Téma: Smallville

9/10
nikomin 2009 febr. 03. - 07:41:48 9/10
(1085/3565)
A spoilerek szerint igen,bár a hetedik évados spoilereket figyelembe véve hát... vannak kétségeim.

Lehet ,hogy én vagyok zizi nézzétek el nekem, de ez az évad nem sûrû egy kicsit,mintha rengeteg dolgot ,illetve a pár évados egy helyben topogást akarnák rettentõ sebesség mellett behozni/persze vannak kivételek/?Nincs vele semmi bajom sõt tetszik.De néha ilyen érzésem van.
10/10
g413qi2 2009 febr. 03. - 07:13:00 10/10
(1084/3565)
Az interjúról én is olvastam, de nem tudom, hoy meg-e valósul, mert Clark elkezd majd moralizálni, próbálja majd lebeszélni. Nagyjából arra törekedtem, hogy ha már a Smallville-ben nem lehet belõle Superman, akkor próbáljunk meg az utolsó elõtti lépcsõfokig eljutni.
9/10
nikomin 2009 febr. 03. - 06:48:43 9/10
(1083/3565)
Nekem tetszenek,amiket írtál.
SPOILER
Bár az interjút már márciusban ellövik,ami még szerintem kicsit korai.
SPOILER Vége
10/10
g413qi2 2009 febr. 03. - 01:16:58 10/10
(1082/3565)
Igazad van abban, hogy a 8/10-ben nagyon begörcsöltek, mintha újra az 1-2 évadokat látnánk viszont, csak Lois-szal Lana helyett.
Néhány gondolat, hogy én mit csinálnék a következõ évadra, de így hajnali 1 körül már kezdek veszíteni a kreativitásomból, szóval csak mérsékelten hülyézzetek:
- a 8. évadot úgy zárnám le, hogy Clark éppenhogycsak/nagyon nagy szerencsével legyõzné Doomsday-t, vagy döntetlen lenne, ezért Clark úgy döntene, hogy mégis megpróbálja az apja kiképzését, ami viszont idõigényes, mondhatni egész embert kívánó foglalatosság (amit Metropolis-ból éppen nem lehetne megcsinálni, de Smallville-bõl véletlenül igen, mondjuk mert kevés az ember, és az Isten háta mögötti legelõkön lehet gyakorolni), ezért felmondana a DP-nél, és visszaköltözne Smallville-be, emiatt szakítana Lois-szal, tartson akárhol a kapcsolatuk, akár egy ideiglenes új munka is beleférhet Smallville-ben, amit persze Lois késõbb kicikizhet
- a 9. évadra keresnék egy új fõellenséget (talán egy olyat, aki irányítani tudná Clark-ot), és szerepeltetnék sok szupererõvel rendelkezõ egyrészes gonoszt is, ha lehet olyanokat, akik a képregényekben is szerepeltek, olcsón megvalósíthatóak, de nem teljesen gagyik pl Bloodsport, aki ki akarja rabolni a smallville-i bankot (ha van ott olyan egyáltalán), közben túszokat ejt, esetleg Clark is a túszok között ragad vagy Maxima visszatér egy újabb rész erejéig
- lehetne 1-2 rész arról is, hogy végre kiteljesedik az ereje: elkezd szupergyorsan olvasni és megtanulni dolgokat, lenne egy rész, amikor az összes ereje túltöltõdik, és nem tudja kontrolálni és persze egy egész részt szentelnék annak is, hogy végre megtanul repülni sok hasra esés, össze-vissza kalimpálás és sok szerencsétlenkedés után
- az 9. évad felénél hoznám össze újra Clark-ot Lois-szal, mégpedig úgy, hogy idõközben Lois híres vezetõ riporterré válna (aki persze még mindig hadilábon állna a helyesírással), és egy cikke miatt meg akarják ölni pl az Intergang, ezért egy idõre Clark-nál rejtõzne Smallville-ben, majd miután Clark elintézi az Intergang-et, és mindezt megírja a helyi újságban (esetleges új munkahelye a késõbbi referencia miatt, ez esetben a többi legyõzött szuperbûnözõrõl is írhat cikket) még azelõtt, hogy Lois megírná a DP-nek; Lois visszahívja a DP-be, vagy Lois fõnöke hívná Clark-ot dolgozni
- a 9. évad második felét úgy képzelném, hogy a fõ helyszín a DP szerkesztõsége lenne, benne a szokásos Jimmy; Perry White fõszerkesztõ (már szerepelt egy részben, Kent mama férje); Steve Lombard sport rovat; Catherine Grant pletyka rovat(vagy hogy hívják, társasági rovat?), aki mellesleg megpróbálná mindenféle átlátszó és kevésbé átlátszó módon behálózni a mi szegény Clark-unkat
- innentõl a fõ irányvonal hasonló lenne a 8. évad elejéhez, Lois sztár riporter és új társa, a kezdõ riporter Clark, persze a közös munka során kénytelen lenne naponta néhányszor megmenteni Lois-t
- az évad végére Lois beleszerethet Superman-be (vagy piros-kék villanásba), akit minden áron meg akar interjúvolni, ez esetben Clark pedig Lois-ba szeretne; ha nem lehet belõle Superman, akkor Lois Clark-ba szeretne, ekkor elmaradna a szerelmi háromszög két ember között; de Clark-ot az utolsó részben mindenképpen beöltöztetném a kívül gatyás ruhájába
- a korábbi 1-2 részben szereplõ vendégszerplõket (pl Lois húga) is visszahívnám újabb egy rész erejéig, elvégre ennyit megérdemelnek, a retró érzést erõsíteném azzal, hogy a sorozatban elõfordult minden színû kriptonitot újra bevetnék egyszer, plusz a JL is kapna egy kis mûsoridõt
- Chloé-val kapcsolatban nincs sok ötletem, talán alapítana egy számítástechnikával foglalkozó céget és milliomos lenne, vagy Clark-kal csalná Jimmy-t :)
10/10
g413qi2 2009 febr. 02. - 20:07:35 10/10 Előzmény prom
(1081/3565)
Attól, hogy ez a Smallville még nyugodtan összejöhet Clark és Lois. De a 8. évadig ez még nem volt kézzelfogható közelségben, addig nagyon jó közös részeik voltak, de a Crimson-t leszámítva a kapcsolatuk nem a "pozitív" érzelmekrõl szóltak, a szerelemrõl pedig pláne nem. A 8. évad nagy részét arra építették fel, hogy Lois és Clark szép lassan egymásba szeretnek, a 8. évadig ezt nem vártam volna el, de örültem volna, ha megtörténik; de miután a fél évad egy majdnem csókra lett kihegyezve, most már elvárom, hogy az írók ezen az úton menjenek tovább. Legfeljebb a közös kalandjaik helyszíne Smallville lesz, és a pajtában is történhetnek dolgok. A rajongók/nézõk nagy többsége mit szeretne látni? Azt, hogy Clark és Lois összejöjjenek, és hogy Clark-ból Superman legyen. Ha már az utóbbi a különbözõ jogok és jogdíjak miatt valószínûleg nem fog megvalósulni, akkor miért ne törekedhetnének az elõbbi megvalósítására?
prom 2009 febr. 02. - 14:48:33 Előzmény szilvus19
(1080/3565)
Kedves Szilvus19!
a clois szálról: nos ez a sorozat nem a Lois&Clark legújabb kalandjai, sem Superman...ez Smallville...ha az a jelmondat h: "no tights, no flights", akkor számíthattál volna rá, h nem nagyon bontják ki ezt a bizonyos szálat..
tod h pl Chloe Sulliven csak a Smallville-ban "létezik"? mert a Supermanben nem...
A liba...még a 8. évadban is megvan:) És Lana amúgy is Szupis karakter...és azért nem ment olyan gyorsan Szupinak összejönni Loissal, azért máshol is ráment pár évad, de ne aggódj..a 8. évadban már majdnem volt 1 cuppos:)
Amúgy már az 5. évadtól minden évad elején eljátszák, h na itt a vége, de még a 8. se biztos, h az utolsó, mert a cw-nek még mindig ez a legnézettebb sorozata:)

A forgatókönyvírókról...antagonisztikus kooperáció miatt a 7. évad az utolsó, h Gough&Millar csinálja....a 8.at már mások csinálják..de nem szembetûnõ a változás, és az izgalomban sincs hiány, mert az új szereplõk nem semmik:)

szal...ne ássuk a sírját a Smallvillenek, mert van még benne szufla:)

nézz be Mo hivatalos Sv oldalára, itt többet tudhatsz meg a részekrõl, szereplõkrõl, vagy a Sv aktuális híreirõl: http://www.smallville.hu/inda.html
szilvus19 2009 febr. 02. - 00:48:17
(1079/3565)
Nem úgy volt hogy végre kibontják a clark-lois szálat?
mi a fenének kell megint clarknak ezt a libát visszafogadnia, mikor végre megszabadult tõle.
elvileg ez az utolsó évad.kb még 9 rész van hátra.
össze kéne már kicsit kapniuk magukat a forgatókönyvíróknak.
Dorina0727 2009 febr. 01. - 16:38:40
(1078/3565)
Köszi! :)
10/10
g413qi2 2009 febr. 01. - 16:05:10 10/10
(1077/3565)
A legvégén azt mondja:
"Kal-El." erre Clark odahajol
"Elkéstél Kal-El."
Mpytyu 2009 febr. 01. - 15:55:19
(1076/3565)
Tetszett mikor a csajnak lobogott a haja az ûrben...
Dorina0727 2009 febr. 01. - 15:31:40
(1075/3565)
Pont a végérõl maradtam le!! Mit mondott Lana a legvégén?? és ugye nem halt meg??
sznúp 2009 febr. 01. - 14:20:25 Előzmény nikomin
(1074/3565)
Imdb ~ n néztem hogy Lex nem játsza végig a sorozatot ? :O
Hát ez meg h lehet ? :S
9/10
nikomin 2009 jan. 31. - 23:22:29 9/10
(1073/3565)
Legyen neked igazad.
10/10
g413qi2 2009 jan. 31. - 22:55:53 10/10
(1072/3565)
Én nem látok semmi akadályt a folytatás elõtt, marad elég ember, akik viszik tovább a történetet, még így is, hogy már összesen négy meghatározó ember távozik/távozott. Arról sem lehet hallani, hogy vmelyik fontosabb szereplõ tovább nem vállalná, mint a 7. évad alatt Lana és Lex esetében, és annak a $#×&€-nak is vannak fõnökei, a CBS, vagy a Warner vezetõi mégis mit szólnának? A csatorna legnézettebb terméke volt eddig is, csökkentett pénzbõl is növelték 12%-al a nézettséget, ráadásul ha deklarálnák is, hogy a 9. lesz az utolsó évad, az talán még jobban növelné a nézettséget.
9/10
nikomin 2009 jan. 31. - 21:42:49 9/10
(1071/3565)
Szerintem a folytatás /9.évad/ már nem Welling-en múlik hanem a "kedves és nagyszerû" Dawn Ostroff-on. Akirõl tudjuk két nagyon nem kedvelt sorozata a Smallville és a Supernatural.Sokak szerint majd csak május környékén derül ki ,hogy mi lesz a sorsuk.
Hiszen olyan évadzárót "rendelt"a Smallvillnek ami évadzáróként és a sorozat utolsó epizódjaként is funkcionálhat.A grandiózus lezárásnak így lõttek. Személy szerint én nem sok reményt látok a folytatásra /inkább legyek negatív és kellemesen csalódjak/,hiszen az egyik showrunner a 3 -ból már a Merlose Place remake-re készül.
10/10
g413qi2 2009 jan. 31. - 21:02:53 10/10
(1070/3565)
Találtam egy CW sajtókiadványt a 8/13 Power részrõl.
A Supernatural közvetlenül a Smallville után kezdõdik.

THE CW SCORES STRONG THURSDAY AS “SMALLVILLE” GROWS AND “SUPERNATURAL” HITS SEASON HIGHS

The CW Delivers Best Thursday of Season in Young Women and
Second Best Thursday in Adults 18-49

SUPERNATURAL Scores Season Highs with Women and
Best Since Its Season Premiere in Adults and Viewers

SMALLVILLE Builds Week to Week in Key Demos

January 30, 2009 (Burbank, CA) – Against a special Thursday “American Idol” and an original episode of “CSI,” The CW scored one of its best Thursdays of the season, matching the season’s best Thursday with women 18-34 (1.5/4) and matching the second best among adults 18-49 (1.7/4), according to Live Plus Same Day Nielsen ratings for Thursday, January 29, 2009. The CW registered its largest Thursday audience (3.9mil) since 10/30/08.

Facing an original “CSI,” SUPERNATURAL climbed to season highs in women 18-34 (1.7/4) and women 18-49 (1.7/4), and posted its largest audience (3.6 million), and best adults 18-34 (1.5/4) and adults 18-49 (1.6/4) ratings since its season premiere.

SMALLVILLE built over last week’s original telecast by 7% in adults 18-34 (1.5/4), 40% in women 18-34 (1.4/4), 6% in adults 18-49 (1.7/5) and 8% in total viewers (4.2mil).

Compared to the same night a year ago (1/31/08), The CW’s Thursday improved 7% in adults 18-34 (1.5/4), 21% in adults 18-49 (1.7/5) and 12% in total viewers (3.9mil).
10/10
g413qi2 2009 jan. 31. - 21:00:51 10/10
(1069/3565)
Még nem lehet tudni, hogy lesz-e 9. évad.
Nekem az Ígéret az egyik legjobb rész, ha te jobban preferálod az akciódúsabb részeket, akkor a hétfõi részt (Combat) erõsen ajánlom a figyelmedbe.
Azért nem jött még rá Lex, mert éppen valahogy mindig akkor veszíti el Clark az erejét, amikor jó alkalom adódik bizonyítani, hogy õ csak egy egyszerû ember pl az 5. évad eleje, amikor még direkt tesztelte is Lex, de hamarosan a viasaton is lesz egy olyan rész, amikor a föld alatt Clark Lex-szel együtt próbál kimenekülni egy bomba hatósugarából.
10/10
Rossi65 2009 jan. 31. - 19:49:37 10/10
(1068/3565)
Most amugy lsz 9. évad Tom aláirta a szerzödést?
Az Igért lenne a egyik legjobb rész?
Nekem nem , mondjuk jo hogy végre Lána megtudja a titkot de hát enyire átverni valakit szegény Clrak (mondjuk csak védeni akarja Clarkot)Ott várja Clark utána meg csak azt halja hogy Lana azt mondja: "I do"
Enyire az apja halála ot nem sajnáltam
Amugy visza térek ahoz a témhoz hogy Lex nem jön rá arra hogy Clark nem hétköznapi fiu persze akor nem lene film.
De hát it az alkotok kicsit elszurták , ép hogy ki nem szurja Lex szemét, csinálhaták volna ugy is hogy ne legyen enyire feltünõ.
Továbbá Tom Wellinget ha vége a sorozatnak vagy közben eltudnám nézni 1 mozis supermanban.Remélem igy lesz.
10/10
g413qi2 2009 jan. 31. - 13:42:09 10/10
(1067/3565)
****SPOILER****

Igazából Lana nem is terhes, csak Lex és a doktor hitették el vele, ezzel a "kis" trükkel érte el Lex, hogy Lana rögtön igent mondjon a lánykérésre.
tavrok 2009 jan. 31. - 13:24:15
(1066/3565)
Mostanában lemaradtam pár részrõl és nem tudom, hogy mi van Lana terhességével. Lehet már tudni, hogy mit titkol elõle Lex? Vagy ez csak késõbb derül ki? Mert hát más nem lehet az apa, azt azért észre venné Lana :)és nem tudom elképzelni mit tehet egy orvos terhesség alatt, ami annyira etikátlan is lenne.