Rika 2008 okt. 01. - 21:03:41
(198/1158)
A Nyugati...??!! Elsõ alkalom, hogy hallom, nyáron jártam ott utoljára és semmi veszélyeset eddig nem láttam.
De ez tényleg marhaság, minden hely lehet veszélyes.
Engem 200 méterre a saját lakásomtól molesztáltak(Mármint elõször...), ami pedig nem Pesten van, hanem egy családi övezetben Pest vonzáskörzetében O_O
Rika 2008 okt. 01. - 20:49:46
(197/1158)
most hogy mondod...
Rika 2008 okt. 01. - 20:31:44
(196/1158)
A VIII. kerület veszélyes. Ott születtem. Anyámék megesküdtek rá, hogy a eredeti kölyküket elrabolták és valami sivalkodó földönkívülit csempésztek a helyére... Szóval vigyázz!
Mindenhol van bûnözés. Najó Finnországban nem...
Rika 2008 okt. 01. - 20:30:01 Előzmény Alejandro
(195/1158)
És milyen szépen megtanultál magyarul...

Ez általános. Sok ország (köztük Nagy-Britannia) csinált már nekünk is negatív kampányt, de hidd el, hogy nem ettõl jön kevesebb turista...Sõt.
offtopic
nihilke 2008 okt. 01. - 19:47:04
(194/1158)
igen:D és most még többen utálják õket, mint tavaly:D
offtopic
nihilke 2008 okt. 01. - 19:37:44
(193/1158)
hát, de sajnos sokaknak elég az általánosításhoz.
offtopic
nihilke 2008 okt. 01. - 19:25:00
(192/1158)
magyarázkodik, hogy Kolumbia nem olyan, mint amilyennek a mûsorból tûnt. erre kiemel 4 helyet, hogy bezzeg azok! de miért? valaki szerint meg Palesztina egy csodálatos hely... na? akkor? de én vagyok a hülye, hogy felhúzom magam ezen.
offtopic
nihilke 2008 okt. 01. - 19:08:28 Előzmény Alejandro
(191/1158)
tejóisten:O "igazán veszélyes és undorító helyek"...na széép:O
1/10
snoopycica 2008 okt. 01. - 18:53:35 1/10
(190/1158)
Nem hiszem, hogy itt olvasni fogja! Szerintem inkább a honlapjára, vagy az e-mail címére kellett volna küldeni! Vagy az egyik közösségi oldalon üzibe...
Chily 2008 okt. 01. - 18:52:11
(189/1158)
Nem hiszem h ezt elolvassa, de ha igen akkor arra kíváncsi leszek!:)
Chily 2008 okt. 01. - 18:50:33 Előzmény thordin
(188/1158)
Szerintem vmi modell! De minden modellbõl vmi más lesz! pl.: mûsorvezetõ, DJ(megbízható forrásból tudom;) )...
1/10
Alejandro 2008 okt. 01. - 13:22:47 1/10
(187/1158)
Szia Bea.

4 éve élek Magyarországon és szeretem a hazátokat. A barátnõm magyar. Szeretem a hazád nyelvét és a magyar pálinkát. Az utóbbi években sok dolgot tanultam és osztottam meg a magyar emberekkel. Ez az, amiért szeretnék feltenni egy tiszteletteljes kérdést számodra: VAN FOGALMAD ARRÓL, HOGY MIT TESZEL? Hogyan tudod te és forgatócsoportod adatok hiányában, a Bogota nyomornegyedeiben készült felvételek által jogot formálva bemutatni Kolumbiát úgy, mintha az a legveszélyesebb hely lenne a Földön? Fogadok, hogy a reptéren nagyon kellemes fogadtatásban volt részetek, megkóstoltátok az ételeinket és láttátok – a magyar emberekkel ellentétben – mosolyunkat az arcunkon - történjen bármi is. Egy mosoly neked és csoportod bármely tagjának, és fogadom, hasonlóan sok magyar barátomhoz, hogy a végén kint akartok maradni és soha nem akartok visszatérni Magyarországra. Kétségem sincs afelõl, hogy nagyszerû idõszak lesz, az amit Kolumbiában fogtok tölteni, - és más az, ami Bogota nyomornegyedeit illeti -, meglátogatjátok Monserratet, vásároltok dolgokat a bolhapiacon és remélhetõleg látni fogjátok a mi gyönyörû fehérhomokú partjainkat Cartagenánál vagy Barranquillánál.

Szeretnétek, hogy egy kolumbiai csoport eljöjjön egy gyönyörû lánnyal, bedobva õt Budapest VIII. kerületébe, hogy lássák az emberek, hogyan rabolják ki õt a cigányok, aztán néhány kép a Nyugati pályaudvarról - és ez alapján azt mondják, hogy Magyarország a legundorítóbb ország a föld színén? Voltál valaha Afganisztánban? Mit gondolsz Iraq-ról? Vagy Gázáról, Palesztináról? Mint visszavonult katona, elmondom neked, hogy azok az igazán veszélyes és undorító helyek. AZOK AZ IGAZÁN VESZÉLYES ÉS UNDORÍTÓ HELYEK.

Egyertelmu hogy nem akarjatok mutatni Bogota tobbi 70%-at, mert minnel tobb szart esztek annal konyebben lehet eladni a nevetseges musorotokat. Talan Budapesten nincsenek szegeny negyedek es munkanelkuliek?

Az efféle magatartás szokott DIPLOMÁCIAI INCIDENSEKBE torkollni. Az, amit forszírozol – summás összeget kapva azért, hogy egy hamis és felszínes képet mutass Kolumbiáról – nagyon elszomorító. A magyar nõk rajongójaként nagy csalódás ez számomra. Tisztelettel kérlek, hogy csapatoddal együtt, gondoljátok át programotok koncepcióját és hidd el nekem, ha jelenlegi bizar szándékotokkal ellentétben azt mutatnátok be, hogy milyen remek dolog Kolumbiában bulizni, hogy milyen barátságosak vagyunk, közönségetek FELEMELNE benneteket.

Nem rejtõzök el senki elõl, nyugodtan lépj velem kapcsolatba, ha bármilyen kérdésed van. Apropó, ne igyál túl sokat az aguardiente italból. Üdvözlettel:

Diego
1/10
snoopycica 2008 okt. 01. - 12:17:28 1/10
(186/1158)
Én Hargitait bírom, de valahogy engem sem érdekel, hogy mit csinál a pasijával... Ez nem tartozik egy egész országra! Tartsák meg meguknak!!!
Ez kellett még az olyan színvonalatlan mûsorok mellé, mint a Mónika Show, meg barátja Gyõzike!!!!!
offtopic
elisabet 2008 okt. 01. - 12:12:58
(185/1158)
Az.. rémes! Ki nem állhatom ezt a nõt. Ahogy beszél és viselkedik kritikán aluli. Különben is kit érdekel, hogy hova utazik és mit csinál ott? Miattam az Északi sarkra is elmehetne. Nem értem, mitõl olyan nagy szám? A haja, vagy az alakja, vagy mi.. áhhh, már azt sem tudják, mit adjanak le, vagy találjanak ki nekünk, hogy égnek álljon a nézõ haja is.
1/10
snoopycica 2008 okt. 01. - 12:08:00 1/10
(184/1158)
Igen, mindenkit hülyének néznek!!! Sajnos! Nagyon tudom szánni azt az embert, aki ezt mind el is hitte! NAgyon megrendezett volt az egész...
1/10
Jozefa 2008 okt. 01. - 11:25:06 1/10 Előzmény lulu18
(183/1158)
A szomorú igazság szerintem az, hogy kell, hogy legyen, aki elhiszi, hogy mindez igaz, különben nem csinálták volna meg ezt a mûsort. Van, aki mindent elhisz, amit a TV-ben látni. El tudom képzelni, hogy még olyanok is lesznek, akik majd gyûjtenek ennek a hülye libának, mint annak idején Isaurának, hogy haza tudjon jönni Kolumbiából a szegény szerencsétlen...
Valaki írta elõttem, hogy ez egy trágya, és azt hiszem, ez a legjobb megfogalmazás rá. Ami még az egész színvonaltalansága mellett külön idegesített, hogy hogy jön ez az ostoba senki ahhoz, aki még a nyelvet sem ismeri (pedig némiképp elterjedtebb a világon, mint a magyar, szóval nem lehet azt mondani, hogy "miért, a taxis se tudott magyarul!") hogy ha elmegy egy idegen országba, akkor olyan stílusban intse kuss-ra a taxist, ahogy tette, és hogy lekezelõ, durva stílusban ócsárolja a kaját, amit a segítségére sietõ ember kínálgat neki? Ez szerintem nem vicces, hanem szánalmas: mégis mit gondol magáról ez a nulla? Mire vág fel? Mert hogy kultúrfölényben nincs a kolumbiai "õslakosokkal" szemben, az tuti... De semmi egyéb más sem jogosítja fel, hogy ilyen fölényesen viselkedjen...
Mielõtt valaki megkérdezné, hogy miért néztem meg, ha ennyi bajom van a mûsorral: hát pontosan ezért, mert akartam egy kis önsanyargatást, meg akartam tapasztalni ezt a negatív csúcsot, amivel a TV megkínál bennünket, hogy lássam ennek feneketlen mélységeit. De egy elsõ, egyetlen és egyben utolsó alkalomról volt szó, mert ezt tényleg nem lehet kibírni...
elisabet 2008 okt. 01. - 10:24:54
(182/1158)
Köszi! Ezentúl alkalmazni fogom, mert sokszor kellene.. :))))) Remélem, mindenki fogja tudni, mit jelent! :DDDD
Ma is lesz ez a "jó" mûsor?
1/10
offtopic
meszag 2008 okt. 01. - 10:16:31 1/10
(181/1158)
Hát a szégyenlõs arc az a $½, vagy mi:)
elisabet 2008 okt. 01. - 10:05:52
(180/1158)
Ugye milyen izgi????????? Haaahhhh - már körmöm sincs :))))) Naaagyon színvonaaalaaas mûsor, mindenkinek aajánlom, aaaki mazo... :))))
elisabet 2008 okt. 01. - 10:04:36
(179/1158)
Igen!!! Hihihi... én viszont végignéztem. (hogy kell szemlesütõs jelet csinálni, vaaalaaaki taaaláljaaa ki végre)szégyellem is maaagaaam e miaaatt :((