ nélkül, akkor megvalósíthatnának minden addig eszükbe jutott poént, hogy mi lenne, ha nem lenne szuperereje és..., itt akár lehetne egy Lois ápolónéni a beteg Clark-nak, a gyomorrontás Lois fõztjétõl, vagy akár a 18-as karika is.
9/10
nikomin 2009 dec. 15. - 22:24:10 9/10
(2052/3565)
Lois 18 részben szerepel tehát már csak 3 ból hiányzik,a "Society"-t leszámítva már csak kettõbõl.

Hát elméletileg azt mondták hogy a Lois és Clark kapcsolat egy érett felnõtt kapcsolat lesz,ha jól emlékszem szóval... . Lois nem egy apáca típus,tehát ha Lois beindul akkor Clarknak ígyis-úgyis lõttek,ha van ereje ha nincs :).De ha arra kerülne a sor nehogy már elõvegyék hogy Clark csak az ereje nélkül képes 18 karikás játékot játszani.
Bírnám ha Lois vacsorát fõzne Clarknak legalább egyszer (az már az én beteg ötletem hozzá hogy Clark meg kapjon tõle egy enyhe gyomorrontást mert kedvességbõl és az ellenálló képességében bízva megette."Clarkra nem csak a zöld kriptonit életveszélyes hanem Lois Lane fõztje is." :) )
9/10
nikomin 2009 dec. 15. - 19:32:59 9/10
(2051/3565)
********SPOILER*********
Do you have any scoop on what Clark will be up to in Smallville's “Absolute Justice” movie? – Michelle
Among other things, he’ll be leaving a certain Justice Society member rather star-struck. Guest star Britt Irvin tells me that Stargirl “has a special connection with Clark, because he reminds her a lot of her mentor.” (Irvin would not divulge the name of said mentor, but hinted that we’ll see him in the February 5 movie.) Also making the acrobatic superheroin “flip” for Smallville’s finest is that none-too-small fact that “she knows he’s very important for mankind.” Ya think?

Végre egy Clark spoiler :)
9/10
nikomin 2009 dec. 15. - 16:30:20 9/10
(2050/3565)
Pedig a Lexet és Clarkot játszó színészek közt 5 év a korkülönbség csak 2-3 évvel kevesebb mint a sorozatban,míg a Lanat,Chloet játszó színésznõk és Michael Rosenbaum(Lex)közt 10 év.
kaltem 2009 dec. 15. - 15:44:27
(2049/3565)
Köszi.
Akkor jól sejtettem, hogy Lex sokkal idõsebb náluk. Csak mert a színészeken ez nem látszik.
kaltem 2009 dec. 14. - 14:53:50
(2048/3565)
Sziasztok!

Én még csak most kezdtem el nézni a sorozatot, és nem egészen értem, hogy mennyi idõs is Clark ill. Lex, hiszen mindketten kisgyerekek voltak, mikor a meteoresõ történt, de Clark még középiskolás, bár azt sem tudom hányadikos, Lex meg már nem jár suliba.
10/10
g413qi2 2009 dec. 14. - 11:07:16 10/10
(2047/3565)
A 7. évaddal bezárólag adták le, a 7. évad utolsó, 20. részének címe asszem Sarkkör (Arctic) volt.
norbi18 2009 dec. 14. - 10:10:28 Előzmény nikomin
(2046/3565)
sziaztok

anno a tv meddig is adta le? Mi volt a résznek a címe?
Amikor lex kutat a kõ után és a kastélyban találja meg.

köszi