Téma: Smallville

9/10
nikomin 2009 okt. 22. - 00:45:54 9/10
(1785/3565)
Nekem is hasonló jutott az eszembe mikor olvastam.Azért jól megszívta.Õ volt a Hollywood-i összekötõ vagy micsoda tehát nemcsak egy egyszerû díler ami azért gáz.Ha jól emlékszem anno azért lépett ki mert nem akarta,hogy beskatulyázzák (vagy valami hasonló) hát most a skatulyát is megkapja egy cella formájában,meg egy szerepet játszhat (max.) 20 évig szép narancssárga kezeslábasban.
10/10
g413qi2 2009 okt. 22. - 00:21:35 10/10
(1784/3565)
Pete (Sam Jones the third) sz@rban van, letartóztatták drogdílerkedésért. Kinéz neki vagy 20 év. A karma büntetése a Hero-ért.
9/10
nikomin 2009 okt. 21. - 21:14:25 9/10
(1783/3565)
Szerintem ez a kavarodás talán a forgatási sorrendnek tudható be Pl. Idolt forgatták 5.-ként adásba meg majd 8.-ként kerül.A 11-nél és a 12-nél is szintén ez a helyzet.
10/10
Sheila85 2009 okt. 20. - 22:41:49 10/10
(1782/3565)
Számomra az új évad eddig remekül indult. A már levetített 4 rész közül mindegyik nagyon tetszett, a legjobban talán a Rabid (nem hittem volna, hogy épp a zombis epizód jön be ennyire). Külön pozitívumot jelent, hogy végre Clark részérõl jelentõs karakterfejlõdést is láthatunk, és sokkal önállóbb, mint a korábbi évadok során, hisz végre nem rohangál minden apró dolog miatt Chloehoz a megoldásért, hanem inkább a saját eszét használja.
Viszont egy kicsit sajnálom azt, hogy Zod eddig elég kevés szerephez jutott, de ez magyarázható azzal is, hogy CB csak 16 epizódban fog szerepelni, és ezért Zod történetére inkább az évad második felében kívánnak koncentrálni.
9/10
nikomin 2009 okt. 20. - 22:37:12 9/10 Előzmény nikomin
(1781/3565)
A K.site szerint a 11-es és a 12-es rész felcserélõdik.
9/10
nikomin 2009 okt. 20. - 19:43:27 9/10
(1780/3565)
Hát én a 10.évadban kételkedem (de tavaly is ez volt nálam szóval) majd meglátjuk.

******SPOILER**********
9.10 Diciple
"Dark Archer"-Steve Bacic(Andromeda)-Õ szerepelt már a pilotban is,igaz áldozatot játszott és max 2-3 perces jelenete volt.

9.11? Society
Hawkman-Michael Shanks (Stargate remélem hoz magával pár nézõt is pluszba)
Dr. Fate-Brent Stait (Andromeda)
Stargirl-Britt Irvin

9.12 Persuasion
állítólag Tom Welling rendezi.
10/10
Sheila85 2009 okt. 20. - 14:12:00 10/10
(1779/3565)
A Metallo nézettségével kapcsolatban, ezt találtam a neten:

While Dollhouse had traditionally delivered a .5 or higher adults 18-49 ratings boost when comparing Live+7 numbers (full week of DVR viewing) over the Live+SD (same day DVR viewing) ratings, for the episode on October 2 were only boosted by .3 (from a .9 to a 1.2).

Meanwhile a Smallville episode the same night grew from a 1.0 adults 18-49 rating to a 1.4.

Szerintem ez nagyon jó hír,ha továbbra is ilyen jól teljesít a Smallville, a végén még lesz 10. évad is.
9/10
nikomin 2009 okt. 18. - 20:36:58 9/10
(1778/3565)
Hasonlóan gondolkodtam Chloe-ról csakhogy nem a Roulette kapcsán hanem inkább a Kandor-ban. (a hivatalos tartalomleírás szerint ugyanis õ fog elõbb találkozni Jor-El-el nem Clark,Clark meg mikor rájön,hogy az apja életben van elmegy keresni nehogy Zod találja meg elõbb)

Szerintem több dolog lesz a Roulette-ben mint sem azt gondolnánk így elsõre,csak nehogy tévedjek.
10/10
Sheila85 2009 okt. 18. - 20:25:05 10/10 Előzmény nikomin
(1777/3565)
Õszintén szólva a következõ epizód (Roulette) történetileg nem fogott meg annyira, mivel semmi kedvem továbbra is azt nézni, ahogy Oliver egyre mélyebbre süllyed. A Crossfire-t sokkal jobban várom.

Hirtelen eszembe jutott valami, és lehet, hogy ez most irtózatos baromságnak tûnik, de mi van akkor, ha a Roulette-ben az Oliverrel történtek mögött valójában Chloe áll. Mi van, ha õ tervelte ki ezt az egész játékot annak érdekében, hogy végre észhez térítse Olivert, de mondjuk idõvel az irányítás kicsúszott a kezébõl, és a dolgok kissé elfajultak?
Ez azért merült fel bennem, mert korábban a spoilerek között olvastam valamit egy Chloeval kapcsolatos fordulatról, és arról, hogy majd manipulálja a dolgokat a háttérbõl. Így ez pont beleillene a képbe, bár remélem, hogy tévedek, mert ha ez megtörténne, akkor csak mégjobban utálnám a karakterét mint eddig.
9/10
nikomin 2009 okt. 18. - 15:33:48 9/10
(1776/3565)
Cassidy Freeman interjú (kezdem tényleg azt hinni,hogy a Pandora lesz a félévadzáró)

http://www.tvguide.com/News/Smallvilles-Tess-Mercer-1010944.aspx?rss=news&partnerid=spi&profileid=05#comments
9/10
nikomin 2009 okt. 18. - 01:45:21 9/10
(1775/3565)
Hát inkább már legyen vicces mint komor,vagy mint hogy felvegyék a fapofát(és felõlem még akár Tess vagy Zod is vihetné Clarkhoz a mosnivalóját vagy akármelyik szereplõ,ha már beleírták a sztoriba :) ).+ ez max 2 perces jelenet lesz.

Oliver már tavaly óta süllyedt lefelé, el kell érnie a teljes mélypontot,hogy újra a régi önmaga legyen vagy hanem jobb kiadása.Nem hiszem,hogy véletlenül kap új szerkót a Discipel-ben és kapja meg ellenfelének a régi mentorát,szerintem akkor fog ténylegesen újjászületni Green Arrow/Oliver Queen.
9/10
nikomin 2009 okt. 17. - 22:31:38 9/10
(1774/3565)
**********Spoileres**********

Clark és Lois egyik közös jelenete lesz (elméletileg) mikor viszi a szennyesét a farmra kimosni valamilyen oknál fogva, akkor értesül majd róla,hogy Oliver öngyilkosságot kísérelt meg és Clark ezt titokban tartotta elõtte, ettõl fog viszont bepöccenni Clarkra.

*Bírnám ha azzal állítana be Lois hogy elromlott a mosógép a Talonban,aztán Clark késõbb megtudná Chloe-tól hogy annak bizony semmi baja sem volt.Abban viszont szinte biztos vagyok,hogy Clark nem csak Lois gondolataiban fog Lois fehérnemûivel összefutni.
10/10
g413qi2 2009 okt. 17. - 21:41:25 10/10 Előzmény nikomin
(1773/3565)
Mi van a mosással, mert errõl lemaradtam? Nekem nem igazán tetszik az elõzetes, attól félek, hogy ez most egy olyan rész lesz, ami szinte csak Oliver-rel foglalkozik, mint a Toxic. És ez felveti a kérdést, hogy mi a francot keres Oli a sorozatban, mi haszna van annak, hogy szerepel? A züllése nem zavar, de most azért szerepeltetik, mert olcsó dc karakter, vagy miért, mi köze van az egészhez?
Maradt 2,62 :))))
Nemrég szerepelt Roulette a JLA-ban, egy kis montázs <---
9/10
nikomin 2009 okt. 17. - 18:22:57 9/10
(1772/3565)
Gondolom elõzetes számok de úgy néz ki 2,6 M-an nézték az Echo-t.Kíváncsi vagyok mennyit fog csökkenni a végleges eredményben.
9/10
nikomin 2009 okt. 17. - 17:44:50 9/10
(1771/3565)
Nem lesz ez rossz szerintem sem.Remélem ezután a rész után Oliver észhez tér.

http://www.youtube.com/watch?v=_JwOosyFq5w

Meg ugyebár a spoiler szerint Lois Clarkhoz megy mosni ami elég viccesen is elsülhet,amíg Lois le nem harapja Clark fejét Oli miatt.
10/10
g413qi2 2009 okt. 17. - 10:51:49 10/10
(1770/3565)
A DP logó és a robotbaba képek között vaciláltam, hogy melyiket használjam, így akkor megoldódott. A Lex tükrözõdéssel igazad van, én is észrevettem, hogy a második alkalommal túl sokáig mutatták, és tisztán látszott, hogy nem is hasonlít, csak elfelejtettem leírni.
Oliver-t meg kell védjem, a mexikói hombres mindenképpen meg akarták verni. Ha elküldi a lányokat, akkor az lett volna a baj, hogy nem elég jók neki. Csak a balhét keresték.
Milyen jó, hogy nem lett nagy balhé az elmaradt nem randi randi miatt, nem volt hiszti, mindkettõ újságíró, és amikor valami hír van, annak utána kell járni.
Majdnem elfelejtettem, Oli legjobb mondata, amikor szirénáztak, és azt mondta Clark-nak, hogy a te dalodat játsszák.
Ilyen a nõi elme? Hajjaj.
10/10
g413qi2 2009 okt. 17. - 09:36:43 10/10
(1769/3565)
9x04 Echo

****SPOILER****

Tényleg töltelékrész íze volt, egy kicsit más hangulata volt, mint az eddigi részeknek, kicsit olyasmi volt, mint az elõzõ évadban a darkosabb második félidõben a Hex, de ettõl függetlenül jó rész volt.

Clark benézte a túszejtõt, ez gyermeteg hiba volt, tényleg ráfért egy emberismereti tréning, de akkor már így is hagyhatta volna a papája. A rész végére megtanulta a leckét, hátha ezután már nem lesz olyan balf*sz.
Lois gondolatai viccesek, Clark is mondott egy vicceset a rész elején, Oli is megpróbált egyet, meg is verték miatta, Tess is vicces volt ("pretty please" ez ÓRIÁSI volt), ez egy vicces rész volt.
A fõszereplõ páros kapcsolata elindult végre, ezt sikerült normálisan megcsinálni, emiatt nem fog semelyik fan dührohamot kapni (talán), kicsit unkreatív megoldás volt, hogy Clark már megint ölbekapta Lois-t, csak 18. alkalommal.
Toyman: kicsit meglepõ volt a robot, még nem igazán tudom, hogy tetszett vagy sem, még nem tudom a helyére rakni. Ezt leszámítva teljesen rendben volt, sokkal jobban megcsinálták, mint a képregényben, ahol 3 méteres plüss robot macival és igazi fegyverrel felszerelt robotizált modell repülõvel fenyegette a tisztes állampolgárok testi épségét.
Tess végre egy ici-picivel többet szerepelt, a Lana Croft utánzatot csinálhatták volna egy kicsit szexisebbre, talán egy mélyen bevágott pólóval, vagy csak azt a bõr bizbazt (nem is tudom mi volt az, fegyvertáska vagy vállmelegítõ) nem kellett volna ráadni. Az utolsó jelenete pedig egyszerûen zseniális volt. Várhatunk egy teljesen robot Metalló-t, ezúttal akár egy 60 másodperces kemény küzdelmet is el tudok képzelni, csak azután fog lefagyni a robot operációs rendszere (á, ez csak vicc, éljen az új szponzor, imádom a Microsoft-ot). Láttátok, hogy mennyi helyszín és statiszta volt?
9/10
nikomin 2009 okt. 17. - 06:59:31 9/10
(1768/3565)
*********9/04********

Töltelék rész ide vagy oda nekem tetszett.Lois álmairól nem derült ki semmi az tény,de még így is jó volt szerintem. Tetszett ahogy megoldották ezt a Clark új képessége dolgot és,hogy egy ideig csak Lois gondolatait hallhatta.A liftes jelenetnél jót nevettem, Clark is majdnem. :)
-Toyman tényleg jó volt.
-Nagyon tetszik az új Clark (fõleg mikor a faszikámnak elmagyarázta a dolgokat a kórházban)
-Szegény Lois-t ismét felültették,de most jól kezelték a helyzetet ez nagyon tetszett.
-Oliver ahhhh!! Remélem jövõ héten kiveri belõle valaki a hülyeségeit,ha más nem akkor majd Clark.
-Tess meg Lara Croft és .....(valami félelmetes nõci,nem jut eszembe senki per pillanat)keveréke.
-Clark régi kockás inge hogy került Lois-hoz?
-Plusz nálam még plusz pont a Monster Truck-ért (imádom azokat a dögöket)
10/10
Sheila85 2009 okt. 16. - 09:00:05 10/10
(1767/3565)
**********SPOILER PattyLaurie-tól**********

- Lois and Clark will "remain together throughout Disciple"
- she wouldn't tell me anything about what happens after this episode, but she did assure me Clois will NOT be handled like Clana
- Lois and Clark fans will be "entertained by a few off beat, sometimes unpredictable humourous interludes between Lois/Clark", beginning in Roulette and continuing in Echo, Crossfire, and Idol

Szuper!!! Bevallom egy kicsit megkönnyebbültem, mert attól tartottam, hogy a Clois kapcsolattal is ugyanazt teszik majd mint a Clana. Remek tudni, hogy mégsem így lesz.
10/10
g413qi2 2009 okt. 15. - 09:05:18 10/10
(1766/3565)
A kép, amit beszúrtál nálam is itt pihen a winyón (1280x1024-es méretben) és várt a bevetésre.

A sorozat a Superman-sztori kezdeténél van most is! De ez a kezdet (olyan értelemben kezdet, hogy Metropolisz és Lois Lane megismerkedése Superman-nel) nem egyezik az originál kezdettel, mert Lois sokkal korábban megismerte Clark-ot, Clark nem kész hõsként jött Metropoliszba, de ettõl még kezdet. A originál Superman-sztori sok eleme teljesült már, csak éppen egy nagyon fontos dolog még hiányzik, Superman Metropolis egérõl. A történet többi részével haladtak rendesen, pl:
Gyerekkori szerelem, Lana pipa
Metropoliszba költözés pipa
Találkozás és szerelem Lois Lane-nel pipa
Állás a DP-nél pipa
Hõsködés pipa
A Superman történet halad, de Clark még nem vált álruhás bûnüldözõ legendává, illetve vált, de még nem azzá, akivé kellene. Mivel Lois-t korábban megismerte, mint a különbözõ Superman történetekben az bevett szokás, ezért lehetségesnek tartom, hogy a Smallville-ben akár Lois unszolására legyen belõle Superman, akár még Lois is varrhatja neki a ruhát. Miért? Mert ismeri Clark Kent arcát, innen a készítõk már csak úgy tudnák az eredeti Superman kezdetet megvalósítani, ha Lois és még sokan mások emlékezetébõl a Clark-kal kapcsolatos dolgok törlõdnének. Ezzel a megoldással ugyanazt csinálnák, mint Jimmy esetében, és akkor jogosan merülne fel a kérdés, hogy akkor mit és minek is néztünk eddig, ha 6 évad eseményeit ilyen simán eltörölnék.