Nadera 2007 szept. 10. - 18:52:07
(2321/9721)
Nagyon sajnálom hogy nem találkozunk! Viszont nagyon megköszönném azokat a részeket angolul. Sajnos csak a youtube-on tudok néha jeleneteket angolul találni, pedig azért úgy az igazi nézni eredeti hangokkal. Majd írj létszi privát üzenetet és akkor megbeszéljük.
10/10
henett 2007 szept. 10. - 17:21:43 10/10
(2320/9721)
Nekem is pont egy lovas példa jutott eszembe! A fõcímben van az a jelenet, amikor Dr. Mike vágtába ugratja a lovát. Nos én mindig azt érzem olyankor, hogy nagyon hiányzik a régi gyerekkori "életem". Amikor a legfontosabb dolgom az volt, hogy a szabadidõmben sáron és vizen átgázolva lovagolni menjünk a testvéremmel!
Ezer hátulütõje van a ennek az életformának is, de soha nem fogom elfelejteni mikor voltam igazán szabad!
10/10
hutizs 2007 szept. 10. - 14:22:09 10/10 Előzmény Zsul
(2319/9721)
Zsul! Szept. 06-án ajánlottad a Sorozatok Fórumát. Szerettem volna regisztrálni, de nem sikerült. Segíts légyszi, mi lehet a hiba? Valószínûleg csak én vagyok nagyon béna.
10/10
hutizs 2007 szept. 10. - 14:11:45 10/10 Előzmény Veva
(2318/9721)
Teljesen egyetértek Veled! Jó lenne ott élni, minden apróbb hátrányával együtt. Persze lenne, ami hiányzik, de pl. biztosan nem félnék a lovaktól, mint most, mert már kiskoromban megtanítottak volna lovagolni. A természetet pedig most is szeretem, csak már nincs hozzánk olyan közel, mint akkor lehetett. Az egyetlen dolog, amivel nehezen barátkoznék meg, az a sok sár, esõ után a város közepén. Persze ez is csak hozzászokás kérdése. Na és képzeljétek, ha Táncoló Felhõ lenne a legközelebbi szomszédom!
10/10
Nannyfan 2007 szept. 10. - 10:48:35 10/10
(2317/9721)
Köszönöm! Szétnéztem az oldalon. Jól hangzik. :)
10/10
csiperke 2007 szept. 10. - 09:02:25 10/10
(2316/9721)
Szia Nadera,

Az esküvõs rész nekem megvan- igaz angolul. Ha gondolod nagyon szívesen átírom, és elküldöm neked, mivel a talin nagy valószínûséggel nem találkozunk:-(

csiperke
Nadera 2007 szept. 09. - 20:04:21
(2315/9721)
Az önvád és felelõsségvállalás címû részekbõl valamelyiket nem láttam, megköszönném ha elhoznád. Nincs meg valakinek amikor Dr.Mike-ék esküvõje volt?Két részes epizódok voltak és az elsõt sajnos nem láttam.
Ma délután néztem az m1-en az Elisa di Rivombrosa c. sorozat elsõ részét! Nagyon jónak ígérkezik, bár sajnálom hogy egy héten csak egyszer fogják adni. Aki szereti a régi korokat, romantikát, gyönyörû kastélyokat kertekkel és lovakkal és persze egy kis király elleni összeesküvést akkor jövõ héten nézzen bele!!!!
10/10
szürke bagoly 2007 szept. 09. - 18:51:18 10/10
(2314/9721)
http://www.lovasturak.hu/htmls/falusi_nyaralas_lovaglassal.html

A fenti címen találsz "western nyaralás" -i lehetõséget.
Nadera 2007 szept. 09. - 16:05:32
(2313/9721)
Nagyon jók ezek a videók, még nem is láttam én sem õket!!! Nem tudod véletlenül hogy ki a Perhaps love elõadója?? Hihetetlen jó és valahonnan szeretném megszerezni.
10/10
SWENN 2007 szept. 09. - 14:02:24 10/10
(2312/9721)
Már csak egy hét = 7 nap van hátra a találkozónkig!

Nagyon örülök, hogy többen is olyan lelkesen és izgatottan készülnek, mint én.
A nekem küldött e-mailekbõl és privát üzenetekbõl kiderül, hogy micsoda nagyszerû dolog volt
ezt a találkozót kitalálni!
Ha ti azt tudnátok, hogy én mennyi titkot tudok...!
Mindenki azon gondolkodik, hogy mivel lepje meg a társaságot...és ez nagyon szép!
Nem nagy dolgok ezek, mint látjátok, ki képet, ki filmet, ki sütit hoz...stb
de a lényeg, ami mögötte van. Azt hiszem nagyon illik ide az alábbi idézet:

"Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
(Antoine de Saint-Exupery: A kis herceg)

És még egy, a kedvencem: "A szegénység vagy gazdagság nem pénz, hanem jellem kérdése."
(tudom, hogy miben olvastam, de sajnos nem tudom az irót)

ÉRTESÍTEM AZ UJONNAN ÉRDEKLÕDÖKET, HOGY PÉNTEKEN ESTIG LEHET MÉG JELENKEZNI A TALÁLKOZÓRA
szombaton már csak a folyamatban lévõ, elõre beirtakkal pontosítok sms-ben.

Jelentkezni a swenn@citromail.hu-ra lehet (fórumnév, rendes név, életkor, tel.szám
megadásával)
Azt, hogy honnan jönnél, azért kérdezem, hogy kell-e segítség a bp-i közlekedésben.

Helyszin és idõpont csak privát üzenetben / ezt és a személyi adatokat a fórumra tilos feltenni.
Eddig kb. 25-en vagyunk és van még pár feltételes jelentkezõ is.

Közösköltségre 500.- Ft-ot kérek befizetni majd a helyszínen.

A klubban melegszendvics lesz és mindenféle ital - barátságos árakon -
a fogyasztást ki-ki maga fizeti.

Bármi kérdés felmerül, irjatok. Biztos, hogy naponta átnézem és válaszolok.
( Itt a fórumon mûködik a privát üzenet, ha rákattintasz a fórum-névre )

A felajánlott segítségeket köszönöm mindenkinek, a dolgok nagyrészét Szürke Bagoly
elintézte, ami még folyamatban van, azt mindenkivel egyeztetem.

Függõben van még pár személy összehozása, akik egyírányból utaznak, de a hét elején
ez is megoldódni látszik.

Már csak 7 nap ! mindenkit szeretettel üdvözlök
10/10
SWENN 2007 szept. 09. - 13:10:19 10/10 Előzmény léna2
(2311/9721)
Szia Léna2 !
Látom sikerült végre a regisztráció és itt vagy!
Szeretettel köszöntelek köreinkben.
(egyben küldök egy priv. üz. is neked,
a bal oldali kocka alján megjelenik)
10/10
Nannyfan 2007 szept. 09. - 13:05:59 10/10
(2310/9721)
Mekkora business lenne itt Magyarországon, ha valaki csinálna egy Western típusú nyaralóhelyet. :)
Én személy szerint az egész életemet le tudnám így élni. Néha úgy érzem, hogy megfulladok a városban. A fõiskolán voltak kötelezõ gyakorlataink. Hatalmas gazdaságban kellett dolgozni. Rettenetesen élveztem! Kint voltam a semmi közepén, miután elláttam évfolyamtársammal a 700 db tyúkot, utána mindig szólt a juhász és kihajtottuk a 250 birkát. :) Aztán tojást osztályoztunk, majd késõbb visszatereltük a birkákat a helyükre. Amikor éppen ráértem, kimentem a levegõre és néztem, ahogy a lovasok tréningeznek, vagy szimplán figyeltem a karámokban lévõ lovakat. Az Aranyági Ménesnek van ott egy istállója. Ha kicsi több idõm volt továbbsétáltam és megnéztem a struccokat, a disznókat és a kecskéket. :)
Amikor a sertéseknél voltam, gyakran segíteni kellett a struccoknál, és volt hogy áthívtak a szarvasmarhákhoz. :)
Az a csöd és nyugalomami ott van , semmihez sem fogható.
Nagy vágyam, hogy nyissak egy látványfarmot, ahova turistákat lehetne fogadni. Kint élhetnék a természetben, lenne munkám és imádnám csinálni. :)
Ez egyenlõre csak álom... de én mindig is ilyen voltam. Nem vagyok társasági lény. Sok közös vonásunk van Sully-val. A természet szeretete tette számomra többek közt ennyire szimpatikussá. :)
10/10
Panni:) 2007 szept. 09. - 09:12:03 10/10
(2309/9721)
Sziasztok! Tegnap nem voltam gépközelben egész nap, mert felutaztam a szüleimmel a BNV-re. Hát mit ne mondjak csalódtam 5 évvel ezelõtt voltam és akkor sokkal jobbnak tûnt, bár lehet hogy csak azért mert kisebb voltam, de édesapám is megjegyezte, hogy igazam van, õ meg 5 éve is felnõtt volt már:D

Örömmel látom hogy töretlenül fórumozunk tovább és mindenki itt van kisebb nagyobb szünetekkel.

Nem lehet rossz Colorado Springsben élni, de én inkább csak két hetes nyaralásra mennék vissza, mert nagyon jól érzem magam itt. Az viszont igaz hogy néha kicsit sok a civilizációból. Még szerencse hogy dombos vidéken élek. Édesapámmal szoktam kivinni a dombra sétálni a kutyát ha itthon vagyok és nem a fõsulin és sétálunk pár kilométert. Voltam már erdõs gyalogtúrán is. Leereszkedtünk a Bükktetõrõl le a völgybe egészen, majd vissza. Volt olyan is hogy csúsztunk az avaron, mert olyan meredek volt, de én nagyon élveztem!
10/10
Magyar Anna 2007 szept. 08. - 21:10:40 10/10
(2308/9721)
Jacke helyett: Jake - bocs!
10/10
Magyar Anna 2007 szept. 08. - 21:07:46 10/10
(2307/9721)
Van egy "megleptés-képem" számodra kedvencedrõl Jacke Slicker-rõl(talán nem ismered) - viszem a találkozóra!
marinero 2007 szept. 08. - 20:23:45
(2306/9721)
Sziasztok

Lemaradtam az utolsó három részrõl, nem voltam itthon.
Légyszi valaki írja le hogy mi történt.

Köszi
10/10
mrs.lawson 2007 szept. 08. - 14:56:05 10/10
(2305/9721)
Ez nem ide tartozik, de nézni fogom a magyar meccset!!
10/10
mrs.lawson 2007 szept. 08. - 14:55:01 10/10
(2304/9721)
Azért is, meg mert az õ vezetékneve illik a keresztnevemhez. (: Egyébként csak ez jutott eszembe tegnap. De ahogy néztem a sorozatot, egyre több kedvencem lett.
Neked ki az elsõ három?
10/10
mrs.lawson 2007 szept. 08. - 14:51:36 10/10
(2303/9721)
Örülök a kedves fogadtatásnak! Köszi!

Egyébként, aha, nemrég észleltem, hogy ismétlik a Váratlan utazást, de még nem volt alkalmam azóta egy részt sem megnézni. Szerencsére annak idején szinte mindet láttam belõle.
10/10
Rozika111 2007 szept. 08. - 13:49:26 10/10
(2302/9721)
Most olvastam Fáy Miklós Tv-kritikus írását,ami meggyõzött arról,hogy a drasztikus költségcsökkentés
miatt,aligha várható a két nagy film vetítése.Azaz
a Forradalmak,és a Szív belül".
Sokan írtuk,hogy a 150.-ik részbõl nem láttuk az elsõ
negyedórát.Igaz olvastam,hogy a tervezett találkozóra
lesz aki elviszi ezt a hiányzó részt.Vagyunk még sokan,akik nem tutunk ott lenni,és,ha mégis volna közületek olyan,aki írásával pótolná számunkra az elmulaszott élményt így a fórumon keresztül,bizonyára
sokunk háláját kapná meg.
Van egy-két felvételem a sorozatból,melyet úkból és újból megnézek,mert mindíg képes még élményt nyújtani.
Ez csupán azt igazolja,hogy nem minden esetben veszi el
bárki érdeklõdését,és kedvét a film megnézésétõl az
esetben,ha bárki elõzetesen ír ízelítõt,akár összefoglalót egy filmrõl.
Gondoljatok arra,hogy akik éppen látták már ezeket a filmeket,azok most is újra megnéztékés ugyanolyan lel-
kesedéssel,és érdeklõdéssel.Így vagyok magam is,ha valamilyen film érdekel képes vagyok azt sokszor megnézni,és mindíg találok benne új élményt. Ez azt bizonyírja,hogy sokunknak szerezhetne örömet az,aki
látta már a 2 "nagy filmet",és esetleg még a 150.-ik
rész elsõ felét is,és pusztán kedvességbõl,vagy csak gesztusból írna egy kis összefoglalót a látottakról!
Az Animare TV újság is írt elõzetes tartalmat a sorozat
vetítése elõtt,és inkább felcsigázta az érdeklõdésünket,mintsem elvette volna attól a kedvünket.Szerintem tévhit,hogy kedvenc filmsorozatunkról ne olvasnánk,vagy néznénk bármit.
Gondoljon saját magára az,aki már látta,és ismeri a
sorozatot teljes egészében,sõt a nagy filmeket is.Õ
vajon megnézné-e ismét a vetítést? Persze,hogy megnézné!Hát akkor miért ne szerezhetne örömet azoknak,akik meg
egyáltalán nem látták,és érzésem szerint nem is számíthatunk arra a közeljövõbe,hogy bármely TV leadja.
Kérek arra bárkit,aki többünknek is szeretne örömet
szerezni,írjon egy rövid összefoglalót a 150.-ik rész elsõ negyedórájáról,és ha még adna egy kis ízelítõt a
"Forradalmak"és a " Szív belül"címû "nagy filmekrõl",
akkor ezt sokunk nevében most megköszönném.