Téma: Smallville

9/10
nikomin 2010 ápr. 03. - 04:38:50 9/10
(2465/3565)
*******SPOILER*********

"Checkmate" Promo
http://www.youtube.com/watch?v=W9NG40j6Ilw&
9/10
nikomin 2010 ápr. 02. - 22:02:04 9/10
(2464/3565)
*******SPOILER*********
Blind item pregnancy clue No. 2: It's not anyone on SMALLVILLE. http://bit.ly/dtjIxW
9/10
nikomin 2010 ápr. 02. - 21:37:07 9/10
(2463/3565)
hangot adok gyermeki énemnek : Új rész,új rész végrrreeeeee!! Én mondjuk nem várok sokat a résztõl sõt szinte semmit,bár ennek semmi köze a Silver Banshee-hoz õ olyan lesz amilyen lesz. :)

********Spoiler*******
Love and Adventure for Chloe Sullivan

http://www.tvguidemagazine.com/smallville/love-and-adventure-for-chloe-sullivan-4523.html
10/10
g413qi2 2010 ápr. 02. - 19:28:57 10/10
(2462/3565)
A végéhez közeledik az öt hetes böjtünk, holnap reggel végre megint új részt kommentálhatunk. Az öt hetes résznélküliség alatt is írtunk kb 150 hozzászólást. Reméljük, megérte várni, és jó rész lesz. Silver Banshee kinézete miatt már egyáltalán nem aggódom, teljesen megbékéltem, unikum a tv-s felbukkanása (mármint élõ szereplõs, nem rajzfilmes), és amikor 22 évvel ezelõtt kitalálták, biztos nem arra gondoltak, hogy milyen hülyén fog ez kinézni a tévében.
10/10
g413qi2 2010 ápr. 02. - 06:18:58 10/10
(2461/3565)
Van még ott néhány durva kristályos kép, érdemes megnézni.
10/10
Sheila85 2010 ápr. 02. - 06:07:21 10/10
(2460/3565)
9x18 Upgrade --> Képek az epizódból:

http://www.kryptonsite.com/upgradegallery1.htm
10/10
Sheila85 2010 ápr. 01. - 21:07:30 10/10
(2459/3565)
******SPOILER******

9x19 Charade Official Description

DC COMICS' CHARACTER MAXWELL LORD VISITS METROPOLIS - Lois (Erica Durance) investigates the early prison release of ex-District Attorney Raymond Sacks (guest star Dylan Neal) but he threatens her with a gun when confronted. The Blur (Tom Welling) saves her, but is captured on film by a delivery guy (guest star Dustin Schwartz) who plans to sell the photo to Sacks. Lois and Clark each attempt to thwart the delivery of the photo and run into Maxwell Lord (guest star Gil Bellows, "Ally McBeal"), a wealthy tycoon and Checkmate operative, who is trying to learn The Blur's identity to eliminate him. Meanwhile, Chloe (Allison Mack) discovers Zod's (Callum Blue) secret. Posted on KryptonSite. Brian Peterson directed the episode written by Don Whitehead & Holly Henderson.
10/10
Sheila85 2010 ápr. 01. - 14:27:50 10/10
(2458/3565)
Rossz hír, hogy április 16-án és 30-án New York-ban baseballmeccset adnak Smallville helyett. Ez az Upgrade és a Sacrifice nézettségét érinti hátrányosan.
10/10
g413qi2 2010 márc. 31. - 22:21:40 10/10
(2457/3565)
Csak azért merészeltem megemlíteni Laná-t, mert én is olvastam, hogy ott grasszált Vancouver-ben. Azért is lenne jó Z-t eltávolítani a következõ évadra, mert én hiányolok egy jobb fõellenséget.
9/10
nikomin 2010 márc. 31. - 22:20:01 9/10
(2456/3565)
Ez tényleg jó :))
Bár én inkább arra tippelnék ha Lana visszatérne(és nem csak AM-et ráncigálta el mondjuk ebédelni) akkor meghalni jön.(K.K kapott egy comedy/sitcom ? pilot-ot bár igaz berendeléstõl és csatornától függ)Nem lenne rossz ha visszahoznák max.fél percre aztán ennyi volt.
Az én halál tippem Chloe (csak azért is) és esetleg Tess vagy Zod sõt még Martha is meghalhat és még Perry is,bár ezt a kettõt nem szeretném igaz Tess-t se nagyon.Az a bajom hogyha valaki olyan hal meg akkor megint Clark vált át depressziós módba hogy nem tudta megmenteni az illetõt a keserû végzettõl pedig... oké hogy ez talán segíthet neki a repüléssel kapcsolatos problémája legyõzéséhez.
10/10
Sheila85 2010 márc. 31. - 20:24:02 10/10
(2455/3565)
Na, épp Lana az, akit soha többé nem akarok Smallville-ben látni. A készítõk semmi értelmeset nem tudtak vele kezdeni a 4. évad óta; õ a legunalmasabb karakter az egész sorozatban. Ha visszahoznák az, azt jelentené, hogy megint kapunk egy nagy adag hülyeséget, aminek semmi köze az évadban történtekhez, és mindaz a fejlõdés, amit Clark elért a távozása óta, a semmivel lenne egyenlõ. Lehet, hogy egyedül vagyok vele, de számomra mindig is Lana volt az, aki leginkább hátráltatta Clark fejlõdését. Örülök, hogy a 8. évadban végre megszabadultunk tõle és nem rontja itt tovább a levegõt, ezért isten ments, hogy visszahozzák.
Mindazonáltal ha annyira vissza akarják hozni, akkor csinálják vele is azt, mint a Prison Break-ben Sarah-val, és küldjék el a fejét egy dobozban :D Annyi épp elég lenne belõle...
10/10
g413qi2 2010 márc. 31. - 19:40:00 10/10 Előzmény Sheila85
(2454/3565)
Nagy a pezsgés az évad célegyenese felé haladva, és szerencsére az írók még nem fogytak ki a jó ötletekbõl. Nagyon bizakodó vagyok az évad utolsó pár részét illetõen.
Lois (és Clark) biztosan nem hal meg, a többiek annyira nem érdekesek, teljesen nyugodtan várom az évadzárót, lepjenek meg valami érdekes halálesettel. Ha lehet kívánni, én leginkább Zod-ot nem szeretném látni a X. évadban, de végül is számomra közömbös, hogy ki távozik, csak hozzanak be helyette valaki jobbat és érdekesebbet.
A Maxwell Lord-os Charade igen-igen érdekesnek ígérkezik. A FÕ kérdés, hogy vajon mit fognak kihozni a Blur-Lois-Clark hármasból, ezzel veszélyes játszani, remélem nem rontják el. Senki nem akar több emléktörlést és amnéziát fejtrauma után, ha valami egyszer megtörténik, az maradjon is úgy végre.
A terhességgel kapcsolatban, ha egyáltalán ebben a sorozatban lesz, és ismét lehetne kívánni, én Laná-nak kívánnék egy babát. Vajon mennyi ideig maradna a kamera közeliben Clark arcán, ha Lana beállítana egy babával? A képregényben is volt gyereke (Pete Ross-tól) és a Superman filmben is. És jó poén lenne.
És akkor visszatérve a halálesetre: szerintem Z, Tess és Chloe közül hal meg valaki. Tess és Chloe ugyanolyan összevissza csapongó, nem kialakult szereppel bíró karakterek, de éppen emiatt megint csinálhatnak valami teljesen újat, mást a következõ évadban, ilyen téren Z lehetõségeit látom korlátozottnak.
10/10
Sheila85 2010 márc. 31. - 16:20:05 10/10
(2453/3565)
*****Spoileres******

Na, ismét lehet találgatni, hogy ki hal meg az évad végén. Szerintem Clarkot és Loist leszámítva bárki esélyes arra, hogy találkozzon a Kaszással:

Zod: a kandoriak sztoriját szerintem simán le lehet zárni még ebben az évadban. Ha Zod holtan végzi, akkor egész biztos, hogy nem Clark fogja megölni, mivel kizárt, hogy az írók gyilkost csinálnának belõle.

Tess: a 9. évadban sajnos eddig eléggé mellõzték; az évad elején még teljesen közömbös voltam a sorsa iránt, de ezzel a váratlan Checkmate fordulattal ismét érdekessé tették, és úgy gondolom, hogy a karakterben még vannak kiaknázatlan lehetõségek. Egyébként is, én mindig úgy képzeltem el, hogy Lex visszatér, és õ végez vele.

Oliver: Na igen, õ képregénykarakter, de hát Jimmy is az volt, tudjuk mégis mit tettek vele. Így aztán róla is bármikor kiderülhet, hogy nem az igazi Oliver Queen, hanem csak egy távoli rokon… Továbbá, ha figyelembe vesszük, hogy Chloe eddigi pasijai (Jimmy, Davis) mind a föld alatt végezték, még õrá is rákerülhet a sor :D

Chloe: már annyiszor keltették halálhírét, hogyha tényleg meghalna, senki sem hinné el. A logikus lépés az lenne, ha tõle szabadulnának meg az írók, és ezáltal magyarázatot adnának arra, hogy miért nem része Clark életének, amikor már Superman.

Röviden szólva, a fentiek közül bármelyik szereplõ esélyes a halálra. Mindazonáltal én Zodra vagy Tessre teszem a voksom, annak ellenére, hogy leginkább Chloet szeretném holtan látni, és úgy tudom AM-nek még továbbra sincs szerzõdése a 10. évadra. Akkor leszek igazán dühös, ha ismét kinyírnak egy képregénykaraktert (pl. Oliver), míg Chloet – akinek az égvilágon semmi köze az eredeti Superman sztorihoz – életben hagyják. Hiszen legutóbb a készítõk azzal indokolták Jimmy halálát, hogy az eredeti történethez szeretnének közelíteni, márpedig tudtommal annak Chloe nem része. Remélem az évad végén búcsút mondanak neki, mégha nem is holtan, de örökre.

A terhességgel kapcsolatos spoiler szerintem sem a Smallville-re vonatkozik, hanem inkább a Gossip Girl-re vagy valamelyik ahhoz hasonló sorozatra.
9/10
nikomin 2010 márc. 31. - 11:57:54 9/10
(2452/3565)
***********Spoiler***********

TV-guide Scan (lemaradt)Max Lord-os spoilerhez tartozik
http://devotedtosmallville.com/gallery/albums/userpics/80712458.jpg

Én a terhességes spoilert inkább a Gossip Girl és a Grey's Anatomy -hoz kötném (ezekben kb. mindenki mindenkivel alapon).Az biztos hogy a Smallville-ben érdekes lenne ha Lois esne teherbe (nem mintha nagyon bánnám már ha nem úgy kezelik mint a Superman R.-ben) bár szerintem Chloe is teherbe eshet Oliver egyik(Robert,Connor)fiával,ezzel egy kicsit átírva az anyukák eredetét vagy egy teljesen új csemetét hozna GA történetébe.Vagy el ne felejtsük Tess és Zod "románcából"is megfoganhat egy kis pszichopata(Dexter 2.0). :))

******maga a Spoiler********

Blind item
Your clues: It’s a series that gets a lot of ink in this column — and pretty much has to, as its rabid following is one of the scariest most enthusiastic around. And did I mention that the character who is expecting is perhaps the last one you’d expect to be? As a result, I would imagine watercooler speculation about the babydaddy to go on at a fever pitch right up until the show’s fall comeback.
Yes, it’s that shocking.
9/10
nikomin 2010 márc. 31. - 03:42:49 9/10
(2451/3565)
*****Spoiler*****

Maxwell Lord is Amanda Waller's rival in Checkmate.

While she is interested in rounding up the superheroes to counter an upcoming alien attack, Lord wants to get rid of all of the meta-humans, starting with the Blur.

Lord collects people who have gotten a glimpse of the Blur and is able to tap into their memories to create a 3-D model of what the Blur looks like.

Another person closing in on the Blur's true identity in this episode is Lois. BP says Clark's double relationship with Lois as himself and the Blur "comes to a head and has a really significant outcome. Everything we've been building this year about Lois and Clark kind of explodes in this episode."
9/10
nikomin 2010 márc. 31. - 00:57:38 9/10
(2450/3565)
************Spoiler************Ausiello********

Smallville’s ninth season finale will feature a cameo by one of TV’s most feared guest stars: The Grim Reaper. Sources confirm to me exclusively that producers of the everlasting superhero saga are planning to kill off a major castmember in the May 14 capper. And if the death of “Jimmy Olsen” last May taught us anything, it’s that no one — and I mean no one — is safe on Smallville. Okay, Clark is safe. But everyone else is fair game. A few characters are particularly vulnerable, which is my roundabout way of me saying the victim is listed after the jump!

Érdekes:
* Perry: His return later this season is top-secret… so top-secret it makes one wonder.

* Martha: Her return later this season is top-secret… so top-secret it makes one wonder.

http://ausiellofiles.ew.com/2010/03/30/smallville-finale-death-spoiler/
Eddyy 2010 márc. 30. - 10:31:19
(2449/3565)
Én már átneveztem Golden Banshee-ra... :)
10/10
g413qi2 2010 márc. 27. - 21:34:59 10/10 Előzmény Eddyy
(2448/3565)
:) igen, szoktunk ilyet. Mintha a Persuasion óta új ember csinálná az elõzeteseket, kíváncsi vagyok, hogy a komorabb részeknél mit fog alkotni.
Eddyy 2010 márc. 27. - 17:46:38
(2447/3565)
Nem tudom, ilyet szoktunk-e, de Escape Webclip:

http://www.youtube.com/watch?v=iZKu6hBkm-g
10/10
g413qi2 2010 márc. 26. - 22:42:03 10/10
(2446/3565)
Érdekes fordulat, hogy most Metallo jó fiú lesz, amíg el nem romlik az operációs rendszere.
Egy kicsi elszólás talán: "continues to pose" az Upgrade-ig még van két rész.