Téma: Smallville

10/10
g413qi2 2009 nov. 07. - 22:17:18 10/10 Előzmény nikomin
(1885/3565)
Én úgy képzelem el, hogy amikor Z normális volt, akkor volt neki normális felesége és gyereke, ezek meghaltak Kandor-ban. Amikor megõrült, akkor lett egy nemnormális felesége, Faora, és egy nemnormális gyereke, Doomy. Ursa csak egy Z-ért rajongó katona, aki akár ott is lehetne a klónok között.

Van egy ilyen spoiler:
The idea of using glasses as a disguise will at least be contemplated within the season's first 9 episodes.
Még van két részük. Egyébként azt hittem, hogy a Crossfire-ban egy keveset szerepelni fog a tv-ben, és ott viselhetett volna szemüveget, hogy a metropolisziak nagy része már szemüvegesen ismerje meg. De nem szerepelt a tv-ben.
9/10
nikomin 2009 nov. 07. - 21:09:02 9/10
(1884/3565)
Hát én remélem is hogy eléri és nemcsak az elõzetes számokban hanem majd a véglegesben is.
10/10
Sheila85 2009 nov. 07. - 20:55:07 10/10
(1883/3565)
Ahogy elnézem a nézettség szép lassan ugyan, de hétrõl hétre emelkedik. Remélem ebben az évben többé már nem lesz olyan, hogy néhány helyen sportközvetítést adnak Smallville helyett, mint például a Metallo vagy a Crossfire esetében.
Bárcsak két hét múlva a Pandora nézettsége elérné a 3 milliót.
9/10
nikomin 2009 nov. 07. - 19:35:02 9/10
(1882/3565)
Nézettség: Elõzetes számok alapján 2,76M

1,Zod felesége : lehet hogy Ursa-ra gondoltak
2,Clark meg valamilyen szinten mindig árvának érezte magát Kent család ide vagy oda szóval ez nekem még belefért.
3,Chloe-n és azon hogy bekamerázta az egész házat én csak nevetni tudtam(lehet hogy betéptem álmomban).
10/10
Sheila85 2009 nov. 07. - 11:21:56 10/10
(1881/3565)
**********9x07 Kandor************

Megnéztem az epizódot, és azt kell, hogy mondjam, számomra csalódás volt. Az elõzetes alapján többet vártam.

Nem tetszett, hogy Clarknak mindössze egy jelenete volt az apjával. Bár elõre lehetett sejteni, hogy Jor-El nem lesz hosszú életû, azért szerettem volna, ha van lehetõségük elbeszélgetni, és jobban megismerni egymást.
Chloe pedig igazán leállhatna már a Big Brother-féle kukkolással, mert borzasztóan idegesítõ. (Mondjuk számomra már maga a karakter is az, habár azért azt el kell ismeri, hogy néha vannak jó pillanatai).
Chloe megjegyzése, miszerint Clarknak a 30'-as évek óta vannak érzései Lois iránt, úgy ahogy van értelmetlen volt, hacsak nem utalás akart lenni a képregényre, ami valamikor akkortájt jelent meg. Mindenesetre szerintem akkor sem volt odaillõ.
A másik ilyen zavaró megjegyzés a repülõgépen hangzott el az Oliver/Clark párbeszéd során, amikor Ollie azt mondta, hogy annyiban hasonlítanak Clarkkal, hogy õ is tudja milyen érzés szülõk nélkül felnõni. Kérdem én: mi van??? Az igaz, hogy Clark nem ismerte a vér szerinti szüleit, de tudtommal nem is volt árva, voltak szülei, Martha és Jonathan Kent személyében.

Amúgy szerintem elég furcsa, hogy most hirtelen kiderült, hogy Zodnak volt egy fia, mert ha jól emlékszem a Bloodline-ban Faora (Zod felesége) azt mondta Davisnek, hogy neki és Zodnak nem lehetett gyereke, ezért hozták õt létre. Vagy talán Zodnak több felesége is volt? (Ki tudja?)
Ami pedig Tesst illeti, alaposan keveri a sz*rt. Most komolyan nem értem: tényleg olyan naív, hogy elhiszi azt a hülyeséget, hogy a kriptoniak azért vannak itt, hogy megmentsék az emberiséget önmagától vagy csupán ezzel a szöveggel próbálja meggyõzni önmagát és másokat is? Hiszen látta, hogy mekkora egy szociopata Zod, és ha ezek után még azt gondolja, hogy a szándékai nemesek, hát csak sajnálni tudom szerencsétlent.
10/10
g413qi2 2009 nov. 07. - 08:39:20 10/10
(1880/3565)
9x07 Kandor

****SPOILER****

Már most merem állítani, hogy ez lesz az évad legrosszabb része. Annyira illet ez a rész ebbe az évadba, mint tehénre a gatya. Ezek a családegyesítõ részek valahogy mindig katasztrofálisak. Tele volt abszurd jelenetekkel, pl Zod partnerséget ajánl Tess-nek, ha megkapja a hõn áhított szupererõt, közben az elõzõ részben (vagy a kettõvel ezelõttiben) simán meg akarta ölni, akkor nyilván ha lesz szupereje, majd partnerének fogadja; vagy a két szuperhõs ül a repülõn és lelkiznek; vagy a hülye katonáknak nem tûnik fel, hogy nincs szuperereje Jor-El-nek, amikor simán lökdösik és verik. Blue olyan, mintha parodizálná Zod-ot, ezzel a selypítéssel lehetetlen komolyan venni. Az elõzõ részbõl áradó Superman-hangulat sehol nem volt, pl Clark-ot a "sivatagban" még jobban bepúderozhatták volna, hogy még a gyanú árnyéka se vetüljön rá, hogy izzad; vagy Tess vallatásánál azt kellett volna mondania, hallja, hogy a pulzusa gyorsabb lett, tehát hazudik. Lois eltûnt, ki hitte volna. Igen, megmagyaráztak néhány dolgot, de ettõl ez a rész még orbitálisan nagy sz@r volt. Remélem semmit nem felejtettem ki, mert többet nem szeretnék errõl a részrõl beszélni. Ja, jó volt Chloe vicce, hogy a 30-as évek óta szerelmes Clark Lois-ba.
9/10
nikomin 2009 nov. 07. - 06:57:07 9/10
(1879/3565)
******9x07 Kandor********

Nem volt rossz rész,bár a spoilerek alapján jobbra számítottam. -Tévedtem Chloe-val kapcsolatban bár azért bekamerázni Clark házát és még a pajtát is,nem volt szép :)de legalább hasznos volt.
-Chloe lett a Kriptoni töri könyv ha nincs Clark kéznél.
-Jor-El szépen aludni küldte szegény Chloe-t. :)
-A Kandor részek tetszettek.
-Jor-El nekem egy kicsit fura volt,lehet hogy hasonlóbbat vártam mint az erõd Jor-El.De legalább kiderült miért lettek ellenségek Zod-al illetve az is hogy a gömb kék kriptonittal lett kezelve.
-Oliver és Clark végig jók voltak,ezt bírtam sõt és végre tényleg baráti volt köztük a hangulat(Oliver sivatagos beszólását bírtam.)
-Tetszett az utalás a Relic-re,illetve az elsõ képregényre.
-Azon jót nevettem,hogy Lois valójában megszökött/lelépett a csók után.
-Zod látta Clarkot de Clark viszont nem Zod-ot ez viszont nem tetszett.
-Hogy én tudtam,hogy Clark és Jor-El nemigazán fog találkozni és hogy csak majd akkor amikor Jor-El haldoklik(mindkét apja a karjai között halt meg),de Jor-El sírja szép helyen volt.
-Tess meg szokás szerint Tess. :)
-Nem is kell Red K hogy Clark bedurvuljon de ez tetszik,illetve az is hogy elutasította az apja kérését(bár szerintem ezt tehette a jövõben is és annak a következménye lett a vörös nap és a világvége)
-A helyszínek tetszettek.Még az a bánya is amit sivatagnak hívtak.Ja és ha jól számoltam Clark 5 képességét használta a részben.
-A nagy kérdés az mi az a "kulcs" vagy micsoda amit Jor-El elrejtett/vagy amiért ment a Kent házban?

Kanadai Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=J3D_kx7r0yc
9/10
nikomin 2009 nov. 07. - 03:14:50 9/10
(1878/3565)
Na a bajkeverõ tesók megérkeztek :)

Idol trailer
http://www.youtube.com/watch?v=9zo6wMquLrc
9/10
nikomin 2009 nov. 06. - 00:10:46 9/10
(1877/3565)
OFF:
Ja és a kormány kiadta utasításba hogy bárkin is látják meg a maszkot azonnal le kell lõni.
9/10
nikomin 2009 nov. 06. - 00:00:50 9/10
(1876/3565)
Mindenki az utcára vonul V maszkban.A sztori egy fasiszta Angliában játszódik igazából nekem ez a jelenet maradt meg illetve ahogy felrobban a Parlament.

1:50-nél kezdõdik.
http://www.youtube.com/watch?v=rDEYxL7LBZQ&feature=related
10/10
g413qi2 2009 nov. 05. - 22:46:42 10/10
(1875/3565)
Nem lenne hülyeség, ha árulnának ilyen pólót, végre lehetne valami normális merchandise cuccuk a dvd-n kívül.
9/10
nikomin 2009 nov. 05. - 22:25:34 9/10
(1874/3565)
Akkor inkább már rá nyomtattatom.

Az legalább kiderült milyen lesz a V-Vendetta jelenet,remélem sokkal több ember fog a fekete S pólóban lenni.
9/10
nikomin 2009 nov. 05. - 21:57:11 9/10
(1873/3565)
Képek az Idol-ból
http://www.kryptonsite.com/idolgallery1.htm

*Kell nekem is olyan póló.
9/10
nikomin 2009 nov. 03. - 21:25:02 9/10
(1872/3565)
*Az hogy Zod-nak és a "seregének" lesz-e ereje: szerintem lehet csak nem a full pakk.Mármint Alia-nak se volt meg mind szerintem.
*Majd az Idolban hívja Lois-t a Blur.

*+infó:Az alternatív jövõben játszódó jeleneteket (gondolom a Pandora-ba) a megmaradt Watchmen díszletek között vették fel.
10/10
g413qi2 2009 nov. 03. - 20:39:15 10/10 Előzmény nikomin
(1871/3565)
Ebben az interjúban tulajdonképpen semmi új dolog nem volt. Tudtuk, hogy a fekete ruha csak idõleges, az évad végi ruháról csak azt mondta, hogy színes lesz, azt nem, hogy az igazi superman-ruha lesz, ráadásul feltételes módban mondta. Az se nagy meglepetés, hogy Clark és Lois egész évadban témázgatni fognak.

A babérkoszorú megérkezett :)

A jövõben erõtlenül témáról: Nem tudjuk, hogy megvalósulnak-e a látomásban szereplõ dolgok (szerintem nem). Ha igen, azt nem tudjuk, hogy Zod és haverjai a vörös napsugarakkal kapnak-e szupererõt (a látomásból nem tudjuk meg). Ha kapnak, akkor a "jóknak" csak az lehet a céljuk, hogy a tornyot megsemmisítsék, mert akkor az erõviszonyok rögtön megváltoznak. És ha lesz Z-nek szuperereje, akkor hat-e rá a zöld kriptonit, ha nem, akkor az ellenállók nem fogják sokáig húzni.

A Blur már régen hívta Lois-t.
9/10
nikomin 2009 nov. 03. - 17:15:33 9/10
(1870/3565)
********SPOILER**************** TV-Guide Magazin

Q Is Clark Kent finally going to become Superman this season? —Lauren, Palm Beach, Fla.

A Sounds like we’re close! Smallville exec producer Brian Peterson tells me that the black blur suit Clark has been wearing this season was designed to be only a temporary bridge to the long-overdue Superman unveiling they are now plotting. “Given the Clark Kent everyone knows from our show, it would come out of nowhere to have him automatically start wearing the [Superman] suit,” Peterson says.

But once Clark comes to embrace his human side this season (with a little guidance from costumed Justice Society guest heroes Hawkman, Dr. Fate and Stargirl in a January episode), Peterson says Clark can start wearing his classic red-and-blue. The season may even conclude with Clark building a new costume with a bit more color, much as Tobey Maguire’s Peter Parker did in the first “Spider-Man.”

We can also look forward to Lois Lane and Clark hooking up, just like Lois dreamed at the start of this season. Peterson vows, “What we teased in the premiere, we have all intentions of paying off for the fans this season.”
9/10
nikomin 2009 nov. 03. - 13:29:59 9/10
(1869/3565)
Babérkoszorú postázva:)

Engem igazán egy dolog érdekelne: MI A JÓ ÖRDÖGÖT CSINÁL CLARK A JÖVÕBEN ERÕTLENÜL?(azon kívül,hogy lefekszik Lois-al)
a,átáll a sötét oldalra
b,látszólag áll át a sötét oldalra
c,Zod túsza,foglya
d,semmit(bár azt kétlem)

Van egy hülye teóriám (alternatív jövõ,alternatív teória):Az elején Zod túsza(nem a láncra verõs verzió hanem inkább a házi õrizetes) a nézd végig az emberek pusztulását alapon és könyörögj hogy inkább öljelek meg mókával vegyítve.Ugye azt se tudjuk a piros napig meddig jutott a tréningben és még akár 20 galaxis hadviselés-tudományát is bevághatta zavaró tényezõ(Lois) nélkül(meg azért alapjában sem hülye).Bírnám ha Zod ellen szervezkedne meggyõzvén a kandoriak egy részét,hogy ez így senkinek sem lesz jó mert ez a bolygó is úgy fog járni mint a Kripton,közben meg Zodot beetetné a letérdelek balbal-val.Mert szerintem Zod gyenge pontja az egója és azért mégis az El ház legutolsó sarja (Kara az x.univerzum végén Kandort kutatja szóval nem számít) fogadott neki hûséget.Oliverék esetleg árulónak hiszik Clarkot és közben akcióznak ezzel akaratlanul is elvonják Zod figyelmét a saját háza tájáról.Lois megérkezik és rájön valahogy,hogy Clark mégsem olyan rossz mint,ahogy Oliverék gondolják....(itt megakadtam)...
10/10
g413qi2 2009 nov. 03. - 00:35:09 10/10
(1868/3565)
Pandora hivatalos tartalomleírás:
Tess kidnaps Lois to find out where Lois went after she disappeared for weeks. Lois's memory of the future depicts a Metropolis under Zod's rule and Clark powerless under the red sun, while Chloe forms a resistance group with Oliver. After learning of these future events, Clark makes an important decision about Zod.

Ide nekem egy babérkoszorút a vörös Nap miatt (#2345 hsz).
9/10
offtopic
Csaba61 2009 nov. 01. - 18:16:08 9/10
(1867/3565)
Ez azért nem jó, mert a hajszínt LEGALÁBB HÁROM! gén szabályozza, és abból legalább kettõ intermedier (és nem domináns-recesszív) módon öröklõdik, de ez is csak feltételezés, nem tudják pontosan hány gén és milyen módon szabályozza az emberi hajszínt!
Nem beszélve - különösen a nõknél elõforduló - hajfestésrõl, vagy a férfiaknál a kopaszságról, ami jócskán bonyolítja, hogy pusztán öröklés útján határozzuk meg az ember látható hajszínét.
9/10
nikomin 2009 okt. 31. - 19:51:48 9/10
(1866/3565)
Kandor Promo

Jor-El Clark szerkóban kivéve a kabátot,miközben Zod püföli.Hülyeség de nem akarom,hogy a rész végére meghaljon.Abban reménykedem Clark megmenti és így "bukik le" Zod elõtt.