Téma: Smallville

9/10
nikomin 2009 aug. 11. - 14:06:47 9/10
(1525/3565)
A TCA tényleg egy nagy vicc.Egy Emmy vagy egy hasonló rangos díj tényleg jó(bb) lenne.
Azért valamire mégis jó ez a díj: a tini lányok igenis nézik a Smallville-t még ha csak azok miatt is amiket írtál. Dawn Ostroff-nak ha jól emlékszem az volt a baja annak idején hogy a sikítozásra/hajtépésre hajlamos csitriket nem igazán érdekli a sorozat a jelek szerint van benne valami(valaki)ami mégis megfogta õket.
9/10
nikomin 2009 aug. 10. - 18:08:22 9/10
(1524/3565)
Én azért tegyük hozzá örülök hogy nyert,mert nem árt egy kis felhajtás a Smallville körül.De kétségtelenül van nála jobb színész,bár õ is jobb lehetne ha akarna(voltak kimondottan jó alakításai az évadok során).Csak hát szerintem unja az egészet,és már csak a fizetés a lényeg,mert kétlem hogy a Smallville után szívesen beválogatnák és a rajongók is elfogadnák pl. szív sebészként a Grace Klinikában.
9/10
nikomin 2009 aug. 10. - 17:49:59 9/10
(1523/3565)
1,Tinik szavaztak
2.A jelölteket elnézve, szerintem a jelölt kinézete nyomott többet a latban mint a teljesítménye.Ha így nézzük az én szavazatom is Mr. Welling-é.
Jelölt lista a Sorozatjunkie-ról van.
* Tom Welling - Smallville
Milo Ventimiglia - Heroes
Matthew Fox - Lost
Thomas Dekker - Terminator: The Sarah Connor Chronicles
Josh Holloway - Lost
10/10
g413qi2 2009 aug. 10. - 16:16:26 10/10
(1522/3565)
Elsõ gondolatom az volt, hogy szerintem a Smallville-ben is van nála jobb színész.
A második pedig Tom Welling 1:0 Steven Segal
9/10
nikomin 2009 aug. 10. - 13:03:36 9/10 Előzmény nikomin
(1521/3565)
*Teen Choice Award 2009
Choice TV Actor Action Adventure: Tom Welling, "Smallville."

*A Smallville készítõi már megbánták, hogy az új évadról azt nyilatkozták, hogy sötét és komor lesz, mert a rajongók kiakadtak a hír hallatán. Most ott tartunk, hogy sötét helyen játszódik majd (szerintem átvitt értelemben) és Clark "sötét" döntéseket kell, hogy hozzon, de maga az évad NEM lesz sötét.--By Comment Com (Egy kicsit megnyugodtam,nem lesz depis Clark)
9/10
nikomin 2009 aug. 06. - 00:49:00 9/10
(1520/3565)
Zod karaktere 16 részben fog szerepelni idén ha jól tudom ez a minimum tehát Tess+Oliver is.Lois 18 részben Chloe+Clark 22-ben.

*** Nem új Spoiler *****
Zod elméjében még nem pusztult el a Kripton.Zod nem veszi figyelembe Clark létezését.--na itt mondtam azt hogy ezt mégis ,hogy.Nincs bajom a párhuzamos dimenziókkal, univerzummal, idõsíkokkal de már sok sorozatnak beletört ebbe a bicskája.Szerintem alapjában elénk raknak egy õrült pasit aki még a csatlósival sem tud mit kezdeni legalábbis az elején.Bírnám ha az elején összehaverkodnának de kevés esélyt látok erre.
10/10
g413qi2 2009 aug. 05. - 20:24:34 10/10 Előzmény nikomin
(1519/3565)
Ha Clark elveszítené a fejét és Oliver próbálná megállítani, akkor Oliver is elveszítené a fejét :)
Kérdéses, hogy mihez fognak kezdeni Zod õrnaggyal. Teljesen õrült lesz, vagy csak fanatikus, vagy megszállott, vagy normális. El akarja foglalni a Földet, vagy csak bulizni és csajozni akar. Mikor mentette el magát, amikor még megvolt a Krypton, esetleg még az El házzal sem volt összeveszve. Hány cimborája van elmentve, azokat ki akarja-e szabadítani. Megpróbál összehaverkodni Clark-kal? És mennyit fog szerepelni egyáltalán.
Én nem szerepeltetném túl sokat, max néhány részben, összehaverkodtatnám Clark-kal, kiderülne néhány furcsasága, pl hogy fél a békáktól, aztán Clark is rájönne, hogy milyen õrült igazából és kénytelen lenne újra gömbösíteni. Csakhogy, és itt jön a csavar, az évad vége felé újra megjelenne Zod tábornok, és Clark a fiatalabbtól nyert tudás segítségével gyõzné le, például egy békával :)

A testvérpárról, hát meglepõ lenne, ha tényleg ezt a bugyuta testvérpárt szerepeltetnék. Elsõ blikkre elég idétlenek, bár Toyman-t egész jól megoldották, ez azért biztató. De tényleg találhattak volna jobbat is ezek helyett.
9/10
nikomin 2009 aug. 05. - 01:30:08 9/10
(1518/3565)
Wow van haszna ha az istenért se tud aludni az ember.

****SPOILER****
9.05 Idol.A Casting Sides-ban 1 18-19 testérpárról van szó,páran úgy vélik õk lesznek a Wonder Twins Smallville-i megfelelõi.

****Spoiler vége******
Augusztus 25.-én jelenik meg a 8.évados DVD.Remélem felkerülnek a Youtube-ra is a kimaradt jelenetek.Azt tudom 2 órányi lesz belõlük.
9/10
nikomin 2009 aug. 05. - 00:27:32 9/10
(1517/3565)
Egy dolog még furdalja az oldalam az pedig Clark reakciója mikor megtudja majd hogy, Tess-nek hála a Földön tanyázik Zod és a bandája.Bírnám ha Clark egy kicsit elvesztené a fejét és mondjuk Oliver-nek kéne visszafogni.
9/10
nikomin 2009 aug. 04. - 23:11:47 9/10
(1516/3565)
Lehet hogy több pénzt kaptak. Én statisztának meg befognak pár rajongót,szerintem vannak jó páran akik a fél világot átutaznák,hogy 1 vagy 2 napot a forgatáson töltsenek.

Valószínû hogy Clark mindent meg fog tenni hogy megmentse Loist és a várost de szerintem nem fog Clark Lois mellett virrasztani vagy csak addig lesz ott amíg az fel nem ébred.Addig fogja tagadni és elrejteni az érzelmeit ameddig csak tudja és képes rá.
Lois+Tess na ezt már várom csak nehogy mindketten Clarky-ra cuppanjanak rá mert a végén még kapnánk egy Tess+Lois bunyót megspékelve pár repdesõ végtaggal.A jól áll neki a halál címû film Meryl Streep és Goldie Hawn bunyója jutott eszembe.A Resident Evil-es utalásnak én is örülnék.
10/10
g413qi2 2009 aug. 04. - 21:59:54 10/10 Előzmény nikomin
(1515/3565)
A zombi-vírus nem túl eredeti ötlet, az meg végképp érthetetlen, hogy miért egész Metropoliszt akarják megfertõzni, amikor nincs pénz még 30 statiszta megfizetésére sem (a 8. évadban csak az Infamous-ban volt egy ilyen tömeges jelenet, hol vannak már azok a régi szép idõk, amikor a focimeccshez egy negyed stadiont megtöltöttek). Ha már el van döntve, hogy ezt a nem túl kreatív és elcsépelt dolgot fogják csinálni, akkor értelmesebb lett volna egy vagy két zárt épületben elszabadítani a vírus, akkor fenyegethetne a veszély, hogy az egész városban elterjed. Lehetne egy LuthorCorp labor, ahová Lois vmilyen álruhában beosont és összefutott Tess-szel, majd közösen menekülnének a lezárt épületen belül a már zombisodott tudósok elõl. Ebben a szituban lenne néhány jó lehetõség, az elõbb már írt közös menekülésen kívül, ahol egy idõre barátokká válnak, és letudhatnák az ilyenkor szokásos õszinte vallomásokat (irigylem a hajad, neked meg jók a körmeid), majd amikor Lois már nem bízik a megmenekülésben hagyhat egy jó kis üzenetet Clark telefonján. Aztán az is érdekes lesz, hogy Clark mennyire kétségbeesetten akarja majd megmenteni Lois-t, és a rész végén tuti ott fog majd ülni a kórházban Lois ágya mellett. Nekem is Resident Evil jutott jutott eszembe a spoiler olvasásakor, tehetnének rá néhány közvetlen utalást.
Meggazdagodnék, ha arra tenném a pénzem, hogy a film Resident Evil-re hivatkozol?
9/10
nikomin 2009 aug. 04. - 16:29:56 9/10
(1514/3565)
Szerintem valamilyen szinten kellett az ,hogy a trailer túlzó legyen illetve többet mutasson a kelleténél hiszen ez elsõ sorban annak a 6000 embernek készült akik ott ültek,a másik dolog meg az hogy nagyon kellenek a sorozatnak a nézõk fõleg a pénteki halálnap miatt.Mert azt kétlem hogy hagyná a CW hogy ellegyen a "szokásos" CW nézettségi szinten,nem inkább vérezzen csak el szép lassan aztán majd megint behoznak valamilyen gagyi 100 éves sorozat reamek-et helyette amit annyian se fognak nézni,de kapásból kap egy 5 évados berendelést.

Tom Welling meg tényleg sokkal de sokkal jobban néz ki :) Gondolom egyszeri eltévelyedés volt mikor úgy nézett ki mint egy jeti.
9/10
nikomin 2009 aug. 04. - 15:21:08 9/10 Előzmény nikomin
(1513/3565)
Na jöttek a 3. részbõl is spoilerek.

****Spoiler****
Zombi vírus,Tess és Lois is megfertõzõdik.
***Spoiler vége****

Nekem egy kicsit Resident Evil-en hangzik a dolog.Bár nagy horror rajongónak tartom magam ,de ez az infó nem nyerte el a tetszésemet.
9/10
nikomin 2009 aug. 02. - 23:27:28 9/10
(1512/3565)
Bárcsak 47 nap lenne hátra.
9/10
nikomin 2009 aug. 02. - 22:22:59 9/10
(1511/3565)
Ez érdekes,mármint hogy 1996-ban házasodtak össze,megnéztem a Wikin és ott az áll,hogy az elsõ Superman képregényt viszont 1938-ban adták ki,csak 58 év kellett hozzá. Gondolom azért voltak a kiadások közt megszakítások,változtatások stb.Belegondolva egy kicsit azért vicces vagy inkább szomorú,hogy X.Y. 6 évesen elkezdi gyûjteni a Superman képregényeket 64 évesen veheti a kezébe azt a számot amikor Clark végre elveszi felségül Lois-t.
10/10
g413qi2 2009 aug. 02. - 21:36:23 10/10
(1510/3565)
Tudom, hogy szerepelt már pár részben Hamilton prof, a képregényben is jófiúkét kezdte, aztán kicsit meg akarta ölni Superman-t, de csak amolyan tudósi becsvágyból, aztán nagyon-nagyon sokáig a legjobb sidekick volt, minden tudományos dologban hozzá (és késõbb még Irons-hoz, õ az a kalapácsos, páncélos ürge, akit egyszer Shaquille O'Neil "eljátszott") fordult, aztán egyszer csak nagyon megõrült, és Superman egyik legveszélyesebb ellenfele lett Ruin álnéven. Azért lenne értelme a képregényhez hasonlóan megõrjíteni a Smallville-ben is, mert olcsón megvalósítható lenne, ami ugyebár most fõ szempont, és ha úgy-ahogy megismerné Superman-t, akkor a további történetbe is remekül beleillene.
És akkor jöjjön egy, az elõzõekhez semmiben nem kapcsolódó tény:
Lois és Clark a Superman képregény 1996 decemberi számában házasodtak össze.
9/10
nikomin 2009 aug. 02. - 20:17:32 9/10
(1509/3565)
Jó kép.

Szerintem már így is el lesz látva Clark ellenséggel Zod,Metallo és persze a kisebbekrõl se feledkezzünk meg.Talán ha nem vérzik el a halálnapon a sorozat és megkapja a 10.évados berendelést akkor. Amúgy egy Emil Hamilton már van,Oliver és a többiek "házi orvosa" aki visszatér ebben az évadban is. Lehet hogy nem véletlen.
8/10
Iceman87 2009 aug. 02. - 20:03:48 8/10
(1508/3565)
De jó lenne ha a készítõk átolvasnák ezt a topikot :) Egész jó kis Smallville részek lennének. :)
9/10
nikomin 2009 aug. 02. - 19:37:50 9/10
(1507/3565)
A Youtube-on kerestem egy jobb trailert mikor ebbe botlottam http://www.youtube.com/watch?v=eqzuZD899t8 a sorozat és egy film keresztezése a képanyag 95%-ban Lois és Clark jelentek,a hang szöveg viszont a The Time Traveler's Wife címû film promójából van asszem,egy kissé szomorkás de nekem tetszik.
10/10
g413qi2 2009 aug. 02. - 19:32:04 10/10
(1506/3565)
Hozhatnának egy ellenszenves újságíró-kollégát az újsághoz (esetleg sportrovat), akivel idõnként kibabrálhatna, vagy néha visszaszólhatna Lois-nak. A dark side-ra sodródással kapcsolatban kellene egy jó kis fõellenség, mint a képregényben pl Conduit vagy Hamilton prof, aki ismeri Clark titkát és elkezdi fenyegetni Clark szeretteit (bár már nincsen túl sok). Ezt a képregényben többször is egész jól megoldották, csak át kellene venni.