Chily 2008 szept. 30. - 18:57:39
(78/1158)
XD
offtopic
Sz23 2008 szept. 30. - 18:55:52
(77/1158)
A végén még hálásak leszünk, hogy ilyen mûsorokat adnak, ha a végén bomba alakunk lesz:)))) És tényleg, egy könyv pont elfér a szobabicikli kormányrészénél:)))
Sz23 2008 szept. 30. - 18:52:50 Előzmény ! B !
(76/1158)
Ki az a Juan??:D
offtopic
Sz23 2008 szept. 30. - 18:50:52
(75/1158)
A megasztár már rég nem tehetségkutató, hanem csak egy szórakoztató mûsor. Nem biztos, hogy ezt meg tudom rendesen fogalmazni:D, de ezalatt azt értem, hogy szimplán szórakoztató szerepe van, tehetségkutatóként nem állja meg a helyét, ahhoz sok dolgot kellene másképp csinálni, hogy az legyen. Bár, legalább a szórakoztató szerepét több-kevesebb sikerrel ellátja, viszont azokat sajnálom, akik a nagy kiugrás és rivaldafény miatt jelentkeztek. Nincs mögötte szakmai bázis, vagy legalábbis minimális.
Lajkesz 2008 szept. 30. - 18:17:48
(74/1158)
A mai kínálatot nézve marad az örök klasszikus - Rocky, a Viasaton...
1/10
C.s.I. 2008 szept. 30. - 17:53:00 1/10
(73/1158)
Jé, egy rossz tévékettes produkció. Mily meglepõ. Még szerencse, hogy mindegyiknek más nevet adnak, még a végén összekeverném õket.
Ki a tököm ez a csaj és honnan jött? Bónusz kérdés: Miért? (Az, hogy "pénzért", nem ér pontot...)
anna002 2008 szept. 30. - 17:28:00
(72/1158)
Hát részben egyetértek veled részben viszont nem pl.: a megasztár egy tehetségkutató ami nem népbutító a fábri show már inkább viszont szórakoztató,aellenben a gyõzike show-wal ,barátokköztel...
nemm is értem hogy lehet megnézni borzalmas..
Beelax 2008 szept. 30. - 16:24:26
(71/1158)
Valóban eléggé ratyi a kínálat :)
Bár a zenecsatornákkal igazán az a baj, hogy minden van rajta csak zene nem.
Ez a mûsor se tûnik túl ígéretesnek, de így legalább nem kell egy lecsúszott r*oma családot nézni, abban a bizonyos reklám szünetben, mert ugye a mûsort senki se nézi :D
Tehát minden férfi örüljön mert minden tv2õs reklámszünetben láthatja a playboy "borítóját".
! B ! 2008 szept. 30. - 16:21:02
(70/1158)
bocs!
elfelejtettem - forgatókönyv
! B ! 2008 szept. 30. - 16:19:41
(69/1158)
ja, azt elfeljettem hozzáírni, hogy a teljes forgató könyv kikerült a tv2 kezei közül pár héttel korábban. valaki ki/el/lopta... ez is abból van.
! B ! 2008 szept. 30. - 16:17:11
(68/1158)
"Tisztára meg van játszva az egész"
NYITÓKÉP
Egy elegáns és mégis romantikus hangulatot árasztó esküvõi ruhaszalonban vagyunk, ahol az alkalmazottak segítenek Beának felpróbálni egy elképesztõen csinos esküvõi ruhát. Kivágás ahol kell, felvágás ahol kell, többet mutat mint takar. Bea nagyon lelkes. A barátnõje Pantinchin Edina felveti, hogy nem túl kihívó-e ez a darab egy olyan esküvõre, ami a Bazilikában lesz? Erre Bea elmondja, hogy egyáltalán nem, hiszen arra az alkalomra egy szolid darabot szeretne. Ez a szexis ruha a kolumbiai esküvõre kell, ami egy héttel késõbb Juan családjánál Cartaghenában. Juan annyira híres és népszerû színész Kolumbiában, hogy rengeteg embert kellett volna ideszállítani az esküvõre, úgyhogy inkább úgy döntöttek, két esküvõt tartanak. Egyet itt, egyet meg a Karib tenger mellett. Meg is villantja az ujján csillogó smaragd gyûrût. Edina óvatosan megjegyzi, hogy lehet, hogy Bea kissé elhamarkodja a dolgot, hiszen Kolumbia a világ 2. legveszélyesebb országa, drogok, gerillák, emberrablások, stb… De Bea elhessegeti az aggodalmakat, szereti Juant, õ élete értelme, családot akar, különben is a fiú gazdag és híres, Bogotában pl. egy szuperül õrzött luxusszállóban lakik, az El Nogálban, ahová csak az elnök engedélyével lehet bejutni. Odakint megszólal egy kocsi riasztója és Edina kimegy megnézni, kié. Bea közben elmondja, hogy Juan másnap este érkezik, hétvégén az xy kastélyban tartják a polgári esküvõt, a templomit pedig rá egy hétre, mert Juan családja borzasztóan vallásos. Erre az üzletvezetõ kétségeit fejezi ki abban a tekintetben, hogy ez a ruha megfelel-e egy hithû katolikus anyós menyasszonyi ruhát érintõ elképzeléseinek. Persze hogy! Sõt, Bea szerint elöl, alul, hátul és oldalt lehetne nagyobb a kivágás!
Helyszín: Esküvõi ruhaszalon
Szereplõk: Bea, Edina, szalon alkalmazottai
Hossz: 4.00
Kellék: Szexi esküvõi ruha (autóriasztó hang)

„Bea mint egy királynõ, az egyik vadiúj ruhájában ül egy kávézó teraszán, és hallgatja a megviselt, kissé szétcsúszott Juant. (A kamera csak távolról figyeli õket, mintha Juan nem akarná, hogy rögzítsék a vallomását)”

„Bea végül hajlik a szép szóra, kicsit hagyja magát gyõzködni, de azután megbocsát Juannak aki a karjaiban viszi fel az emeletre. A kamera itt kimarad a játékból, ránk csapják az ajtót. Maximum a kulcslyukon leselkedhetünk, ha van olyan….”

„Ha nincs óvszer, nincs szex”, „gyönyörû, hány karátos?” „Van ez push up fazonban is” – és ehhez hasonlók…
offtopic
Sz23 2008 szept. 30. - 15:35:39
(67/1158)
Mi volt szórakoztató?
elisabet 2008 szept. 30. - 14:32:37
(66/1158)
Hát, a bemutató után szórakozni lehet rajta, ill. jókat röhögni, az egyszer biztos!!!!!
seherezade 2008 szept. 30. - 14:15:39
(65/1158)
Az elõttem szólónak igazat adok.
Korábban vki azt kérdezte, hogy ki fizeti mindezt.
Hát Mi a tv elõfizetõk.
De én azt mondom, hogy nem kell nézni, oszt annyi.Ha nincs nézettsége leveszik majd a mûsorról, vagy olyankor fogják sugározni amikor senki nem nézi majd. Nagyon sok hasonló mûsorokba belebuktak már a kereskedelmi tv csatornák.
Azt viszont bárkivel lefogadnám, hogy az itt hozzászólók 75% - a meg fogja nézni a mûsort....az tuti.
És akkor ne csodálkozzatok, ha az a pina meg a tv2 kaszál egy jó nagyot.
Ugyanez volt a Gyõzike show - val. Mindenki köpködte, aztán arra lettem figyelmes hogy a hozzászólók nagyrésze napirenden volt azzal ami a mûsorban zajlott.
joe2000 2008 szept. 30. - 14:08:37
(64/1158)
Komolyan mondom nem hiszem el, hogy itt szinte mindenki köpköd!
Menjetek kirándulni, halgassatok zenét, adjátok zaciba a tv-t!
Nem kötelezõ nézni! Senki nem kiváncsi a ti köpködésetekre!

Én sem fogom megnézni a csajt a tv-ben, max a playboy-ban, de ettõl még nem hurrogok!

Minden mûsoron ez megy? ki kötelez rá hogy nézzem?
...senki! De enm is köpködök...
offtopic
Sz23 2008 szept. 30. - 13:42:35
(63/1158)
Csak tudod, az a baj, hogy bekapcsolod a tévét, és gyakorlatilag csak ilyen ... embereket (jelzõ behelyettesíthetõ) és ilyen színvonal nélküli mûsorokat látsz... Oké, hogy szórakoztatni akarnak minket, a nézõket, csak engem ez untat és bosszant, nem szórakoztat. És látod, vagyunk így egy páran...
Szóval én ezt biztosan nem fogom nézni, láttam a bemutatóját, elég volt, köszi.

Viszont a téglagyáras vicc az jó volt!:DDD
! B ! 2008 szept. 30. - 13:40:52
(62/1158)
01/10
hányok ettõl az egyszerû ribanctól! ezen a szinten van az egész csatorna...
de a sok kis csíra, meg a szeretethiányos ötvenes faszik, biztosan nézni fogják!?!
1/10
BloodRay 2008 szept. 30. - 13:29:44 1/10
(61/1158)
Na ennek a r*bancnak sem volt még elég pénze...
Jose78 2008 szept. 30. - 13:06:03
(60/1158)
De jól szórakozom, bár már a 68-ik fújjolás már kicsit uncsi. ;)

Csak olyanok írtak akik utálják a hölgyet? :)

Neeem, nem vagyok Hargitai Bea-fan, de hát még nem is láttunk semmit és máris ribancozástól kedve kap hideget-meleget.

Tény, hogy ritka buta, tipikus "szöszi" imidzset sugall a hölgyemény. :D Deszerintem ez üdítõen szórakoztató, nem kell mindentõl mély értelmet várni. Én derõsen tudok mosolyogni, amikor butácska megnyilvánulásokat látok egy szép nõtöl. Lehet hosszútávon idegesítene, de egy egy szösszenetig tényleg kellemesen megmosolyogtat - még az ilyen hiszti is, hogy "most én beszélek!". ;) Biztos az a baj, hogy szeretem a szõkéket.

Az igazi butaság engem is idegesít, de szerintem Bea azért rájátszik, ponotsan tudja, hogy ez az õ imidzse, vagy nem? Tény, hogy a kanálhajlítgatós mûsorban voltak már számomra is idegesítõ megnyilvánulásai... De távolról csak szórakoztat, nem idegesít.

Az engem sem nagyon izgat, hogy mi lesz vele és a "szerelmével", s valószínûleg nem is nézem, bár ki tudja: épp akkor fogok hazaérni fáradtan és lehet, hogy pihnetetõbb lesz egy kicsit ez elõtt vagy az RTL klubon játszott dinóvadászaton butulni, mint egy mély értelmû kulturális mûsort elemezgetni hulla fáradtan. ;)

Na hosszú és unalmas lettem, bocsi, csak furcsállom, hogy elõzetesen is így le kell hurrogni egy mûsort. Amúgy sem õt kell sztem, hiszen õ olyan amilyen :D. Hasonlóan a Gyõzike show-hoz, ha ez is szánalmas hülyeség lesz, mások adtak neki fórumot, nem biztos, hogy a bohócot kell szídni.

A 3 mûszakot nekirõl jut eszembe a vicc (tduom sokan ismerik):

Öreg papa megy a lepukkant verdájával a sztrádán,mikor látja,hogy egy fiatal szõke bombázó áll az út szélén és hevesen integet a Ferrarija melett.
Hõsünk persze lovagiasan megáll és kérdi:
-Mi a baj,Hölgyem?
-Kifogyott a benzin.Elvinne a következõ kútig?
-Persze,szálljon be.
Út közben az öreg csõrét csak piszkálja valami,nagy nehezen kifakad:
-Kisasszony! Én 35 éve minden nap hajnalban kelek,bebiciklizek a téglagyárba,ott lenyomok 12 órát,berámolok a 2 kezemmel 16tonnát a vagonba,a keresetembõl alig marad valami és ha kis szerencsém van,7 év múlva kifizetem a kocsim utolsó részletét is. Árulja már el nekem,hogy Önnek mibõl telik ilyen puccos csodakocsira ilyen fiatalon?
-Hát,bevallom Önnek,hogy orális sexben részesítem a férfiakat és õk ezért nagyon sokat fizetnek nekem.
-Orális sex??? Na,de Kisasszony,hiszen az a SZ.PÁS!!!
-Nem,nem,papa...a sz.pás a téglagyár.
1/10
ancsurka32 2008 szept. 30. - 11:59:41 1/10
(59/1158)
attól, hogy az a bizonyos újság azt csinált belõle, õ meg nem ellenkezett.