Téma: Smallville

9/10
nikomin 2009 szept. 05. - 00:24:23 9/10
(1605/3565)
Á megvan! Az S-t leszámítva illetve azt hogy nem bõr szerintem Clark ruhája kiköpött mása Lex/Zod-nak az 5.22-6.01. részbõl.
9/10
nikomin 2009 szept. 04. - 23:52:53 9/10
(1604/3565)
Tetszik de póló olyan otthon készült hatást kelt lehet hogy szembõl nem fog na majd meglátjuk.A kabáttal is van valami,de hogy mi arra még nem jöttem rá. :)
9/10
nikomin 2009 szept. 04. - 17:33:38 9/10
(1603/3565)
Szerintem
A lehetõség: Jor-El tudja (biztos látnok),hogy Lois a jövõben van/volt.
B lehetõség:Clark feje annyira tele van Lois utáni aggodalommal,kétségekkel hogy a kriptoni tudás már nem fér bele.
C lehetõség:eddig még ismeretlen tényezõ,körülmény.
*Vagy unja látni a fia nyûglõdését megint egy nõ miatt,és inkább hazaküldi hogy keresse/mentse meg aztán mondja azt hogy ég veled.

A Chloe-s dologgal kapcsolatban meg az biztos,hogy ez feszültséget fog okozni köztük,figyelembe véve hogy Clark már visszament az idõben egyszer ugye Lana megmentése érdekében,másodszor meg hogy elfelejtsék ki is õ valójában.Én azt sem tartom kizártnak,hogy valamilyen szinten Clarkot okolja amiért az az Infamous-ban használta a gyûrût megváltoztatva a történteket és végsõ soron ezzel okozva Jimmy halálát fõleg hogy ha Clark megtagadja a kérését.Chloe szerintem az elsõ része(ek)ben legalábbis (legbelül)inkább egy gyászoló özvegy aki bármit megtenne,hogy visszakapja a férjét.
9/10
nikomin 2009 szept. 04. - 13:35:59 9/10 Előzmény nikomin
(1602/3565)
Most olvastam Savior epizód leírását(Nem adtam fel a spoiler mentességet) ******SPOILER-es******
A jelek szerint Jor-El-nél elmentek otthonról,ahelyett hogy ugrálna örömében (bár még életemben nem láttam ugrálni egy 40 emeletes Iglut,és nem is fogok)hogy egy szem fiacskája végre elkezdné a kiképzést erre mit csinál visszaküldi egy nõ(ember) miatt, pedig annyi éven át nyaggatta biztos nagyobb kárt okozott Brainiac mit azt eddig hittük. Clark meg sötétebb néha,fõleg mikor az érzelmeirõl van szó mint maga Kiszel Tünde.Gondolom a logikus magyarázata az egésznek az lesz hogy túlságosan aggódik Lois miatt,így nem tudna koncentrálni a másik dolog meg hogy ha jól rémlik a spoiler akkor mindenképpen elkezdi a kiképzést valamilyen módon max.oda-vissza fog rohangálni Metropolis és az Erõd között mert a jelenlegi tudása szerintem vajmi keveset ér Zod ellen.
A Chloe-s részen nem lepõdtem meg,valahogy csak el kell kezdeni szép lassan eltávolítani Clark szárnysegédje(agya)szerepkörbõl, hogyha eljön az az idõ senki se tudja kicsoda is Chloe Sullivan,illetve hogy Clark elkezdje használni végre a saját eszét.
9/10
nikomin 2009 szept. 02. - 13:16:05 9/10
(1601/3565)
Pont ezért hagyom abba,mert a végén még túl sok infót fogok tudni,és már semmi izgalmas,váratlan nem lesz az új részekben számomra.Inkább végre befejezem a Lois és Clark Superman Legújabb kalandjainak újranézését. Régen csíptem a sorit ma már elég gagyinak hatnak az effektek benne és sok más,de néha kimondottan vicces és jópofa.

Kicsit Off:Kedvenc jelenetem az 1.évadból mikor Clark (csaposnak kiadva magát)a szemtestkonténerbe dobja a "bár énekesnõjét" Lois-t miután lebuktatta (így õ marad mint csapos).De még elõtte átnézi melyikbe mi van(röntgenlátás asszem)a papír hulladék helyett a zöldségeset választja. Lois persze végig mondja a magáét(gondolom ezért a zöldségek),azért egy ehhez hasonló jelenetet szívesen látnék viszont a 9. évadban is.
9/10
nikomin 2009 szept. 01. - 23:07:19 9/10
(1600/3565)
Én szerintem erre célozhatott Cosmic Boy.

Remélem is hogy elkezd lassan tisztulni a kép az évadkezdés után.Mert már a sok teóriába,spoilerbe kezd belesajdulni a fejem. :)

OFF Eleje:.Így mivel elseje is van meg már csak 25 nap (míg mi is láthatjuk)van hátra,addig én(00:00)felfüggesztek minden hír,cikk,spoiler olvasását,trailer,promó stb. megnézését.Meglátjuk meddig bírom ki :) OFF Vége
9/10
nikomin 2009 aug. 31. - 23:21:55 9/10
(1599/3565)
****Spoiler***

http://www.tvguidemagazine.com/kecks-exclusives/new-comic-book-faves-swoop-into-smallville-2200.html

Remélem megvalósul,már csak õ hiányzik a Planet-bõl.
9/10
nikomin 2009 aug. 31. - 23:08:14 9/10
(1598/3565)
****Spekuláció****
Szerintem:
-Alia 1, a jövõbõl jött (bunyó a vonaton mielõtt az kisiklik)+ [Alia 2? a gömb-bõl a promó-ban mintha Zod elõtt térdelne/nem rosszra gondolni/vagy lehet hogy az a másik csaj akirõl volt karakter leírás és keverem õket,remélem legalábbis mert már így nekem is kusza]
-Vagy csak ki akarja filézni Clark-ot azért jött(elárultál minket vagy valami hasonlót mond csak az a kérdés hogy emberiséget v. a kriptoniakat? ).
- Jor-El tehette a fejébe a tudást, mert szerintem 60% az esélye annak hogy a Lois+Clark szex jelenet az erõdben játszódik tehát "ismerik" egymást.
-a Gömböt 90% hogy Jor-El hozta létre.(Az apa bûneiért a fiú fog megfizetni vagy valami hasonló volt a ComicCon-os trailerben)
A többire meg ötletem sincs,és valószínû nem is lesz 25.-ig vagy ameddig több infó nem lesz.
10/10
g413qi2 2009 aug. 31. - 22:10:12 10/10
(1597/3565)
Jobban jársz, ha nem nézed meg az összes Batman filmet, csak az elsõ kettõt és az utolsó kettõt. A Val Kilmer és George Clooney féle verziók k***a sz***k. Komolyan, azokat nem nézheted meg, a jóizlés nevében megtiltom! Ha nagyon ellen akarsz szegülni, akkor esetleg a valkilmerest megnézheted, de a másikat akkor sem!

Az Alia esetleg Clark kriptoni felesége verzió nem teljesen hülyeség, én Aliá-ról elõször Lylá-ra asszociáltam, aki a Godfall sorozatban Supi kandori felesége. Egyébként még olyan sok a bizonytalanság, olyan kevés az információ, hogy errõl a témáról én még nem kezdenék nagyon nagy találgatásokba. Pl. ilyesmikre gondolok:

- Alia a gömbbõl jött, vagy vissza az idõben Lois-szal?
- Ha a gömbbõl jött, akkor tisztában van-e a jelenlegi állapotokkal, vagy a gömbbe zárás idejében él még?
- Ha a gömbbe zárás idejében él, akkor nem keveri össze Clark-ot az apjával?
- Egyáltalán ki készítette a gömbböt és miért, és miért zárta bele Zod Juniort, és miért tette le a gömböt a Földre?
- A világ végével kapcsolatban elkövették már a tettett, ami okozza, vagy majd csak el fogják követni (ha a jövõbõl jött, akkor neki mindkettõ múlt idõ, ezért nem tudjuk, hogy az aktuális jelenben késõ-e már helyrehozni)?
- Megbosszulni jött a világvégét, vagy megakadályozni, hogy újra megtörténjen?
- Ki tette Lois fejébe a tudás Zod-ról? Valami galaktikus hatalom, vagy a Légió, vagy Clark kriptoni papája?
9/10
nikomin 2009 aug. 31. - 21:21:45 9/10
(1596/3565)
Nekem is az egyik kedvenc teóriám,jelen pillanatban.

Szerintem (bár én annyira nem ismerem a közös történetüket pár J.L.részt leszámítva illetve a filmeket )ez kb. olyan mint Oliver(Õ Smallville Bruce Wayne-e) és Clark kapcsolata jelen pillanatban.„Míg Superman motivációja az önzetlen emberbaráti jóakarat, addig Batmané gyûlölködõ bosszúvágy. Az egyikben a nemes emberi tulajdonságok öltöttek testet, a másikban az emberiség könyörtelen, hidegvérû természete. … Superman adott a DC-nek erõt, de Batman adott neki súlyt.” – írta Jim Steranko.--by Wikipédia
9/10
nikomin 2009 aug. 31. - 20:17:35 9/10 Előzmény nikomin
(1595/3565)
*****SPOILER-es Spekuláció****

Elõre is elnézést kérek az agymenésem miatt:
"Ki is Alia,illetve mi történt a jövõben",olvastam pár teóriát némelyikük igen vicces(Alia=Clark+Lois lánya).Az én teóriám a következõ:(Alapjában ez is a nevetséges kategóriát erõsíti) Alia Clark kriptoni felesége.Elõször is nem tudjuk Lois mennyire ment elõre a jövõben kétlem hogy 3009-ig szerintem max.ha 5-10 évet. Mi van akkor HA Zod rájön mire is jó még a gömb ami idehozta és átveszi Clark felett az uralmat(a megérkezése után kb.1 évvel),majd szép lassan a jobbkezévé válik,persze közben összeházasítja Alia-al(tiszta vérvonal).Majd megérkezik Lois aki valahogy (talán Tess,Oliver,Chloe segítségével,ha még élnek)megtudja az egész Clark sztorit illetve azt is hogy irányítás alatt áll,csakhogy õk nem tudnak (és már nem is akarnak) se Clark,se a gömb közelébe férkõzni.Clark rég elfeledett érzéseinek köszönhetõen Lois viszont igen,(Lois és Clark S.L. Kalandjaiban Lois ágyasnak kiadva magát jutott fel az ûrhajóra)majd megtalálja és elpusztítja a gömböt,így Clark magához tér és megpróbálja helyrehozni a dolgokat kevés sikerrel,így visszaküldeti Lois-t Jor-El-el,csak hogy "véletlenül" Alia is bosszúra éhesen visszajut.Mert szerintem ezt a mondatot hogy "azt mondta én okoztam a világvégét" eredetileg mondhatta Lois is félájultan Clarknak miután kiszedte a õt a vonatból.

Ez egy kicsit sok lett. :)
9/10
nikomin 2009 aug. 31. - 18:53:09 9/10
(1594/3565)
A fekete ruhás csaj szerkója bejön,és illik is az idei évadhoz. A Batman-en és a Lex-en jót nevettem köszi. :)
10/10
g413qi2 2009 aug. 31. - 18:40:26 10/10
(1593/3565)
motivációs poszter
10/10
g413qi2 2009 aug. 31. - 18:39:57 10/10
(1592/3565)
motivációs poszter
10/10
g413qi2 2009 aug. 31. - 18:39:37 10/10
(1591/3565)
motivációs poszter
10/10
g413qi2 2009 aug. 30. - 19:21:34 10/10
(1590/3565)
Olyan 15 percig tartott a feltöltés, igaz, csak harmadszorra sikerült feltölteni (unknown error). Aztán protestáltam az audio letiltása miatt, mert jogvédelmes zenéket sikerült választani.
A végérõl a yt levágott 4 másodpercet (már nem elõször vágja le a végét), oda is tettem egy kis szöveget, mint a két zene váltásánál, de azt valamiért levágta. Eredetileg még az elejére is akartam egy kis beszédet, elõször a Combat felvezetõjét akartam (Ladies and gentlemen,... the man of steel), aztán Clark-tól "Are you ready?", de nem illett oda, úgyhogy végül elhagytam. A közepére eredetileg a not done yet után odatettem Clark "I wanna fight" mondatát is, de azt meg a movie maker nem vette be, ezért azt is elhagytam. Szóval a yt a végérõl ezt vágta le:
Clark "There is more."
Lois "Oh, shut up."
Lois "The fantasy stops here."
Clark "Thank you for your time."
És még azt is hozzá kell tennem, hogy a movie maker hajlamos lefagyni, ha 10-nél több videórészlettel dolgozok (de a javára kell írni, hogy a videók hossza ezt a nagyszerû tulajdonságát nem befolyásolja), pedig nem gyenge gépen dolgozom.
Az "eredeti" verzióba az erõdöt (nem az épületet, hanem a méteres átmérõjû kristálykört) is be akartam tenni, mint szereplõt. Alapjában 3 féle "kameraállással" szerepel mindenki, egy arcközelítéssel, egy kb 2,5 másodperces battle-ready beállással és egy cselekvés/akciójelenettel. Az arcközeli simán megoldható egy kis közelítéssel, a battle-ready beálláshoz választottam egy olyan jelenetet, ahol sárgán villog, az akciójelenethez pedig azt a jelenetet választottam, ahol Brainy lóg rajta átfúródva, és a közepébõl az egyik kristályrúd még jobban megnyúlik. De annyira mozgalmasra sikerült az egész videó, hogy a statikus erõd nagyon nem illett bele, és aki nem ismeri a sorozatot, az nem értette volna ezt a belsõs poént, és nem tudta volna hova tenni, hogy miért van ott a világító kristályhalom.
Egy átlagos 2 perces avi fájl olyan 16,5 mega, hiába no, nagyszerû program ez a WMM, ha ebbõl 250 megásat tud csinálni.
Szerintem nem igazán lehet hosszabb Doomsday harcot csinálni, nincsen hozzá elég jelenet. Van kb 3, ahol Doomy jól megüti Clark-ot, de Clark nem nagyon üt vissza, és rendes lezárás sincs. Viszont rising és ordító Doomy kép van dögivel. Szerinted milyen jelenet illene még ide?
10/10
g413qi2 2009 aug. 30. - 16:10:59 10/10
(1589/3565)
Nagy nehezen sikerült feltölteni:

http://www.youtube.com/watch?v=d7TIhmq82uk

Nagy gondban voltam a címmel, végül a képrõl nyertem ihletet.
9/10
nikomin 2009 aug. 28. - 20:48:24 9/10
(1588/3565)
Azért ez jó hír. Csak nekem tûnik úgy,hogy idén többet foglalkoznak vele mint tavaly (illetve T.W.-el)? A csatornát leszámítva.

Nem újdonság+multivote-os volt.
EW Hotties 09 Your 25 (férfiak és nõk) Tom Welling a 6.

http://www.ew.com/ew/gallery/0,,20153312_20153315_20300307,00.html
10/10
g413qi2 2009 aug. 28. - 19:08:35 10/10
(1587/3565)
9/10
nikomin 2009 aug. 27. - 19:51:16 9/10
(1586/3565)
Érdekes interjú.Eddig egy kitûnõ évadnak nézünk elébe,és remélem olyan is lesz mint amit a spoilerek,interjúk ígérnek megvalósítás tekintetében.(és remélem az eddigi nézettségét is megtartja a show,mert a nyakamat merem rá tenni,hogy nem véletlenül került péntekre akár mennyire erõs lesz idén a csütörtöki mezõny)

Az interjú kapcsán két(több is) kérdés merült fel bennem.
Ki lesz az a "merénylõ"?
Lois tud-e majd róla,és hogy emiatt jött-e/küldték-e vissza a Zod probléma mellett?