5/10
Tudom márc. 07. 19:34:41 5/10
(7/7)
Sem a történet, sem a karakterek nem tudtak magukkal ragadni. Kieran Culkin valóban jól játszott a filmben, bár az alakítása túlságosan is megidézte az Utódlásban eljátszott karaktert, Roman Royt - mintha ez az új szerepe egy egyszerű kiterjesztése lett volna az előzőnek... Értékeltem, hogy a játékidőt nem húzták el. (Gratulálok a magyar cím kitalálójának - zseniális ötlet volt a "rokonszenvedés" szó megalkotása.)
6/10
agathasirmio márc. 05. 22:40:30 6/10
(6/7)
A film átad érzelmeket, de nincs igazán benne jellemfejlődés és egy csomó jelenet fájdalmasan kiszámítható. Nagyon érdekes karaktereket hoz be, amik a létezésükkel és együttlétükkel is sok kérdést felvetnek, de aztán ebből sem lesz igazából semmi. A film egyetlen tanulsága, hogy merjünk megnyílni és elfogadni, hogy az van, ami. Oké.

A filmcím fordítása annyira rossz, hogy már-már azt kell feltételezzem, szándékos. Még fordítás visszatükörfordítása (Relative Suffering) is jobb!
kybuck márc. 03. 01:46:36
(5/7)
Újabb bizonyíték, hogy a holokauszt a tuti téma az Oscarhoz Amerikában: most nyert a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában Kieran Culkin a filmbéli szerepével.
6/10
Ildikó Nóra márc. 01. 22:50:53 6/10
(4/7)
A főszereplőknek jól állt a szerep, hozták a szokásos karaktert, a szinte végig ugyanolyan, egyhangú filmzene egyidő után már idegesítő volt. A mellékszereplők alakítása gyenge, olyan semmilyen volt.
1/10
Peterkalman febr. 28. 08:52:57 1/10
(3/7)
Ha az IMDB es Rotten Tomatoes relativ pozitiv ertekelese utan megnezned ezt a muvet, kerlek ne. Menekulj! Nulla sztori, az egesz film vallalhatatlan. A cim talalo, tenyleg szenvedes volt vegignezni.
tuff febr. 27. 19:30:22 Előzmény Tudom
(2/7)
Végre egy jó fordítás 😆
5/10
Tudom jan. 25. 21:08:43 5/10
(1/7)
Sem a történet, sem a karakterek nem tudtak magukkal ragadni. Kieran Culkin valóban jól játszott a filmben, bár az alakítása túlságosan is megidézte az Utódlásban eljátszott karaktert, Roman Royt - mintha ez az új szerepe egy egyszerű kiterjesztése lett volna az előzőnek... Értékeltem, hogy a játékidőt nem húzták el. (Gratulálok a magyar cím kitalálójának - zseniális ötlet volt a "rokonszenvedés" szó megalkotása.)