Téma: Smallville

9/10
nikomin 2009 aug. 02. - 18:31:38 9/10
(1505/3565)
Egy biztos NEM akarok depressziós,önmarcangolásba senyvedõ Clark Kentet látni egy egész évadon keresztül.Amit pl. jól megoldottak(bár valahol egy kicsit zavaró is volt a dolog) a 8. évadban Lana távozása után,egyszerûen átugrottak rajta,mintha meg sem történt volna.Én valahol egy határozottabb keményebb,(viccesebb) Clarkot szeretnék viszontlátni,aki tudja mit akar és nem nyavalyog annyit.
Amivel még nem lenne bajom: ha inkább mondjuk Kal El személyiség jegyei érvényesülnénk egy darabig,illetve ha a karaktert olyan mélyre taszítanák hogy egy hajszál választaná el a teljes sötétségtõl és akkor jönne be a képbe Chloe,Martha és Lois hogy visszarugdalják Clark piciny hátsóját a helyes irányba.
10/10
g413qi2 2009 aug. 02. - 17:06:07 10/10
(1504/3565)
Clark személyiségváltozása biztosan csak átmeneti lesz, szerintem többet fog járõrözni és bûnt üldözni, tehát többet lesz (Black) Blur, mint Clark, az évad elején nem fog az újságírói (fénymásolói) karrierjére koncentrálni, még azt is el tudom képzelni, hogy felmondjon. És persze azt is várom, hogy kicsit szigorúbban büntessen (rossz helyen parkoltál és elállod a mentõautó útját? ezért összenyomom az autódat egy 15x15-ös kockává!). Elvileg Lois feladata lenne megtéríteni, de még nem tart ott a kapcsolatuk, ezért én azt várom, hogy kezdetben fõleg Chloe fog próbálkozni, az igazi az lenne, ha Kent mama visszatérne, és õ gyõzködné egy szem fiacskáját. És még azt is meg kell oldaniuk, hogy Clark ne legyen olyan depis, ezért a 9. évadra azt várom, hogy megduplázzák az egy évadban Clark által elsütött viccek számát, ami így már kettõ lenne.
9/10
nikomin 2009 aug. 02. - 16:32:22 9/10
(1503/3565)
Nekem ez a mondat nagy kedvencem: "No glasses, no tights, no flights? So far, he's nothing like the Man of Steel." Úgyhogy ebben nem csalódtam, nagy kedvencem még amikor Infamousban Lois azt mondja Clarknak ,nem emlékszem pontosan a szövegre de kb: Hogy lehet hogy átlátsz a dolgokon vagy röntgenszemed van de mégis ilyen vak vagy mondat.
Lana szerintem már jó ideje megosztja a népet vagy utálják vagy szeretik, nekem pl. abban a pár részben amíg szerepelt teljesen közömbös volt.Csak az idegesített,hogy teljesen felturbózták.

Szerinted/tek mennyire fog Clark személyisége megváltozni vagy fog-e egyáltalán a 9. évadban? Illetve ha igen akkor csak átmeneti lesz-e és ha igen meddig fog tartani? Mert ugyebár Clark feladta az "emberségét",emberi oldalát az évadzáróban.(A trailer óta ezen töröm a fejem.)A kryptonsite fórumán olvastam egy olyan felvetést,hogy majd Lois "feladata" lesz visszahozni az emberiségben való hitét,az évad folyamán.
Ja és Red-Blue Blur-bõl csak a Blur marad meg,nem mintha ez újdonság lenne a fekete szerkót figyelembe véve, de legalább valami.
10/10
g413qi2 2009 aug. 02. - 14:47:27 10/10 Előzmény nikomin
(1502/3565)
A legrosszabb epizódnak én is ezt választottam. A Legion talán minden kategóriát megnyert, amiben elindult, nálam az a rész csak a középmezõnyben van. Lana nagyon megosztó személyiség, legjobb vendégszereplõ és legutáltabb szereplõ egyben. A legnagyobb meglepetés (azon kívül, hogy mindenkinek majdnem minden kategóriában más tetszett, mint nekem) a Clark és Lois páros kétharmados gyõzelme volt a párosok versenyében, úgy tûnik, hogy a rajongóknak bejött az az irány, amelyet olyan féltávig követtek. Nálad mi nyert volna a legjobb mondat kategóriában? Nálam Lois Bloodline végi most jövök Tess-tõl, és képzeld fizetésemelést kaptam beszélgetése Clark-kal, de még a jelöltek közé sem került be.
9/10
nikomin 2009 aug. 02. - 12:52:33 9/10 Előzmény g413qi2
(1501/3565)
A legrosszabb epizódban egyetértek,a legjobb epizódban majdnem,a legjobb vendégszereplõ kategória nyertesével viszont nem.
10/10
g413qi2 2009 aug. 01. - 15:13:32 10/10
(1500/3565)
Befejezõdött a kryptonsite awards a 8. évadról, akit érdekelnek az eredmények, azok megnézhetik.
Tavaly szinte mindent eltaláltam, szinte minden kategóriában az nyert, akire szavaztam, idén szinte semmi nem jött be. Több választottam még a jelöltek közé sem kerültek be (még mielõtt elindult volna a szavazás, elküldhetted a saját listádat, ezekbõl állították össze a jelölteket). Több kategória is teljesen érdektelen volt számomra, aztán volt sok olyan kategória is, ahol nagyon nehezen tudtam választani 3-4 nagyon jó jelölt közül. Kevés kategóriában volt csak egyértelmûen legjobb vmi választásom, elvileg ezeket lett volna legfontosabb megnyerni, de ez se nagyon jött be. Hogy micsoda kifacsart ízlésû rajongói vannak ennek a sorozatnak.
9/10
nikomin 2009 júl. 29. - 13:31:58 9/10 Előzmény g413qi2
(1499/3565)
Ja miután rendesen kinyíltak a szemeim rájöttem,hogy manipulált kép.De tényleg jobb mint a CW hivatalos 9.évados promókép.Bár szerintem augusztus végén,szeptember elején majd kijönnek pár újjal is.
10/10
g413qi2 2009 júl. 29. - 11:07:03 10/10
(1498/3565)
Fanpic. Reggel megnéztem a CW-n, ott nem volt semmi ehhez hasonló sem, most meg a kryptonsite-on külön post-ot kapott, hogy kering a neten egy ilyen kép, a show készítõi közül vki megerõsítette, hogy tényleg nem igazi.
Azért jó munka, jobb, mint a 9. évadot beharangozó hivatalos kép, ami innen-onnan lett összefércelve. Csak a lila nem illik Clark-hoz, csinálhatta volna feketére a ruhát.
9/10
nikomin 2009 júl. 29. - 05:36:06 9/10
(1497/3565)
Nem tudom hogy fan made vagy eredet-e de nekem teszik.
9/10
nikomin 2009 júl. 28. - 23:33:48 9/10 Előzmény g413qi2
(1496/3565)
Clark+Lois+RBB-vel kapcsolatban teljesen egyetértek.

Én ezeken a sikítozásokon jót szoktam röhögni fõleg mikor a pasik majdnem jobban sikítoznak mint a lányok, azért azt ne felejtsük el a legnagyobb ovációt a Clark+Lois "Nagy jelenet" kapta,ott én is elmondtam egy azt a k*rva életbe ezt most hogy mondatot.

Állítólag ugyebár ez az évad Clark legsötétebb óráiról fog szólni,(bár én inkább idõszakát mondanék),remélem nem süllyed megint teljes depresszióba az ürge,mert akkor falnak megyek.
10/10
g413qi2 2009 júl. 28. - 19:48:51 10/10
(1495/3565)
Hogy ezeken a videókon mit össze nem sikongatnak, és nem csak nõi sikítást lehet hallani. Viszont senki nem kiálltja, hogy szabad a csók, micsoda amatõrök.
Oliver lehet, hogy fel akarja melegíteni a kapcsolatot, de Lois már csak a barátja akar maradni, õ már remélhetõleg a RBB-be lesz szerelmes, Clark pedig remélhetõen Lois-ba. Ezért azt várom, hogy amikor Lois Clark-nak áradozik a RBB-rõl (eközben Clark-ot nem épp becses jelzõkkel illeti), akkor Clark besértõdik és RBB-ként kicsit visszafogja magát Lois-szal (ritkábban, kevesebbet és kevésbé kedélyes hangnemben beszél vele), aki emiatt megsértõdik és Clark-on vezeti le a frusztrációt, aki emiatt RBB-ként kicsit visszafogja magát Lois-szal, aki emiatt megsértõdik és Clark-on vezeti le a frusztrációt ésígytovább, ésígytovább.
9/10
nikomin 2009 júl. 28. - 16:57:01 9/10 Előzmény g413qi2
(1494/3565)
****Spoileres****

Na én arra nagyon kíváncsi leszek,mármint a Lois+Clark+RBB háromszögre,na és persze ne felejtsük el Olivert se,mert õ is fel akarja majd melegíteni a Lois-os kapcsolatot. Bár ez a húzás nekem nem tetszik személy szerint,de lehet hogy még jó dolog is kisülhet belõle.

A trailer egy kicsit jobb szögbõl, a hang nem igazán tiszta
1.http://www.youtube.com/watch?v=fG5aEcppRjo
2,hosszabb majdnem 5 perces videó
http://www.youtube.com/watch?v=acf0V3QljmY

Még 2 hónap.:(
10/10
g413qi2 2009 júl. 27. - 16:47:43 10/10
(1493/3565)
Clark-nak már pár évad óta mindig szembe kell néznie élete addigi legnehezebb kihívásaival és legsötétebb óráival, és ez a 9. évadban sem lesz másként.
Superman-Prime: a szerkó olyan, mint amit a képregényben azután kap, hogy Doomsday megölte, tehát az idõrend stimmel, csak kicsit mátrixosították a hosszú kabáttal. És remélem csak ennyi köze lesz Superman-Prime-hoz, aki a Crisis-sorozatokban szerepelt, na ez az a képregényvonulat, amit nem ajánlok senkinek (olyan sz@r). Röviden csak annyi, hogy 3 dimenzió különbözõ korú Superman-jai (és sleppjük) találkoznak és témázgatnak, hogy akkor melyikük is éljen ebben a dimenzióban (mindegyik itt akar élni). Egyedül a vége értékelhetõ. A szerkó látható a Doomsday-es rajzfilmben is, amirõl ebben a fórumban már beszéltünk, lényege, hogy gyûjti a napfényt, és így erõsíti Clark-ot.
Engem nem dob fel nagyon, hogy Geoff Johns újra ír egy részt és behozza a JSA-át, egyrészt a Legion engem nem fogott meg annyira a 75 másodperces fõellenséggel, másrészt szerintem a JSA amolyan ami a Justice Leage-bõl kimaradt (értsd általában kevésbé populáris) hõsök gyülekezete.
A legjobban az villanyoz most fel, hogy úgy tûnik, megcsinálják a szerelmi háromszöget, Lois belepistul a RBB-be, és közben folyamatosan cinkelni fogja szegény Clark-ot. Már alig várom azt a verbális alázást, amit Lois majd kioszt Clark-nak.
9/10
nikomin 2009 júl. 27. - 14:18:20 9/10 Előzmény g413qi2
(1492/3565)
Nem is tudtam hogy létezik de valaki megemlítette hogy tényleg sötét idõszaka lesz Clark-nak a 9.évadban ha megkapta Superman Prime szerkóját.
9/10
nikomin 2009 júl. 27. - 13:51:04 9/10
(1491/3565)
******Spoileres******

A Clark fekete szerkóban egyszerûen rohadt jól néz ki.(Nõbõl vagyok) :).Jobban áll neki mint az a piros-kék összeállítás.A legnagyobb sikítozást Zod, Metallo-B.A.G. és a Clark+Lois sex jelenet kapta illetve Clark a fekete szerkóban a végén.

A szög ugyanaz de jobb minõségben.
http://www.youtube.com/watch?v=mLULX0F2Au0
10/10
g413qi2 2009 júl. 27. - 13:27:27 10/10
(1490/3565)
Köszi!

Már a kryptonsite-ra is elkezdték felrakni az interjúkat.

Roulette nem egy túl híres karakter:
http://en.wikipedia.org/wiki/Roulette_(DC_Comics)

Just Hot?? Az elõzetes biztató, és az is, hogy mennyi Oh my God! sikítás hangzik el alatta. Bõvebbet majd akkor lehet mondani, ha jó minõségben és gerincbántalmak nélkül is meg lehet nézni.
9/10
nikomin 2009 júl. 27. - 12:32:16 9/10
(1489/3565)
*****SPOILER*****

Ez a szöveges rész http://spoilertv-smallville.blogspot.com/2009/07/smallville-live-comic-con-panel.html

Ez pedig a 9.évad trailer nem jó minõségû ("egy kicsit ferde").
http://www.youtube.com/watch?v=6iwbe4KZKeo Nekem nagyon bejött elég darkos.Clark meg a fekete szerkóba csak.. Just Hot!
10/10
g413qi2 2009 júl. 26. - 22:41:09 10/10
(1488/3565)
Be tudnád linkelni? Még nem találkoztam az új hírekkel.
9/10
nikomin 2009 júl. 26. - 21:49:02 9/10
(1487/3565)
!!!!!!!!!!!******SPOILER******!!!!!!!!!!!!!

Ja és Lois amnéziásan tér vissza a jövõbõl,de lesznek felvillanó emlékek amiket nem ért,Oliver és Clark sosem lesznek legjobb barátok,Zod még csak õrnagy nem tábornok,(fiatal,de sokkal õrültebb?)
9/10
nikomin 2009 júl. 26. - 21:29:32 9/10 Előzmény nikomin
(1486/3565)
!!!!*****SPOILER*****!!!!!!!!

Na szerintem ennyit a nagy bejelentésrõl.Jött pár új infó de szerintem egyik se eget rengetõ (ahhoz a trailer-t is látni kéne),vagy csak én nem értettem valamit,vagy csak rossz a kedvem.
-Lex nem halt meg (szerintem ez nyilvánvaló volt)
-Lois 18 részben fog szerepelni (ennek örülök és a C+L+RB háromszögnek)
-Geoff Johns "Legion" ír egy másik epizódot a Justice Society of America
-Két fajta "22" rész lesz egy évadzáró és egy sorozatzáró ep.
-Toyman és Roulette-(ki Õ?)lesznek még a negatív karakterek.
-Tom Welling 2 Allison Mack 1 részt rendez.
A lejátszott részlet remélem felkerül a YouTube-ra mert kíváncsi vagyok Clark fekete köpenyre és a mellkasán az S-logóra.
Ha valamit kihagytam,félreértettem vagy túl sokat írtam bocsi.